Ухвала
від 18.05.2023 по справі 678/389/23
ЛЕТИЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Копія Справа №678/389/23

Провадження №2-678-173/23

УХВАЛА

18 травня 2023 року смт.Летичів

Летичівський районний суд Хмельницької області в складі:

головуючого-судді Цибульського Д.В.,

при секретарі судового засідання Іськовій Т.Л.,

представника позивача прокурора Сухорук О.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні за правилами загального позовного провадження в залі суду в смт.Летичів справу за позовом керівника Летичівської окружної прокуратури Сухореброго С.А. в інтересах держави в особі Летичівської селищної ради Хмельницької області, відділу освіти, молоді та спорту Летичівської селищної ради Хмельницької області до ОСОБА_1 про стягнення шкоди, заподіяної внаслідок незаконного звільнення працівника,

встановив:

22.03.2023 року, до суду надійшла вищевказана позовна заява керівника Летичівської окружної прокуратури Сухореброго С.А. від 17.03.2023 року в інтересах держави в особі Летичівської селищної ради Хмельницької області, відділу освіти, молоді та спорту Летичівської селищної ради Хмельницької області до ОСОБА_1 про стягнення шкоди, заподіяної внаслідок незаконного звільнення працівника.

23.03.2023 року ухвалою Летичівського районного суду Хмельницької області по даній справі було відкрито провадження та призначено підготовче засідання.

У підготовчому судовому засіданні представник позивача прокурор Сухорук О.В. позовні вимоги підтримує в повному обсязі, не заперечує щодо закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Представник відділу освіти, молоді та спорту Летичівської селищної ради Хмельницької області Кабанова Р.Ю. у підготовче судове засідання не з`явилась, про дату час та місце проведення підготовчого судового засідання неодноразово повідомлялась належним чином, подала до суду письмову заяву від 10.05.2023 року №442 про проведення підготовчого судового засіданні у відсутності представника відділу, не заперечує щодо закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Представник Летичівської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області у підготовче судове засідання не з`явився, про дату час та місце проведення підготовчого судового засідання неодноразово повідомлявся належним чином, заяв або клопотань про відкладення розгляду справи від нього не надходило.

Відповідач ОСОБА_1 у підготовче судове засідання не з`явився, про дату час та місце проведення підготовчого судового засідання неодноразово повідомлявся належним чином, заяв або клопотань про відкладення розгляду справи від нього не надходило.

Відповідач ОСОБА_1 відзив на позовну заяву до суду не подавав.

Суд, ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки на стадії підготовчого провадження судом проведені, передбачені ст.197 ЦПК України, дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті протягом розумного строку.

Відповідно до п.3 ч.2ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вище зазначене, суд приходить до висновку про закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.189, 196-198, 200 ЦПК України, суд

постановив:

Закрити підготовче засідання у справі за позовом керівника Летичівської окружної прокуратури Сухореброго С.А. в інтересах держави в особі Летичівської селищної ради Хмельницької області, відділу освіти, молоді та спорту Летичівської селищної ради Хмельницької області до ОСОБА_1 про стягнення шкоди, заподіяної внаслідок незаконного звільнення працівника.

Призначити справудо судовогорозгляду суддеюодноособово увідкритому судовомузасіданні взалі судовихзасідань вприміщенні Летичівськогорайонного судуХмельницької області(місцезнаходженнясмт.Летичів,пров.Шкільний,4/а,Хмельницького (Летичівського)району Хмельницькоїобласті,п.і.31500)на 11 год. 30 хв. 01 червня 2023 року.

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Летичівського районного

суду Хмельницької області підпис Д.В.Цибульський

Суддя Летичівського районного

суду Хмельницької області Д.В.Цибульський

Дата ухвалення рішення18.05.2023
Оприлюднено19.05.2023
Номер документу110934896
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення шкоди, заподіяної внаслідок незаконного звільнення працівника

Судовий реєстр по справі —678/389/23

Рішення від 14.06.2023

Цивільне

Летичівський районний суд Хмельницької області

Цибульський Д. В.

Рішення від 14.06.2023

Цивільне

Летичівський районний суд Хмельницької області

Цибульський Д. В.

Ухвала від 18.05.2023

Цивільне

Летичівський районний суд Хмельницької області

Цибульський Д. В.

Ухвала від 23.03.2023

Цивільне

Летичівський районний суд Хмельницької області

Цибульський Д. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні