Ухвала
від 19.08.2010 по справі 19/1/10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

19.08.10 Справа № 19/1/10

суддя

Кредитори:

1.Управління пенсійного фо нду України в м. Бердянськ, м. Б ердянськ Запорізької област і

2.Бердянська об' єднана Дер жавна податкова інспекція, м . Бердянськ Запорізької обла сті

Боржник: Фізична особа-п ідприємець ОСОБА_1, м. Берд янськ Запорізької області (І дент. код. - НОМЕР_1)

Банк, який здійснює ро зрахунково-касове обслугову вання боржника: ЗОД “Райффай зен Банк Аваль”

Суддя Даценко Л .І.

Присутні:

Від кредитора - 2.Аксьоно ва А.А., дов. № 40/8/10-017 від 11.01.2010р.

Від боржника - ліквідато р Іванніков В.А.

Представник Управління пенсійного фонду України в м . Бердянськ Запорізької обла сті у судове засідання не з' явився, але надав заяву № 6715/13 ві д 09.08.2010р. у якій просить провест и судове засідання без його у часті.

На розгляд господарського суду ліквідатором надано зв іт та ліквідаційний баланс - Фізичної особи - підприємця ОСОБА_1, визнаного банкр утом постановою суду від 21.01.20 10р.

Заслухавши ліквідато ра та представника кредитора суд вважає за необхідне звіт ліквідатора та ліквідаційни й баланс банкрута затвердити

Враховуючи що за резул ьтатами ліквідаційного бала нсу у банкрута не залишилось майна для здійснення своєї с татутної діяльності провадж ення по справі та підприємни цьку діяльність Фізичної осо би - підприємця ОСОБА_1 сл ід - припинити.

Відповідно до п.6 ст.31 З акону України “Про відновле ння платоспроможності борж ника або визнання його бан крутом” вимоги не задоволен і за недостатністю майна в важаються погашеними.

Керуючись ст. 5, 31, 32, 34, 40 Зак ону України “Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м”, ст.86 ГПК України, суд

УХВАЛИВ:

Звіт ліквідатора та л іквідаційний баланс банкрут а затвердити.

Затвердити оплату послуг та витрати арбітражного кер уючого Іваннікова В.А. за пер іод здійснення ним ліквідац ійної процедури банкрута

Підприємницьку діяль ність банкрута Фізичної особ и - підприємця ОСОБА_1, м. Б ердянськ Запорізької област і - припинити.

Провадження у справі п рипинити.

Зобов' язати лікві датора передати до архіву фі нансово господарські докум енти банкрута при їх наявнос ті.

Державному реєстратор у виконавчого комітету Бердя нської міської ради не пізні ше наступного робочого дня з дати надходження судового р ішення про припинення підпри ємницької діяльності банкру та - Фізичної особи - підприє мця ОСОБА_1 заповнити реє страційну картку про державн у реєстрацію припинення підп риємницької діяльності Фізи чної особи - підприємця ОС ОБА_1, внести до Єдиного держ авного реєстру запис про про ведення державної реєстраці ї припинення підприємницько ї діяльності Фізичної особи - підприємця ОСОБА_1 та в той же самий день передати ор ганам статистики, державної податкової служби, Пенсійног о фонду України, фондів соціа льного страхування повідомл ення про внесення до Єдиного державного реєстру запису п ро проведення державної реєс трації припинення підприємн ицької діяльності Фізичної о соби - підприємця ОСОБА_1 для зняття Фізичної особи - підприємця ОСОБА_1 з облі ку.

Копію ухвали надіслат и: кредиторам, боржнику, банку , ліквідатору Іванникову В.А., ВДВС Бердянського МРУЮ, Держ авному реєстратору виконавч ого комітету Бердянської міс ької ради, Головному упр авлінню статистики в Запоріз ькій області, Запорізькій фі лії агентства з питань банкр утства, Відділу з питань банк рутства у Запорізькій област і.

Суддя Л.І. Даценко

СудГосподарський суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення19.08.2010
Оприлюднено11.09.2010
Номер документу11099034
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —19/1/10

Ухвала від 19.08.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Даценко Л.І.

Ухвала від 28.01.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Даценко Л.І.

Ухвала від 26.01.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Даценко Л.І.

Постанова від 21.01.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Даценко Л.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні