Ухвала
від 24.05.2023 по справі 522/8214/21
ОДЕСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Номер провадження: 22-ц/813/6093/23

Справа № 522/8214/21

Головуючий у першій інстанції Павлик І. А.

Доповідач Заїкін А. П.

ОДЕСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття апеляційного провадження

24.05.2023 року м. Одеса

Одеський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого Заїкіна А.П.

суддів Князюка О.В., Погорєлової С.О.,

ознайомившись запеляційною скаргоюадвоката ЗуєвоїІрини Іванівни,діючої відімені Комунальногопідприємства «Одеськміськелектротранс»на рішенняПриморського районногосуду містаОдеси від06квітня 2023року вцивільній справіза позовноюзаявою ОСОБА_1 до Комунальногопідприємства «Одеськміськелектротранс»,треті особи,які незаявляють самостійнихвимог щодопредмету споруна сторонівідповідача Товариство здодатковою відповідальністю«Страхова компанія«Гардіан» та ОСОБА_2 простягнення матеріальноїта моральноїшкоди, -

встановив:

Перешкод для відкриття апеляційного провадження у справі відсутні, то на підставі ч. 1 ст. 359 ЦПК України, колегія суддів вважає за необхідне відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою по даній справі.

Учасники справи мають право подати до суду апеляційної інстанції відзив на апеляційну скаргу в письмовій формі згідно ст. 360 ЦПК України.

Відзив на апеляційну скаргу має містити: найменування суду апеляційної інстанції;ім`я (найменування), поштову адресу особи, яка подає відзив на апеляційну скаргу, а також номер засобу зв`язку, адресу електронної пошти, за наявності;обґрунтування заперечень щодо змісту і вимог апеляційної скарги;у разі необхідності - клопотання особи, яка подає відзив на апеляційну скаргу;перелік матеріалів, що додаються.

До відзиву додаються докази надсилання (надання) копій відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи.

Відсутність відзиву на апеляційну скаргу не перешкоджає перегляду рішення суду першої інстанції.

Відповідно до ч. 1 ст. 368 ЦПК України справа розглядається судом апеляційної інстанції за правилами, встановленими для розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження, з особливостями, встановленими цією главою.

Згідно ч. 1 ст. 274 ЦПК України, у порядку спрощеного позовного провадження розглядаються малозначні справи та справи, що виникають з трудових правовідносин.

Малозначними справами є:

1. Справи, у яких ціна позову не перевищує ста розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб;

2. Справи незначної складності, визнані судом малозначними, крім справ, які підлягають розгляду лише за правилами загального позовного провадження, та справ, ціна позову в яких перевищує п`ятсот розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Відповідно до ч. 1 ст. 369 ЦПК України апеляційні скарги на рішення суду у справах з ціною позову менше ста розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, крім тих, які не підлягають розгляду в порядку спрощеного позовного провадження, розглядаються судом апеляційної інстанціїбез повідомлення учасників справи.

Ціна позову у вказаній цивільній справі, є меншою ніж сто розмірів прожиткових мінімумів для працездатних осіб, а таким чином, апеляційну скаргу буде розглянуто без повідомлення учасників справи.

Керуючись ст. ст. 274, 354, 356, 359-361, ч. 1 ст. 368, ст. 369 ЦПК України, -

ухвалив:

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою адвоката Зуєвої Ірини Іванівни, діючої від імені Комунального підприємства «Одеськміськелектротранс» на рішення Приморського районного суду міста Одеси від 06 квітня 2023 року в цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Одеськміськелектротранс», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача Товариство з додатковою відповідальністю «Страхова компанія «Гардіан» та ОСОБА_2 про стягнення матеріальної та моральної шкоди.

Копії апеляційної скарги та додані до неї матеріали, заяви чи клопотання надіслати іншим учасникам процесу.

Роз`яснити учасникам у справі, що вони можуть подати відзив на апеляційну скаргу та заперечення щодо поданих апелянтом заяв чи клопотань протягом 7 днів з дня отримання ухвали про відкриття апеляційного провадження. До відзиву додаються докази надсилання (надання) копій відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Судді Одеського апеляційного суду: А. П. Заїкін

О.В. Князюк

С.О. Погорєлова

Дата ухвалення рішення24.05.2023
Оприлюднено26.05.2023

Судовий реєстр по справі —522/8214/21

Постанова від 19.02.2024

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Заїкін А. П.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Заїкін А. П.

Ухвала від 24.05.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Заїкін А. П.

Ухвала від 15.05.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Заїкін А. П.

Рішення від 06.04.2023

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Павлик І. А.

Ухвала від 06.10.2022

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Павлик І. А.

Ухвала від 21.07.2022

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Павлик І. А.

Ухвала від 08.06.2022

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Павлик І. А.

Ухвала від 12.05.2022

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Павлик І. А.

Ухвала від 10.11.2021

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Павлик І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні