Ухвала
від 24.05.2023 по справі 718/1604/23
КІЦМАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

718/1604/23

Провадження №2-о/718/114/23

У Х В А Л А

про повернення заяви

24.05.2023 року м. Кіцмань Чернівецька область

Суддя Кіцманського районного суду Чернівецької області Масюк Л.О., розглянувши матеріали цивільної справи за заявою ОСОБА_1 , інтереси якого представляє адвокат Саламандик Андрій Іванович, зацікавлені особи: Служба у справах дітей Мамаївської сільської ради ОТГ Чернівецького району Чернівецької області, ОСОБА_2 , Кіцманський відділ ДРАЦС у Чернівецькому районі Чернівецької області Західного міжрегіонального управління Мінстерства юстиції України про усиновлення,-

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 , інтереси якого представляє адвокат Саламандик А.І., звернувся до суду із заявою про усиновлення.

24.05.2023 року через канцелярію суду представник заявника ОСОБА_1 , адвокат Саламандик А.І., подав до суду заяву, в якій просять повернути заяву.

Відповідно до п.3 ч.3 ст.185 ЦПК України позовна заява повертається у випадках, коли до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від позивача надійшла заява про врегулювання спору або заява про відкликання позовної заяви.

Враховуючи вищевикладене та те, що до постановлення ухвали про відкриття провадження від представника заявника надійшла заява про відкликання своєї позовної заяви, суд приходить до висновку, щодо необхідності задоволення вимог заяви.

Повернення заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Керуючись ст.185 ЦПК України, суддя -

ПОСТАНОВИВ:

Заяву ОСОБА_1 , інтереси якого представляє адвокат Саламандик Андрій Іванович, зацікавлені особи: Служба у справах дітей Мамаївської сільської ради ОТГ Чернівецького району Чернівецької області, ОСОБА_2 , Кіцманський відділ ДРАЦС у Чернівецькому районі Чернівецької області Західного міжрегіонального управління Мінстерства юстиції України про усиновлення - повернути заявнику.

Апеляційна скарга на ухвалу судуподається протягом п`ятнадцяти днів з дня їїпроголошення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя Кіцманського

районного суду: Л.О.Масюк

Дата ухвалення рішення24.05.2023
Оприлюднено26.05.2023
Номер документу111071358
СудочинствоЦивільне
Сутьусиновлення

Судовий реєстр по справі —718/1604/23

Ухвала від 24.05.2023

Цивільне

Кіцманський районний суд Чернівецької області

Масюк Л. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні