Ухвала
від 02.09.2010 по справі 2-7410-2010
СЛОВ'ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 2- 7410 - 2010

У Х В А Л А

про повернення позовної за яви у зв”язку з невиконанням ухвали

про залишення позову без ру ху

02 вересня 2010 року суддя С лов”янського міськрайонног о суду Донецької області Р.В. К узнецов, розглянувши позовну заяву Обласного комунальног о підприємства „Донецьктепл окомуненерго” в особі Виробн ичої одиниці „Слов”янськтеп ломережа” до ОСОБА_1 про с тягнення заборгованості

В С Т А Н О В И В:

Позивач ОКП „Донецькте плокомуненерго” в особі Виро бничої одиниці „Слов”янськт епломережа” звернулось до Сл ав”янського міськрайонного суду Донецької області з поз овом до ОСОБА_1 про стягне ння заборгованості.

Пред' явлена позовна заяв а ухвалою суду від 18 серпня 2010 р оку була залишена без руху, ос кільки вона не відповідала с т. 119, 120 ЦПК України.

Для усунення недоліків поз ивачу судом був встановлений строк - 5 днів з моменту отри мання копії ухвали про залиш ення позову без руху, а також р оз' яснено, що у іншому разі п озовна заява буде вважатися неподаною та повернута позив ачу.

Позивач отримав копію ухва ли про залишення позову без р уху 18 серпня 2010 року.

Як вбачається з матеріалів справи, недоліки у встановле ний судом час не усунені.

Згідно ст. 121 ЦПК України, у ра зі невиконання Ухвали про за лишення позову без руху, позо вну заяву слід вважати непод аною та повернути позивачу, щ о не перешкоджає повторному зверненню позивача до суду з подібним позовом після того , як перестануть існувати обс тавини, що стали підставою дл я повернення заяви.

Виходячи з наведеного, керу ючись ст. 121 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву Обласного комунального підприємства „ Донецьктеплокомуненерго” в особі Виробничої одиниці „С лов”янськтепломережа” до ОСОБА_1 про стягнення забор гованості - визнати неподано ю та повернути позивачеві.

Роз' яснити позивачу, що по вернення позовної заяви не п ерешкоджає подальшому зверн енню до суду з подібним позов ом після того, як перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення за яви.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Ап еляційного суду Донецької об ласті через суд першої інста нції шляхом подачі в 5-денний с трок з дня винесення ухвали а пеляційної скарги.

Суддя

Слов' янського міськрайон ного суду Р.В. Кузн ецов

Дата ухвалення рішення02.09.2010
Оприлюднено14.09.2010
Номер документу11110434
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-7410-2010

Ухвала від 02.09.2010

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Кузнецов Роман Володимирович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні