Ухвала
від 25.05.2023 по справі 755/10360/22
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

Справа №:755/10360/22

Провадження №: 2/755/1603/23

"25" травня 2023 р. м.Київ

Дніпровський районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді: Коваленко І.В.,

при секретарі: Назаровій І.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в приміщені Дніпровського районного суду міста Києва, цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «ВАЙТ ШАРКС ГРУП», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Головне управління Держпродживслужби про звернення стягнення на заставне майно,

в с т а н о в и в :

10 жовтня 2022 року до Дніпровського районного суду міста Києва надійшла позовна заява ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «ВАЙТ ШАРКС ГРУП», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Головне управління Держпродживслужби про звернення стягнення на заставне майно, яка в порядку автоматизованого розподілу справ між суддями заяву передано на розгляд судді Коваленко І.В.

31 жовтня 2022 року Дніпровським районним судом міста Києва постановлено ухвалу про відкриття провадження у вказаній цивільній справі за правилами загального позовного провадження, призначено підготовче судове засідання з повідомлення учасників справи. Сторонам роз`яснено процесуальні права подати заяви по суті справи та встановлено відповідні строки.

22 грудня 2022 року в підготовчому судовому засіданні оголошено перерву у зв`язку з неявкою відповідачів та третьої особи та повторити виклик сторін.

27 грудня 2022 року (вх.№ 46453) до Дніпровського районного суду міста Києва від Головного спеціаліста відділу правового забезпечення Головного управління Держпродспоживслужби в м.Києві - Пузир І. надійшли пояснення по справі з доказами направлення відзиву іншим учасникам справи. За змістом пояснень представника третьої особи висловив свою позицію щодо предмету та підстав позову та просив прийняти пояснення до справи.

20 лютого 2023 року (ЕП-2207), (вх.№ 8170) до Дніпровського районного суду міста Києва від представника позивача ОСОБА_3 надійшли заяви про розгляд справи за її відсутності та про закриття підготовчого судового засідання.

20 лютого 2023 року в підготовчому судовому засіданні оголошено перерву у зв`язку з неявкою відповідачів та третьої особи та повторити виклик сторін.

06 квітня 2023 року довідкою секретаря судового засідання знято з розгляду цивільну справу 755/10360/22 за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «ВАЙТ ШАРКС ГРУП», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Головне управління Держпродживслужби про звернення стягнення на заставне майно, у зв`язку з перебуванням головуючого судді Коваленко І.В. у відпустці. Справу призначено на 25.05.2023 року об 12 год. 00 хв.

20 лютого 2023 року (ЕП-2207), (вх.№ 8170) до Дніпровського районного суду міста Києва від представника позивача ОСОБА_3 надійшли заяви про розгляд справи за її відсутності та про закриття підготовчого судового засідання.

Відповідачі у підготовче засідання не з`явилися, правом на подачу відзиву на позов не скористалися. Про день, час та місце проведення підготовчого засідання повідомлялися належним чином, про причини неявки до суд не повідомили.

Третя особа у підготовче судове засідання не з`явилася, про день та час судового засідання повідомлялась належним чином, про причини неявки суд не повідомили.

Відповідно до ст. 189 Цивільного процесуального кодексу України завданням підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з`ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

У разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, відповідно до ч.2 ст.247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного запису не здійснюється.

У підготовчому судовому засіданні судом з`ясовані питання визначені ст. 197 ЦПК України.

В порядку підготовчого провадження судом були вивчені матеріали справи, з`ясовані всі фактичні обставини справи, які підлягають з`ясуванню під час судового розгляду.

Відповідно до ч. 1 ст. 200 ЦПК України у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Згідно з п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому приходить до висновку про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Справа підлягає розгляду суддею одноособово.

Враховуючи викладене та керуючись статтями 84, 178, 189, 196-200, 260, 353 Цивільного процесуального кодексу України, суд -

п о с т а н о в и в :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «ВАЙТ ШАРКС ГРУП», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Головне управління Держпродживслужби про звернення стягнення на заставне майно.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 04.07.2023 року на 16:00 годину, в приміщенні Дніпровського районного суду м. Києва (02105, м. Київ вул.Пластова, 3 каб.8), встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

В судове засідання викликати сторони по справі, третю особу.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає.

Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Апеляційна скарга не приймається до розгляду і повертається судом апеляційної інстанції, якщо скаргу подано на ухвалу, що не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Суддя: І.В.Коваленко

СудДніпровський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення25.05.2023
Оприлюднено29.05.2023
Номер документу111117422
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них страхування, з них позики, кредиту, банківського вкладу, з них

Судовий реєстр по справі —755/10360/22

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Коваленко І. В.

Рішення від 11.10.2023

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Коваленко І. В.

Рішення від 11.10.2023

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Коваленко І. В.

Ухвала від 25.05.2023

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Коваленко І. В.

Ухвала від 31.10.2022

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Коваленко І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні