Судовий наказ
від 26.05.2023 по справі 372/2035/23
ОБУХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Обухівський районний суд Київської області

Справа № 372/2035/23

Провадження № 2-н-501/23

СУДОВИЙ НАКАЗ

26 травня 2023 року СуддяОбухівського районногосуду Київської області Тиханський О.Б., розглянувши заяву:

Стягувач: Публічне акціонернетовариство «Центренерго»в особівідокремленого структурногопідрозділу Трипільськоїтеплової електростанції (адреса місця знаходження юридичної особи: 08711, Київська обл., Обухівський р-н, смт. Козин, вул. Рудиківська, б. 49, поштова адреса структурного підрозділу: 08720, Київська обл., Обухівський р-н, м. Українка, вул. Промислова, 1).

Боржник: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , (адреса реєстрації та надання послуг: АДРЕСА_1 ), про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за спожиту теплову енергію та постачання гарячої води за період з вересня 2021 року по лютий 2023 року в розмірі12001(дванадцятьтисяч один)грн.59коп., а також сплачений судовий збір в розмірі 268 (двісті шістдесят вісім) грн. 40 коп.

Відповідно до ст.ст.161,167,168 ЦПК України, -

Н А К А З У Ю :

1. Стягнути з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , (адресареєстрації танадання послуг: АДРЕСА_1 ),реєстраційний номероблікової карткиплатника податків НОМЕР_1 , на користь Публічного акціонерного товариства «Центренерго» в особі відокремленого структурного підрозділу Трипільської теплової електростанції, (адреса місця знаходження юридичної особи: 08711, Київська обл., Обухівський р-н, смт. Козин, вул. Рудиківська, б. 49, поштова адреса структурного підрозділу: 08720, Київська обл., Обухівський р-н, м. Українка, вул. Промислова, 1), заборгованість за спожиту теплову енергію та постачання гарячої води за період з вересня 2021 року по лютий 2023 року в розмірі 12 001 (дванадцять тисяч один) грн. 59 коп.

2. Стягнути з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , (адресареєстрації танадання послуг: АДРЕСА_1 ),реєстраційний номероблікової карткиплатника податків НОМЕР_1 , на користь Публічного акціонерного товариства «Центренерго» в особі відокремленого структурного підрозділу Трипільської теплової електростанції, (адреса місця знаходження юридичної особи: 08711, Київська обл., Обухівський р-н, смт. Козин, вул. Рудиківська, б. 49, поштова адреса структурного підрозділу: 08720, Київська обл., Обухівський р-н, м. Українка, вул. Промислова, 1), витрати по оплаті судового збору в сумі 268 (двісті шістдесят вісім) грн. 40 коп.

3. Боржник має право протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування. Заява про скасування повинна відповідати вимогам ч.ч. 2-5 ст. 170 ЦПК України.

4. У разі ненадходження від боржника заяви про скасування судового наказу протягом п`яти днів після закінчення строку на її подання судовий наказ набирає законної сили. Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

5. Суд повідомляє, що під час розгляду вимог у порядку наказного провадження та видачі судового наказу суд не розглядає обгрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті.

6. Не пізніше наступного дня з дня видачі судового наказу надіслати боржнику копію судового наказу разом з копією заяви стягувача з копіями доданих до неї документів. Інформацію щодо справи можливо отримати за веб-адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Суддя: Тиханський Олександр Богданович

Згідно зіст. 170 Цивільного процесуального кодексу Україниборжник має право протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасуваннядосуду,якиййоговидав, крім випадків видачі судового наказу відповідно до п. п. 4, 5 ч. 1ст. 161 цього Кодексу. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб.

У разі відсутності підстав для повернення заяви про скасування судового наказу, суддя не пізніше двох днів після її подання постановляє ухвалу про скасування судового наказу, в якій роз`яснює заявнику (стягувачу) його право звернутися до суду із тими самими вимогами в порядку спрощеного позовного провадження. В ухвалі про скасування судового наказу суд за клопотанням боржника вирішує питання про поворот виконання судового наказу в порядку, встановленому ст. 444цього Кодексу(ст. 171 Цивільного процесуального кодексу України).

Відповідно дост. 172 Цивільного процесуального кодексу Україниу разі ненадходження від боржника заяви про скасування судового наказу протягом п`яти днів після закінчення строку на її подання судовий наказ набирає законної сили і суд протягом п`яти днів з дня набрання судовим наказом законної сили надсилає його копію (текст), що містить інформацію про веб-адресу такого судового наказу в Єдиному державному реєстрі судових рішень та Єдиному державному реєстрі виконавчих документів, стягувачу на його офіційну електронну адресу або рекомендованим чи цінним листом у разі відсутності офіційної електронної адреси.

Судовий наказ набрав чинності «_____»


20___ року.

Судовий наказ видано стягувачу «_____»


20___ року.

Строк пред`явлення даного наказу до виконання три роки.

Суддя


Тиханський Олександр Богданович

Відмітки про виконання судового наказу

Дата надходження судового наказу на виконанняПовне найменування установи, підприємства, організації, в якому знаходився наказ на виконанніЗагальна сума відрахована за судовим наказомДата повернення судового наказу до відділу державної виконавчої служби чи стягувачуПідстава повернення судового наказуПідпис керівника установи, підприємства, організації (з прикладенням печатки)Примітка

Інші відмітки


Дата ухвалення рішення26.05.2023
Оприлюднено29.05.2023
Номер документу111126432
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —372/2035/23

Судовий наказ від 26.05.2023

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Тиханський О. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні