Ухвала
від 30.05.2023 по справі 243/1422/23
СЛОВ'ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Номер провадження 2/243/883/2023

Номер справи 243/1422/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30 травня 2023 року Слов`янський міськрайонний суд Донецької області у складі:

Головуючого судді - Агеєвої О.В.,

за участю секретаря судового засідання - Кобець О.М.,

розглянувши клопотання адвоката Билень Тараса Ярославовича про проведення розгляду справи за позовною заявою ОСОБА_1 , в інтересах якого діє адвокат Плужник Максим Валерійович до Продавця Euromart, Товариства з обмеженою відповідальністю «Міст Експрес Доставка», Товариства з обмеженою відповідальністю «Термінал Розетка» про стягнення грошових кошті, в режимі відеоконференції, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Слов`янського міськрайонного суду Донецької області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_2 , в інтересах якого діє адвокат Лукомський Павло Валерійович до Товариства з обмеженою відповідальністю «Віра» про стягнення заборгованості по заробітній платі.

25 квітня 2023 року у справі відкрито спрощене провадження без виклику сторін.

На адресу Слов`янського міськрайонного суду Донецької області 29травня 2023року та надійшла заява представника відповідача ТОВ «Міст Експрес Достака» - адвоката Билень Т.Я. про проведення судових засідань в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи «EasyCon», яке він обґрунтував тим, що не може прибути в судове засідання через знаходження у іншому місті, тому просить суд забезпечити можливість присутності у судовому засіданні у режимі відео конференції.

Розглянувши заяву відповідача про проведення розгляду справи в режимі відеоконфренції, суд встановив наступне.

Відповідно до положень ч.1ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Суд зазначає, що ухвалою суду від 25 квітня 2023 року розгляд справи вирішено проводити за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін, що в свою чергу виключає проведення судового засідання в режимі відеоконференції.

Виходячи з вищевикладеного, суд дійшов до висновку про відмову у задоволенні клопотання адвоката Биленя Т.Я. про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.182,212 ЦПК України, суддя,-

У Х В А Л И В:

У задоволенні клопотання адвоката Билень Тараса Ярославовича про проведення розгляду справи за позовною заявою ОСОБА_1 , в інтересах якого діє адвокат Плужник Максим Валерійович до Продавця Euromart, Товариства з обмеженою відповідальністю «Міст Експрес Доставка», Товариства з обмеженою відповідальністю «Термінал Розетка» про стягнення грошових кошті, в режимі відеоконференції відмовити.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Слов`янського

міськрайонного суду Донецької області О.В.Агеєва

СудСлов'янський міськрайонний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення30.05.2023
Оприлюднено01.06.2023
Номер документу111193034
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них купівлі-продажу

Судовий реєстр по справі —243/1422/23

Ухвала від 30.05.2023

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Агеєва О. В.

Ухвала від 30.05.2023

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Агеєва О. В.

Ухвала від 25.04.2023

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Агеєва О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні