Ухвала
від 31.05.2023 по справі 446/210/23
ЖОВКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 446/210/23

Провадження № 2/444/484/2023

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду

31 травня 2023 року Жовківський районний суд Львівської області в складі:

головуючого судді Ясиновський Р. Б.,

секретар судового засідання Проданова М.О.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в місті Жовква Львівської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 в інтересах якої діє представник адвокат Черниш Ірина Ігорівна до відповідача ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: служба у справах дітей Жовтанецької сільської ради Львівського району Львівської області про позбавлення ОСОБА_2 батьківських прав щодо малолітніх дітей ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , -

ВСТАНОВИВ :

Позивачка звернулася в суд з даним позовом.

Позивач та її представник в підготовче судове засідання не з`явилися, хоча про дату, час та місце проведення такого були повідомлені належним чином. Представник позивача просила підготовче судове засідання проводити в режимі відеоконференції, однак на зв`язок із Жовківським районним судом Львівської області не вийшла. Жодних інших клопотань від позивача чи її представника до суду не надходило.

Відповідача в підготовче судове засідання не з`явився, хоча про дату, час та місце проведення такого був повідомлений належним чином, що стверджується рекомендованим повідомленням про вручення судової повістки.

Представник третьої особи служба у справах дітей Жовтанецької сільської ради Львівського району Львівської області в судове засідання не прибув, подав відповідний висновок щодо судового спору та просив засідання проводити у їх відсутності.

Оскільки всі учасники справи в судове засідання не з`явилися, фіксування судового процесу відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Оглянувши матеріали цивільної справи, заяву третьої особи, суд приходить до наступного висновку.

Підстави для відкладення підготовчого судового засідання передбаченні ч. 2 ст. 198, ч. 2 ст. 223 ЦПК України відсутні.

Спір між сторонами не врегульовано в порядку, передбаченому ч. 2, 3 ст. 200 ЦПК України.

До закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій інших вчиняти не потрібно, оскільки жодні інші клопотання від сторін до суду не поступили.

Судом вчинено дії, необхідні для закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду, передбачені ст.197 ЦПК України.

Суд ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного вище, керуючись п. 3 ч. 2 ст.200,260, 261 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 вінтересах якоїдіє представникадвокат ЧернишІрина Ігорівнадо відповідача ОСОБА_2 ,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог напредмет спору:служба усправах дітейЖовтанецької сільськоїради Львівськогорайону Львівськоїобласті пропозбавлення ОСОБА_2 батьківських правщодо малолітніхдітей ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,та ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 та призначити справудо судовогорозгляду посуті увідкритому судовомузасіданні взалі судув приміщенніЖовківського районногосуду Львівськоїобласті (заадресою:Львівська область,Львівський (Жовківський)район м.Жовква,вул.Гагаріна,3А) о 10 год. 00 хв. 04 липня 2023 року.

Про дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя: Ясиновський Р. Б.

СудЖовківський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення31.05.2023
Оприлюднено01.06.2023
Номер документу111207757
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —446/210/23

Рішення від 04.07.2023

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Ясиновський Р. Б.

Рішення від 04.07.2023

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Ясиновський Р. Б.

Ухвала від 31.05.2023

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Ясиновський Р. Б.

Ухвала від 30.03.2023

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Ясиновський Р. Б.

Ухвала від 29.03.2023

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Ясиновський Р. Б.

Ухвала від 21.03.2023

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Котормус Т. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні