Ухвала
від 05.06.2023 по справі 346/1663/23
КОЛОМИЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 346/1663/23

Провадження № 2/346/897/23

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

05 червня 2023 р.м. Коломия Коломийський міськрайонний суд Івано - Франківської області

у складі:головуючого судді Беркещук Б. Б.

секретаря: Романчук Л. І.

представника позивача ОСОБА_1

провівши підготовчезасідання вцивільній справіза позовомКерівник Коломийської окружної прокуратура в інтересах держави в особі Управління комнального господарства Коломийської міської ради до ОСОБА_2 про відшкодування шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, -

ВСТАНОВИВ:

Керівник Коломийської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Управління комунального господарства Коломийської міської ради звернувся до суду із позовом до ОСОБА_2 про відшкодування шкоди, завданої кримінальним правопорушенням.

Ухвалою від 04 травня 2023 року відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження.

Прокурор Коломийської окружної прокуратури Івано-Франківської області просить призначити дану справу до судового розгляду.

Представник Управління комунального господарства Коломийської міської ради в підготовче засідання не з`явився, однак 23 травня 2023 року до суду надійшло клопотання про розгляд цивільної справи без участі представника Управління комунального господарства Коломийської міської ради, позов підтримує, не заперечує проти ухвалення судом заочного рішення.

Відповідач ОСОБА_2 в підготовче судове засідання не з`явився без поважних причин, про дату, час та місце судового засідання належним чином повідомлений шляхом публікації оголошення на сайті «Судова влада України», причини неявки суду не повідомив, відзив на позов не подав і від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності.

Згідно ч.3 ст.131 ЦПК України учасники судового процесу зобов`язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з`явилися в судове засідання без поважних причин.

Відповідач про причини неявки у підготовче засідання суд не повідомив, клопотання про відкладення підготовчого засідання не подав, отже вважається таким, що не з`явився у підготовче засідання без поважних причин. Також відповідачем не подано відзив на позов.

Передбачених ч.2 ст.198 ЦПК України підстав для відкладення підготовчого засідання судом не встановлено, судом прийнято рішення про проведення підготовчого засідання за відсутності відповідача.

В підготовчому засіданні судом з`ясовано обставини, передбачені ст.197 ЦПК України. Оглянувши матеріали, додані до позовної заяви, враховуючм думку прокурора, суд дійшов висновку про закриття підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 189, 196-198, 200, 223, 247, 258, 260-261 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

закрити підготовчепровадження усправі запозовом Керівник Коломийської окружної прокуратура в інтересах держави в особі Управління комнального господарства Коломийської міської ради до ОСОБА_2 про відшкодування шкоди, завданої кримінальним правопорушенням та призначити справу до судового розгляду по суті на 12 липня 2023 року о 09:00 год. у приміщенні Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області (м. Коломия, проспект Грушевського, 29, Івано-Франківської області).

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає сили з моменту її підписання і оскарженню не підлягає.

Суддя: Беркещук Б. Б.

Дата ухвалення рішення05.06.2023
Оприлюднено06.06.2023
Номер документу111304308
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування шкоди, завданої кримінальним правопорушенням

Судовий реєстр по справі —346/1663/23

Рішення від 12.07.2023

Цивільне

Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Беркещук Б. Б.

Рішення від 12.07.2023

Цивільне

Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Беркещук Б. Б.

Ухвала від 05.06.2023

Цивільне

Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Беркещук Б. Б.

Ухвала від 04.05.2023

Цивільне

Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Беркещук Б. Б.

Ухвала від 05.04.2023

Цивільне

Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Беркещук Б. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні