Ухвала
від 26.04.2023 по справі 922/3847/20
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під`їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,

тел. приймальня (057) 705-14-14, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

"26" квітня 2023 р.м. ХарківСправа № 922/3847/20

Господарський суд Харківської області у складі:

судді Кононової О.В.

при секретарі судового засідання Зубко Ю.В.

розглянувши справу

за заявою Фізичної особи-підприємця Кегич Сергія Олександровича

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Колосов і К"

про визнання банкрутом

За участю:

учасники процесу в призначене судове засідання не з`явилися

ВСТАНОВИВ:

Постановою суду від 23.036.2021 окрім іншого було припинено процедуру розпорядження майном боржника та повноваження розпорядника майна боржника - арбітражного керуючого Татіщева Олександра Євгеновича. Визнано Товариство з обмеженою відповідальністю "Колосов і К" банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру. Призначено ліквідатором ТОВ "Колосов і К" - арбітражного керуючого Татіщева Олександра Євгеновича, якого зобов`язано в строк до 23.06.2022 виконати ліквідаційну процедуру та надати суду обґрунтований звіт про виконану роботу.

23.02.2023 до господарського суду надійшов звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс у зв`язку з завершенням ліквідаційної процедури.

Ухвалою від 10.03.2023 суд призначив до розгляду звіт ліквідатора в судовому засіданні на "26" квітня 2023 р. о(б) 11:20 год.

15.03.2023 до канцелярії суду від ліквідатора ТОВ "Колосов і К" арбітражного керуючого Татіщева О.Є. надійшло клопотання (вх. №6007) про долучення до матеріалів справи документів боржника у зв`язку із завершенням ліквідаційної процедури. Надане клопотання було задоволено судом, документи долучені до матеріалів справи.

Ліквідатор та інші учасники у справі про банкрутство в судове засідання не з`явилися, про дату, час та місце розгляду звіту ліквідатора були повідомлені відповідно до вимог чинного законодавства.

В частині 1 статті 6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, суд вказує на те, що право особи на справедливий і публічний розгляд його справи упродовж розумного строку кореспондується з обов`язком добросовісно користуватися наданими законом процесуальними правами, утримуватись від дій, що зумовлюють затягування судового процесу, та вживати надані процесуальним законом заходи для скорочення періоду судового провадження (п. 35 рішення Європейського суду з прав людини від 07.07.1989 у справі "Юніон Еліментарія Сандерс проти Іспанії" (Alimentaria Sanders S.A. v. Spain).

Обов`язок швидкого здійснення правосуддя покладається, в першу чергу, на відповідні державні судові органи. Розумність тривалості судового провадження оцінюється в залежності від обставин справи та з огляду на складність справи, поведінки сторін, предмету спору. Нездатність суду ефективно протидіяти недобросовісно створюваним учасниками справи перепонам для руху справи є порушенням ч. 1 ст. 6 даної Конвенції (рішення Європейського суду з прав людини від 08.11.2005 у справі "Смірнова проти України").

Суд зазначає, що питання про те, що певні обставини перешкоджають розгляду справи, вирішуються судом залежно від конкретних обставин справи.

Критерії оцінювання "розумності" строку розгляду справи є спільними для всіх категорій справ (цивільних, господарських, адміністративних чи кримінальних). Це - складність справи, поведінка заявника та поведінка органів державної влади (насамперед, суду). Відповідальність держави за затягування провадження у справі, як правило, настає у випадку нерегулярного призначення судових засідань, призначення судових засідань з великими інтервалами, затягування при передачі або пересиланні справи з одного суду в інший, невжиття судом заходів до дисциплінування сторін у справі, свідків, експертів, повторне направлення справи на додаткове розслідування чи новий судовий розгляд.

Всі ці обставини судам слід враховувати при розгляді кожної справи, оскільки перевищення розумних строків розгляду справ становить порушення прав, гарантованих пунктом 1 статті 6 Конвенції про захист прав і основних свобод людини, а збільшення кількості звернень до Європейського суду з прав людини не лише погіршує імідж нашої держави на міжнародному рівні, але й призводить до значних втрат державного бюджету.

З урахуванням вищенаведеного, приймаючи до уваги, що явка ліквідатора та інших учасників у справі про банкрутство судом не була визнана обов`язковою, суд вважає, що зібраних доказів достатньо для розгляду справи за наявними у справі матеріалами.

Розглянувши матеріали справи, суд встановив наступне.

Відповідно до положень частини першої статті 65 Кодексу України з процедур банкрутства після завершення всіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс, до якого додаються: відомості за результатами інвентаризації майна боржника та перелік ліквідаційної маси; відомості про реалізацію об`єктів ліквідаційної маси з посиланням на укладені договори купівлі-продажу; копії документів, що підтверджують відчуження активів боржника під час ліквідаційної процедури (у тому числі протоколи про проведення аукціону, договори купівлі-продажу, акти приймання-передачі майна, акти про придбання майна на аукціоні тощо); реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів; документи, що підтверджують погашення вимог кредиторів; довідка архівної установи про прийняття документів, які відповідно до закону підлягають довгостроковому зберіганню; для акціонерних товариств - розпорядження про скасування реєстрації випуску акцій, видане Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку; для емітентів боргових цінних паперів - звіт про результати погашення цінних паперів.

Обов`язком ліквідатора є здійснення всієї повноти дій, спрямованих на виявлення та повернення активів боржника.

Так, з наданих суду документів, вбачається, що ліквідатором на виконання вимог закону було направлено запит № 02/23 від 23.06.2021 до керівника ТОВ "Колосов і К" з вимогою передати бухгалтерську та іншу документацію, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності банкрута ТОВ "Колосов і К" ліквідатору Татіщеву О.Є. Направлено повідомлення № 01/23 від 23.06.2021 про звільнення керівника та працівників ТОВ "Колосов і К" відповідно до норм Кодексу України з процедур банкрутства, які в подальшому були звільнені відповідно до законодавства України про працю.

З метою виявлення майна підприємства - банкрута, яке може увійти до ліквідаційної маси, 09.07.2021 ліквідатором було направлено запити до відповідних установ та організацій та отримано наступні відповіді:

- Філія "Головний інформаційно-обчислювальний центр" АТ "Укрзалізниця" листом №59/1384 від 21.07.2021 повідомила, що інформація про вагони за ТОВ "Колосов і К", як власника, в базах даних немає. Також в інформаційних базах відсутні відомості про зареєстровані локомотиви ТОВ "Колосов і К";

- Харківська митниця листом №7.14-1/27/13/520 від 15.07.2021 повідомила, що ТОВ "Колосов і К" не перебуває на обліку, як особа, яка під час провадження своєї діяльності є учасником відносин, що регулюються законодавством України з питань митної справи. Інформація щодо здійснення вказаним підприємством зовнішньоекономічної діяльності в митниці відсутня;

- Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) листом № 25558/56076/16/21/04.4 від 15.07.2021 повідомило, що на виконанні в Міжрайонному ВДВС по Дергачівському та Золочівському районах перебуває зведене ВП № 64489009 про стягнення заборгованості з ТОВ "Колосов і К";

- Регіональне відділення ФДМ по Харківській області листом №17-08-01428 від 22.07.2021 повідомило, що інформація щодо наявності або відсутності на балансі ТОВ "Колосов і К" державного майна, що в процесі приватизації не увійшло до статутного капіталу, в регіональному відділенні відсутня;

- Регіональний сервісний центр в Харківській області листом №31/20-2474 від 15.07.2021 повідомив, що транспортні засоби за ТОВ "Колосов і К" не зареєстровані;

- ГУ Держпраці у Харківській області листом № 27/7777/05-20/8069 від 13.08.2021 повідомило, що згідно з Журналом, управлінням Держпраці реєстраційні дії щодо великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, підіймальних споруд ТОВ "Колосов і К" не здійснювалися;

- ГУ ДПС у Харківській області листом №7305/АП/20-40-50-20 від 22.07.2021 надало інформації щодо наявних відкритих розрахункових рахунків ТОВ "Колосов і К";

- Національна комісії з цінних паперів та фондового ринку листом №10/04/16593 від 29.07.2021 повідомила, що ТОВ "Колосов і К" станом на 31.03.2021 серед власників пакетів голосуючих акцій (5 відсотків в більше) акціонерних товариств, відсутнє. Згідно даних Державного реєстру випусків цінних паперів, станом на 19.07.2021, інформація щодо реєстрації випуску цінних паперів ТОВ "Колосов і К", відсутня. Будь-яких ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку (ринку цінних паперів) в Комісії не отримувало. До списку емітентів, що мають ознаки фіктивності, ТОВ "Колосов і К" не включено.

- Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Харківській області відповіддю №1020-876 від 15.07.2021 повідомила, що згідно з даними Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва відсутня інформація щодо об`єктів будівництва, замовником яких є ТОВ "Колосов і К".

Відповідно до інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна №258719482 від 27.05.2021 за ТОВ "Колосов і К" (код ЄДРПОУ 31466006) зареєстроване нерухоме майно: майновий комплекс за адресою: Харківська обл., Дергачівський р., смт. Солоницівка, вулиця Дачна, будинок 1Б.

Відповідно до інформації щодо зареєстрованих суден у Державному судновому реєстрі України і Судновій книзі України, яка розміщена у відкритому доступі на сайті Єдиного державного вебпорталу відкритих даних Дія за посиланнями: Суднова книга України https://data.gov.ua/dataset/1962ea6a-90b5-4624-9735-440136a85d97 та Державний судновий реєстр України https://data.gov.ua/dataset/d3aee671-a29b-494e-877f-29f78a3e4581, відсутні відомості щодо зареєстрованих суден, власником або судновласником яких є ТОВ "Колосов і К (код ЄДРПОУ 31466006).

Відповідно до електронного веб-сайту Державної авіаційної служби України https://avia.gov.ua/state-civil-aircraft-register-of-ukraine/ у Державному реєстрі цивільних повітряних суден України, повітряні судна за ТОВ "Колосов і К" (код ЄДРПОУ 31466006) не зареєстровані.

За запитом до електронного веб-сайту Державного підприємства "Український інститут інтелектуальної власності" https://ukrpatent.org/uk за ТОВ "Колосов і К" (код ЄДРПОУ 31466006) не знайдено жодного об`єкта.

За результатами бухгалтерського обліку ТОВ "Колосов і К" та отриманих довідок з державних реєстрів, ліквідатором була проведена інвентаризація майна.

Відповідно до даних бухгалтерської документації ТОВ "Колосов і К" за ТОВ "Мастек Білдінг" (код ЄДРПОУ 41637609) було виявлено, що за боржником обліковується дебіторська заборгованість.

Так, у відповідності до вимог ч. 1 ст. 61 Кодексу України з процедур банкрутства ліквідатором було вжито заходів щодо повернення банкруту сум дебіторської заборгованості, а саме 20.07.2021 направлено вимогу про сплату дебіторської заборгованості на адресу ТОВ "Мастек Білдінг" (заборгованість складає 495 667, 80 грн.). 10.08.2021 ліквідатором повторно направлено вимогу про сплату дебіторської заборгованості на адресу ТОВ "Мастек Білдінг". Відповіді на зазначені вище вимоги не надійшло.

Ліквідатором здійснено заходи щодо закриття банківських рахунків боржника у АТ "УКРСИББАНК". Грошові кошти на рахунках боржника у АТ "УКРСИББАНК" відсутні, про що свідчать довідки про рух грошових коштів. Довідкою АТ "УКРСИББАНК" вих. №60-4-04/33-76 від 02.12.2021 повідомлено про закриття банківських рахунків боржника ТОВ "Колосов і К".

У зв`язку з визнанням ТОВ "Колосов і К" банкрутом та відкриттям ліквідаційної процедури на підставі Постанови Господарського суду Харківської області від 23.06.2021 року по справі №922/3847/20, виконавче провадження ВП № 62387512 від 22.06.2020 завершено, про що містяться дані в Автоматизованій системі виконавчих проваджень на електронному веб-сайті Міністерства юстиції України https://asvpweb.minjust.gov.ua/#/search-debtors.

10 січня 2022 року між ФОП Бондаренком Д.В. та арбітражним керуючим Татіщевим О.Є. було укладено Договір №14/01/2022 від 10.01.2022 щодо проведення незалежної оцінки майна та майнових прав боржника ТОВ "Колосов і К".

Відповідно до Звіту про оцінку майна №14-2/01/2022 основних засобів, що належать Товариству з обмеженою відповідальністю "Колосов і К" від 10.01.2022, ринкова вартість основних засобів, а саме: - нерухомість: майновий комплекс, що знаходиться за адресою: Харківська обл., Дергачівський р-н, смт. Солоницівка, вул. Дачна, будинок 1-Б, та складається з: Літ. "Д-1", "Д/-1", загальною площею 671,7 кв.м., Літ. "Ж-1", загальною площею 79,5 кв.м. Літ. И, літ. З, літ. Л. - обладнання: комп`ютер, гільотина складає 1 471 530,00 грн. без урахування ПДВ.

Відповідно до Звіту №14-1/01/2022 про незалежну оцінку права вимоги (дебіторської заборгованості) Товариства з обмеженою відповідальністю "Колосов і К" від 10.01.2022 ринкова вартість дебіторської заборгованості ТОВ "Колосов і К" в сумі: 495 667,80 грн. складає 158 600,00 грн. без урахування ПДВ.

25.02.2022 відбулося засідання комітету кредиторів ТОВ "Колосов і К", на якому було вирішено погодити Звіт про оцінку майна №14-2/01/2022 основних засобів, що належать Товариству з обмеженою відповідальністю "Колосов і К", від 10.01.2022 та Звіт №14-1/01/2022 про незалежну оцінку права вимоги (дебіторської заборгованості) Товариства з обмеженою відповідальністю "Колосов і К" від 10.01.2022. Також кредиторами було надано згоду на продаж майна ТОВ "Колосов і К" (код ЄДРПОУ 31466006) в ліквідаційній процедурі по справі № 922/3847/20 на запропонованих ліквідатором умовах продажу № 28/01 від 28.01.2022.

Відповідно до норм КУзПБ, аукціон (BRE001-UA-20220627-38862) з продажу майна боржника ТОВ "Колосов і К" (ідентифікаційний код юридичної особи 31466006) у справі про банкрутство №922/3847/20, призначено в електронній торговій системі ProZorro. Продажі 19-07-2022 о 11:20. Стартова ціна лота складала 1 630 130,00 грн (без ПДВ). Аукціон проводився без можливості зниження початкової ціни. Першій аукціон (BRE001-UA-20220627-38862) з продажу майна боржника ТОВ "Колосов і К" по справі №922/3847/20, призначений на 19.07.2022 о 11:20 в електронній торговій системі ProZorro, визнано таким, що не відбувся у зв`язку з відсутністю учасників.

17.08.2022 відбулося засідання комітету кредиторів ТОВ "Колосов і К", на якому було вирішено: прийняти до відома звіт ліквідатора ТОВ "Колосов і К" про хід виконання ліквідаційної процедури по справі № 922/3847/20 станом на 31.07.2022; схвалити звіт арбітражного керуючого про нарахування і виплату грошової винагороди, а також здійснення та відшкодування витрат, пов`язаних з процедурою банкрутства ТОВ "Колосов і К" по справі № 922/3847/20 станом на 31.07.2022, а також зобов`язати ліквідатора оголосити про проведення першого повторного аукціону з продажу майна ТОВ "Колосов і К" з наступними умовами: початкова ціна першого повторного аукціону є ціна зменшена на 40 відсотків початкової ціни попереднього аукціону та складає 978 078,00 грн., з можливістю зниження початкової вартості в ході аукціону на 65 % під час проведення першого повторного аукціону, склад лоту залишився незмінним, крок аукціону в розмірі 1% від початкової ціни лоту для першого повторного аукціону.

На виконання протоколу комітету кредиторів від 17.08.2022 ліквідатором оголошено про проведення першого повторного аукціону (BRD001-UA-20220819-87328) з продажу майна боржника ТОВ "Колосов і К" у справі про банкрутство №922/3847/20, який призначено в електронній торговій системі ProZorro на 30.08.2022 о 09:22.

30.08.2022 в електронній торговій системі ProZorro. Продажі відбувся перший повторний аукціон (BRD001-UA-20220819-87328) з продажу майна боржника ТОВ "Колосов і К", переможцем якого став ТОВ "УКРКОНСАЛТИНГ+" (код ЄДРПОУ: 42795239), ціна продажу лота склала 489 039,00 грн., без ПДВ.

Ліквідатором були вжиті заходи щодо оформлення результатів аукціону від 30.08.2022, а саме: підписано та оприлюднено в електронній торговій системі на веб-сайті електронного майданчику ТБ "Катеринославська" Протокол про результати електронного аукціону, відомості про сплату покупцем ціни реалізованого майна, акт про придбання майна на аукціоні, а також укладено договір про відступлення права вимоги та акт прийому-передачі документів щодо дебіторської заборгованості, придбаної на аукціоні від 30.08.2022, відповідно до норм чинного законодавства України.

Грошові кошти у розмірі 489 039,00 грн були перераховані на ліквідаційний рахунок ТОВ "Колосов і К" НОМЕР_1 в повному обсязі, про що свідчить виписка по ліквідаційному рахунку АТ КБ "Приватбанк".

З матеріалів справи вбачається, що грошові кошти, отримані від реалізації майна боржника, в подальшому були направлені на погашення вимог кредиторів, відповідно до реєстру вимог кредиторів по справі №922/3847/20, а саме: вимоги першої та третьої черги - погашені в повному обсязі, вимоги четвертої черги погашені пропорційно в розмірі 11,03 % від загального розміру вимог четвертої черги.

Крім того, грошові кошти, отримані від реалізації майна боржника, були направлені на оплату основної грошової винагороди ліквідатора ТОВ "Колосов і К" у розмірі 50 000, 00 грн. та відшкодування витрат, пов`язаних з ліквідаційною процедурою по справі №922/3847/20, у розмірі 15 434,50 грн., відповідно до Протоколу засідання комітету кредиторів ТОВ "Колосов і К" від 30.09.2022.

Реєстр вимог кредиторів з даними про розмір погашення вимог кредиторів по справі №922/3847/20 доданий до матеріалів справи.

Ліквідатором вжито заходів щодо закриття ліквідаційного рахунку ТОВ "Колосов і К" в АТ КБ "ПриватБанк" (довідка про закриття рахунку в АТ КБ "ПриватБанк" від 13.02.2023 додана до матеніалів справи).

20.02.2023 відбулося засідання комітету кредиторів ТОВ "Колосов і К", на якому було схвалено звіт ліквідатора ТОВ "Колосов і К" про хід виконання ліквідаційної процедури по справі № 922/3847/20 станом на 20.02.2023 та зобов`язано ліквідатора ТОВ "Колосов і К" відповідно до норм Кодексу України з процедур банкрутства подати до Господарського суду Харківської області звіт ліквідатора ТОВ "Колосов і К" та ліквідаційний баланс по справі № 922/3847/20, крім того, було схвалено звіт арбітражного керуючого про нарахування і виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат, пов`язаних з процедурою банкрутства по справі №922/3847/20 про банкрутство ТОВ "Колосов і К" станом на 20.02.2023, а також схвалено виплату основної грошової винагороди арбітражному керуючому Татіщеву О.Є. за підсумками процедур банкрутства за виконання обов`язків розпорядника майна та ліквідатора ТОВ "Колосов і К" по справі №922/3847/20 та витрати, пов`язані з процедурою банкрутства по справі №922/3847/20.

Дослідивши подані докази, перевіривши правомірність здійснення розрахунку грошової винагороди та понесених ліквідатором витрат, суд вважає за можливе затвердити звіти ліквідатора про нарахування і виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за підсумками процедури ліквідації ТОВ "Колосов і К".

У зв`язку з відсутністю у банкрута інших активів, ліквідатором складено ліквідаційний баланс з непогашеною кредиторською заборгованістю.

Відповідно до ч. 7 ст. 64 Кодексу України з процедур банкрутства вимоги, не погашені у зв`язку з недостатністю майна, вважаються погашеними.

Відповідно до ст. 65 Кодексу України з процедур банкрутства після завершення всіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс, до якого додаються: відомості за результатами інвентаризації майна боржника та перелік ліквідаційної маси; відомості про реалізацію об`єктів ліквідаційної маси з посиланням на укладені договори купівлі-продажу; копії документів, що підтверджують відчуження активів боржника під час ліквідаційної процедури (у тому числі протоколи про проведення аукціону, договори купівлі-продажу, акти приймання-передачі майна, акти про придбання майна на аукціоні тощо); реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів; документи, що підтверджують погашення вимог кредиторів; довідка архівної установи про прийняття документів, які відповідно до закону підлягають довгостроковому зберіганню; для акціонерних товариств - розпорядження про скасування реєстрації випуску акцій, видане Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку; для емітентів боргових цінних паперів - звіт про результати погашення цінних паперів.

Згідно з ч. 2 ст. 65 Кодексу України з процедур банкрутства якщо за результатами ліквідаційної процедури після задоволення вимог кредиторів не залишилося майна, господарський суд постановляє ухвалу про ліквідацію юридичної особи - банкрута. Копія цієї ухвали надсилається державному реєстратору для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи - банкрута, а також власнику майна.

Враховуючи виконання ліквідатором усіх дій з ліквідації банкрута, надання суду відповідних документів, які підтверджують виконання ліквідаційної процедури, відсутність у банкрута будь-яких активів, які можна було б направити на погашення решти кредиторської заборгованості, суд вважає за необхідне затвердити звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс, ліквідувати юридичну особу - ТОВ "Колосов і К" та закрити провадження у справі.

Керуючись ст.ст. 12, 45, 60, 64, 65 пунктом 5 частини 1 статті 90 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 232, 234, 235, 240 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Затвердити звіти ліквідатора про нарахування і виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за підсумками процедури ліквідації ТОВ "Колосов і К".

2. Затвердити звіт ліквідатора - арбітражного керуючого Татіщева О.Є.

3. Затвердити ліквідаційний баланс банкрута - Товариства з обмеженою відповідальністю "Колосов і К", Харківська область код ЄДРПОУ 31466006, місцезнаходження: 62370, Харківська область, Дергачівський район, смт. Солоніцевка, вул. Дачна, б. 1-Б.

4. Вимоги кредиторів

- Фізичної особи - підприємця Кегича Сергія Олександровича. в сумі 2 224 367,27 грн.,

- Приватного підприємства "Аква Технологія" на загальну суму 538 522,48 грн., - вважати погашеними, у зв`язку з відсутністю майнових активів боржника.

5. Вимоги конкурсних кредиторів, які не були заявлені в установлений строк або відхилені господарським судом, вважати погашеними, а виконавчі документи за відповідними вимогами визнати такими, що не підлягають виконанню.

6. Ліквідувати юридичну особу Товариства з обмеженою відповідальністю "Колосов і К", Харківська область код ЄДРПОУ 31466006, місцезнаходження: 62370, Харківська область, Дергачівський район, смт. Солоніцевка, вул. Дачна, б. 1-Б.

7. Зобов`язати державного реєстратора внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань запис про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи Товариства з обмеженою відповідальністю "Колосов і К", Харківська область код ЄДРПОУ 31466006, місцезнаходження: 62370, Харківська область, Дергачівський район, смт. Солоніцевка, вул. Дачна, б. 1-Б та передати органам, які здійснювали облік, відповідне повідомлення про зняття юридичної особи з обліку.

8. Закрити провадження у справі №922/3847/20 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Колосов і К", Харківська область код ЄДРПОУ 31466006, місцезнаходження: 62370, Харківська область, Дергачівський район, смт. Солоніцевка, вул. Дачна, б. 1-Б.

9. Копію ухвали надіслати: кредиторам, арбітражному керуючому Татіщеву О.Є., Східному міжрегіональному управлінню Міністерства юстиції (м. Харків), державному реєстратору, Головному управлінню статистики у Харківській області, Міжрайонному відділу ДВС по Дергачівському та Золочівському районах Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Головному управлінню ДПС у Харківській області.

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття.

Ухвала може бути оскаржена шляхом подання апеляційної скарги в строки, передбачені ст. 256 ГПК України.

Ухвалу підписано 28.04.2023.

Суддя Кононова О.В.

Дата ухвалення рішення26.04.2023
Оприлюднено07.06.2023
Номер документу111310099
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —922/3847/20

Ухвала від 26.04.2023

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 10.03.2023

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 23.06.2021

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Постанова від 23.06.2021

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 02.06.2021

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 19.05.2021

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 19.05.2021

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 31.03.2021

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 31.03.2021

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 24.02.2021

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні