Ухвала
від 05.06.2023 по справі 759/10040/23
СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. КИЄВА

пр. № 1-кс/759/3320/23

ун. № 759/10040/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

05 червня 2023 року

слідчий суддя Святошинського районного суду м. Києва ОСОБА_1 ,

за участю секретаря судових засідань ОСОБА_2

розглянувши в судовому засіданні клопотання прокурора Фастівської окружної прокуратури ОСОБА_3 про накладення арешту в рамкахкримінального провадження,внесеного доЄдиного реєструдосудових розслідуваньза №42023110000000113від 20.04.2023р.за ознаками кримінального правопорушення, передбачених ч. 3 ст. 190 КК України,

ВСТАНОВИВ:

02.06.2023 р. до суду надійшло клопотання прокурора Фастівської окружної прокуратури ОСОБА_3 про накладення арешту на земельні ділянки.

В обґрунтування свого клопотання посилався на те, що досудове розслідування розпочато відділом розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Головного управління Національної поліції в Київській області за матеріалами Бориспільського МРВ ГУ СБ України в м. Києві та Київській області, щодо протиправного заволодіння земельними ділянками Міністерства оборони України на території Бориспільської ОТГ Київської області.

У ході перевірки встановлено, що відповідно до рішення 18 сесії 21 скликання Бориспільської районної Ради народних депутатів від 08.02.1994 військовому радгоспу «Бориспільський» надано у постійне користування 214,4 га земельних угідь для «виробництва товарної сільськогосподарської продукції» (державний акт на право постійного користування землею серія КВ від 23.12.1994, зареєстрований в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 539).

Так, відповідно до наказу Міністра оборони України №274 від 14.06.2008 відбулася реорганізація та перейменовано військовий радгосп «Бориспільський» у ДП «Бориспільське» (код ЄДРПОУ: 20581252, 08300, Київська обл., місто Бориспіль, вул. Київський шлях, буд. 1) та встановлено, що ДП «Бориспільське» є правонаступником усіх прав та обов`язків військового радгоспу «Бориспільський», а також затверджено Статут ДП «Бориспільське», виклавши його в новій редакції.

Водночас, за рішеннями органів державної влади та місцевого самоврядування (Бориспільською районною державною адміністрацією, Бориспільською міською радою, Велико-Олександрівською сільською радою) в період з 1998 року по теперішній час, за рахунок вищезазначених земель військового радгоспу «Бориспільський» та ДП «Бориспільське» було сформовані та відчужені на користь третіх осіб без погодження землекористувача - ДП «Бориспільське» (колишній військовий радгосп «Бориспільський») та органів управління (Міністерства оборони України, Міністерства аграрної політики та продовольства та Мінекономіки) земельні ділянки.

Крім того, в 2021 році на підставі рішення Бориспільської міської ради була проведена інвентаризація та розроблена технічна документація ФОП ОСОБА_4 , на підставі якої за рахунок земель ДП «Бориспільське» сформовано земельну ділянку загальною площею 50,0911 га та в подальшому передана в постійне користування КП БМР «Міські інвестиції» (код ЄДРПОУ 39015009).

Таким чином, протягом 1998 2021 року із земель державної власності, що належали військовому радгоспу «Бориспільський» (ДП «Бориспільський»), протиправно виведено 214,4 га.

За наявною інформацією Міністерство оборони України згоди на відчуження земельних ділянок військового радгоспу «Бориспільський» не надавало.

Враховуючи, що у сторони обвинувачення наявні підстави стверджувати, що службові особи органів державної влади та місцевого самоврядування, зловживаючи владою та службовим становищем всупереч нормам, передбаченим ст.ст. 141, 149 ЗК України спільно з невстановленими третіми особами передали у власність та користування третіх осіб вищезазначені земельні ділянки та фактично заволоділи земельними ділянками ДП «Бориспільське» у великих розмірах.

Схожу позицію висловила колегія судів Судової палати в адміністративних справах Верховного суду України прийнявши рішення на користь ДП «Бориспільське» та скасовано рішення Бориспільської міської ради № 1401-18-V від 31.05.2007 «Щодо затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду ТОВ «Бізнес системи плюс» земельної ділянки площею 2,5105 га» та визнано дійсним державний акт на право постійного користування землею серія КВ від 23.12.1994.

Враховуючи викладене описаний процес фактичного отримання фізичними та юридичними особами у власність та користування земельних ділянок суперечить вимогам статті 14 Конституції України, вимогам земельного законодавства України та законодавства України про кримінальну відповідальність.

Зважаючи на описані порушення земельного законодавства при виділенні перелічених земельних ділянок у власність громадянам, на продовження вчинення цих протиправних дій та на правову позицію Верховного суду України по справі №6-152цс14, про те, що у разі неправомірного отримання особою земельної ділянки або отримання її з непередбачених законом підстав особа не набуває права власності на неї. В розумінні статті 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод Європейський суд з прав людини у справах «Кривецький проти України» та «Рисовський проти України» визнав, що користування земельною ділянкою охоплюється поняттям «власність». При цьому згідно частини 1 статті 386 ЦК України - Держава забезпечує рівний захист прав усіх суб`єктів права власності.

Таким чином в органу досудового розслідування є підстави стверджувати, що всі земельні ділянки, які знаходяться у межах визначених Державним актом на право постійного користування землею серії КВ від 23.12.1994 та виділені у власність та користування фізичним та юридичним особам набуті останніми кримінально-протиправним шляхом, а тому вказані земельні ділянки є речовими доказами та підпадають під критерії визначені статтею 98 КПК України.

Враховуючи викладене, з метою збереження речових доказів та припинення кримінально протиправних дій вказаних осіб, виникла необхідність у накладенні арешту на вказані у клопотанні земельні ділянки, які є речовими доказами у кримінальному провадженні, шляхом позбавлення їх власників та користувачів прав на відчуження, розпорядження та користування ними.

Застосування саме таких форм обтяження на зазначенні земельні ділянки обумовлене тим, що вони перебували у державній власності та внаслідок злочинних дій, з порушеннями вимог Конституції України та земельного законодавства вибули з неї. У зв`язку з цим завдані збитки державі, ДП «Бориспільське». Не впровадження таких видів обтяження надасть можливість цим власникам та користувачам земель розпоряджатися ними на власний розсуд, що в подальшому спричинятиме більші збитки.

Крім того застосування такого обмеження, як користування зазначеними у клопотанні земельними ділянками обумовлене тим, що право власності та користування набуте з порушенням вимог законодавства, а в разі неправомірного отримання особою земельної ділянки або отримання її з непередбачених законом підстав особа не набуває права власності на неї (правова позиція Верховного суду України по справі №6-152цс14), тому подальше використання цими суб`єктами зазначених у клопотанні земельних ділянок незаконне і спричинить настання негативних наслідків у вигляді збільшення шкоди завданої кримінальним правопорушенням.

Ще однією підставою позбавлення права користування земельними ділянкам фізичних та юридичних осіб є те, що набуття зазначеними у клопотанні особами права власності та користування цими землями, унеможливлює реалізацію прав іншого землекористувача ДП «Бориспільське», визначених статтею 95 ЗК України: самостійно господарювати на землі, мати права власності на посіви і насадження сільськогосподарських та інших культур, на вироблену продукцію та інші.

Саме тому єдиним способом відновлення порушених прав законного землекористувача є встановлення заборони на використання цієї землі іншими суб`єктами.

Таким чином з метою забезпечення захисту інтересів держави необхідно позбавити зазначених у клопотанні фізичних та юридичних осіб прав на відчуження, розпорядження та користування ними, а Центральний орган виконавчої влади з питань земельних ресурсів у галузі земельних відносин та його територіальні органи, місцеві державні адміністрації та органи місцевого самоврядування - права на відчуження та розпорядження цими землями.

Враховуючи викладене, з метою збереження речових доказів та припинення кримінально протиправних дій, зупинення завдання потерпілим збитків внаслідок вчинених кримінально протиправних дій, а також для забезпечення відшкодування шкоди внаслідок вчинення кримінально карних дій є необхідність у накладенні арешту на перелічені у клопотанні земельні ділянки.

Документами, які підтверджують наявність речових прав на вказані земельні ділянки у ДП «Бориспільський» є державний акт на право постійного користування землею серія КВ від 23.12.1994, книга реєстрації державних актів, а документами, які підтверджують наявність речових прав у власників та користувачів новосформованих земельних ділянок, є інформаційні довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, а також отримані з цього реєстру правовстановлюючі документи на ці ділянки.

Просить клопотання задовольнити.

Прокурор у судове засідання не з`явився про день, час та місце розгляду клопотання повідомлений належним чином. Надав заяву про розгляд клопотання без його участі.

Вивчивши зміст клопотання і надані суду письмові докази, суд встановив наступне.

Київською обласною прокуратурою здійснюється нагляд за додержанням законів під час проведення досудового розслідування у формі процесуального керівництва досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні № 42023110000000113 від 20.04.2023 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 КК України.

Відповідно до вимог ч. 1ст. 171 КПК України, з клопотанням про арешт майна до слідчого судді, суду має право звернутися прокурор, слідчий за погодженням з прокурором, а з метою забезпечення цивільного позову - також цивільний позивач.

Відповідно до ч. 1ст. 131 КПК України, заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження.

Відповідно до п. 7 ч. 2ст. 131 КПК Українипередбачені такі види заходів забезпечення кримінального провадження, як арешт майна.

Відповідно до ч.1ст.170 КПК Україниарештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Відповідно до ч.2ст.170 КПК Україниарешт майна допускається з метою забезпечення:

збереження речових доказів;2) спеціальної конфіскації;3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи;4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Враховуючи, що зібрані докази, які необхідні для встановлення об`єктивної істини у кримінальному провадженні, захисту особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень, охорони прав, свобод, та законних інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування, крім того з метою збереження майна, унеможливлення його відчуження, клопотання суд визнає обґрунтованим і таким, що підлягає задоволенню.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 131, 132, 170-173, 175, 309, 395 КПК України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання прокурора Фастівської окружної прокуратури ОСОБА_3 про накладення арешту в рамкахкримінального провадження,внесеного доЄдиного реєструдосудових розслідуваньза №42023110000000113від 20.04.2023р.за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 КК України-- задовольнити .

1.Накласти арешт на земельні ділянки з кадастровими номерами:

1.1.3220883200:02:004:0048, яка перебуває у власності приватного сільськогосподарського підприємства «Агрофірма «Світанок», код ЄДРПОУ: 03754024;

1.2.3220883200:02:004:0049, яка перебуває у власності приватного сільськогосподарського підприємства «Агрофірма «Світанок», код ЄДРПОУ: 03754024;

1.3.3220883200:02:004:0047, яка перебуває у власності приватного сільськогосподарського підприємства «Агрофірма «Світанок», код ЄДРПОУ: 03754024;

1.4.3220883200:02:004:0046, яка перебуває у власності приватного сільськогосподарського підприємства «Агрофірма «Світанок», код ЄДРПОУ: 03754024;

1.5.3220883200:02:004:0024, яка перебуває у власності приватного сільськогосподарського підприємства «Агрофірма «Світанок», код ЄДРПОУ: 03754024;

1.6.3220883200:02:004:0023, яка перебуває у власності приватного сільськогосподарського підприємства «Агрофірма «Світанок», код ЄДРПОУ: 03754024;

1.7.3220883200:02:004:0022, яка перебуває у власності приватного сільськогосподарського підприємства «Агрофірма «Світанок», код ЄДРПОУ: 03754024;

1.8.3220883200:02:004:0021, яка перебуває у власності ПП «ЛЛО», код ЄДРПОУ: 34425459;

1.9.3220883200:02:004:0020, яка перебуває у власності ПП «ЛЛО», код ЄДРПОУ: 34425459;

1.10.3220883200:02:004:0019, яка перебуває у власності ПП «ЛЛО», код ЄДРПОУ: 34425459;

1.11.3220883200:02:004:0018, яка перебуває у власності ПП «ЛОО», код ЄДРПОУ: 34474554;

1.12.3220883200:02:004:0017, яка перебуває у власності ПП «ЛОО», код ЄДРПОУ: 34474554;

1.13.3220883200:02:004:0543, яка перебуває у власності ПП «ЛОО», код ЄДРПОУ: 34474554;

1.14.3220883200:02:004:0015, яка перебуває у власності ПП «ЛОО», код ЄДРПОУ: 34474554;

1.15.3210500000:05:001:0040, яка перебуває у власності Бориспільської міської ради, код ЄДРПОУ: 04054903 та в оренді ТОВ «Старий Бориспіль», код ЄДРПОУ: 33870163;

1.16.3220880900:09:003:0060, яка перебуває у власності ДП «Дирекція з будівництва та управління національного проекту «Повітряний експрес» та інших інфраструктурних об`єктів Київського регіону», код ЄДРПОУ: 37635024

1.17.3210500000:05:001:0046, яка перебуває у власності Бориспільської міської ради, код ЄДРПОУ: 04054903 та в оренді ТОВ «БУК-1962», код ЄДРПОУ: 33967970;

1.18.3210500000:05:001:0042, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.19.3210500000:05:001:0312, яка перебуває у власності ОСОБА_5 ;

1.20.3210500000:05:001:0464, яка перебуває у власності Бориспільської міської ради, код ЄДРПОУ: 04054903 та в постійному користуванні КП Бориспільської міської ради «Міські інвестиції», код ЄДРПОУ: 39015009;

1.21.3210500000:05:001:0399, яка перебуває у власності Бориспільської міської ради, код ЄДРПОУ: 04054903 та в постійному користуванні ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль», код ЄДРПОУ: 20572069;

1.22.3210500000:05:001:0119, яка перебуває у власності Виконавчого комітету Бориспільської міської ради, код ЄДРПОУ: 33003375 та в оренді у ТОВ «Агростар-Україна», код ЄДРПОУ: 33488550;

1.23.3210500000:05:001:0041, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.24.3210500000:05:001:0001, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.25.3210500000:05:001:0054, яка перебуває у власності ТОВ «Агростар-Україна», код ЄДРПОУ: 33488550

1.26.3210500000:05:001:0056, яка перебуває у власності ТОВ «Тополь-С», код ЄДРПОУ: 34596187;

1.27.3210500000:05:001:0670, яка перебуває у власності Бориспільської міської ради, код ЄДРПОУ: 04054903, в оренді в ТОВ «Українська агропродовольча компанія», код ЄДРПОУ: 43751192 та суборенді в ФОП ОСОБА_6 , РНОКПП НОМЕР_1 ;

1.28.3210500000:05:001:0115,яка перебуваєу власності ОСОБА_7 , РНОКПП: НОМЕР_2 ;

1.29.3210500000:05:001:0358, яка перебуває у власності ПрАТ «СПЕЦТЕХСЕРВІС», код ЄДРПОУ: 31450441 та в оренді в ТОВ «ЛЕГІОН-14», код ЄДРПОУ: 39155415;

1.30.3210500000:05:001:0360, яка перебуває у власності ПрАТ «СПЕЦТЕХСЕРВІС», код ЄДРПОУ: 31450441;

1.31.3210500000:05:001:0390, яка перебуває у власності Бориспільської міської ради, код ЄДРПОУ: 04054903 та в оренді ТОВ «ЕКО ФАВОРИТ», код ЄДРПОУ: 45064401;

1.32.3210500000:05:001:0131, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.33.3210500000:05:001:0451, яка перебуває у власності Бориспільської міської ради, код ЄДРПОУ: 04054903 та в оренді ТОВ «ДІТЕР», код ЄДРПОУ: 32932202;

1.34.3210500000:05:001:0389, яка перебуває у власності Бориспільської міської ради, код ЄДРПОУ: 04054903 та в оренді ТОВ «ВАСКАРАН», код ЄДРПОУ: 34596339;

1.35.3210500000:05:001:0395, яка перебуває у власності ТОВ «ФІТО ВІТА», код ЄДРПОУ: 31323065;

1.36.3210500000:05:001:0330,яка перебуваєу власності ТОВ «БАБЕНЕ», код ЄДРПОУ: 39271947;

1.37.3210500000:05:001:0396, яка перебуває у власності ТОВ «ФІТО ВІТА», код ЄДРПОУ: 31323065;

1.38.3210500000:05:001:0442, яка перебуває у власності ОСОБА_8 , РНОКПП: НОМЕР_3 ;

1.39.3210500000:05:001:0443, яка перебуває у власності ОСОБА_8 , РНОКПП: 3010116154;

1.40.3210500000:05:001:0014, яка перебуває у власності ТОВ «ПЛЮСАР», код ЄДРПОУ: 13676420;

1.41.3210500000:05:001:0039, яка перебуває у власності Бориспільської міської ради, код ЄДРПОУ: 04054903 та в оренді ТОВ «ІНТЕРКОПІ», код ЄДРПОУ: 31114387;

1.42.3210500000:05:001:0354,яка перебуваєу власності ОСОБА_9 , РНОКПП: НОМЕР_4 ;

1.43.3210500000:05:001:0130, яка перебуває у власності Бориспільської міської ради, код ЄДРПОУ: 04054903, в оренді ТОВ «ЛІМ І КОМПАНІ», код ЄДРПОУ: 33354540 та суборенді ТОВ «РТЦ «БОРИСПІЛЬ», код ЄДРПОУ: 34543910;

1.44.3210500000:05:001:0055, яка перебуває у власності Бориспільської міської ради, код ЄДРПОУ: 04054903 та в оренді ТОВ «РТЦ «БОРИСПІЛЬ», код ЄДРПОУ: 34543910;

1.45.3210500000:05:001:0671, яка перебуває у власності Бориспільської міської ради, код ЄДРПОУ: 04054903 та в оренді ТОВ «РТЦ «БОРИСПІЛЬ», код ЄДРПОУ: 34543910;

1.46.3210500000:05:001:0366, яка перебуває у власності ТОВ «РТЦ «БОРИСПІЛЬ», код ЄДРПОУ: 34543910;

1.47.3210500000:05:001:0376, яка перебуває у власності ТОВ «КЛІНКАР СІТІ», код ЄДРПОУ: 43598400;

1.48.3210500000:05:001:0434, яка перебуває у власності ОСОБА_10 , РНОКПП: НОМЕР_5 ;

1.49.3210500000:05:001:0433, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.50.3210500000:05:001:0472 яка перебуває у власності ОСОБА_11 , РНОКПП: НОМЕР_6 ;

1.51.3210500000:05:001:0473, яка перебуває у власності ОСОБА_11 , РНОКПП: НОМЕР_6 ;

1.52.3210500000:05:001:0191, яка перебуває у власності ОСОБА_12 , РНОКПП: НОМЕР_7 ;

1.53.3210500000:05:001:0126, яка перебуває у власності ОСОБА_12 , РНОКПП: НОМЕР_7 ;

1.54.3210500000:05:001:0369,яка перебуваєу власності),яка перебуваєу власності ОСОБА_13 , РНОКПП: НОМЕР_8 ;

1.55.3210500000:05:001:0035, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.56.3210500000:05:001:0031, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.57.3210500000:05:001:0033, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.58.3210500000:05:001:0044, яка перебуває у власності ОСОБА_14 , РНОКПП: НОМЕР_9 ;

1.59.3210500000:05:001:0043,яка перебуваєу власності ОСОБА_15 , РНОКПП: НОМЕР_10 та громадянина Німеччини ОСОБА_16 , РНОКПП: НОМЕР_11 ;

1.60.3210500000:05:001:0469,яка перебуваєу власності ОСОБА_11 , РНОКПП: НОМЕР_6 ;

1.61.3210500000:05:001:0378, яка перебуває у власності ОСОБА_17 , РНОКПП: НОМЕР_12 ;

1.62.3210500000:05:001:0124, яка перебуває у власності ОСОБА_18 , РНОКПП: НОМЕР_13 ;

1.63.3210500000:05:001:0203, яка перебуває у власності ОСОБА_19 , РНОКПП: НОМЕР_14 ;

1.64.3210500000:05:001:0204, яка перебуває у власності ОСОБА_20 , РНОКПП: НОМЕР_15 ;

1.65.3210500000:05:001:0438,яка перебуваєу власності),яка перебуваєу власності ОСОБА_21 , РНОКПП: НОМЕР_16 ;

1.66.3210500000:05:001:0441, яка перебуває у власності), яка перебуває у власності ОСОБА_22 , РНОКПП: НОМЕР_17 ;

1.67.3210500000:05:001:0134, яка перебуває у власності ОСОБА_23 , РНОКПП: НОМЕР_18 ;

1.68.3210500000:05:001:0303, яка перебуває у власності ОСОБА_20 , РНОКПП: НОМЕР_15 ;

1.69.3210500000:05:001:0474, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані

1.70.3210500000:05:001:0117, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.71.3210500000:05:001:0444,яка перебуваєу власності ОСОБА_24 , РНОКПП: 3235507390;

1.72.3210500000:05:001:0142, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.73.3210500000:05:001:0141, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.74.3210500000:05:001:0263, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.75.3210500000:05:001:0016,яка перебуваєу власності ТОВ «НАЙС», код ЄДРПОУ: 20582895;

1.76.3210500000:05:001:0008, яка перебуває у власності ТОВ «НАЙС», код ЄДРПОУ: 20582895;

1.77.3210500000:05:001:0006, яка перебуває у власності ТОВ «НАЙС», код ЄДРПОУ: 20582895;

1.78.3210500000:05:001:0432, яка перебуває у власності ОСОБА_25 , РНОКПП: 2553105832;

1.79.3210500000:05:001:0133, яка перебуває у власності ТОВ «ВАСКАРАН», код ЄДРПОУ: 34596339;

1.80.3210500000:05:001:0057, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.81.3210500000:05:001:0391, яка перебуває у власності Бориспільської міської ради, код ЄДРПОУ: 04054903;

1.82.3210500000:05:001:0278, яка перебуває у власності ТОВ «ВАСКАРАН», код ЄДРПОУ: 34596339;

1.83.3210500000:05:001:0418, яка перебуває у власності ТОВ «ВАСКАРАН», код ЄДРПОУ: 34596339;

1.84.3210500000:05:001:0138, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.85.3210500000:05:001:0440,яка перебуваєу власності ОСОБА_26 , РНОКПП: НОМЕР_19 ;

1.86.3210500000:05:001:0120, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.87.3210500000:05:001:0232, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.88.3210500000:05:001:0424, яка перебуває у власності ОСОБА_27 , РНОКПП: НОМЕР_20 ;

1.89.3210500000:05:001:0405, яка перебуває у власності ОСОБА_28 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_21 ;

1.90.3210500000:05:001:0462,яка перебуваєу власності ОСОБА_29 , РНОКПП: НОМЕР_22 ;

1.91.3210500000:05:001:0461, яка перебуває у власності ОСОБА_29 , РНОКПП: НОМЕР_22 ;

1.92.3210500000:05:001:0437, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.93.3210500000:05:001:0379, яка перебуває у власності ОСОБА_30 , РНОКПП: НОМЕР_23 ;

1.94.3210500000:05:001:0324, яка перебуває у власності Бориспільської міської ради, код ЄДРПОУ: 04054903;

1.95.3210500000:05:001:0214, яка перебуває у власності Бориспільської міської ради, код ЄДРПОУ: 04054903;

1.96.3210500000:05:001:0421,яка перебуваєу власності ОСОБА_31 , РНОКПП: НОМЕР_24 ;

1.97.3210500000:05:001:0427, яка перебуває у власності ОСОБА_31 , РНОКПП: НОМЕР_24 ;

1.98.3210500000:05:001:0428, яка перебуває у власності ОСОБА_31 , РНОКПП: НОМЕР_24 ;

1.99.3210500000:05:001:0095, яка перебуває у власності ОСОБА_31 , РНОКПП: НОМЕР_24 ;

1.100.3210500000:05:001:0101, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.101.3210500000:05:001:0047, яка перебуває у власності ОСОБА_32 , РНОКПП: НОМЕР_25 ;

1.102.3210500000:05:001:0083, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.103.3210500000:05:001:0080, яка перебуває у власності ОСОБА_33 , РНОКПП: НОМЕР_26 та ОСОБА_34 , РНОКПП: НОМЕР_27 ;

1.104.3210500000:05:001:0081, яка перебуває у власності ОСОБА_35 , РНОКПП: НОМЕР_28 , ОСОБА_36 , РНОКПП: НОМЕР_29 , ОСОБА_37 ;

1.105.3210500000:05:001:0098, яка перебуває у власності ОСОБА_38 , РНОКПП: НОМЕР_30 та ОСОБА_39 , РНОКПП: НОМЕР_31 ;

1.106.3210500000:05:001:0099, яка перебуває у власності ОСОБА_40 , РНОКПП: НОМЕР_32 ;

1.107.3210500000:05:001:0086, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.108.3210500000:05:001:0151, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.109.3210500000:05:001:0087, яка перебуває у власності ОСОБА_41 , РНОКПП: 2351316564;

1.110.3210500000:05:001:0226, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.111.3210500000:05:001:0048, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.112.3210500000:05:001:0147, яка перебуває у власності ОСОБА_42 , РНОКПП: 3237722271;

1.113.3210500000:05:001:0103, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.114.3210500000:05:001:0149, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.115.3210500000:05:001:0078, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.116.3210500000:05:001:0085, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.117.3210500000:05:001:0077, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.118.3210500000:05:001:0108, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.119.3210500000:05:001:0089,яка перебуваєу власності ОСОБА_43 , РНОКПП: 2595819368;

1.120.3210500000:05:001:0110, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.121.3210500000:05:001:0068, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.122.3210500000:05:001:0222, яка перебуває у власності ОСОБА_44 , РНОКПП: НОМЕР_33 ;

1.123.3210500000:05:001:0154, яка перебуває у власності ОСОБА_45 , РНОКПП: НОМЕР_34 , ОСОБА_46 , РНОКПП: НОМЕР_35 ;

1.124.3210500000:05:001:0668, яка перебуває у власності ОСОБА_47 , РНОКПП: НОМЕР_36 , ОСОБА_48 , РНОКПП: НОМЕР_34 ;

1.125.3210500000:05:001:0153, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.126.3210500000:05:001:0156, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.127.3210500000:05:001:0097, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.128.3210500000:05:001:0109,яка перебуваєу власності ОСОБА_49 , РНОКПП: 2125711640;

1.129.3210500000:05:001:0063, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.130.3210500000:05:001:0082, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.131.3210500000:05:001:0062, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.132.3210500000:05:001:0084, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.133.3210500000:05:001:0092, яка перебуває у власності ОСОБА_50 , РНОКПП: НОМЕР_37 ;

1.134.3210500000:05:001:0091, яка перебуває у власності ОСОБА_50 , РНОКПП: 3156422071;

1.135.3210500000:05:001:0064, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.136.3210500000:05:001:0223, яка перебуває у власності ОСОБА_50 , РНОКПП: НОМЕР_37 ;

1.137.3210500000:05:001:0105, яка перебуває у власності ОСОБА_50 , РНОКПП: НОМЕР_37 ;

1.138.3210500000:05:001:0067, яка перебуває у власності ОСОБА_50 , РНОКПП: НОМЕР_37 ;

1.139.3210500000:05:001:0106, яка перебуває у власності ОСОБА_50 , РНОКПП: НОМЕР_37 ;

1.140.3210500000:05:001:0144, яка перебуває у власності ОСОБА_51 , РНОКПП: НОМЕР_38 (2/3), та ОСОБА_52 , РНОКПП: НОМЕР_39 (1/3);

1.141.3210500000:05:001:0159,яка перебуваєу власності ОСОБА_53 , РНОКПП: НОМЕР_40 ;

1.142.3210500000:05:001:0381, яка перебуває у власності ОСОБА_54 , РНОКПП: НОМЕР_41 ;

1.143.3210500000:05:001:0150, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.144.3210500000:05:001:0071,яка перебуваєу власності ОСОБА_55 , РНОКПП: НОМЕР_42 ;

1.145.3210500000:05:001:0140, яка перебуває у власності ОСОБА_55 , РНОКПП: НОМЕР_42

1.146.3210500000:05:001:0104, яка перебуває у власності ОСОБА_54 , РНОКПП: НОМЕР_41

1.147.3210500000:05:001:0148,яка перебуваєу власності ОСОБА_56 , РНОКПП: НОМЕР_43 та ОСОБА_54 , РНОКПП: НОМЕР_41 ;

1.148.3210500000:05:001:0072, речові права на яку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не зареєстровані;

1.149.3210500000:05:001:0069, яка перебуває у власності ОСОБА_57 , РНОКПП: НОМЕР_44 ;

1.150.3210500000:05:001:0155, яка перебуває у власності ОСОБА_58 , РНОКПП: НОМЕР_45 ;

1.151.3210500000:05:001:0145, яка перебуває у власності ОСОБА_59 , РНОКПП: НОМЕР_46 ;

1.152.3210500000:05:001:0073, яка перебуває у власності ОСОБА_60 , РНОКПП: НОМЕР_47 ;

1.153.3210500000:05:001:0158,яка перебуваєу власності ОСОБА_59 , РНОКПП: НОМЕР_46 ;

1.154.3210500000:05:001:0466, яка перебуває у власності ОСОБА_59 , РНОКПП: НОМЕР_46 ;

1.155.3210500000:05:001:0401, яка перебуває у власності ОСОБА_61 , РНОКПП: НОМЕР_48 та ОСОБА_62 , РНОКПП: НОМЕР_49

1.156.3210500000:05:001:0429,яка перебуваєу власності ОСОБА_54 , РНОКПП: НОМЕР_41 ;

1.157.3210500000:05:001:0667, яка перебуває у власності ОСОБА_56 , РНОКПП: НОМЕР_43 ;

1.158.3210500000:05:001:0093, яка перебуває у власності ОСОБА_63 , РНОКПП: НОМЕР_50 ;

1.159.3210500000:05:001:0306, яка перебуває у власності ОСОБА_64 , РНОКПП: НОМЕР_51 .

Ухвала виконується негайно, її оскарження не зупиняє виконання.

Ухвала може бути оскаржено до Київського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення, а особами, без виклику яких постановлено ухвалу протягом п`яти днів з дня отримання її копії.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудСвятошинський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення05.06.2023
Оприлюднено07.05.2024
Номер документу111373118
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —759/10040/23

Ухвала від 20.02.2024

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Юрдига Ольга Степанівна

Ухвала від 02.10.2023

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Лашевич Валерій Миколайович

Ухвала від 05.06.2023

Кримінальне

Святошинський районний суд міста Києва

Петренко Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні