Ухвала
від 08.06.2023 по справі 570/2390/23
РІВНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 570/2390/23

Номер провадження 2/570/786/2023

У х в а л а

08 червня 2023 року

Рівненський районний суд Рівненської області в особі судді Гнатущенко Ю.В. ознайомившись в м.Рівне з матеріалами цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Рівненській області, Фонду соціального страхування України, треті особи Голова Комісії з реорганіазації Фонду соціального страхування України Бахматський Олександр Олександрович, Голова Комісії з реорганізації управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Рівненській області Савич Тетяна Олександрівна , Головне управління Пенсійного фонду України в Рівненській області про визнання протиправним та скасування наказу про звільнення, поновлення на посаді, стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу, -

в с т а н о в и в :

В провадженні суду перебуває зазначена справа.

Від представника позивача до суду надійшло клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції, в якому у зв`язку з широкомасштабною збройною агресією російської федерації проти України, з метою забезпечення права на безпечне життя і здоров`я, представник позивача адвокат Тобота Ю.С., який здійснює адвокатську діяльність та постійно проживає у м. Києві, не має можливості з`являтися в судові засідання у даній справі за адресою суду, у зв`язку з введеннясм воєнного стану на території України.

Згідно ч.1 ст.212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Відповідно до ч.2 ст.212 ЦПК України, учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

На підставі викладеного, оскільки процесуальне право на участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції передбачено законом, суд вважає можливим використовувати наявні технічні засоби для проведення судових засідань в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду та вважає за можливе задовольнити клопотання представника позивача про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Керуючись ст.212 ЦПК України,-

у х в а л и в :

Заяву представника позивача адвоката Тоботи Ю.С. про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів - задовольнити.

Провести судове засідання з розгляду цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Рівненській області, Фонду соціального страхування України, треті особи Голова Комісії з реорганіазації Фонду соціального страхування України Бахматський Олександр Олександрович, Голова Комісії з реорганізації управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Рівненській області Савич Тетяна Олександрівна , Головне управління Пенсійного фонду України в Рівненській області про визнання протиправним та скасування наказу про звільнення, поновлення на посаді, стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу, призначене на 08.06.2023 року о 14 год. 30 хв. та подальші судові засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Попередити, що відповідно до ч.5 ст.212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Копію ухвали надіслати представнику позивача для відома.

Про час та місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Гнатущенко Ю.В.

СудРівненський районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення08.06.2023
Оприлюднено09.06.2023
Номер документу111392545
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про поновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —570/2390/23

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Гнатущенко Ю.В.

Ухвала від 02.10.2023

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Гнатущенко Ю.В.

Ухвала від 18.09.2023

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Гнатущенко Ю.В.

Ухвала від 03.08.2023

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Гнатущенко Ю.В.

Ухвала від 27.07.2023

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Гнатущенко Ю.В.

Ухвала від 09.06.2023

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Гнатущенко Ю.В.

Ухвала від 08.06.2023

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Гнатущенко Ю.В.

Ухвала від 17.05.2023

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Гнатущенко Ю.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні