Ухвала
від 08.06.2023 по справі 935/508/23
КОРОСТИШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Коростишівський районний суд Житомирської області

Справа № 935/508/23

Провадження № 2/935/291/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

08 червня 2023 року м.Коростишів

Коростишівський районний суд Житомирської області в складі:

головуючого - судді Янчук В.В.,

за участі секретаря судових засідань - Кумечко С.М.,

провівши підготовче засідання по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальностю «Партнер Житомир», третя особа на стороні відповідача ОСОБА_3 , про визнання іпотеки такою, що припинена, внаслідок застосування аналогії права та скасування заборони відчуження нерухомого майна, -

У С Т А Н О В И В :

Позивач ОСОБА_1 звернулась до суду з позовом до відповідачів ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальностю «Партнер Житомир», третя особа на стороні відповідача ОСОБА_3 , про визнання іпотеки такою, що припинена, внаслідок застосування аналогії права та скасування заборони відчуження нерухомого майна.

В підготовче засідання позивач ОСОБА_1 та представник позивача ОСОБА_4 не з`явились. Про час та місце проведення підготовчого засідання повідомлені належним чином. До суду, представник позивача, подала клопотання, відповідно до якого просила закрити підготовче засідання та призначити справу до судового розгляду. Клопотання про виклик свідків підтримала та просила його задовольнити. Інших заяв та клопотань не подавала.

В підготовче засідання відповідач ОСОБА_2 не з`явивсь, про час та місце проведення підготовчого засідання повідомлений належним чином, про що міститься підтвердження в матеріалах справи. Відзив відносно позовних вимог не подавав, інших заяв та клопотань від відповідача не надходило.

В підготовче засідання Товариство з обмеженою відповідальністю «Партнер-Житомир» свого представника не направили, про час та місце проведення підготовчого засідання повідомлені належним чином. Відзив відносно позовних вимог не подавали. Інших заяв та клопотань не надходило.

Третя особа ОСОБА_3 в підготовче засідання не з`явилась, про час та місце проведення підготовчого засідання повідомлена належним чином, про що міститься підтвердження в матеріалах справи. Пояснень відносно позовних вимог не подавала, інших заяв та клопотань не надходило.

На стадії підготовчого провадження судом було вжито всіх заходів для забезпечення всебічного та об`єктивного вирішення справи протягом розумного строку, з`ясовано обставини, передбаченіст. 197 ЦПК України.

Клопотання позивача про виклик свідків є таким, що знайшло своє обґрунтування та підлягає до задоволення.

Суд дійшов висновку про можливість закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Керуючись ст.ст.197,198,200 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальностю «Партнер Житомир», третя особа на стороні відповідача ОСОБА_3 , про визнання іпотеки такою, що припинена, внаслідок застосування аналогії права та скасування заборони відчуження нерухомого майна - закрити.

Призначити дану справу до розгляду по суті на 13год.20хв.05липня 2023року у приміщенні Коростишівського районного суду Житомирської області, за адресою: Житомирська область, м.Коростишів, вул. Героїв Небесної сотні,52.

У судове засідання для розгляду справи по суті викликати сторони та свідків ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 .

Повідомити сторони,що вониможуть отриматиінформацію щодосправи,що розглядаєтьсяна офіційномувеб-порталісудової владиУкраїни http://court.gov.ua/в мережіІнтернет.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В.Янчук

Дата ухвалення рішення08.06.2023
Оприлюднено12.06.2023
Номер документу111432616
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання іпотеки такою, що припинена, внаслідок застосування аналогії права та скасування заборони відчуження нерухомого майна

Судовий реєстр по справі —935/508/23

Рішення від 03.08.2023

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Рішення від 03.08.2023

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Ухвала від 08.06.2023

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Ухвала від 01.03.2023

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні