Ухвала
від 09.06.2023 по справі 758/5978/23
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/5978/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

09 червня 2023 року м. Київ

Подільський районний суд м. Києва у складі судді Петрова Д.В., розглянувши матеріали позовної заяви Товариства з обмеженою відповідальністю «ПАТЕЛІ ЛІЗИНГ» в особі представника адвоката Дзюби Максима Юрійовича до Громадської організації «Фонд сталих медіа», ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про захист ділової репутації та спростування недостовірної інформації,

В С Т А Н О В И В:

30.05.2023 ТОВ «ПАТЕЛІ ЛІЗИНГ» в особі представника адвоката Дзюби М.Ю. звернулося до суду із вищезазначеним позовом.

05.06.2023 позовну заяву ТОВ «ПАТЕЛІ ЛІЗИНГ» в особі представника адвоката Дзюби М.Ю.було залишено без руху, надано строк для усунення недоліків позовної заяви.

08.06.2023 ТОВ «ПАТЕЛІ ЛІЗИНГ» в особі представника адвоката Дзюби М.Ю.подало до суду заяву про відкликання позовної заяви.

Розглянувши подану заяву, вважаю за необхідне повернути вказану позовну заяву позивачу з наступних підстав.

Відповідно до п. 3 ч. 4 ст. 185 ЦПК України заява повертається позивачу у випадку, коли до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від позивача надійшла заява про врегулювання спору або про відкликання позовної заяви.

За таких обставин, суд вважає, що заява ТОВ «ПАТЕЛІ ЛІЗИНГ» в особі представника адвоката Дзюби М.Ю. про відкликання позовної заяви підлягає задоволенню, а отже позовну заяву ТОВ «ПАТЕЛІ ЛІЗИНГ» в особі представника адвоката Дзюби М.Ю. до Громадської організації «Фонд сталих медіа», ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про захист ділової репутації та спростування недостовірної інформаціїслід повернути позивачу.

Керуючись ст. 185, 258-260 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Заяву ТОВ «ПАТЕЛІ ЛІЗИНГ» в особі представника адвоката Дзюби М.Ю. про відкликання позовної заяви - задовольнити.

Позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «ПАТЕЛІ ЛІЗИНГ» в особі представника адвоката Дзюби Максима Юрійовича до Громадської організації «Фонд сталих медіа», ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про захист ділової репутації та спростування недостовірної інформації - повернути позивачу.

Роз`яснити позивачу, що відповідно до вимог ч. 7 ст. 185 ЦПК України, повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Ухвалу може бути оскаржено до Київського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Дмитро ПЕТРОВ

СудПодільський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення09.06.2023
Оприлюднено12.06.2023
Номер документу111434617
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах про захист немайнових прав фізичних осіб, з них до засобів масової інформації

Судовий реєстр по справі —758/5978/23

Ухвала від 09.06.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Петров Д. В.

Ухвала від 05.06.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Петров Д. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні