Ухвала
від 12.06.2023 по справі 185/5955/23
МЕЖІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 185/5955/23

Провадження № 2/181/186/23

У Х В А Л А

про прийняття справи до свого провадження та призначення підготовчого засідання

"12" червня 2023 р. смт Межова

Суддя Межівського районного суду Дніпропетровської області Філь О.Є., перевіривши матеріали цивільної справи за позовом заступника керівника Сєвєродонецької окружної прокуратури Луганської області в інтересах держави в особі органу уповноваженого здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах: Головного управління Держгеокадастру у Луганській області до ОСОБА_1 , третя особа Приватне підприємство "ВЛАДАР", про припинення права власності на земельну ділянку, шляхом її конфіскації, -

ВСТАНОВИВ:

До Межівського районного суду Дніпропетровської області згідно ухвали Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області від 08 травня 2023 року передано за підсудністю цивільну справу за вищезазначеним позовом.

07 червня 2023 року справа надійшла до суду.

07 червня 2023 року здійснено автоматизований розподіл судової справи між суддями та автоматизованою системою документообігу суду для розгляду даної цивільної справи визначено суддю Філь О.Є.

Перевіривши матеріали цивільної справи, суддя дійшла висновку про необхідність прийняття справи до свого провадження.

Визначено, що справа буде розглядатися за загальними правилами позовного провадження.

Керуючись ст.ст. 14, 33, 187 ЦПК України, суддя,-

УХВАЛИВ:

Прийняти до свого провадження цивільну справу за позовом заступника керівника Сєвєродонецької окружної прокуратури Луганської області в інтересах держави в особі органу уповноваженого здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах: Головного управління Держгеокадастру у Луганській області до ОСОБА_1 ,третя особа Приватне підприємство "ВЛАДАР", про припинення права власності на земельну ділянку, шляхом її конфіскації.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання по справі на 06 липня 2023 року о 13 годині 15 хвилин в залі суду за адресою: смт. Межова, Синельниківський район, Дніпропетровської області, вул.Свято-Успенська, 21, зала № 1.

В судове засідання викликати сторони, та інших осіб, які беруть участь у справі, згідно до позовної заяви.

Встановити строк подання відповідачем відзиву на позов протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали: суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів.

У разі ненадання відповідачем (відповідачами) відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Учасники справи мають право надати відповідь на такі пояснення до закінчення підготовчого провадження.

Веб-адреса сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, https://mg.dp.court.gov.ua.

Ухвалу про відкриття провадження у справі одночасно з копіями доданих до неї документів надіслати учасникам справи .

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку в частині відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності безпосередньо до Дніпровського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя О. Є. Філь

Дата ухвалення рішення12.06.2023
Оприлюднено13.06.2023
Номер документу111444185
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення права власності на земельну ділянку, шляхом її конфіскації

Судовий реєстр по справі —185/5955/23

Рішення від 11.09.2023

Цивільне

Межівський районний суд Дніпропетровської області

Філь О. Є.

Ухвала від 17.08.2023

Цивільне

Межівський районний суд Дніпропетровської області

Філь О. Є.

Ухвала від 12.06.2023

Цивільне

Межівський районний суд Дніпропетровської області

Філь О. Є.

Ухвала від 08.05.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Перекопський М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні