Ухвала
від 12.06.2023 по справі 442/7299/22
ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 442/7299/22 Головуючий у 1 інстанції Курус Р.І.

Провадження № 22-ц/811/430/23 Доповідач в 2-й інстанції Крайник Н. П.

УХВАЛА

12 червня 2023 року Львівський апеляційний суд в складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ у складі:

головуючого-судді: Н.П. Крайник

суддів: Я.А. Левика, М.М. Шандри

розглянувши клопотання представника АТ «Таскомбанк» - Писаренка О.В. про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у справі за апеляційною скаргою представника ОСОБА_1 - ОСОБА_2 на ухвалу Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 30 січня 2023 року у справі за скаргою ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє адвокат Бердар Сергій Васильович, на дії та рішення приватного виконавця Білецького Ігоря Мироновича, за участю сторін виконавчого провадження - Акціонерного товариства «Таскомбанк»,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Львівського апеляційного суду перебуває цивільна справа за апеляційною скаргою представника ОСОБА_1 - ОСОБА_2 на ухвалу Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 30 січня 2023 року у справі за скаргою ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє адвокат Бердар Сергій Васильович, на дії та рішення приватного виконавця Білецького Ігоря Мироновича, за участю сторін виконавчого провадження - Акціонерного товариства «Таскомбанк».

Представник АТ Таскомбанк» - Писаренко О.В. подав клопотання про участь у судових засіданнях у даній справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Відповідно до ст.212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Відповідно до пунктів 1-4 розділу ІІІ Порядку роботи з технічними засобами відеконференцзв`язку затвердженого наказом Державної судової адміністрації України № 196 від 23 квітня 2020 року, під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду у судовому засіданні в режимі відеоконференції учасник справи повинен попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в Системі відеоконференцзв`язку (комплекс технічних засобів та програмного забезпечення (за посиланням на офіційному веб-порталі судової влади України vkz.court.gov.ua) або інші доступні суду та учасникам судового процесу засоби, що забезпечують проведення судових засідань в режимі відеоконференцзв`язку та відповідають вимогам законодавства) та перевірити наявні у нього власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам, визначеним для роботи з обраною для проведення відеоконференції Системою.

За змістом п. 7 розділу ІІІ зазначеного Порядку головуючий суддя приймає рішення про можливість проведення засідання в режимі відеоконференції за умови наявності в суді відповідної технічної можливості (наявність обладнання та можливість його використання у визначений день і час).

У зв`язку із запровадженням на території України воєнного стану, проведення судових засідань поза межами приміщення суду передбачено за допомогою судової системи за посиланням на офіційному веб порталі «Судова влада України» vkz.court.gov.ua. Даною системою є «ВКЗ» (захищений відеоконференцзв`язок з судом).

Враховуючи викладене та технічну можливість для проведення судового засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, за допомогою системи ВКЗ (захищений відеоконференцзв`язок з судом) за посиланням на vkz.court.gov.ua, клопотання представника АТ «Тасомбанк» - Писаренка О.В. слід задовольнити.

Забезпечити проведення відеоконференцій за допомогою ВКЗ (захищений відеоконференцзв`язок з судом), розміщеного за посиланням vkz.court.gov.ua.

Керуючись ст. 365-369 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

клопотання представника АТ «Тасомбанк» - Писаренка О.В. про проведення судових засідань в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів - задовольнити.

Розгляд справи за апеляційною скаргою представника ОСОБА_1 - ОСОБА_2 на ухвалу Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 30 січня 2023 року у справі за скаргою ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє адвокат Бердар Сергій Васильович, на дії та рішення приватного виконавця Білецького Ігоря Мироновича, за участю сторін виконавчого провадження - Акціонерного товариства «Таскомбанк», проводити в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням технічних засобів за допомогою системи ВКЗ (захищений відеоконференцзв`язок з судом) розміщеного за посиланням vkz.court.gov.ua. за наступними реквізитами: електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 тел. НОМЕР_1 , ОСОБА_3 .

Ухвала набирає законної сили з дня її прийняття і оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Головуючий: Н.П. Крайник

Судді: Я.А. Левик

М.М. Шандра

Дата ухвалення рішення12.06.2023
Оприлюднено14.06.2023
Номер документу111465200
СудочинствоЦивільне
Сутьучасть у судовому засіданні в режимі відеоконференції у справі за апеляційною скаргою представника ОСОБА_1 - ОСОБА_2 на ухвалу Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 30 січня 2023 року у справі за скаргою ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє адвокат Бердар Сергій Васильович, на дії та рішення приватного виконавця Білецького Ігоря Мироновича,

Судовий реєстр по справі —442/7299/22

Ухвала від 26.07.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Грушицький Андрій Ігорович

Постанова від 13.06.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Постанова від 13.06.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Ухвала від 12.06.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Ухвала від 22.03.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Ухвала від 01.03.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Ухвала від 20.02.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Ухвала від 30.01.2023

Цивільне

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Курус Р. І.

Ухвала від 30.01.2023

Цивільне

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Курус Р. І.

Ухвала від 27.01.2023

Цивільне

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Курус Р. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні