Ухвала
від 12.06.2023 по справі 914/1773/23
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

12.06.2023 р. Справа № 914/1773/23

Господарський суд Львівської області у складі судді Зоряни ГОРЕЦЬКОЇ, розглянувши

позовні матеріали: Керівника Пустомитівської окружної прокуратури Львівської області, м. Пустомити,

в інтересах держави в особі: Підберізцівської сільської ради Львівського району Львівської області, с. Підберізці,

до відповідача 1: Товариства з обмеженою відповідальністю «Захід Солар Груп», с. Верхня Білка,

до відповідача 2: Товариства з обмеженою відповідальністю «Солар Енерджі Груп», с. Верхня Білка,

про: стягнення заборгованості, розірвання договору оренди та повернення земельної ділянки,

ВСТАНОВИВ:

На розгляд Господарського суду Львівської області надійшла позовна заява керівника Пустомитівської окружної прокуратури Львівської області в інтересах держави в особі Підберізцівської сільської ради Львівського району Львівської області до відповідача 1 Товариства з обмеженою відповідальністю «Захід Солар Груп» та відповідача 2 Товариства з обмеженою відповідальністю «Солар Енерджі Груп» про стягнення заборгованості, розірвання договору оренди та повернення земельної ділянки

Відповідно до пункту 2 частини 1 та частини 3 статті 12 Господарського процесуального кодексу України господарське судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку позовного провадження (загального або спрощеного).

Враховуючи викладене, суд приходить до висновку про відкриття провадження по справі за правилами загального позовного провадження.

На підставі вищенаведеного, керуючись статтями 12, 50, 80, 176, 177, 247 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду.

2. Відкрити провадження у справі.

3. Розгляд справи здійснювати за правилами загального позовного провадження.

4. Підготовче засідання призначити на 10.07.23 на 14:15 год. у приміщенні Господарського суду Львівської області (79014, місто Львів, вулиця Личаківська, 128, 2 поверх).

5. Встановити відповідачам строк у 15 (п`ятнадцять) календарних днів з дня отримання цієї ухвали для подання відзиву на позов (пояснень - для третіх осіб). Зобов`язати відповідача надіслати (надати) відзив на позов та додані до нього документи (поясння) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) до суду. Докази такого надіслання невідкладно надати суду (частина 5 статті 165 Господарського процесуального кодексу України).

6. Звернути увагу відповідачів, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи (частина 2 статті 178 Господарського процесуального кодексу України).

7. Зобов`язати відповідачів надати суду свої актуальні електронні адреси, на які можуть надсилатися судові рішення у справі.

8. Заяви та клопотання, які подаються до суду, повинні відповідати статтям 169 - 170 Господарського процесуального кодексу України.

9. У випадку подання доказів до суду у всіх учасників справи існує обов`язок надіслання копій таких доказів усім іншим учасникам справи заздалегідь (частина 9 статті 80 Господарського процесуального кодексу України).

10. Главою 6 Господарського процесуального кодексу України врегульовано поняття, обчислення, зупинення процесуальних строків, наслідки їх пропуску, а також підстави та порядок їх поновлення чи продовження.

Інформацію у справі, яка розглядається, можна отримати за такою веб-адресою: http://lv.arbitr.gov.ua/sud5015/.

Суддя Горецька З.В.

Дата ухвалення рішення12.06.2023
Оприлюднено14.06.2023
Номер документу111483633
СудочинствоГосподарське
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин

Судовий реєстр по справі —914/1773/23

Ухвала від 04.09.2023

Господарське

Господарський суд Львівської області

Горецька З.В.

Ухвала від 14.08.2023

Господарське

Господарський суд Львівської області

Горецька З.В.

Ухвала від 12.06.2023

Господарське

Господарський суд Львівської області

Горецька З.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні