Ухвала
від 19.06.2023 по справі 728/1270/23
БАХМАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 728/1270/23

Номер провадження 2/728/272/23

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

19 червня 2023 року Бахмацький районний суд Чернігівської області у складі:

головуючої судді Глушко О.І.

при секретарі Кирута Л.І.,

розглянувши у підготовчому засіданні за правилами загального позовного провадження в м. Бахмач цивільну справу за позовом заступника керівника Ніжинської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області до ОСОБА_1 , третя особа Товариство з обмеженою відповідальністю «Сільськогосподарське підприємство «Агродім» про припинення права власності на земельні ділянки шляхом їх конфіскації,-

встановив:

При підготовці справи до судового розгляду були проведені слідуючі дії: проведено підготовче засідання.

Представник позивача ОСОБА_2 в підготовче засідання не з`явилася. У наданій заяві просила суд проводити підготовче засідання за її відсутності.

Представник Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області в підготовче засідання не з`явився.

Відповідачка ОСОБА_1 в підготовче засідання не з`явилася. Про час та місце його проведення була повідомлена відповідно до положень ч.11 ст. 128 ЦПК України.

Представник третьої особи - ТОВ «СП «Агродім» в підготовче засідання не з`явився. У вирішенні вказаного спору покладаються на розсуд суду.

В зв`язку з неявкою в підготовче засідання осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу з допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося, відповідно до вимог ч. 2 ст. 247 ЦПК України.

Згідно п. 15 ч. 2ст.197ЦПК України у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 3ст.200ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Суд, ознайомившись з матеріалами позову, вважає необхідним закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті, оскільки підстав для вчинення процесуальних дій не вбачається.

Керуючись ст.ст. 189 -200, 247ч.2 ЦПК України, суд

ухвалив:

Підготовку справи за позовом Ніжинської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області до ОСОБА_1 , третя особа Товариство з обмеженою відповідальністю « Сільськогосподарське підприємство «Агродім» про припинення права власності на земельні ділянки шляхом їх конфіскації до судового розгляду закінчити та закрити підготовче провадження.

Справу призначити до розгляду по суті на 9годину00хвилин12липня2023року в приміщенні Бахмацького районного суду Чернігівської області в залі судових засідань.

В судове засідання викликати сторони, третю особу.

Відповідачку ОСОБА_1 повідомити відповідно до положень ч.11 ст. 128 ЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.І. Глушко

Дата ухвалення рішення19.06.2023
Оприлюднено20.06.2023
Номер документу111613396
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення права власності на земельні ділянки шляхом їх конфіскації

Судовий реєстр по справі —728/1270/23

Рішення від 21.07.2023

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Глушко О. І.

Рішення від 12.07.2023

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Глушко О. І.

Ухвала від 19.06.2023

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Глушко О. І.

Ухвала від 30.05.2023

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Глушко О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні