Ухвала
від 19.06.2023 по справі 443/1077/23
ЖИДАЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №443/1077/23

Провадження №2/443/418/23

УХВАЛА

про повернення позовної заяви

19 червня 2023 року місто Жидачів

Суддя Жидачівського районного суду Львівської області Равлінко Р.Г., розглянувши позовну заяву Жидачівського міського виробничого управління комунального господарства до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про надання доступу до внутрішньобудинкових систем для заміни санітарно-технічного обладнання,-

встановив:

Представник позивача начальник Жидачівського міського виробничого управління комунального господарства Кухта Г.Г. звернувся до суду із позовом в якому просить зобов`язати відповідачів ОСОБА_1 та ОСОБА_2 надати доступ позивачу до шахти внутрішньо будинкових мереж у приміщенні ванної кімнати квартири АДРЕСА_1 для проведення ремонтних робіт по усуненню аварійної ситуації та заміни ділянки каналізаційного стояка, а саме труби D100, яка підтікає та каналізаційного трійника та є причиною затоплення ОСОБА_3 (квартира АДРЕСА_2 ) та стягнути судовий збір.

15.06.2023 на адресу суду надійшла заява представника позивача Жидачівського МВУКГ Возної І.Є. про відкликання позовної заяви, в якій представник просить повернути позовну заяву про надання доступу до внутрішньобудинкових систем до її відкриття.

Згідно п. 3 ч.4 ст.185 ЦПК України, заява повертається у випадку, якщо до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від позивача надійшла заява про врегулювання спору або заява про відкликання позовної заяви.

Відповідно до ч.6 ст. 185 ЦПК України, про повернення позовної заяви суд постановляє ухвалу. Ухвала про повернення позовної заяви може бути оскаржено. Копія позовної заяви залишається в суді.

Відповідно до ч.7 ст. 185 ЦПК України, повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню з заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Таким чином, заява про відкликання заяви підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, позовна заява Жидачівського міського виробничого управління комунального господарства до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про надання доступу до внутрішньобудинкових систем для заміни санітарно-технічного обладнання підлягає поверненю, що не позбавляє позивача права повторно звернутися до суду з такою ж самою заявою з тих самих підстав.

Керуючись ст.185 ЦПК України, суд, -

постановив:

Позовну заяву Жидачівського міського виробничого управління комунального господарства до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про надання доступу до внутрішньобудинкових систем для заміни санітарно-технічного обладнання повернути позивачу.

Ухвала може бути оскаржена до Львівського апеляційного суду протягом 15 днів з дня отримання її копії, шляхом подання апеляційної скарги.

Суддя Р.Г. Равлінко

Дата ухвалення рішення19.06.2023
Оприлюднено21.06.2023
Номер документу111634225
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із житлових відносин

Судовий реєстр по справі —443/1077/23

Ухвала від 10.08.2023

Цивільне

Жидачівський районний суд Львівської області

РАВЛІНКО Р. Г.

Ухвала від 19.06.2023

Цивільне

Жидачівський районний суд Львівської області

РАВЛІНКО Р. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні