Ухвала
від 16.06.2023 по справі 452/2418/23
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 452/2418/23

У Х В А Л А

Іменем України

про відкриття провадження у справі

"16" червня 2023 р. м.Самбір

Суддя Самбірського міськрайонного суду Львівської області Бікезіна О.В., розглянувши позовну заяву Керівника Самбірської окружної прокуратури до Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області, ОСОБА_1 , ФГ «Брунат» про визнання недійсними рішень та скасування державної реєстрації,

В С Т А Н О В И Л А:

До Самбірського міськрайонного суду Львівської області 12 червня 2023 року надійшла позовна заява керівника Самбірської окружної прокуратури, яка знаходиться за адресою: Львівська область, м. Самбір, вул. Филипчака, 4 А, до Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області, яка знаходиться за адресою: Львівська область, Самбірський район, м. Рудки, пл. Відродження, 1; ОСОБА_1 , який проживає за адресою: АДРЕСА_1 ; ФГ «Брунат», яке знаходиться за адресою: АДРЕСА_2 , про визнання недійсними рішень та скасування державної реєстрації.

Згідно відповіді з Єдиного державного демографічного реєстру № 112486 від 14 червня 2023 року, ОСОБА_1 зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 .

Справа підсудна Самбірському міськрайонному суду Львівської області.

Позовна заява відповідає вимогам, встановленим ст. 175, 177 ЦПК України. Підстави для залишення позовної заяви без руху, для повернення позовної заяви або для відмови у відкритті провадження відсутні.

Відповідно до частини першої статті 187 ЦПК України за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження, суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченому статтею 185 цього Кодексу.

Пунктом 4 ч. 2 ст. 187 ЦПК України передбачено при постановленні ухвали про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі вирішення питання за якими правилами позовного провадження (загального чи спрощеного) буде розглядатись справа.

Відповідно до ч. 3 ст. 274 ЦПК України враховуючи обраний позивачем спосіб захисту, обсяг та характер доказів у справі, кількість сторін та інших учасників, позовну заяву необхідно прийняти до розгляду, відкрити провадження у справі та справу призначити до підготовчого засідання в порядку загального позовного провадження.

Керуючись ст. ст. 187, 189 ЦПК України,

П О С Т А Н О В И Л А:

Прийняти до розгляду позовну заяву Керівника Самбірської окружної прокуратури до Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області, ОСОБА_1 , ФГ «Брунат» про визнання недійсними рішень та скасування державної реєстрації та відкрити провадження у цивільній справі.

Здійснювати розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Почати підготовче провадження з дня постановлення цієї ухвали.

Призначити у справі підготовче засідання на 5 липня 2023 року на 12 год. 00 хв. за адресою: Львівська область, м. Самбір, вул. Мазепи, 18, зал засідань № 2, про що повідомити учасників справи.

Копію ухвали надіслати сторонам у справі.

Надіслати відповідачам разом із копією ухвали копію позовної заяви та доданих до неї документів.

Роз`яснити відповідачам право подати у строк до 5 липня 2023 року :

1) суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), що підтверджують заперечення проти позову;

2) позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів.

У разі ненадання відповідачами відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз`яснити учасникам справи, що на підставі п. 4) ч. 1 ст. 148 ЦПК України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб у випадках: ненадання копії відзиву на позов, відповіді на відзив, заперечення іншому учаснику справи у встановлений судом строк.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України: https://sb.lv.court.gov.ua

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення16.06.2023
Оприлюднено21.06.2023
Номер документу111634346
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсними рішень та скасування державної реєстрації

Судовий реєстр по справі —452/2418/23

Ухвала від 21.08.2023

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Бікезіна О. В.

Ухвала від 16.06.2023

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Бікезіна О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні