Ухвала
від 22.06.2023 по справі 758/6910/23
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/6910/23

Категорія 79

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

22 червня 2023 року Подільський районний суд міста Києва у складі:

головуючого судді - Захарчук С. С. ,

за участю секретаря судового засідання - Попівняк І. О.,

розглянувши заяву ОСОБА_1 про залишення без розгляду її позову до товариства з обмеженою відповідальністю «Центр Пріоритет» про звільнення за згодою сторін та стягнення заборгованості по невиплаченій заробітній платі,-

В С Т А Н О В И В :

ОСОБА_1 звернулася до суду із заявою про залишення без розгляду її позову до ТОВ «Центр Пріоритет» про звільнення за згодою сторін та стягнення заборгованості по невиплаченій заробітній платі.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Ураховуючи те, що позивачем подано заяву про залишення позовної заяви без розгляду, суд дійшов висновку про наявність правових підстав для залишення позову ОСОБА_1 до ТОВ «Центр Пріоритет» про звільнення за згодою сторін та стягнення заборгованості по невиплаченій заробітній платі без розгляду.

Керуючись ст. ст. 257, 261, 353 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В :

Заяву ОСОБА_1 про залишення без розгляду її позову до товариства з обмеженою відповідальністю «Центр Пріоритет» про звільнення за згодою сторін та стягнення заборгованості по невиплаченій заробітній платі - задовольнити.

Позов ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «Центр Пріоритет» про звільнення за згодою сторін та стягнення заборгованості по невиплаченій заробітній платі - залишити без розгляду.

Роз`яснити, що особа, заяву якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

Ухвалу може бути оскаржено безпосередньо до Київського апеляційного суду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п`ятнадцяти днів з дня складання повного тексту судового рішення - 22.06.2023.

Ухвала суду набирає законної сили відповідно до ст. 261 ЦПК України.

СуддяСвітлана ЗАХАРЧУК

Дата ухвалення рішення22.06.2023
Оприлюднено23.06.2023
Номер документу111703873
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення за згодою сторін та стягнення заборгованості по невиплаченій заробітній платі

Судовий реєстр по справі —758/6910/23

Ухвала від 22.06.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Захарчук С. С.

Ухвала від 19.06.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Захарчук С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні