Ухвала
від 22.06.2023 по справі 873/231/23
ПІВНІЧНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ПІВНІЧНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

вул. Шолуденка, буд. 1, літера А, м. Київ, 04116, (044) 230-06-58 inbox@anec.court.gov.ua

УХВАЛА

"22" червня 2023 р. Справа№ 873/231/23

Північний апеляційний господарський суд

суддя: Тищенко А.І.

розглянувши заяву і додані до неї матеріали Товариства з обмеженою відповідальністю «Сіейті» про видачу виконавчого документу на примусове виконання рішення Постійно діючого третейського суду при Асоціації «Господарський арбітраж» від 10.05.2023 у третейській справі №03-01/23

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Сіейті»

до Товариства з обмеженою відповідальністю «ДТ «Ресурс Корп»

про стягнення заборгованості за договором поставки,

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Сіейті» звернулось із заявою до Північного апеляційного господарського суду про видачу виконавчого документу на примусове виконання рішення Постійно діючого третейського суду при Асоціації «Господарський арбітраж» від 10.05.2023 у третейській справі №03-01/23 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Сіейті» до Товариства з обмеженою відповідальністю «ДТ «Ресурс Корп» про стягнення заборгованості за договором поставки.

Згідно витягу з протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями вказану заяву передано на розгляд судді Тищенко А.І.

Згідно статті 57 Закону України «Про третейські суди» рішення третейського суду, яке не виконано добровільно, підлягає примусовому виконанню в порядку, встановленому Законом України «Про виконавче провадження». Виконавчий документ, виданий на підставі рішення третейського суду, може бути пред`явлений до примусового виконання в строки, встановлені Законом України «Про виконавче провадження».

Судом встановлено, що подана Товариства з обмеженою відповідальністю «Сіейті» заява відповідає вимогам статей 352 та 353 Господарського процесуального кодексу України, а тому приймається до розгляду.

Враховуючи викладене та керуючись статтями 352, 353, 354 Господарського процесуального кодексу України, статтями 55-57 Закону України «Про третейські суди», суд -

УХВАЛИВ:

1. Прийняти до розгляду заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Сіейті» про видачу виконавчого документу на примусове виконання рішення Постійно діючого третейського суду при Асоціації «Господарський арбітраж» від 10.05.2023 у третейській справі №03-01/23 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Сіейті» до Товариства з обмеженою відповідальністю «ДТ «Ресурс Корп» про стягнення заборгованості за договором поставки.

2. Розгляд заяви призначити на 11.07.2023 на 09:40 год. Судове засідання відбудеться у приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: вул. Шолуденка, 1-А, м. Київ, 04116, зал судових засідань №12 (другий поверх). Повідомити сторін про розгляд заяви у судовому засіданні.

3. Зобов`язати сторін надати суду документи на підтвердження свого правового статусу на день розгляду справи у суді (витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань - у випадку внесення змін до вказаного реєстру після призначення заяви до розгляду); - документи, що підтверджують повноваження представників (накази, довіреності, тощо) - оригінали для огляду, належні копії - до матеріалів справи.

4. Зобов`язати заявника надати суду власне письмове підтвердження того, що у провадженні господарських судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спори, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та не має рішення цих органів з такого спору.

5. Зобов`язати кожну із сторін третейського спору та Постійно діючий третейський суд при Асоціації «Господарський арбітраж» надати суду письмову інформацію про наступне:

- чи визнавалась третейська угода у даній справі недійсною;

- чи не скасоване рішення третейського суду у справі №03-01/23 компетентним судом;

- чи є у провадженні інших судів заяви про оскарження чи скасування рішення третейського суду.

6. Зобов`язати Постійно діючий третейський суд при Асоціації «Господарський арбітраж» (40030, м. Суми, вул. Перекопська, 13) протягом п`яти днів від дня надходження цієї ухвали, з метою розгляду заяви про видачу наказу на примусове виконання рішення, надати суду:

- третейську справу №03-01/23 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Сіейті» до Товариства з обмеженою відповідальністю «ДТ «Ресурс Корп» про стягнення заборгованості за договором поставки;

- свідоцтво про реєстрацію третейського суду (копію);

- положення про Постійно діючий третейський суд при Асоціації «Господарський арбітраж» (копію);

- регламент третейського суду (копію);

- список третейських суддів.

7. Повідомити учасників судового процесу про те, що подання письмових доказів має здійснюватися супровідним листом через канцелярію суду.

8. Довести до відома учасників судового процесу, що неявка сторін чи однієї із сторін, належним чином повідомлених про дату, час та місце розгляду справи, не є перешкоджає судовому розгляду заяви.

Учасники процесу можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб - адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://anec.court.gov.ua/sud4873/gromadyanam/csz/m.

Суддя А.І. Тищенко

Дата ухвалення рішення22.06.2023
Оприлюднено23.06.2023
Номер документу111706495
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення заборгованості за договором поставки

Судовий реєстр по справі —873/231/23

Судовий наказ від 22.08.2023

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Тищенко А.І.

Судовий наказ від 22.08.2023

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Тищенко А.І.

Ухвала від 11.07.2023

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Тищенко А.І.

Ухвала від 22.06.2023

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Тищенко А.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні