Ухвала
від 23.06.2023 по справі 639/1576/23
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 639/1576/23

Провадження №2/639/982/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23 червня 2023 року

Жовтневий районний суд м. Харкова у складі:

головуючого судді Рубіжного С.О.,

за участю секретаря Чубенко О.С.

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Харкові цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Автоцентрзапчастина»</a>, треті особи: Приватне підприємство «Восток-Маклер», Товариство з обмеженою відповідальністю «Бенефіт Брок» про визнання припиненими трудових відносин,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Жовтневого районного суду м. Харкова перебуває вищевказана цивільна справа.

08 червня 2023 року через канцелярію суду від представника позивача ОСОБА_1 адвоката Пономаренка Д.В., який діє на підставі Ордеру серії ВІ № 1136405 від 03.04.2023, надійшла заява про залишення позову без розгляду .

Сторони в судове засідання не з`явилися, про день час та місце розгляду справи повідомлялися належним чином, в матеріалах справи містяться заяви про проведення судового засідання без участі позивача.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх осіб, які беруть учать у справі фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Суд, дослідивши матеріали справи, вважає, що позовна заява підлягає залишенню без розгляду, виходячи з наступного.

Ухвалою Жовтневого районного суду м. Харкова від 10 квітня 2023 року прийнято позовну заяву та відкрито спрощене позовне провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Автоцентрзапчастина»</a>, треті особи: Приватне підприємство «Восток-Маклер», Товариство з обмеженою відповідальністю «Бенефіт Брок» про визнання припиненими трудових відносин. Призначено судове засідання.

Відповідно до п. 5 ч. 1ст. 257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Згідно ч. ч.1, 3 ст. 217 ЦПК України, у призначений для розгляду справи час головуючий відкриває судове засідання та оголошує, яка справа розглядатиметься. З оголошенням головуючим судового засідання відкритим розпочинається розгляд справи по суті.

Враховуючи, що розгляд справи по суті судом не розпочато, позивач вправі самостійно розпоряджатись процесуальними правами в цивільному судовому процесі, в тому числі і правом на подання заяви про залишення позову без розгляду, а тому суд вважає, що заява позивача про залишення вищевказаного позову без розгляду підлягає задоволенню.

Відповідно до ч. 2 ст.257 ЦПК Україниособа, позов якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст.247,257,260-261,353 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Автоцентрзапчастина»</a>, треті особи: Приватне підприємство «Восток-Маклер», Товариство з обмеженою відповідальністю «Бенефіт Брок» про визнання припиненими трудових відносин - залишити без розгляду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня складання повного тексту ухвали.

Повний текст ухвали складено 23.06.2023.

Суддя С.О. Рубіжний

Дата ухвалення рішення23.06.2023
Оприлюднено26.06.2023
Номер документу111736476
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання припиненими трудових відносин

Судовий реєстр по справі —639/1576/23

Ухвала від 23.06.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Рубіжний С. О.

Ухвала від 10.04.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Рубіжний С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні