Ухвала
від 14.06.2023 по справі 758/4945/23
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 11-cc/824/3406/2023 Слідчий суддя в 1-й інстанції: ОСОБА_1

Категорія: ст. 170 КПК Доповідач: ОСОБА_2

Єдиний унікальний номер: № 758/4945/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14 червня 2023 року місто Київ

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду у складі:

головуючої судді ОСОБА_2 ,

суддів ОСОБА_3 , ОСОБА_4 ,

при секретарі судового засідання ОСОБА_5 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду апеляційні скарги представника третьої особи, щодо якої вирішується питання про арешт майна ОСОБА_6 - адвоката ОСОБА_7 , директора Товариства з обмеженою відповідальністю «ВУДПРОМ» та Товариства з обмеженою відповідальністю «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» - ОСОБА_8 та прокурора у кримінальному провадженні - прокурора Подільської окружної прокуратури м. Києва ОСОБА_9 на ухвалу слідчого судді Подільського районного суду міста Києва від 12 травня 2023 року, -

за участі:

прокурора - ОСОБА_9 ,

представника третьої особи, щодо якої вирішується питання про арешт майна - ОСОБА_7 ,

власника майна - ОСОБА_6 ,

представника ТОВ «ВУДПРОМ» та ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» - ОСОБА_8

ВСТАНОВИЛА:

Ухвалою слідчого судді Подільського районного суду міста Києва від 12 травня 2023 року частково задоволено клопотання прокурора Подільської окружної прокуратури м. Києва ОСОБА_9 про накладення арешту на майно та накладено арешт на майно, у кримінальному провадженні № 42023102070000035 від 23.02.2023 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України (перелік майна згідно резолютивної частини оскаржуваної ухвали).

Не погоджуючись з таким рішенням слідчого судді представник третьої особи, щодо якої вирішується питання про арешт майна ОСОБА_6 - адвокат ОСОБА_7 , прокурор у кримінальному провадженні - прокурор Подільської окружної прокуратури м. Києва ОСОБА_9 та представник ТОВ «ВУДПРОМ» та ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» - ОСОБА_8 звернулися до суду з апеляційними скаргами.

В поданій апеляційній скарзі представник ОСОБА_7 просить частково скасувати ухвалу слідчого судді Подільського районного суду міста Києва від 12 травня 2023 року та постановити нову ухвалу, якою відмовити у задоволенні клопотання сторони обвинувачення в частині накладення арешту на ноутбук «Asus» чорного кольору із зарядним пристроєм, що був вилучений за адресою: АДРЕСА_1 .

В обґрунтування доводів апеляційної скарги зазначає, що обшук за вищевказаною адресою проводився на підставі ухвали Подільського районного суду міста Києва від 06.04.2023 року, якою було надано дозвіл на відшукання та вилучення у тому числі комп`ютерної техніки за умови, якщо доступ до неї обмежується власником, володільцем або утримувачем з подоланням системи логічного захисту. Разом з тим в ході проведення обшуку слідчим та оперативним працівникам було надано доступ до зазначеного майна з метою його огляду та для встановлення останніми чи відноситься таке майно до категорії доказів або чи має таке майно будь-які інші сліди, які можуть слугувати доказами вчинення кримінального правопорушення. Однак слідчий вилучив ноутбук, хоча потреби в цьому не було, адже доступ до нього не обмежувався. Причиною вилучення стала відсутність флеш-накопичувача.

В поданій апеляційній скарзі прокурор, посилаючись на невідповідність висновків суду фактичним обставинам кримінального провадження, просить скасувати ухвалу слідчого судді Подільського районного суду міста Києва від 12 травня 2023 року та постановити нову ухвалу, якою клопотання сторони обвинувачення про накладення арешту на майно задовольнити в повному обсязі.

Як вважає сторона обвинувачення, оскаржувана ухвала в частині відмови у накладенні арешту на майно є незаконною, необґрунтованою, у зв`язку з чим підлягає скасуванню.

Прокурор зазначає, що в ході досудового розслідування в рамках кримінального провадження проведено декілька обшуків, в ході яких вилучено речі та документи, які мають значення для кримінального провадження. Разом з тим слідчий суддя за результатами розгляду клопотання відмовив у накладенні арешту на частину вилученого під час обшуку майна, при цьому не навів в мотивувальній частині жодних мотивів постановлення такого рішення, а зазначив лише загальне формулювання про часткове задоволення клопотання.

Крім того як стверджує автор апеляційної скарги судом не враховано, що існуюча злочинна схема діяла тривалий час, а вилучені грошові кошти є такими, що можуть бути предметом злочину та підлягають спеціальній конфіскації. Щодо стосується вилученого мобільного телефону, необхідність у накладенні арешту на нього зумовлена тим, що у даному телефоні можуть міститися відомості, які мають доказове значення у тому числі щодо обставин вчинення кримінального правопорушення. Необхідність у накладенні арешту на вилучені печатки зумовлена тим, що факт перебування печаток за однією адресою підтверджує, що діяльність зазначених підприємств, в тому числі і ТОВ «Пітленд», яке 30.03.2023 року виведене в офшорну зону, свідчить про те, що діяльність зазначених підприємств контролюється одними й тими ж особами. При цьому в органу досудового розслідування є підстави вважати, що вищевказані товариства використовувалися виключно для злочинної схеми, а вилучені печатки в тому числі, є засобами вчинення злочину.

Сторона обвинувачення звертає увагу суду, що метою накладення арешту на майно є забезпечення збереження речових доказів та спеціальної конфіскації, оскільки в ході проведення досудового розслідування встановлено наявність достатніх підстав вважати, що вилучені речі та документи під час обшуків повністю відповідають критеріям, передбаченим ст. 98 КПК України.

В поданій апеляційній скарзі в інтересах ТОВ «ВУДПРОМ» та ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» представник ОСОБА_8 просить ухвалу слідчого судді Подільського районного суду міста Києва від 12 травня 2023 року скасувати частково та постановити нову ухвалу, якою у задоволенні клопотання прокурора в частині накладення арешту на: витяг № 2326594500143 з реєстру платників податку на додану вартість ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» на 1 арк.; рішення одноосібного засновника № 2 ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» на 1 арк.; печатка червоного кольору ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» (код ЄДРПОУ 44992118); виписка з ЄДРЮО та ФОП ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» на 21 арк.; печатка чорного кольору ТОВ «ВУДПРОМ» (код ЄДРПОУ 37395329); печатка чорного кольору ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» (код ЄДРПОУ 44992118); ноутбук марки НР Pavilion dv4000 з серійним номером 2CE5400GDL; ноутбук марки CHIEFTEK в комплектації 3х жорстких дисків, в тому числі 1 SSD накопичувача.

В обґрунтування доводів апеляційної скарги зазначає, що ТОВ «ВУДПРОМ» та ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» здійснюють законну підприємницьку діяльність, не мають жодного відношення до ціноутворення на торфобрикет та не купувало торфопродукції у ДП «ЧЕРНІГІВТОРФ» за цінами, нижчими, ніж встановлено діючими наказами для абсолютно усіх видів покупців.

Апелянт звертає увагу суду, що ТОВ «ВУДПРОМ» та ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» забезпечували реалізацію продукції ДП «ЧЕРНІГІВТОРФ» на ринку та забезпечували його фінансування. У більшості випадків товариства здійснювали авансові платежі, а в подальшому отримували готову продукцію. Можливо за той час, коли фактично відвантажувався торфобрикет, ціни змінювались, але товариства отримували товар за цінами, зафіксованими у попередньо оплачених договорах.

Представник стверджує, що ТОВ «ВУДПРОМ» та ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» не можуть здійснювати законну господарську діяльність, оскільки внаслідок проведеного обшуку в офісі компанії були вилучені всі оригінали реєстраційних документів, печатки компаній, комп`ютери. Крім того накладення арешту на майно товариств унеможливило виконання зобов`язань щодо постачання торфобрикетів згідно укладених договорів, виплату заробітної плати та сплату податків.

Заслухавши доповідь судді, пояснення представника третьої особи, щодо якої вирішується питання про арешт майна ОСОБА_10 - адвоката ОСОБА_7 , ОСОБА_6 директора ТОВ «ВУДПРОМ» та ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» - ОСОБА_8 , які підтримали доводи поданих апеляційних скарг та просили їх задовольнити в повному обсязі, пояснення прокурора, який заперечував проти задоволення апеляційних скарг сторони захисту та просив задовольнити подану ним апеляційну скаргу, вивчивши матеріали судового провадження та перевіривши доводи апеляційної скарги, колегія суддів приходить до наступних висновків.

Як вбачається з матеріалів, наданих до суду апеляційної інстанції, Управлінням поліції в метрополітені ГУ НП у м. Києві за процесуального керівництва Подільською окружною прокуратурою здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за № 42023102070000035 від 23.02.2023 року, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України.

02.05.2023 року на підставі ухвал слідчого судді Подільського районного суду м. Києва було проведено обшуки за адресами: АДРЕСА_1 ; АДРЕСА_2 ; АДРЕСА_3 ; АДРЕСА_4 ; АДРЕСА_5 , під час яких виявлено та вилучено ряд грошових коштів, речей та документів (перелік майна згідно резолютивної частини ухвали).

02.05.2023 року постановами старшого слідчого СВ УП в метрополітені ГУ НП у м. Києві ОСОБА_11 вилучені за результатами проведення обшуків грошові кошти, речі та документи визнані речовоми доказами у кримінальному провадженні № 42023102070000035 від 23.02.2023 року.

04.05.2023 року прокурор Подільської окружної прокуратури м. Києва ОСОБА_9 звернувся до Подільського районного суду міста Києва з клопотанням про накладення арешту на майно, вилучене під час проведення обшуків.

Клопотання сторони обвинувачення мотивовано необхідністю у застосуванні такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт майна з метою забезпечення збереження речових доказів у кримінальному провадженні та з метою подальшого вирішення питання про стягнення їх в дохід держави в якості погашення заподіяних збитків - в частині накладення арешту на грошові кошти.

12.05.2023 року ухвалою Подільського районного суду міста Києва частково задоволено клопотання прокурора Подільської окружної прокуратури м. Києва ОСОБА_9 про накладення арешту на майно та накладено арешт у кримінальному провадженні № 42023102070000035 від 23.02.2023 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України

Задовольняючи клопотання сторони обвинувачення про накладення арешту на майно, слідчий суддя дослідивши матеріали, додані до клопотання, прийшов до висновку, про необхідність у накладенні арешту на майно з метою забезпечення можливої конфіскації майна як виду покарання.

Колегія суддів з таким рішенням слідчого судді погодитись не може з огляду на наступне.

Перевіряючи законність прийнятого слідчим суддею рішення, колегія суддів враховує практику Європейського суду з прав людини та дотримання ним вимог КПК України, які регулюють норми застосування заходів забезпечення кримінального провадження, у тому числі щодо накладення арешту на майно.

Розглядаючи клопотання про накладення арешту на майно, в порядку статей 170-173 КПК України, для прийняття законного та обґрунтованого рішення, слідчий суддя повинен з`ясувати всі обставини, які передбачають підстави для арешту майна або відмови у задоволенні клопотання про арешт майна.

Застосовуючи заходи забезпечення кримінального провадження, слідчий суддя повинен діяти у відповідності до вимог КПК України та судовою процедурою гарантувати дотримання прав, свобод та законних інтересів осіб, а також умов, за яких жодна особа не була б піддана необґрунтованому процесуальному обмеженню.

При вирішенні питання про арешт майна для прийняття законного та обґрунтованого рішення слідчий суддя, згідно ст.ст. 94, 132, 173 КПК України, повинен врахувати правову підставу для арешту майна, можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні або застосування щодо нього конфіскації, в тому числі і спеціальної, наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення, розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження, а також наслідки арешту майна для підозрюваного, третіх осіб.

Відповідні дані мають міститися і у клопотанні про арешт майна, оскільки відповідно до ст. 1 Першого протоколу Конвенції про захист прав та основоположних свобод, будь-яке обмеження права власності повинно здійснюватися відповідно до закону, а отже суб`єкт, який ініціює таке обмеження, повинен обґрунтувати свою ініціативу з посиланням на норми закону.

У відповідності до усталеної практики Європейського Суду з прав людини в контексті вищевказаних положень, володіння майном повинно бути законним (рішення у справі «Іатрідіс проти Греції»). Вимога щодо законності у розумінні Конвенції вимагає дотримання відповідних положень національного законодавства та відповідності принципові верховенства права, що включає свободу від свавілля (рішення у справі «Антріш проти Франції» та «Кушоглу проти Болгарії»). Будь-яке втручання державного органу у право на мирне володіння майном повинно забезпечити «справедливий баланс» між загальним інтересом суспільства та вимогами захисту основоположних прав конкретної особи. Необхідність досягнення такого балансу відображена в цілому в структурі статті 1 Першого протоколу. Необхідного балансу не вдасться досягти, якщо на відповідну особу буде покладено індивідуальний та надмірний тягар (рішення від 23 вересня 1982 року у справі «Спорронг та Льонрот проти Швеції»). Іншими словами, має існувати обґрунтоване пропорційне співвідношення між засобами, які застосовуються, та метою, яку прагнуть досягти (рішення у справі «Джеймс та інші проти Сполученого Королівства»).

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Згідно з ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення:

1) збереження речових доказів;

2) спеціальної конфіскації;

3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи;

4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

У рішеннях ЄСПЛ у справах «Амюр проти Франції», «Колишній король Греції та інші проти Греції», «Малама проти Греції», «Україна-Тюмень проти України», «Спорронг та Льонрот проти Швеції» констатовано, що перша та найважливіша вимога ст. 1 Першого протоколу до Європейської конвенції з прав людини полягає в тому, що будь-яке втручання публічної влади в право на мирне володіння майном має бути законним: друге речення першого пункту дозволяє позбавлення власності лише «на умовах, передбачених законом», а другий пункт визнає, що держави мають право здійснювати контроль за користуванням майном через введення в дію «законів». Крім того, верховенство права, один із фундаментальних принципів демократичного суспільства, є наскрізним принципом усіх статей Конвенції. Також суд нагадує, що втручання в право на мирне володіння майном повинно бути здійснено з дотриманням «справедливого балансу» між вимогами загального інтересу суспільства та вимогами захисту основоположних прав особи. Зокрема, має існувати обґрунтоване пропорційне співвідношення між засобами, які застосовуються, та метою, якої прагнуть досягти через вжиття будь-якого заходу для позбавлення особи її власності.

Відповідно до ч. 5 ст. 170 КПК України з метою забезпечення конфіскації майна як виду покарання, арешт накладається на майно підозрюваного, обвинуваченого, засудженого або юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, за наявності достатніх підстав вважати, що суд у випадках, передбачених Кримінальним кодексом України, може призначити покарання у виді конфіскації майна або застосувати до юридичної особи захід кримінально-правового характеру у виді конфіскації майна.

Виходячи зі змісту зазначеної норми закону, накладення арешту на майно з метою забезпечення конфіскації майна як виду покарання, передбачає наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою, щодо якої такий захід застосовується, кримінального правопорушення, а у випадку застосування такого запобіжного заходу відносно юридичної особи, то застосування арешту майна з даних підстав вважатиметься законним, якщо відносно вказаної юридичної особи здійснюється кримінальне провадження.

Задовольняючи клопотання слідчого про накладення арешту на майно в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42023102070000035 від 23.02.2023 року, слідчий суддя дослідивши матеріали, додані до клопотання та з`ясувавши обставини, які мають значення при вирішенні питання щодо арешту майна прийшов до висновку про наявність передбачених п. 3 ч. 2 ст. 170 КПК України підстав для накладення арешту на майно, вилучене під час проведення обшуків з метою забезпечення конфіскації майна як виду покарання.

Разом з тим з наданих до суду матеріалів вбачається, що у кримінальному провадженні № 42023102070000035 від 23.02.2023 року жодній особі не повідомлено про підозру, про що свідчать відомості з доданого стороною обвинувачення до клопотання про арешт майна витягу з Єдиного державного реєстру досудових розслідувань від 28.04.2023 року.

Крім того в змісті самого клопотання про арешт майна прокурор ставить питання про застосування заходу забезпечення кримінального провадження з іншою метою, а саме - забезпечення збереження речових доказів, однак слідчий суддя в оскаржуваній ухвалі вийшов за межі клопотання прокурора та наклав арешт з метою забезпечення можливої конфіскації майна як виду покарання за відсутності до того ж належних для цього підстав.

Згідно з ч. 3 ст. 170 КПК України, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України.

У кожному конкретному кримінальному провадженні слідчий суддя, застосовуючи вид обтяження, в даному випадку арешт майна, має неухильно дотримуватись вимог закону. Накладаючи арешт на майно слідчий суддя має обов`язково переконатися в наявності доказів на підтвердження вчинення кримінального правопорушення. При цьому закон не вимагає аби вони були повними та достатніми на цій стадії кримінального провадження, однак вони мають бути такими, щоб слідчий суддя був впевнений у тому, що дані докази можуть дати підстави для пред`явлення обґрунтованої підозри у вчиненні того чи іншого злочину. Крім того, наявність доказів у кримінальному провадженні має давати слідчому судді впевненість у тому, що в даному кримінальному провадженні необхідно накласти вид обмеження з метою уникнення негативних наслідків.

У клопотанні про арешт майна прокурор зазначив, що у органу досудового розслідування існують підстави вважати, що виявлені та вилучені під час проведення обшуків за адресами: АДРЕСА_1 ; АДРЕСА_2 ; АДРЕСА_3 ; АДРЕСА_4 ; АДРЕСА_5 , речі та документи повністю відповідають вимогам ст. 98 КПК України, тобто є об`єктами, що містять відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Відповідно до ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддями вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42023102070000035 від 23.02.2023 року здійснюється за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України, а тому цілком ймовірно, що вилучені під час проведення обшуків речі та документи можуть містити відомості про вчинення вказаного кримінального правопорушення. Зазначені обставини в свою чергу свідчать про наявність у тимчасово вилучених речей та документів формальних ознак, передбачених ст. 98 КПК України. Тобто вказана у клопотанні про арешт майна позиція сторони обвинувачення щодо тимчасово вилученого майна логічно узгоджується з фактичними обставинами кримінального провадження та попередньою кваліфікацією вчиненого кримінально-протиправного діяння.

Колегія суддів погоджується з доводами прокурора у клопотанні та апеляційній скарзі щодо необхідності накладення арешту на тимчасово вилучене під час обшуків майно, оскільки вилучене майно, відповідає критеріям речових доказів у кримінальному провадженні.

За таких обставин, колегія суддів приходить до висновку, що матеріали судового провадження переконливо свідчать про те, що майно, на яке прокурор просить накласти арешт, в рамках даного кримінального провадження, відповідає критеріям ч. 1 ст. 170 КПК України, оскільки стороною обвинувачення доведено його відповідність ознакам ст. 98 КПК України. Вказане в своїй сукупності слугує підставами для застосування обмежувальних заходів в даному кримінальному провадженні.

На підставі викладеного посилання представника на те, що стороною обвинувачення не було доведено необхідність накладення арешту, є безпідставним, оскільки прокурором надано достатні на даній стадії кримінального провадження докази вважати, що майно відповідає критеріям, зазначеним в ст. 170 КПК України. Вказане свідчить про правомірність висновку слідчого судді про необхідність накладення такого виду обтяження як арешт майна.

Разом з тим, щодо вилучених під час обшуку грошових коштів сторона зазначає, що накладення на них арешту є необхідним з метою збереження речових доказів, а також з метою подальшого вирішення питання про стягнення їх в дохід держави в якості погашення заподіяних збитків.

Колегія суддів не може погодитись з доводами прокурора в цій частині та вважадає за необхідне зазначити наступне.

02.05.2023 року постановою слідчого у кримінальному провадженні грошові кошти у сумі 16 350 (шістнадцять тисяч триста п`ятдесят) доларів США, а саме: 161 (сто шістдесят одна) купюра номіналом 100 (CTO) доларів США з наступними серійними номерами: KB31743788G,LJ95114199A,PH11288054B,LK78137605C,LK78137606C, PH11288052B,LB03294369V,MB35397355E,LB96597892P,LB12502330B,LG77874543D,PD08194197C,PB48783996B,PE90768955C,LL78154548A,LL85839985G,LB21210211K,PE65369252C,PH38200593B,MB63112764S,PA37682232B,PA37682223B,PF33888484G,LJ38728165A,PA37682231B,PA3768222B,MG15455484B,PH11288053B,PF60116571J,LF45951756C,PF33888485G,PA37682221B,PF56386730J,PF29327562K,PE63322345C,MF60126801A,PA37682217B,PA37682511B,PA37682542B,PA37682546B,PA32653404B,PF72662474J,PF33888486G,PA32653403B,PH10956400B,PA37682234B,LB34484944K,PH56226313B,PF72662478J,PF72662477J,PF72662476J,PF72662475J,PF72662482J,PF72662481J,PF72662480J,PF72662479J,PF72662486J,PF72662485J,PF72662484J,PF72662483J,PA73682225B,KG43205951B,HB34519954K,KB36903329J,HB33154778L,PA37682226B,PA37682216B,HC53854508B,HF37952363C,FB74665329B,HB78330064B,HE39310649D,KF79549262A,KB96767124F,KB26266970L,KB46482082L,KB67330185K,HB49366817H,KB48072072E,HB46356270E,KB66593612J,KB41008690I,KG30536612B,HK50122334C,KB92577887H,HE28237823C,HC01682827B,KB36242460E,HB68875456H,KB59383447J,HF33051066D,KB51316022M,KB86125115P,KB72025710Q,HD27052588B,KB07597790J,FF03472662A,HB52020637P,KB11371566K,KL85347046B,KB18164025L,AB11543096A,FL28201385C,HB26498902I,HG75455950A,KF40226780B,AB51718257S,KI27459769A,KK96606671A,HB26297784C,HB90957141F,KF27049277B,HB60565498B,HF36418367B,KB33095074J,KF21434335C,HJ44906925A,KC22187163A,KB90369564E,KF60678557A,HA55950297A,HI42136090A,KB36612755M,KB07964473H,CF24441381A,FF91292374C,KG36247453A,HC15984748B,HF73498065B,KC48753322A,HB71956847N,KB63907084Q,KB15306517F,KK63684269C,HD51531664B,HB28431325P,FL40126124B,KK34538899C,KB62719677J,KB65784698B,KG35980291A,HL63835096E,KB56046637H,FB79037602A,KK30164492C,HI03647947A,HA70482625A,HB75699137M,KL47300135B,HL37145293G,FA05100343A,HB84125097C,FF56750888C,BB77102392A,KH06755926A,KH33711891A,KB86024294H,KF00246732B,HB17680406C,KB76985051H,KB71034671I, 4 (чотири) купюри номіналом 50 (п`ятдесят ) доларів США з наступними серійними номерами: MF35236390A, MG03471485A, MF09501410B, MB17786430D, 2 (дві) купюри номіналом 20 (двадцять ) доларів США з наступними серійними номерами:PB26266349E ТА IB56375934E, 1 (одна) купюра номіналом 10 (десять ) доларів США з наступним серійним номером: PB08860234B визнані речовими доказами.

Разом з тим вказані грошові кошти у встановленому порядку хоча і визнані органом досудового розслідування речовими доказами у кримінальному провадженні, однак така постанова на думку колегії судді є формальною, у зв`язку з чим в даному випадку не може ставитися питання про накладення арешту на майно, з метою забезпечення збереження речових доказів, як це дозволяє ч. 10 ст. 170 КПК України.

Як вважає колегія суддів прокурором не доведено існування правових підстав для накладення арешту на вказані грошові кошти, передбачених ч. 2 ст. 170 КПК України, про які зазначено у його клопотанні, оскільки ним не надано доказів, що майно, на яке просив накласти арешт є предметом протиправної діяльності, об`єктом та знаряддям злочину та відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України, у зв`язку із чим постанова слідчого в частині визнання вищевказаного вилученого майна речовими доказами є формальною.

Зокрема колегія суддів звертає увагу, що за матеріалами клопотання неможливо чітко встановити тих обставин, яке відношення вказані грошові кошти мають до розслідуваного кримінального правопорушення і колегія суддів вважає, що у даному кримінальному провадженні орган досудового розслідування не довів необхідності у накладенні арешту на вказану частину майна.

Виходячи зі змісту поданого до слідчого судді клопотання про арешт майна, прокурор, в розумінні вимог ст. 132 КПК України, не надав достатніх і належних доказів тих обставин, на які послався у клопотанні, а слідчий суддя, у відповідності до ст. 94 КПК України, належним чином не оцінив ці докази, з точки зору їх достатності та взаємозв`язку для прийняття рішення. Апеляційний суд наявності таких доказів також не вбачає.

Одночасно колегія суддів звертає увагу, що накладення арешту з метою подальшого вирішення питання про стягнення вилучених грошових коштів в дохід держави в якості погашення заподіяних збитків, як про це ставить питання сторона обвинувачення у клопотанні в даному випадку не може бути застосовано, оскільки в такому разі суперечитиме вимогам ст. 170 КПК України. Зокрема ч. 6 ст. 170 КПК України, згідно якої з метою відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, арешт накладається на майно підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, фізичної чи юридичної особи, яка в силу закону несе цивільну відповідальність за шкоду, завдану діями (бездіяльністю) підозрюваного, обвинуваченого, засудженого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, а також юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, за наявності обґрунтованого розміру цивільного позову у кримінальному провадженні, а так само обґрунтованого розміру неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, щодо якої здійснюється провадження.

Виходячи з вищенаведеного колегія суддів не може погодитись з висновком слідчого судді про доцільність накладення арешту на грошові кошти у сумі 16 350 (шістнадцять тисяч триста п`ятдесят) доларів США, вилучені під час проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 .

На підставі викладених обставин, які свідчать про неповноту та однобічність судового розгляду, ухвала слідчого судді підлягає скасуванню як незаконна, а апеляційні скарги - частковому задоволенню з постановленням апеляційним судом нової ухвали про часткове задоволення клопотання прокурора та відмову у задоволенні клопотання прокурора в частині накладення арешту на грошові кошти в сумі 16 350 (шістнадцять тисяч триста п`ятдесят) доларів СШАза недоведеності необхідності арешту майна в цій частині, який при викладених у клопотанні обставинах явно порушуватиме справедливий баланс між інтересами власника майна, гарантованими законом і завданням цього кримінального провадження та призведе до негативних наслідків.

Керуючись ст. ст. 170, 171, 173, 309, 376, 404, 405, 407, 422 КПК України, колегія суддів, -

ПОСТАНОВИЛА:

Апеляційні скарги представника третьої особи, щодо якої вирішується питання про арешт майна ОСОБА_6 - адвоката ОСОБА_7 , директора Товариства з обмеженою відповідальністю «ВУДПРОМ» та Товариства з обмеженою відповідальністю «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» - ОСОБА_8 та прокурора у кримінальному провадженні - прокурора Подільської окружної прокуратури м. Києва ОСОБА_9 , - задовольнити частково.

Ухвалу слідчого судді Подільського районного суду міста Києва від 12 травня 2023 року, якою частково задоволено клопотання прокурора Подільської окружної прокуратури м. Києва ОСОБА_9 про накладення арешту на майно та накладено арешт на майно, у кримінальному провадженні № 42023102070000035 від 23.02.2023 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України (перелік майна згідно резолютивної частини оскаржуваної ухвали), - скасувати.

Постановити нову ухвалу, якою клопотання прокурора Подільської окружної прокуратури м. Києва ОСОБА_9 про накладення арешту на майно у кримінальному провадженні № 42023102070000035 від 23.02.2023 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України (перелік майна згідно резолютивної частини оскаржуваної ухвали), - задовольнити частково.

Накласти арешт на майно, у кримінальному провадженні № 42023102070000035 від 23.02.2023 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України, а саме:

ноутбук «Asus» чорного кольору із зарядним пристроєм до нього, мобільний телефон марки Doogee в корпусі білого кольору;

- мобільний телефон марки Iphone 13 Pro Max;

- флешка «Kingston» Gb з документами в електронному вигляді: папка «Вудпром», в якій знаходяться дві папки («Вудпром», «Вудпром 37395329),а14 файлів; папка «Пітленд», в якій знаходиться папка «Пітленд», два файли, папка «ВКП Енергія Інвест», в якій знаходиться дві папки («ВКП Енергія-Інвест» 44992118, «ВКП Енергія-Інвест»), три файли; папку «Чернігівторф», в якій знаходяться п`ять файлів; папка «Вудпром», в якій знаходяться дві папки («Вудпром», «Вудпром 37395329),а14 файлів; папка «Пітленд», в якій знаходиться папка «Пітленд», два файли, папка «ВКП Енергія Інвест», в якій знаходиться дві папки («ВКП Енергія-Інвест» 44992118, «ВКП Енергія-Інвест»), три файли; папку «Чернігівторф», в якій знаходяться п`ять файлів. Вказані речі вилучені в офісі компанії «Віннком-брейн» (код ЄДРПОУ 37588802);

- документи в електронному вигляді наступні документи (поміщені на електронний носій Kingston 32Gb):

- оборотно-сальдова відомість ТОВ «Вудпром» за період 2021-2023 роки;

- приходні документи ТОВ«Вудпром», ДП «Чернігівторф», філії «Смолинський торфозавод» ДП «Чергівторф», філії «Ірванцівський торфозавод» ДП «Чернігівторф» за 2021-2022 роки;

- список покупців за 2021-2023 роки;

- копія фінансової звітності за 2021-2022 роки по ТОВ «Вудпром» та ТОВ «Пітленд» за 2021-2022 роки;

- оборотно сальдова відомість ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ Інвест» за 2023 рік та ТОВ «Пітленд» за 2021-2022 роки, акт звірки по ТОВ «Пітленд» за 2021- 2022 роки.

Видаткова накладна ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № .2002-01 від 20 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № 2 від 07.03.2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № 3 від 20.03.2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 55 від 24 березня 2023 р. на

1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1001-02 від 10 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1001-03 від 10 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1001-04 від 10 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1001-08 від 10 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1001-09 від 10 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1001-10 від 10 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1001-01 від 10 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1001-05 від 10 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1001-06 від 10 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1001-07 від 10 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1601-26 від 16 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1601-27 від 16 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1601-24 від 16 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1601-25 від 16 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1601-22 від 16 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1601-19 від 16 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1601-16 від 16 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1601-15 від 16 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1601-14 від 16 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1601-13 від 16 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1601-23 від 16 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1601-21 від 16 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1601-20 від 16 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1601-18 від 16 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1601-17 від 16 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1601-12 від 16 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1601-11 від 16 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0102-33 від 01 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0102-37 від 01 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0102-33 від 01 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0102-43 від 01 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0102-30 від 01 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0102-31 від 01 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0102-29 від 01 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0102-28 від 01 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0102-36 від 01 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0102-35 від 01 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0102-34 від 01 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0102-32 від 01 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0102-42 від 01 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0102-41 від 01 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0102-40 від 01 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0102-39 від 01 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0102-38 від 01 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № 25 від 06 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № 26 від 07 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 27 від 27 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 28 від 27 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 29 від 27 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 7 від 27 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 9 від 27 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 18 від 06 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 19 від 06 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 20 від 06 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 21 від 07 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 27 від 13 березня 2023 р на 1 арк..;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 28 від 13 березня 2023 р на 1 арк..;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 29 від 13 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 30 від 13 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 31 від 13 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 32 від 13 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 42 від 20 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 43 від 20 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 44 від 20 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 45 від 20 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 49 від 21 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 50 від 22 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 51 від 22 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 53 від 23 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № від 17 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № від 17 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № 2002-1 від 20 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № 2002-1 від 20 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1302-03 від 13 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № 2702-01 від 27 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № 1103-03 від 11 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № 1103-03 від 11 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № 1303-03 від 13 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № 1303-03 від 13 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № 1303-02 від 11 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № 1303-02 від 11 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № 1304-03 від 13 квітня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № 1304-03 від 13 квітня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0603-03 від 06 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0603-03 від 06 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0603-02 від 06 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0603-02 від 06 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0603-01 від 06 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 0603-01 від 06 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1302-02 від 13 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1302-03 від 13 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 1602-02 від 16 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 2302-02 від 23 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 2302-01 від 23 лютого 2023 р на 1 арк..;

· Видаткова накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № 2202-01 від 22 лютого 2023 р. на 1 арк.;

· Договір ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № 1 від 02 лютого 2023р. на 1 арк.;

· Рахунок на оплату ФОП ОСОБА_12 № 7 від 19 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Рахунок на оплату ФОП ОСОБА_12 № 6 від 17 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Рахунок на оплату ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № .2103-04 від 21 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Рахунок на оплату ТОВ «ВУДПРОМ» № 1901-02 від 19 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Рахунок на оплату ТОВ «ПІТЛЕНД» № .0508-01 від 05 серпня 2022 р. на 1 арк.;

· Рахунок на оплату ТОВ «ВУДПРОМ» № 0603-01 від 06 березня 2023 р. на 1 арк.;

· Рахунок на оплату ТОВ «ВУДПРОМ» № 1001-03 від 10 січня 2023 р. на 1 арк.;

· Договір відповідального зберігання ТОВ «ВУДПРОМ» № 1 від 23 грудня 2023 р. на 2х арк.;

· Акт звірки взаємних розрахунків ТОВ «ВУДПРОМ» по стану за період: 2022р. на 1 арк.;

· Витяг № 2326594500143 з реєстру платників податку на додану вартість ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» на 1 арк.;

· Рішення одноосібного засновника № 2 ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» на 1 арк.;

· Рахунок на оплату ТОВ «ВУДПРОМ» № 1602-04 від 16 лютого 2023 р на 1 арк..;

· Товаро-транспортна накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № РО2 від 16 січня 2023р. на 1 арк.;

· Товаро-транспортна накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № РО3 від 16 січня 2023р. на 1 арк.;

· Товаро-транспортна накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № РО1 від 16 січня 2023р. на 1 арк.;

· Товаро-транспортна накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № РО1 від 19 січня 2023р. на 1 арк.;

· Товаро-транспортна накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № РО3 від 19 січня 2023р. на 1 арк.;

· Товаро-транспортна накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № РО2 від 19 січня 2023р. на 1 арк.;

· Товаро-транспортна накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № РО1 від 27 грудня 2023р. на 1 арк.;

· Товаро-транспортна накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № РО2 від 27 грудня 2023р. на 1 арк.;

· Товаро-транспортна накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № РО3 від 27 грудня 2023р. на 1 арк.;

· Товаро-транспортна накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № РО2 від 02 січня 2023р. на 1 арк.;

· Товаро-транспортна накладна ТОВ «ВУДПРОМ» № РО3 від 02 січня 2023р. на 1 арк.;

· Договір поставки ТОВ «ВУДПРОМ» № 23/12-01 від 23 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Додаткова угода ТОВ «ВУДПРОМ» № 1 до договору 23/12-01 від 23 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Договір поставки ТОВ «ВУДПРОМ» № 23/12-01 від 23 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Додаткова угода ТОВ «ВУДПРОМ» № 1 до договору № 23/12-01 від 23 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Договір поставки ТОВ «ВУДПРОМ» № 23/12 від 23 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Додаткова угода ТОВ «ВУДПРОМ» № 1 до договору № 23/12 від 23 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Договір поставки ТОВ «ВУДПРОМ» № 23/12 від 23 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Додаткова угода ТОВ «ВУДПРОМ» № 1 до договору № 23/12 від 23 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Акт № 18 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 09 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 17 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 09 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 16 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 09 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 43 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 19 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 42 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 19 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 41 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 19 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 40 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 19 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 39 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 19 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 38 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 19 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт приймання-передачі наданих послуг ТОВ «ВУДПРОМ» № 13 за договором № 1 від 23 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Акт приймання-передачі наданих послуг ТОВ «ВУДПРОМ» № 13 за договором № 1 від 23 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Рахунок на оплату ТОВ «ВУДПРОМ» № 40 від 03 лютого 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 22 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 11 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 21 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 11 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 20 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 11 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 25 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 12 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 10 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 02 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 09 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 02 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 08 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 02 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 4 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 28 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Акт № 3 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 28 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Акт № 2 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 28 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Акт № 6 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 28 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Акт № 5 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 28 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Акт № 7 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 29 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Акт № 1 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 27 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Акт № 16 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 09 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 18 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 09 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 17 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 09 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 19 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 10 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 37 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 17 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 36 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 17 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 35 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 16 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 31 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 16 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 32 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 16 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 33 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 16 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 34 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 16 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 34 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 16 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 24 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 12 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 23 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 12 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 27 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 13 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 26 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 13 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 30 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 16 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 29 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 16 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 28 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 16 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 11 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 03 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 12 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 03 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 13 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 05 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 14 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 05 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 15 приймання-передачі ТОВ «ВУДПРОМ» від 06 січня 2023р. на 1 арк.;

· Договір ТОВ «ВУДПРОМ» № 01/08 від 01 серпня 2022р. на 1 арк.;

· Договір купівлі-продажу ТОВ «ВУДПРОМ» № 1 від 23 серпня 2022р. на 1 арк.;

· Договір ТОВ «ВУДПРОМ» № 23/12-01 від 23 грудня 2022р. на 2х арк.;

· Додаткова угода № 1 до договору № 23/12-01 від 23 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Договір ТОВ «ВУДПРОМ» № 23/12-01 від 23 грудня 2022р. на 2х арк.;

· Додаткова угода № 1 до договору № 23/12-01 від 23 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Договір ТОВ «ВУДПРОМ» № 23/12 від 23 грудня 2022р. на 2х арк.;

· Додаткова угода № 1 до договору № 23/12 від 23 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Договір ТОВ «ВУДПРОМ» № 23/12 від 23 грудня 2022р. на 2х арк;

· Додаткова угода № 1 до договору № 23/12 від 23 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Договір відповідального зберігання ТОВ «ВУДПРОМ» № 1 від 23 грудня 2022р. на 2х арк.;

· Договір відповідального зберігання ТОВ «ВУДПРОМ» № 1 від 23 грудня 2022р. на 2х арк.;

· Акт № 37 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 17 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 36 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 17 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 35 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 16 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 34 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 16 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 33 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 16 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 32 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 16 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 31 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 16 січня 2023р.;

· Акт № 30 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 16 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 29 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 16 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 28 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 16 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 27 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 13 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 26 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 13 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 25 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 05 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 24 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 12 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 23 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 12 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 22 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 11 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 21 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 11 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 20 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 11 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 19 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 10 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 15 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 06 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 14 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 05 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 13 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 05 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 12 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 03 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 11 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 03 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 10 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 02 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 9 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 02 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 8 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 02 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт № 7 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 29 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Акт № 6 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 28 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Акт № 5 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 28 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Акт № 4 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 28 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Акт № 3 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 28 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Акт № 2 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 28 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Акт № 1 ТОВ «ВУДПРОМ» приймання-передачі від 27 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Чорнові записи зі схемами на 4 арк.

· Договір перевезення автомобільним транспортом ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № 23-02-2023 від 23 лютого 2023р. на 3х арк.

· Блокнот «Служби зовнішньої розвідки України» темно зеленого кольору з чорновими записами ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» та ТОВ «ВУДПРОМ»;

· Блокнот «Книга обліку» сірого кольору з чорновими записами ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» та ТОВ «ВУДПРОМ» на 96 арк.

· Чорнові записи ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» та ТОВ «ВУДПРОМ» на 14 арк.;

· Пошкоджені механічним шляхом чорнові записи ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» та ТОВ «ВУДПРОМ» у вигляді обірваних аркушів у кількості 87 шт.;

· Зошит з чорновими записами ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» та ТОВ «ВУДПРОМ» на 60 арк.

· Печатка червоного кольору ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» (код ЄДРПОУ 44992118);

· Печатка чорного кольору ТОВ «ВУДПРОМ» (код ЄДРПОУ 37395329);

· Печатка чорного кольору ТОВ «ПІТЛЕНД» (код ЄДРПОУ 43987547);

жорсткий диск марки WD Blue 1.0 TB з серійним номером: WCC6Y4XXYPHL.

· ноутбук марки HP Pavilion dv4000 з серійним номером: 2CE5400GDL;

· Лист відгук ТОВ «БІЗНЕСКОМСЕРВІС» Вих. № 15 від 22.03.2023р. на 1 арк.;

· Договір № 02/12/22 ТОВ «БІЗНЕСКОМСЕРВІС» від 02 грудня 2022р. на 3 арк.;

· Видаткова накладна № 544 від 08 грудня 2022р. на 1 арк.;

· Договір ТОВ «БІЗНЕСКОМСЕРВІС» №12 від 21 березня 2023р. на 1 арк.;

· Додаткова угода ТОВ «БІЗНЕСКОМСЕРВІС» № 1 до договору № 12 від 21 березня 2023р. на 2х арк.;

· Копія договору ТОВ «ВІНТЕРТРЕЙД-Д» № 03 від 02.01.2023р. на 1 арк.;

· Копія договору ТОВ «ВІНТЕРТРЕЙД-Д» № 4 від 16 січня 2023р. на 1 арк.;

· Акт надання послуг ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № 102-44 від 01 лютого 2023р. на 1 арк.;

· Акт надання послуг ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» № 102-44 від 01 лютого 2023р. на 1 арк.;

· Договір № 45 від 15.02.2023 укладений між ТОВ «ВКП Енергія-інвест» та Відділом освіти виконавчого комітету Тернівської районної у місті ради, на 4 арк.;

· Договір № 14 від 20.09.2022 укладений між ТОВ «Надра торф» та ТОВ «Вудпром», на 5 арк.;

· Договір купівлі-продажу №4 від 14.03.2023 між Синявський ЗДО (дитячий садок) «Дзвіночок» та ТОВ «ВКП Енергія-інвест», на 6 арк.;

· Договір купівлі-продажу №4 від 14.03.2023 між Осьмаківський ЗДО (дитячий садок) «Капітошка» та ТОВ «ВКП Енергія-інвест», на 4 арк.;

· Договір купівлі-продажу №7 від 14.03.2023 між Феськівський ЗДО (дитячий садок) «Веселка» та ТОВ «ВКП Енергія-інвест», на 4 арк.;

· Договір купівлі-продажу №9 від 10.03.2023 між Стольненський ЗСО Менської міської ради та ТОВ «ВКП Енергія-інвест», на 4 арк.;

· Договір купівлі-продажу №4 від 10.03.2023 між Дягівським ЗДО (дитячий садок) «Веселка» та ТОВ «ВКП Енергія-інвест», на 4 арк.;

· Договір купівлі-продажу №1 від 14.03.2023 між Дягівським ЗСО Менської міської ради та ТОВ «ВКП Енергія-інвест», на 4 арк.;

· Договір купівлі-продажу №2 від 13.03.2023 між Макошинським ЗСО Менської міської ради та ТОВ «ВКП Енергія-інвест», на 4 арк.;

· Договір купівлі-продажу №3 від 10.03.2023 між Киселівським ЗДО Менської міської ради та ТОВ «ВКП Енергія-інвест», на 4 арк.;

· Договір купівлі-продажу №15 від 14.03.2023 між Менським опорним закладом середьної освіти ім. Т.Г. Щевченка Менської міської ради та ТОВ «ВКП Енергія-інвест», на 4 арк.;

· Договір перевезення автомобільним транспортом № 23-02-2023 від 23.02.2023, на 3 арк.;

· Договір №1 від 02.02.2023 між ДП «Чернігівторф» та ТОВ «ВКП Енергія-інвест», на 1 арк.;

· Договір № 8 від 22.02.2023 між КУ «Центр надання соц. Послуг» Зборіаської міської ради, на 6 арк.;

· Сертифікат на систему менеджменту якості від ДП «Рівненський НВЦСМС» виданий 24.02.2023, на 9 арк.;

· Сертифікат якості Серія АС № 01813, на 1 арк.;

· Договір № 19/01/2023 на поставку продукції від 19.01.2023, на 6 арк.;

· Договір купівлі-продажу № 01 від 02.01.2023 між ДП «Рівнеторф» та ФОП ОСОБА_13 , на 1 арк.;

· Договір купівлі-продажу № 8 від 19.01.2023 між ФОП ОСОБА_13 та ТОВ «ВКП Енергія-інвест», на 1 арк.;

· Договір про співробітництво № 7/02ДОС/23-ЮЦ від 10.01.2023 на 3 арк.;

· Договір про співробітництво № 86/04/П91/21-Ю від 22.02.2021 на 3 арк.;

· Договір оренди нерухомого майна № 01/02 від 01.02.2023 між ТОВ «Євротрейдінг» та ТОВ «ВКП Енергія-інвест», на 7 арк.;

· Сертифікат якості серія АС № 01794, на 1 арк.;

· Договір № 23/01/2023 на поставку продукції від 23.01.2023, на 7 арк.;

· Договір суборенди № 02 від 01.02.2023, на 7 арк.;

· Виписка з ЄДРЮО та ФОП ТОВ «ВКП Енергія-інвест», на 21 арк.;

· Довідка та договір про відкриття рахунків в АТ «Райффайзен банк» №Д1-В54/27-05 від 18.01.2023, на 5 арк.

· Видаткова накладна № 2004-01 від 20.04.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 2004-01 від 20.04.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 1304-01 від 13.04.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 1304-01 від 13.04.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .0604-01 від 06.04.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .0604-01 від 06.04.2023, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № .0604-01 від 06.04.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 3003-01 від 30.03.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 3003-01 від 30.03.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 2303-01 від 23.03.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 2303-01 від 23.03.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 1703-01 від 17.03.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 1703-01 від 17.03.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .0903-01 від 09.03.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .0903-01 від 09.03.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .0603-01 від 06.03.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .0603-01 від 06.03.2023, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № .0303-01 від 03.03.2023, на 1 арк.;

· Лист на ТОВ «Надра Торф» ф. 107, на 1 арк.;

· Протокол засідання комітету кредиторів у справі № 925/859/16 від 02.04.2019, на 6 арк.;

· Лист на північний господарський суд вих. № 02-09/194 від 27.01.2023, на 4 арк.

· Видаткова накладна № .2103-02 від 21.03.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .2103-02 від 21.03.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .2003-02 від 20.03.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .1703-01 від 17.03.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .1503-01 від 15.03.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .2103-04 від 21.03.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .2803-02 від 21.03.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .2003-01 від 20.03.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .1503-02 від 15.03.2023, на 1 арк.;

· Договір укладений ТОВ «ВКП Енергія-Інвест» № 5 від 04.04.2023,

на 7 арк.;

· Договір укладений ТОВ «ВКП Енергія-Інвест» № 4 від 28.03.2023,

на 7 арк.;

· Договір укладений ТОВ «ВКП Енергія-Інвест» № 7 від 28.03.2023,

на 7 арк.;

· Договір укладений ТОВ «ВКП Енергія-Інвест» № 23 від 28.03.2023,

на 7 арк.;

· Акт прийому-передачі частки в статутному капіталі ТОВ «Пітленд» від 19.01.2023, на 1 арк.;

· Договір № 19\01 купівлі-продажу (відступлення) частки у статутному капіталі ТОВ «Пітленд» від 16.01.2023, на 1 арк.;

· Акт приймання-передачі справ, документів та майна підприємства від 03.02.2023, на 1 арк.;

· Чорнові записи, на 9 арк.;

· Копія накладної б/н, роздрукована 07.03.2023 11:07 на 1 арк.;

· Копія акту звірки взаємних розрахунків за період 01.01.2023 -28.02.2023 від 07.03.2023, на 1 арк.;

· Копія акту звірки взаємних розрахунків за період 01.01.2023 -28.02.2023 від 07.03.2023, на 1 арк.;

· Копія акту звірки взаємних розрахунків за період 01.01.2023 -28.02.2023 від 07.03.2023, на 1 арк.;

· Копія накладної б/н, роздрукована 08.03.2023 11:56, на 1 арк.;

· Копія акту звірки взаємних розрахунків за період: 2022 рік від 07.03.2023, на 1 арк.;

· Копії актів звірки взаємних розрахунків за період 2022 рік з фопами, б/н, 4 арк.;

· Чорнові записи на яких містяться намальовані від руки схеми та написи ручкою з пастою синього кольору, б/н, на 5 арк.;

· Рахунок на оплату № 6 від 17.01.2023, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 7 від 19.01.2023, на 1 арк.;

· Акт звірки взаємних розрахунків за період 01.01.2023 - 31.01.2023 між ФОП ОСОБА_14 і ТОВ «Вудпром», на 1 арк.;

· Копія акту приймання-передачі частки у статутному капіталі ТОВ «Вудпром» від 15.02.2023, на 1 арк.;

· Договір № 1 купівлі-продажу частки у статутному капіталі ТОВ «Вудпром» від 15.02.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 1310-01 від 13.12.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .0509-01 від 05.09.2022, на 1 арк.;

· Акт приймання-передачі наданих послуг № 21ОУ-1153 до договору № 01/07-01/21/032 від 14.01.2021, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .2504-01 від 25.04.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .2504-01 від 25.04.2023, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № .2504-01 від 25.04.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .1904-01 від 19.04.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .1904-01 від 19.04.2023, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № .1904-01 від 19.04.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .2004-01 від 20.04.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .2004-01 від 20.04.2023, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № .2004-01 від 20.04.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .0604-01 від 06.04.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .0604-01 від 06.04.2023, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № .0604-01 від 06.04.2023, на 1 арк.;

· Договір № 21 від 01.02.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .0111-02 від 01.11.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .0111-01 від 01.11.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .1912-01 від 19.12.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .1912-02 від 19.12.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .0711-03 від 07.11.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .0711-02 від 07.11.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .0310-04 від 03.10.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .1110-01 від 11.10.2022, на 1 арк.

· комп`ютер марки CHIEFTEK в комплектації 3х жорстких дисків, в тому числі 1ного SSD накопичувача.

- Договір про надання послуг №0-258 від 02.04.2021 з додатками №№1,2 на 5 арк;

- Договір про надання послуг №0-254 від 05.01.2021 з додатками №№1,2 та додатковими угодами №№1,2 на 8 арк;

- Акт повернення бухгалтерської документації від 02.12.2022 з додатком укладений між ТОВ «Віннком-Брейн» та ТОВ «ВУДПРОМ» у прошитому вигляді загалом на 19 аркушах;

- Акт повернення бухгалтерської документації від 05.01.2021 з додатком укладений між ТОВ «Віннком-Брейн» та ТОВ «ВУДПРОМ» у прошитому вигляді загалом на 14 аркушах;

- Акт повернення бухгалтерської документації від 13.06.2019 з додатком укладений між ТОВ «Віннком-Брейн» та ТОВ «ВУДПРОМ» загалом на 20 аркушах;

- Акт повернення бухгалтерської документації від 08.1.2018 з додатком укладений між ТОВ «Віннком-Брейн» та ТОВ «ВУДПРОМ» у прошитому вигляді загалом на 7 аркушах;

- Папка синього кольору в якій знаходиться копія кадрової документації співробітників ТОВ «Вудпром», загалом на 119 арк;

- Папка рожевого кольору в якій знаходиться копія документації про нарахування заробітної плати співробітниками ТОВ «Вудпром», загалом на 95 арк.;

- Бази даних конфігурацій 1С УТП ТОВ «ВУДПРОМ», ТОВ «ВКП Енергія-Інвест» та ТОВ «ПІТЛЕНД», вивантаження з вказаних баз даних, електронні копії банківських виписок вказаних підприємств, які поміщено на флеш носій чорного кольору «Apacer» 16 GB в електронному вигляді;

- Фінансово-господарську документацію ТОВ «Вудпром», а саме:

- копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань відносно ТОВ «Вудпром» (код ЄДРПОУ 37395329) на 3 арк;

- копія свідоцтва про реєстрацію юридичної особи - ТОВ «Вудпром» (код ЄДРПОУ 37395329) на 1 арк;

- копія довідки АБ №547891 з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України відносно ТОВ «Вудпром» (код ЄДРПОУ 37395329) на 1 арк;

- копія свідоцтва №100310690 про реєстрацію платника податку на додану вартість ТОВ «Вудпром» (код ЄДРПОУ 37395329) на 1 арк;

- копія довідки про наявність рахунку АТ «Райфайзен банк аваль» у ТОВ «Вудпром» (код ЄДРПОУ 37395329) на 1 арк;

- копія протоколу №1 Загальних зборів учасників ТОВ «Вудпром» (код ЄДРПОУ 37395329) від 27.10.2010 на 1 арк;

- копія наказу №1-К від 01.11.2010 про прийняття ОСОБА_6 на посаду директора ТОВ «Вудпром» (код ЄДРПОУ 37395329) на 1 арк;

- копія паспорту громадянина України ОСОБА_6 та ІНН на 3 арк;

- копія статуту ТОВ «Вудпром» (код ЄДРПОУ 37395329) на 4 арк;

- копія довідки про взяття на облік платника податків ТОВ «Вудпром» (код ЄДРПОУ 37395329) з супутною документацією на 6 арк;

- копія паспорту громадянина України ОСОБА_8 та ІНН на 3 арк;

- копія податкової накладної від 20.04.2021 з додатками на 39 аркушах;

- копія виписки по рахунку НОМЕР_1 за 2021 рік ТОВ «Вудпром» (код ЄДРПОУ 37395329) відкритому в АТ «Райфайзенбанк аваль» за період часу з 22.11.2021 до 03.12.2021 на 83 арк;

- копія повідомлення про відступлення права вимоги №2305-98 від 23.05.2018 разом з копією договору про відступлення права вимоги №23/05/18-08 від 23.05.2018 на 2 арк;

- копія повідомлення про відступлення права вимоги №2305-07 від 23.05.2018 разом з копією договору про відступлення права вимоги №23/05/18-07 від 23.05.2018 на 2 арк;

- копія повідомлення про відступлення права вимоги №2305-06 від 23.05.2018 разом з копією договору про відступлення права вимоги №23/05/18-06 від 23.05.2018 на 2 арк;

- копія повідомлення про відступлення права вимоги №2305-05 від 23.05.2018 разом з копією договору про відступлення права вимоги №23/05/18-05 від 23.05.2018 на 2 арк;

- копія повідомлення про відступлення права вимоги №2305-04 від 23.05.2018 разом з копією договору про відступлення права вимоги №23/05/18-04 від 23.05.2018 на 2 арк;

- копія повідомлення про відступлення права вимоги №2305-03 від 23.05.2018 разом з копією договору про відступлення права вимоги №23/05/18-03 від 23.05.2018 на 2 арк;

- копія повідомлення про відступлення права вимоги №2305-01 від 23.05.2018 разом з копією договору про відступлення права вимоги №23/05/18-01 від 23.05.2018 на 2 арк;

- копія повідомлення про відступлення права вимоги №3105-01 від 31.05.2018 разом з копією договору про відступлення права вимоги №31/05/18-01 від 31.05.2018 на 3 арк;

- копія повідомлення про відступлення права вимоги №2205-01 від 22.05.2018 разом з копією договору про відступлення права вимоги №22/05/18-01 від 22.05.2018 на 2 арк;

- копія угоди №20/06-18 від 20.06.2018 про погашення дебіторської заборгованості з актом приймання-передачі документів на 2 арк;

- договір-заявка №1 від 16.01.2023 на 1 арк;

- копія договору №217 від 19.09.2020 разом з специфікацією та додатком №2 на 4 арк;

- копія договору №123 від 24.11.2020 з специфікацією на 3 арк;

- копія договору поставки №1 від 19.10.2020 з специфікацією на 4 арк;

- копія договору поставки №137 від 26.10.2020 з специфікацією на 4 арк;

- копія договору поставки №1 від 26.11.2020 з специфікацією на 3 арк;

- копія договору поставки №0712/20 від 07.12.2020 з специфікацією на 2 арк;

- копія договору на закупівлю товарів №37 від 07.12.2020 на 4 арк;

- копія договору поставки №1611/20 від 16.12.2020 з специфікацією на 3 арк;

- копія договору на закупівлю товарів №153 від 04.11.2020 з додатком №1, №2 на 4 арк;

- копія договору на закупівлю товарів №521 від 26.11.2020 з додатком №1, №2 на 8 арк;

- копія договору про закупівлю №85 від 16.10.2020 з додатком №1, №2 на 5 арк;

- копія договору на постачання №107 від 17.08.2020 з додатком №1, №2 на 4 арк;

- копія договору №36 від 19.10.2020 з додатком №1, №2 на 5 арк;

- копія договору №58 від 24.09.2020 та специфікація на 4 арк;

- копія договору №20 від 19.08.2020 та специфікація на 3 арк;

- копія договору на закупівлю товарів №365 від 14.09.2020 з додатком №1 на 3 арк;

- копія договору №10 про закупівлю від 28.09.2020 з специфікацією на 3 арк;

- копія договору перевезення №2108-20 від 20.08.2020

- копія договору на закупівлю товарів №34 від 28.08.2020 з додатком №1, №2 на 5 арк;

- копія договору №52 про закупівлю товарів за державні кошти від 24.03.2020 з додатком №1 на 4 арк;

- копія договору про закупівлю №02-08 від 21.08.2020 на 2 арк;

- копія договору на постачання торфобрикету №385 від 09.09.2020 з специфікацією на 3 арк;

- копія договору поставки №1 від 25.08.2020 з специфікацією на 4 арк;

- копія договору на постачання торфобрикету №107 від 17.08.2020 з додатком №1, №2 на 4 арк;

- копія договору на постачання торфобрикету №18 від 03.08.2020 на 3 арк;

- копія договору №20/08/2020 від 20.08.2020 на 2 арк;

- копія договору поставки №4/08 від 04.08.2020 на 6 арк;

- копія договору про закупівлю №107 від 30.07.2020 з додатком №1 на 4 арк;

- копія договору №9Т на транспортні послуги від 01.03.2019 на 1 арк;

- копія договору №04/07 про надання послуг зважування та навантаження торфобрикету від 04.07.2019 на 1 арк;

- копія договору купівлі-продажу товарів №100 від 17.07.2020 з додатками на 4 арк;

- копія договору про закупівлю №60 від 10.03.2020 на 2 арк;

- копія договору про закупівлю №109 від 10.07.2020 з додатками на 4 арк;

- копія договору про закупівлю №48 від 01.07.2020 з додатками на 4 арк;

- копія договору №7 від 26.05.2020 на 2 арк;

- копія договору поруки №07-05-19 від 07.05.2019 на 2 арк;

- копія договору поставки №07/05/2019 від 07.05.2019 на 4 арк;

- копія договору поставки №13/02/2019 від 13.02.2019 з додатком №1 на 5 арк;

- копія договору поруки №21-03-19 від 21.03.2019 на 2 арк;

- копія договору поставки №107 від 26.10.2018 на 5 арк;

- копія угоди №29/06-18 від 20.06.2018 про погашення дебіторської заборгованості на 2 арк;

- копія договору №59 від 16.07.2018 на 2 арк;

- копія договору №58 від 16.07.2018 на 2 арк;

- копія договору №6 від 02.02.2018 на 2 арк;

- копія договору №6Т на транспортні послуги від 02.02.2018 на 2 арк;

- копія договору про надання юридичних послуг від 02.04.2018 на 4 арк;

- копія договору про надання правничої допомоги від 01.10.2018 на 2 арк;

- копія договору поставки №32 від 24.05.2018 з додатком на 6 арк;

- копія договору поставки №31 від 24.05.2018 з додатком на 6 арк;

- копія договору №18/06/2018 від 18.06.2018 на 2 арк;

- копія договору суборенди №03/12/2018 від 03.12.2018 на 4 арк;

- копія договору №1 від 04.07.2018 на 2 арк;

- копія договору №1 від 02.07.2018 на 5 арк;

- копія договору про закупівлю №27-6 від 27.06.2018 з додатком на 6 арк;

- копія договору №2/06 від 06.06.2018 про перевезення вантажів територією України на 2 арк;

- копія договору №130-18 від 06.07.2018 з додатком на 5 арк;

- копія договору на поставку продукції №22/05/2018 від 22.05.2018 з додатками на 8 арк;

- копія договору поставки №21/05 від 21.05.2018 з додатком на 5 арк;

- копія договору №15 про закупівлю товарів за державні кошти від 12.04.2018 з додатком на 8 арк;

- копія договору поставки №25/05/2018-1 від 25.05.2018 з додатком на 5 арк;

- копія договору поставки №21/05/2018-1 від 21.05.2018 з додатком на 5 арк;

- копія договору про закупівлю №58 від 22.05.2018 з додатком на 4 арк;

- копія договору №505 від 31.07.2020 на 1 арк;

- договір купівлі-продажу №2 від 22.02.2023 укладений між ФОП « ОСОБА_15 » та ТОВ «Вудпром» на 1 арк;

- договір №09/1 від 09.01.2023 укладений між ТОВ «Торговий дім фартоп» та ТОВ «Вудпром» на 2 арк;

- договір №27/10/2022 від 27.10.2022 укладений між ТОВ «Дедал» та ТОВ «Вудпром» з додатковою угодою №1 до нього на 2 арк;

- договір №29/09/2022 від 29.09.2022 укладений між ПП ІБК «Дедал» та ТОВ «Вудпром» з додатком №1, №2 на 6 арк;

- договір №01/08 від 01.08.2022 укладений між ТОВ «САН ПАРК» та ТОВ «Вудпром» на 1 арк;

- договір №09/1 від 14.07.2022 укладений між ТОВ «Торговий дім фартоп» та ТОВ «Вудпром» на 1 арк;

- договір №27/06 від 27.06.2022 укладений між ТОВ «Краєвид» та ТОВ «Вудпром» з додатком №1 на 3 арк;

- договір №16/06/22 від 16.06.2022 укладений між ТзОВ «Нововолинськмолокозавод» та ТОВ «Вудпром» з додатком №1 на 3 арк;

- договір №12/05 від 12.05.2022 укладений між ТОВ «Краєвид» та ТОВ «Вудпром» з додатковою угодою №1 на 3 арк;

- договір №18/02/22 від 18.02.2022 укладений між ТзОВ «Нововолинськмолокозавод» та ТОВ «Вудпром» з додатком №1 на 3 арк;

- договір №24/01/22 від 24.01.2022 укладений між ТзОВ «Нововолинськмолокозавод» та ТОВ «Еко-Азот» на 2 арк;

- договір №05/01/22 від 05.01.2022 укладений між ТзОВ «Нововолинськмолокозавод» та ТОВ «Вудпром» з додатком №1 та №2 на 6 арк;

- договір №09/11/21 від 09.11.2021 укладений між ТОВ «ПАФ ГАРАНТ» та ТОВ «Вудпром» з додатком №1 та №2 на 6 арк;

- договір №11 від 01.11.2021 укладений між ТОВ «Вудпром» та ОЗНЗ Радомишльська гімназія Житомирської області на 2 арк;

- договір №22/10/2021-01 від 22.10.2021 укладений між ТОВ «Вудпром» та ДП «Чернігівторф» з додатком №1 (сума договору 683 340 грн) на 4 арк;

- договір №22/10/2021-01 від 22.10.2021 укладений між ТОВ «Вудпром» та ДП «Чернігівторф» з додатком №1 (сума договору 1 659 840 грн) на 4 арк;

- договір №22/10/2021-01 від 22.10.2021 укладений між ТОВ «Вудпром» та ДП «Чернігівторф» з додатком №1 (сума договору 976 500 грн) на 4 арк;

- договір №30/09/2021 від 30.09.2021 укладений між ТОВ «Біопаливо Україна 2000» та ТОВ «Вудпром» на 1 арк;

- договір №08/09.2021 від 08.09.2021 укладений між ПП ІБК «ДЕДАЛ» та ТОВ «Вудпром» з додатками №1, №2 на 6 арк;

- договір №22 від 04.03.2021 укладений між Киселівська сільська рада Чернігівського району та ТОВ «Вудпром» на 1 арк;

- договір поставки №29/04/2020 від 29.04.2020 укладений між ТОВ «Ліко» та ТОВ «Вудпром» з додатком №1 на 3 арк;

- договір купівлі-продажу №3 від 09.01.2023 укладений між ФОП « ОСОБА_16 » та ТОВ «Вудпром» на 1 арк;

- договір купівлі-продажу №1 від 02.01.2023 укладений між ФОП « ОСОБА_13 » та ТОВ «Вудпром» на 1 арк;

- договір купівлі-продажу №6 від 07.11.2022 укладений між ФОП « ОСОБА_13 » та ТОВ «Вудпром» на 1 арк;

- договір поставки №19/10-2022 від 19.10.2022 укладений ТОВ «ТАЙГЕРБУД» та ТОВ «Вудпром» на 1 арк;

- договір №17/10/2022 від 17.10.2022 укладений між ТОВ «Бізнескомсервіс» та ТОВ «Вудпром» з додатком №1 на 3 арк;

- договір купівлі-продажу №2 від 13.10.2022 укладений між ФОП « ОСОБА_17 » та ТОВ «Вудпром» на 1 арк;

- договір купівлі-продажу №5 від 15.09.2022 укладений між ФОП « ОСОБА_18 » та ТОВ «Вудпром» на 1 арк;

- договір купівлі-продажу №1 від 23.08.2022 укладений між ФОП « ОСОБА_19 » та ТОВ «Вудпром» на 1 арк;

- договір купівлі-продажу №1 від 04.08.2022 укладений між ФОП « ОСОБА_20 » та ТОВ «Вудпром» на 1 арк;

- договір №02/05 транспортних послуг від 30.06.2022 укладений між ФОП « ОСОБА_21 » та ТОВ «Вудпром» на 2 арк;

- договір №1/0622 від 13.06.2022 укладений між ФОП « ОСОБА_22 » та ТОВ «Вудпром» на 1 арк;

- договір №31-З.П. від 29.06.2022 укладений між ТОВ «Княжа Авіла» та ТОВ «Вудпром» на 2 арк;

- договір купівлі-продажу №9 від 16.05.2022 укладений між ФОП « ОСОБА_15 » та ТОВ «Вудпром» на 1 арк;

- договір купівлі-продажу №82 від 02.05.2022 укладений між ДП «Волиньторф» та ТОВ «Вудпром» з додатковою угодою №1 на 2 арк;

- договір постачання №13/01_2 від 13.01.2022 укладений між ТОВ «Дей Груп» та ТОВ «Вудпром» на 1 арк;

- договір №28 від 29.12.2021 укладений між ТОВ «Вудпром» та ДП «Чернігівторф» на 1 арк;

- договір №27 від 29.12.2021 укладений між ТОВ «Вудпром» та ДП «Чернігівторф» на 1 арк;

- договір №26/06/2021 від 26.08.2021 укладений між ТОВ «Вудпром» та ТОВ «Бізнескомсервіс» з додатком №1, №2 на 5 арк;

- додаткова угода №1 до договору №601/06/2021-02 від 01.06.2021 на 1 арк;

- договір №28/01/2021-01 оренди майна від 28.01.2021 укладений між ТОВ «Надра Торф» та ТОВ «Вудпром» з додатком №1 та актом приймання-передачі майна на 5 арк;

- договір №01/06/2021-02 суборенди майна укладений між ДП «Чернігівторф» та ТОВ «Вудпром» з додатком №1 та актом приймання-передачі майна на 5 арк;

- договір №01/06/2021-01 оренди майна від 01.06.2021 укладений між ТОВ «Надра Торф» та ТОВ «Вудпром» з додатком №1 та актом приймання-передачі майна на 5 арк;

- договір транспортно-експедиційних послуг №29/04/2021-1 від 29.04.2021 укладений між ТОВ «Зернова Надія» та ТОВ «Вудпром» на 4 арк;

- додаток №2 від 12.03.2021 до договору поставки №07/05/2019 від 07.05.2019 на 1 арк;

- договір №03/03/2021 від 03.03.2021 з додатком №1 на 2 арк;

- додаткова угода №2 від 01.08.2019 укладена між ТОВ «Віннком-Брейн» та ТОВ «Вудпром» про надання послуг №176 від 04.06.2018 на 1 арк;

- договір №122-19 на закупівлю торфобрикету від 19.06.2019 з додатком №1 на 5 арк;

- договір-заявка №1 та №2 на перевезення вантажу №15/07/22-КАП від 15.07.2022 на 2 арк;

- акт звірки взаєморозрахунків за період з 01.01.2021 по 05.07.2021 між ДП «РІВНЕТОРФ» та ТОВ «ВУДПРОМ» на 1 арк;

- акт звіряння оборотів по договору №8 від 12.03.2021 за період з 01.06.2021 по 30.06.2021 між Філія «Смолянський торфозавод» та ТОВ «Вудпром» на 1 арк;

- акт звіряння оборотів по договору №12 від 01.04.2021 за період з 01.06.2021 по 31.06.2021 між Філія «Смолянський торфозавод» та ТОВ «Вудпром» на 1 арк;

- акт звіряння оборотів по договору №8 від 12.03.2021 за період з 01.05.2021 по 31.05.2021 між Філія «Смолянський торфозавод» та ТОВ «Вудпром» на 1 арк;

- акт звіряння оборотів по договору №12 від 01.04.2021 за період з 01.05.2021 по 31.05.2021 між Філія «Смолянський торфозавод» та ТОВ «Вудпром» на 1 арк;

- акт надання послуг №3112-01 від 31.12.2020 на 1 арк;

- акт надання послуг №3108-01 від 30.11.2020 на 1 арк;

- видаткова накладна №2633 від 29.09.2020 на 1 арк;

- видаткова накладна №РН-0000152 від 29.05.2020 на 1 арк;

- рахунок на оплату №891 від 27.10.2020 на 1 арк;

- рахунок фактура №101 від 30.11.2020 на 1 арк;

- рахунок на оплату №800 від 25.09.2020 на 1 арк;

- рахунок на оплату №248 від 09.12.2020 на 1 арк;

- видаткова накладна №1006-03 від 10.06.2020 на 1 арк;

- видаткові накладні №2011-01 від 20.11.2020 на 2 арк;

- видаткові накладні №0210-01 від 02.10.2020 на 2 арк;

- видаткова накладна №0110-01 від 01.10.2020 на 1 арк;

- Видаткова накладна №2001-02 від 20.01.2023, на 1 арк.

- Видаткова накладна №.0202-01 від 02.02.2023, на 1 арк.

- Видаткова накладна №.0702-01 від 07.02.2023, на 1 арк.

- Видаткова накладна №1302-01 від 13.02.2023, на 1 арк.

- Видаткова накладна №2302-01 від 23.02.2023, на 1 арк.

- Видаткова накладна №2002-01 від 20.02.2023, на 1 арк.

- Видаткова накладна №1511-01 від 15.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №1011-01 від 10.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №.0811-02 від 08.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №.0411-01 від 04.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №.0211-01 від 02.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №77 від 16.02.2023, на 1 арк.

- Видаткова накладна №78 від 16.02.2023, на 1 арк.

- Видаткова накладна №70 від 13.02.2023, на 1 арк.

- Видаткова накладна №71 від 13.02.2023, на 1 арк.

- Видаткова накладна №4 від 23.02.2023, на 1 арк.

- Видаткова накладна №2 від 22.02.2023, на 1 арк.

- Видаткова накладна №3 від 22.02.2023, на 1 арк.

- Видаткова накладна №1210-01 від 12.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №1210-03 від 12.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №.0110-01 від 01.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №.0410-01 від 04.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №.0710-01 від 07.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №1010-01 від 10.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №1110-01 від 11.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №1110-02 від 11.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №1110-03 від 11.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №2210-01 від 22.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №2710-01 від 27.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №1810-01 від 18.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №1410-01 від 14.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №1810-03 від 18.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №.0901-01 від 09.01.2023, на 1 арк.

- Видаткова накладна №.0901-03 від 09.01.2023, на 1 арк.

- Видаткова накладна №.0901-04 від 09.01.2023, на 1 арк.

- Видаткова накладна №.0901-02 від 09.01.2023, на 1 арк.

- Видаткова накладна №1710-02 від 17.10.2022, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №4 від 17.01.23, на 1 арк.

- Акт надання послуг №.0201-01 від 02.01.2023, на 1 арк.

- Акт надання послуг №.0112-01 від 01.12.2022, на 1 арк.

- Акт надання послуг №.0111-03 від 01.11.2022, на 1 арк.

- Акт надання послуг №.0110-02 від 01.10.2022, на 1 арк.

- Акт надання послуг №.0109-01 від 01.09.2022, на 1 арк.

- Акт надання послуг №3105-01 від 31.05.2022, на 1 арк.

- Акт надання послуг №2802-01 від 28.02.2022, на 1 арк.

- Акт надання послуг №3112-03 від 31.12.2021, на 1 арк.

- Довіреність №210 від 02.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №5/02 від 08.02.2023, на 1 арк.

- Акт надання послуг №99 від 13.01.2023, на 1 арк.

- Акт надання послуг №4 від 17.01.2023, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №16 від 19.01.2023, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №15 від 19.01.2023, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №14 від 19.01.2023, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №13 від 16.01.2023, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №12 від 16.01.2023, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №11 від 16.01.2023, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №5 від 16.01.2023, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №4 від 12.01.2023, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №2 від 09.01.2023, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №1 від 03.01.2023, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №207 від 21.11.2022, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №С001-0017211909 від 08.11.2022, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №1144 від 07.11.2022, на 1 арк.

- Рахунок на оплату по замовленню №1917 від 04.11.2022, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №22 від 03.11.2022, на 1 арк.

- Рахунок-фактура №0111/7 від 01.11.2022, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №178 від 28.10.2022, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №858 від 11.10.2022, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №Ц-000082587 від 10.10.2022, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №523 від 06.10.2022, на 1 арк.

- Рахунок-фактура №ВГНФ-002369 від 05.10.2022, на 1 арк.

- Рахунок №Счт/ВР-0016296 від 01.10.2022, на 1 арк.

- Рахунок на оплату по замовленню №195 від 05.09.2022, на 1 арк.

- Рахунок-фактура №КВ0000-0004166 від 05.09.2022, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №18 від 22.08.2022, на 1 арк.

- Рахунок-фактура №165 від 15.08.2022, на 1 арк.

- Рахунок на оплату по замовленню №170 від 14.08.2022, на 1 арк.

- Рахунок-фактура №ВГНФ-001706 від 09.08.2022, на 1 арк.

- Рахунок №01081 від 01.08.2022, на 1 арк.

- Рахунок №26071 від 26.07.2022, на 1 арк.

- Рахунок №22072 від 22.07.2022, на 1 арк.

- Рахунок №22073 від 22.07.2022, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №356 від 16.07.2022, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №355 від 16.07.2022, на 1 арк.

- Рахунок-фактура №102 від 24.06.2022. на 1 арк.

- Рахунок на оплату №130 від 17.05.2022, на 1 арк.

- Рахунок-фактура №182 від 02.05.2022. на 1 арк.

- Рахунок на оплату по замовленню №329 від 27.04.2022, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №86 від 12.04.2022, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №87 від 12.04.2022, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №88 від 12.04.2022, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №223 від 12.04.2022, на 1 арк.

- Рахунок-фактура №7 від 26.01.2022, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №23 від 17.01.2022, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №1 від 13.01.2022, на 1 арк.

- Рахунок-фактура №СФ-0000004 від 05.01.2022, на 1 арк.

- Рахунок на оплату №2 від 04.01.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №78 від 30.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №76 від 29.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №111 від 29.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №75 від 28.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/110 від 27.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №71 від 27.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №70 від 27.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №66 від 26.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №65 від 26.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №59 від 23.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №60 від 23.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №57 від 22.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №56 від 22.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №53 від 21.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №51 від 20.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №50 від 20.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №49 від 19.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №45 від 16.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №42 від 15.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №313 від 15.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №335 від 15.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/109 від 14.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №76 від 12.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №75 від 12.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №329 від 08.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №330 від 08.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №108 від 08.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №207 від 06.12.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна №207 від 06.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №69 від 05.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №68 від 05.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №107 від 05.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №106 від 05.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №65 від 02.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №64 від 01.12.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №62 від 30.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №60 від 29.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №53 від 21.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №52 від 21.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №49 від 18.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №48 від 18.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №19/11 від 18.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №9 від 16.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №20 від 15.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №19 від 15.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №105 від 15.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №324 від 14.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №323 від 14.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №17 від 14.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №16 від 14.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №13 від 11.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №14 від 11.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №321 від 11.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №С001-000045 від 10.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №368 від 08.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №897 від 08.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №12 від 08.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №11 від 08.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №103 від 08.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №294 від 05.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №102 від 04.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №34 від 03.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №310 від 03.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №309 від 03.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №141430 від 02.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №166 від 01.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №101 від 01.11.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №26 від 31.10.2022, на 1 арк.

- Накладна №1203 від 28.10.2022, на 1 арк.

- Накладна №1203 від 27.10.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 28.10.2022, на 1 арк.

- Накладна №1186 від 27.10.2022, на 1 арк.

- Накладна №1186 від 27.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №100 від 26.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №301 від 21.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №99 від 21.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №300 від 21.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №299 від 20.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №296 від 19.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №98 від 18.10.2022, на 1 арк.

- Накладна №1153 від 18.10.2022, на 1 арк.

- Накладна №1153 від 18.10.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 18.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №396 від 18.10.2022, на 1 арк.

- Акт №ВНГФ-005188 від 18.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №14 від 18.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №4 від 17.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №11 від 17.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №2-1 від 13.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №92 від 13.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №97 від 13.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/96 від 12.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №90 від 12.10.2022, на 1 арк.

- Накладна №1083 від 12.10.2022, на 1 арк.

- Накладна №1083 від 12.10.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 12.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №Ц-000021818 від 12.10.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 12.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №84 від 11.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №85 від 11.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №852 від 11.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №288 від 11.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №287 від 10.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №82 від 10.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №81 від 10.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №72 від 07.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №73 від 07.10.2022, на 1 арк.

- Накладна №1053 від 07.10.2022, на 1 арк.

- Накладна №1053 від 07.10.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 07.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №280 від 06.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №96 від 06.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №278 від 06.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №69 від 06.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №68 від 06.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №67 від 06.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №63 від 04.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №64 від 04.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №РНК/ВР-0016493 від 04.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №276 від 03.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №277 від 03.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №95 від 03.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №КВ00001003-0027 від 03.10.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №109 від 30.09.2022, на 1 арк.

- Накладна №1013 від 30.09.2022, на 1 арк.

- Накладна №1013 від 30.09.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 30.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №273 від 30.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №94 від 30.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №54 від 30.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №51 від 30.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №52 від 30.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №50 від 30.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №46 від 29.09.2022, на 1 арк.

- Накладна №1007 від 29.09.2022, на 1 арк.

- Накладна №1007 від 29.09.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 29.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №265 від 28.09.2022, на 1 арк.

- Накладна №999 від 28.09.2022, на 1 арк.

- Накладна №999 від 27.09.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 27.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №263 від 26.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №37 від 26.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №38 від 26.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №259 від 23.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №258 від 23.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №93 від 22.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №23 від 21.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №92 від 20.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №18 від 20.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №246 від 19.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №0000000247 від 19.09.2022, на 1 арк.

- Накладна №967 від 19.09.2022, на 1 арк.

- Накладна №967 від 19.09.2022, на 1 арк.

-Товаро-транспортна накладна від 19.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №91 від 16.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №10 від 16.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №11 від 16.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №5 від 15.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №0000000230 від 14.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №90 від 13.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/227 від 13.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №223 від 12.09.2022, на 1 арк.

- Накладна №931 від 12.09.2022, на 1 арк.

- Накладна №931 від 12.09.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 12.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №47 від 12.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №46 від 12.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №217 від 09.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №89 від 09.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №42 від 09.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №43 від 09.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №41 від 09.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/88 від 08.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №211 від 08.09.2022, на 1 арк.

- Накладна №909 від 08.09.2022, на 1 арк.

- Накладна №909 від 08.09.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 08.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №206 від 07.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №87 від 06.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №131 від 06.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №132 від 06.09.2022, на 1 арк.

- Накладна №882 від 06.09.2022, на 1 арк.

- Накладна №882 від 06.09.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 06.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №33 від 06.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №34 від 06.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №35 від 06.09.2022, на 1 арк.

- Накладна №876 від 05.09.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 05.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №32 від 05.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №31 від 05.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №195 від 02.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №194 від 02.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №86 від 02.09.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №83 від 31.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №20 від 30.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №19 від 30.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №21 від 30.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №18 від 30.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №17 від 30.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №179 від 29.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №175 від 29.08.2022, на 1 арк.

- Накладна №837 від 29.08.2022, на 1 арк.

- Накладна №837 від 29.08.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 29.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №16 від 29.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №10 від 26.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №9 від 26.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №11 від 26.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №82 від 26.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №174 від 26.08.2022, на 1 арк.

- Накладна №826 від 26.08.2022, на 1 арк.

- Накладна №826 від 26.08.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 26.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №81 від 25.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №121 від 25.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №1 від 24.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №2 від 24.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №80 від 23.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №173 від 22.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №ТД-88081 від 22.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №106 від 22.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №105 від 22.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №98 від 22.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №99 від 22.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №168 від 19.08.2022, на 1 арк.

- Накладна №808 від 19.08.2022, на 1 арк.

- Накладна №808 від 19.08.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 2196.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №79 від 18.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №94від 18.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/78 від 17.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №162 від 17.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/77 від 16.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №90 від 16.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №91 від 16.08.2022, на 1 арк.

- Накладна №780 від 15.08.2022, на 1 арк.

- Накладна №779 від 15.08.2022, на 1 арк.

- Накладна №779 від 15.08.2022, на 1 арк.

- Накладна №780 від 15.08.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 15.08.2022, на 1 арк.

- Акт надання послуг №165 від 15.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №85 від 15.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №88 від 15.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №150 від 12.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №82 від 12.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №76 від 11.08.2022, на 1 арк.

- Накладна №760 від 11.08.2022, на 1 арк.

- Накладна №760 від 11.08.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 11.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №77 від 11.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №81 від 11.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №80 від 11.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №148 від 10.08.2022, на 1 арк.

- Акт №ВНГФ-004418 від 10.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №141 від 09.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №140 від 09.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №75 від 09.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №72 від 09.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №74 від 08.08.2022, на 1 арк.

- Накладна №741 від 08.08.2022, на 1 арк.

- Накладна №741 від 08.08.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 08.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №70 від 08.08.2022, на 1 арк.

- Накладна №736 від 05.08.2022, на 1 арк.

- Накладна №736 від 05.08.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 05.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №134 від 05.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №131 від 05.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №73 від 05.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №65 від 04.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №71 від 03.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №122 від 02.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/70 від 02.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №126 від 02.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №59 від 02.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №60 від 02.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №58 від 02.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №121 від 01.08.2022, на 1 арк.

- Накладна №713 від 01.08.2022, на 1 арк.

- Накладна №713 від 01.08.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 01.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №53 від 01.08.2022, на 1 арк.

- Акт прийому-передачі №01081 від 01.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/69 від 01.08.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №276 від 31.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №95 від 29.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №233 від 29.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №69 від 29.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №50 від 29.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/68 від 28.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №47 від 28.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №44 від 28.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №112 від 28.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №110 від 27.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/67 від 26.07.2022, на 1 арк.

- Акт прийому-передачі №26071 від 26.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №41 від 26.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №40 від 26.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №683 від 26.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №683 від 26.07.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 26.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/66 від 25.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №665 від 25.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №665 від 25.07.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 25.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №39 від 25.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №38 від 25.07.2022, на 1 арк.

- Акт прийому-передачі №22073 від 22.07.2022, на 1 арк.

- Акт прийому-передачі №22072 від 22.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №650 від 21.07.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 21.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №639 від 19.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №639 від 19.07.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 19.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/65 від 19.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №32 від 19.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №31 від 19.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №30 від 19.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №29 від 19.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №629 від 18.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №629 від 18.07.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 18.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №28 від 18.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №27 від 18.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №26 від 18.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №25 від 18.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/64 від 15.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/63 від 15.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №618 від 15.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №618 від 15.07.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 15.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №622 від 15.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №622 від 15.07.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 15.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №23 від 15.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/62 від 14.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №22 від 13.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №611 від 13.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №611 від 13.07.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 13.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/61 від 12.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/93 від 12.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/92 від 12.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №21 від 12.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №20 від 12.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №19 від 12.07.2022, на 1 арк.

- Акт надання послуг №222 від 11.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №598 від 11.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №598 від 11.07.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 11.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №594 від 11.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №594 від 11.07.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 11.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №17 від 11.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №16 від 11.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №15 від 11.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №588 від 08.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №588 від 08.07.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 08.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №13 від 08.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №12 від 08.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/60 від 08.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/58 від 07.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/86 від 06.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №7 від 05.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №6 від 05.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №4 від 05.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №3 від 05.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №2 від 05.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/57 від 05.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №571 від 04.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №571 від 04.07.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 04.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №1 від 04.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/56 від 04.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №568 від 01.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №568 від 01.07.2022, на 1 арк.

- Товаро-транспортна накладна від 01.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №92 від 01.07.2022, на 1 арк.

- Накладна №91 від 01.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/54 від 01.07.2022, на 1 арк.

- Видаткова накладна №/55 від 01.07.2022, на 1 арк.

· Накладна № 355 від 14.04.2022, на 1 арк.;

· Накладна № 391 від 12.05.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 2704-03 від 27.04.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 2704-02 від 24.05.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 2706-02 від 29.06.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 10 від 18.02.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 27 від 18.01.2022, на 1 арк.;

· Накладна № 5332 від 23.12.2021, на 2 арк.;

· Накладна № 5249 від 15.12.2021, на 2 арк.;

· Накладна № 5239 від 15.12.2021, на 2 арк.;

· Накладна № 5150 від 06.12.2021, на 2 арк.;

· Накладна № 5136 від 06.12.2021, на 2 арк.;

· Видаткова накладна № ТД-88176 від 16.11.2021, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № ЕВР-ЄПБ-0809.017 від 18.01.2022, на 1 арк.;

· Акт здачі-прийняття робіт від 23.12.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2508-01 від 25.08.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 3108-01 від 31.08.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 27.08-01 від 27.08.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 1908-01 від 19.08.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 1708-01 від 17.08.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 1308-01 від 13.08.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 1108-01 від 11.08.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 0508-01 від 05.08.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 0308-01 від 03.08.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2008-01 від 20.08.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2910/01 від 29.10.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2710/01 від 27.10.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2610/01 від 26.10.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2210/01 від 22.10.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 1810/01 від 18.10.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 1310/01 від 13.10.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 1110/01 від 11.10.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 0810/01 від 08.10.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 0610/01 від 06.10.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 0410/01 від 04.10.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 0110/01 від 01.10.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2909-01 від 29.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2709-01 від 27.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2409-01 від 24.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2209-01 від 22.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2009/01 від 20.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 1709/01 від 17.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 1509/01 від 15.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 1309/01 від 13.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 1009-01 від 10.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 0809-01 від 08.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 0709-01 від 07.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 0309-01 від 03.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 0109-01 від 01.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 0708-01 від 27.08.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 1908-01 від 19.08.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 1708-01 від 17.08.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 1308-01 від 13.08.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 1108-01 від 17.08.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 0508-01 від 05.08.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 0308-01 від 03.08.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2008-01 від 20.08.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2508-01 від 25.08.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 3108-01 від 31.08.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2910-01 від 29.10.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2610-01 від 26.10.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2210-01 від 22.10.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 1310-01 від 13.10.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 0810-01 від 08.10.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 0610-01 від 06.10.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 0410-01 від 04.10.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 0110-01 від 01.10.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2909-01 від 29.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2709-01 від 27.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2409-01 від 24.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2209-01 від 22.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2009-01 від 20.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 1709-01 від 17.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 1309-01 від 13.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 1009-01 від 10.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 0809-01 від 08.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 0709-01 від 07.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 2309-01 від 03.09.2021, на 1 арк.;

· ТТН № 0109-01 від 01.09.2021, на 1 арк.;

· Довіреність № 279 від 01.12.2021, на 1 арк.;

· Акт надання послуг № .0109-03 від 01.09.2021, на 1 арк.;

· Лист від 30.12.2021 № 98, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 1167 від 24.12.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 1104 від 23.11.2021, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № АА-005032 від 12.11.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 1019 від 29.10.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 898 від 29.09.2021, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № 284 від 24.09.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 613 від 15.09.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 1506 від 15.09.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 660 від 15.09.2021, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № ЄПБ-Б-21647 від 07.09.2021, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № 792 від 30.08.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 411 від 16.08.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 412 від 13.08.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 410 від 30.07.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 700 від 27.07.2021, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № МВ-Б-015828 від 19.07.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 336 від 05.07.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 327 від 16.06.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 245 від 31.05.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 300 від 27.05.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 459 від 25.05.2021, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № Ф-00000016 від 07.05.2021, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № 132 від 07.05.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 264 від 30.04.2021, на 1 арк.;

· Договір від 29.04.2021 № 29/04/2021-1, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № Ф-00000015 від 27.04.2021, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № Ф-00000013 від 19.04.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 86 від 12.04.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 133 від 12.04.2021, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № ЄЦНФ-001623 від 08.04.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 131 від 08.04.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 121 від 06.04.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 118 від 02.04.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 77 від 30.03.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 76 від 29.03.2021, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № 16 від 16.03.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 09/01 від 20.01.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 08/01 від 18.01.2021, на 1 арк.;

· Рахунок на оплату № 42 від 15.01.2021, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 1711-01 від 17.11.2022, на 1 арк.;

· Довіреність № 168 від 03.10.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .0110-01від 01.10.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 3009-01 від 30.09.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 2809-02 від 28.09.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 2609-01 від 26.09.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 2209-02 від 22.09.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 2209-01 від 22.09.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 1609-01 від 16.09.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 1509-01 від 15.09.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 1309-01 від 13.09.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 0909-01 від 09.09.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 0609-01 від 06.09.2022, на 1 арк.;

· Довіреність № 142 від 01.09.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 3108-02 від 31.08.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 3108-01 від 31.08.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 2608-01 від 26.08.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 2508-01 від 25.08.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 2308-01 від 23.08.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 1808-01 від 18.08.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 1708-02 від 17.08.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 1608-01 від 16.08.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 1108-01 від 11.08.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .0808-01 від 08.08.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .0508-01 від 05.08.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .0108-02 від 01.08.2022, на 1 арк.;

· Довіреність № 118 від 01.08.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 2507-02 від 25.07.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .2807-01 від 25.07.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 2607-02 від 26.07.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 2507-02 від 25.07.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 2507-01 від 25.07.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 2107-01 від 21.07.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 1907-02 від 19.07.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 1807-02 від 18.07.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 1807-03 від 18.07.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 1607-02 від 16.07.2022, на 1 арк.;

· ТТН № Р11507-0 від 15.07.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 1407-02 від 14.07.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 1207-01 від 12.07.2022, на 1 арк.;

· Акт приймання-передачі № 16/06/22 від 16.06.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .0807-01 від 08.07.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № .0707-01 від 07.07.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 507-01 від 05.07.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 107-04 від 04.07.2022, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 107-02 від 01.07.2022, на 1 арк.;

· Довіреність № 100 від 01.07.2022, на 1 арк.;

· Акти звіряння за період з 01.01.2020 по 31.12.2021, на 11 арк.;

· Видаткова накладна № 59 від 06.02.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 55 від 02.02.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 51 від 31.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 36 від 20.01.2023, на 1 арк.;

· Акти надання послуг від 19.01.2023, на 4 арк.;

· Видаткова накладна № 35 від 19.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 33 від 18.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 34 від 18.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 30 від 18.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 31 від 18.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 28 від 17.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 27 від 17.01.2023, на 1 арк.;

· Акти надання послуг, на 7 арк.;

· Видаткова накладна № 22 від 16.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 25 від 16.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 26 від 16.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 23 від 16.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 20 від 13.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 18 від 16.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 19 від 13.01.2023, на 1 арк.;

· Акт надання послуг № 4 від 12.01.2023, на 2 арк.;

· Видаткова накладна № 16 від 12.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 17 від 12.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 13 від 11.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 14 від 11.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 09 від 10.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 10 від 10.01.2023, на 1 арк.;

· Акт надання послуг № 2 від 09.01.2023, на 2 арк.;

· Видаткова накладна № 09 від 09.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 08 від 09.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 22 від 06.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 19 від 05.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 20 від 05.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 12 від 04.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 13 від 04.01.2023, на 1 арк.;

· Акт надання послуг № 1 від 03.01.2023, на 2 арк.;

· Видаткова накладна № 8 від 03.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 1 від 02.01.2023, на 1 арк.;

11. Фінансово-господарську документацію ТОВ «ВКП Енергія-Інвест», а саме:

· ТТН № 70 від 04.03.2023, на 1 арк.;

· ТТН № 71 від 04.03.2023, на 1 арк.;

· ТТН № 72 від 04.03.2023, на 1 арк.;

· ТТН № 84 від 26.03.2023, на 1 арк.;

· ТТН № 75 від 12.03.2023, на 1 арк.;

· ТТН № 74 від 11.03.2023, на 1 арк.;

· ТТН № 80 від 22.03.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № ПС-001159 від 02.02.2023, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № ЄТ-0000034 від 01.04.2023, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № 15 від 26.03.2023, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № 14 від 23.03.2023, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № ЄТ-0000031 від 23.03.2023, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № 11 від 18.03.2023, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № 7 від 13.03.2023, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № 6 від 06.03.2023, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № ЄТ-0000023 від 01.03.2023, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № 4 від 27.02.2023, на 1 арк.;

· Рахунок № 23СФ-01070 від 27.02.2023, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № ЄТ-0000020 від 23.02.2023, на 1 арк.;

· Рахунок № 23СФ-01034 від 23.02.2023, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № ЄТ-0000012 від 01.02.2023, на 1 арк.;

· Акт № ЄТ-0000118, на 1 арк.;

· Акт № ЄТ-0000020, на 1 арк.;

· Акт про надання доступу до онлайн-сервісу з правом на користування програмною продукцією № 4499211802022023-3ДЗО/03Б від 31.03.2023, на 1 арк.;

· Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) № 15 від 26.03.2023, на 1 арк.;

· ТТН № 83 від 26.03.2023, на 1 арк.;

· ТТН № 82 від 24.03.2023, на 1 арк.;

· Акт № ЄТ-0000114, на 1 арк.;

· Акт здачі-прийняття робіт № 14 від 23.03.2023, на 1 арк.;

· ТТН № 81 від 23.03.2023, на 1 арк.;

· Акт здачі прийняття робіт № 11 від 18.03.2023, на 1 арк.;

· ТТН № 78 від 18.03.2023, на 1 арк.;

· Акт здачі прийняття робіт № 7 від 13.03.2023, на 1 арк.;

· ТТН № 77 від 13.03.2023, на 1 арк.;

· ТТН № 76 від 13.03.2023, на 1 арк.;

· ТТН № 79 від 13.03.2023, на 1 арк.;

· Акт здачі-прийняття робіт № 6 від 06.03.2023, на 1 арк.;

· ТТН № 74 від 06.03.2023, на 1 арк.;

· ТТН № 75 від 06.03.2023, на 1 арк.;

· Акт № ЄТ-0000018, на 1 арк.;

· Акт про надання доступу до онлайн-сервісу з правом на користування програмною продукцією № 4499211802022023-3ДЗО/02Б від 28.02.2023, на 1 арк.;

· Акт приймання-передач наданих послуг № 23ОУ-00983 до № 01/07/-01/23/117 від 23.02.2023, на 1 арк.;

· Протокол погодження договірної ціни на роботи та послуги, що виконуються за договором № 01/07/-01/23/117 від 23.02.2023, на 1 арк.;

· Акт здачі-прийняття робіт № 4 від 27.02.2023, на 1 арк.;

· ТТН № 65 від 27.02.2023, на 1 арк.;

· Акт приймання-передачі наданих послуг № 23ОУ-01045, на 1 арк.;

· Протокол погодження договірної ціни № 01/07-01/23/117 від 23.02.2023, на 1 арк.;

· Акт приймання-передачі наданих послуг № 23ОУ-00989 від 23.02.2023 на 1 арк.;

· Акт № 288 від 06.02.2023, на 1 арк.;

· Рахунок-фактура № КПР-44992118 від 02.02.2023, на 1 арк.;

· Акт прийому-передачі № 462 від 01.02.2023, на 1 арк.;

· Акт прийому-передачі № НСВ-44992118 від 24.01.2023, на 1 арк.;

· Видаткова накладна № 2702-01 від 27.02.2023.

У задоволенні клопотання прокурора в частині накладення арешту на грошові кошти

у сумі 16 350 (шістнадцять тисяч триста п`ятдесят) доларів США, а саме: 161 (сто шістдесят одна) купюра номіналом 100 (CTO) доларів США з наступними серійними номерами: KB31743788G,LJ95114199A,PH11288054B,LK78137605C,LK78137606C, PH11288052B,LB03294369V,MB35397355E,LB96597892P,LB12502330B,LG77874543D,PD08194197C,PB48783996B,PE90768955C,LL78154548A,LL85839985G,LB21210211K,PE65369252C,PH38200593B,MB63112764S,PA37682232B,PA37682223B,PF33888484G,LJ38728165A,PA37682231B,PA3768222B,MG15455484B,PH11288053B,PF60116571J,LF45951756C,PF33888485G,PA37682221B,PF56386730J,PF29327562K,PE63322345C,MF60126801A,PA37682217B,PA37682511B,PA37682542B,PA37682546B,PA32653404B,PF72662474J,PF33888486G,PA32653403B,PH10956400B,PA37682234B,LB34484944K,PH56226313B,PF72662478J,PF72662477J,PF72662476J,PF72662475J,PF72662482J,PF72662481J,PF72662480J,PF72662479J,PF72662486J,PF72662485J,PF72662484J,PF72662483J,PA73682225B,KG43205951B,HB34519954K,KB36903329J,HB33154778L,PA37682226B,PA37682216B,HC53854508B,HF37952363C,FB74665329B,HB78330064B,HE39310649D,KF79549262A,KB96767124F,KB26266970L,KB46482082L,KB67330185K,HB49366817H,KB48072072E,HB46356270E,KB66593612J,KB41008690I,KG30536612B,HK50122334C,KB92577887H,HE28237823C,HC01682827B,KB36242460E,HB68875456H,KB59383447J,HF33051066D,KB51316022M,KB86125115P,KB72025710Q,HD27052588B,KB07597790J,FF03472662A,HB52020637P,KB11371566K,KL85347046B,KB18164025L,AB11543096A,FL28201385C,HB26498902I,HG75455950A,KF40226780B,AB51718257S,KI27459769A,KK96606671A,HB26297784C,HB90957141F,KF27049277B,HB60565498B,HF36418367B,KB33095074J,KF21434335C,HJ44906925A,KC22187163A,KB90369564E,KF60678557A,HA55950297A,HI42136090A,KB36612755M,KB07964473H,CF24441381A,FF91292374C,KG36247453A,HC15984748B,HF73498065B,KC48753322A,HB71956847N,KB63907084Q,KB15306517F,KK63684269C,HD51531664B,HB28431325P,FL40126124B,KK34538899C,KB62719677J,KB65784698B,KG35980291A,HL63835096E,KB56046637H,FB79037602A,KK30164492C,HI03647947A,HA70482625A,HB75699137M,KL47300135B,HL37145293G,FA05100343A,HB84125097C,FF56750888C,BB77102392A,KH06755926A,KH33711891A,KB86024294H,KF00246732B,HB17680406C,KB76985051H,KB71034671I, 4 (чотири) купюри номіналом 50 (п`ятдесят ) доларів США з наступними серійними номерами: MF35236390A, MG03471485A, MF09501410B, MB17786430D, 2 (дві) купюри номіналом 20 (двадцять ) доларів США з наступними серійними номерами:PB26266349E ТА IB56375934E, 1 (одна) купюра номіналом 10 (десять ) доларів США з наступним серійним номером: PB08860234B, - відмовити.

Ухвала апеляційного суду є остаточною й оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

СУДДІ:




ОСОБА_2 ОСОБА_3 ОСОБА_4

Дата ухвалення рішення14.06.2023
Оприлюднено27.06.2023
Номер документу111751697
СудочинствоКримінальне
Сутьарешт майна - ОСОБА_7 , власника майна - ОСОБА_6 , представника ТОВ «ВУДПРОМ» та ТОВ «ВКП ЕНЕРГІЯ-ІНВЕСТ» - ОСОБА_8

Судовий реєстр по справі —758/4945/23

Ухвала від 14.06.2023

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Кагановська Тетяна Володимирівна

Ухвала від 09.05.2023

Кримінальне

Подільський районний суд міста Києва

Скрипник О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні