Ухвала
від 13.06.2023 по справі 387/249/23
ДОБРОВЕЛИЧКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЄУН 387/249/23

Номер провадження 2/387/137/23

У Х В А Л А

13 червня 2023 року смт Добровеличківка

Суддя Добровеличківського районного суду Кіровоградської області Майстер І. П.

розглянувши клопотання представника третьої особи органу опіки та піклування Новоукраїнської районної державної адміністрації Новоукраїнської районної ради Миронескул Л. про проведення підготовочого судового засідання в режимі відеоконференції по цивільній справі за за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа служба у справах дітей ( як орган опіки та піклування) Новоукраїнської районної державної адміністрації Новоукраїнської районної ради про захист порушеного права шляхом встановлення порядку спілкування з дитиною, -

ВСТАНОВИВ:

03 лютого 2023 року представник позивача адвокат Скрекотень О.В. звернулася до суду з відповідним позовом до відповідачки в якому зазначила, що ОСОБА_1 проживає окремо від своєї дружини ОСОБА_2 . Сторони перебувають у шлюбі з 04.03.2003 року. Від шлюбу мають доньку ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка на даний час проживає з відповідачкою. Через складні стосунки між позивачем та відповідачем немає порозуміння щодо порядку спілкування з дитиною. Позивач вважає це порушенням свого батьківського права та просить суд встановити обов`язковий наступний порядок спілкування з дитиною: брати доньку ОСОБА_3 на суботу та неділю з 18 год. п`ятниці до 20 год. неділі з проживанням разом з ОСОБА_1 протягом всього часу; брати дитину один раз на рік на 30 календарних днів підряд для проведення з нею відпустки з проживанням разом з батьком протягом всього часу; щороку брати дитину у зв`язку з її Днем народження на три дні: 30, 31 травня та 01 червня з проживанням разом з батьком протягом всього часу; необмеженого спілкування з дитиною по телефону та відеозв`язку; брати дитину для відвідин розважальних до віку заходів, гуртків, атракціонів, театру, кінотеатру за попередженням відповідачки за день до відвідин; один раз на місяць брати дитину на один календарний тиждень понеділок, вівторок, середа, четвер, п`ятниця, субота, неділя з 18 год. неділі до 20 год. наступної неділі з проживанням разом з батьком протягом всього тижня за попередньою домовленістю з відповідачкою, а також покласти на відповідача судові витрати.

13.06.2023 до суду від представника третьої особи органу опіки та піклування Новоукраїнської районної державної адміністрації Новоукраїнської районної ради Миронескул Л. надійшло клопотання про її участь в підготовочому судовому засідання в режимі відеоконференції з Новоукраїнським районним судом Кіровоградської області, оскільки він мешкає в м.Новоукраїнка.

Відповідно до вимог статті 212 ЦПК України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

З огляду на ті обставини, що представник третьої особи органу опіки та піклування Новоукраїнської районної державної адміністрації Новоукраїнської районної ради Миронескул Л. мешкає в м.Новоукраїнка, вважаю доцільним прийняти рішення про її участь в підготовочму судовому засіданні в режимі відеоконференції. Місцем участі представника третьої особи органу опіки та піклування Новоукраїнської районної державної адміністрації Новоукраїнської районної ради Миронескул Л. у підготовчому судовому засіданні в режимі відео конференції визначити Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області.

Забезпечення режиму відеоконференції слід доручити працівникам Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області.

З огляду на вказане, керуючись ст.ст. 189, 212, 259-260 ЦПК України,-

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання представника третьої особи органу опіки та піклування Новоукраїнської районної державної адміністрації Новоукраїнської районної ради Миронескул Л. про її участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції - задовольнити.

Участь в судовому засіданні представника третьої особи органу опіки та піклування Новоукраїнської районної державної адміністрації Новоукраїнської районної ради Миронескул Л. здійснити дистанційно в режимі відеоконференції з Новоукраїнським районним судом Кіровоградської області.

Новоукраїнському районному суду Кіровоградської області забезпечити відеоконференцзв`язок з представником третьої особи органу опіки та піклування Новоукраїнської районної державної адміністрації Новоукраїнської районної ради Миронескул Л. 29 червня 2023 року о 09 годині 30 хвилин.

Представнику третьої особи органу опіки та піклування Новоукраїнської районної державної адміністрації Новоукраїнської районної ради Миронескул Л. з`явитися до Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області (місто Новоукраїнка вулиця Соборна,34) для проведення підготовочого судового засідання в режимі відеоконференції на 09 годину 30 хвилин 29.06.2023.

Виконання ухвали суду в частині забезпечення відеозв`язку з Добровеличківським районним судом Кіровоградської області доручити спеціалістам з інформаційних технологій

Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області.

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області доручає відповідній службовій особі Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області перевірити документи, що посвідчують особу представника третьої особи органу опіки та піклування Новоукраїнської районної державної адміністрації Новоукраїнської районної ради Миронескул Л. і перебувати поряд з нею до закінчення судового засідання.

Застосовувані в дистанційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення і звуку, дотримання принципу гласності та відкритості судового провадження, а також інформаційну безпеку.

Учасникам судового засідання має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового провадження, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбачені ЦПК України.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Копію ухвали направити сторонам у справі, до Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Добровеличківського районного суду

Кіровоградської області Майстер І. П.

Дата ухвалення рішення13.06.2023
Оприлюднено26.06.2023
Номер документу111753493
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —387/249/23

Ухвала від 29.08.2023

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

Ухвала від 30.06.2023

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

Ухвала від 30.06.2023

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

Ухвала від 13.06.2023

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

Ухвала від 18.05.2023

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

Ухвала від 17.03.2023

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Орлова С. Ф.

Ухвала від 10.03.2023

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Орлова С. Ф.

Ухвала від 01.03.2023

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Орлова С. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні