Ухвала
від 26.06.2023 по справі 372/2371/23
ОБУХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 372/2371/23

Провадження 2-н-529/23

ухвала

26 червня 2023 року Суддя Обухівського районного суду Київської області Висоцька Г.В., розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «КЛЮЧ СЕРВІС» про видачу судового наказу щодо стягнення із ОСОБА_1 заборгованості за надані житлово-комунальні послуги,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні суду знаходиться зазначена цивільна справа.

Представник заявника подав до суду заяву про залишення заяви без розгляду та повернення судового збору.

Згідно ст. 257 ч.1 п.5 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо позивач подав заяву про залишення позову без розгляду.

Задоволення такої заяви не суперечить чинному законодавству.

Суд вважає можливим залишити вимоги заяви без розгляду, задовольнивши відповідну заяву представниказаявника.

Відповідно до п.4 ч.1ст.7ЗУ «Про судовий збір»сплачена сума судового збору повертається за клопотанням особи, яка його сплатила за ухвалою суду в разі залишення заяви або скарги без розгляду (крім випадків, якщо такі заяви або скарги залишені без розгляду у зв`язку з повторним неприбуттям або залишенням позивачем судового засідання без поважних причин та неподання заяви про розгляд справи за його відсутності, або неподання позивачем витребуваних судом матеріалів, або за його заявою (клопотанням).

Враховуючи те, що позовну заяву залишено без розгляду за заявою заявника, суд вважає за можливе повернути ТОВ «КЛЮЧ СЕРВІС» судовий збір, сплачений при подачі заяви.

Керуючись ст. ст. 163, 257, 353 ЦПК України,-

УХВАЛИВ:

Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «КЛЮЧ СЕРВІС» про видачу судового наказу щодо стягнення із ОСОБА_1 заборгованості за надані житлово-комунальні послуги - залишити без розгляду.

Повернути Товариству з обмеженою відповідальністю «КЛЮЧ СЕРВІС» судовий збір в розмірі 268 (двісті шістдесят вісім) грн. 40 коп., сплачений згідно платіжної інструкції №2306 від 22 травня 2023 року.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Київського апеляційного суду через Обухівський районний суд Київської області або безпосередньо до суду апеляційної інстанції шляхом подачі апеляційної скарги в п`ятнадцятиденний строк з дня проголошення ухвали.

Суддя

Дата ухвалення рішення26.06.2023
Оприлюднено28.06.2023
Номер документу111774282
СудочинствоЦивільне
Сутьвидачу судового наказу щодо стягнення із ОСОБА_1 заборгованості за надані житлово-комунальні послуги

Судовий реєстр по справі —372/2371/23

Ухвала від 26.06.2023

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Висоцька Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні