Ухвала
від 27.06.2023 по справі 181/553/23
МЕЖІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 181/553/23

Провадження № 2/181/141/23

УХ ВА ЛА

"27" червня 2023 р. смт Межова

Суддя Межівського районного суду Дніпропетровської області Філь О.Є., розглянувши клопотання представника позивача Товариства з обмеженою відповідальністю «Межівське» адвоката Кандела Яни Володимирівни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції по цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Межівське» до ОСОБА_1 тадо Фермерськогогосподарства «ПтицяА.П.»,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог напредмет спору:Виконавчий комітетМежівської селищноїради, про визнання недійсним договору оренди землі та скасування рішення про державну реєстрацію договору оренди земельної ділянки, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Межівського районного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Межівське» до ОСОБА_1 тадо Фермерськогогосподарства «ПтицяА.П.»,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог напредмет спору:Виконавчий комітетМежівської селищноїради, про визнання недійсним договору оренди землі та скасування рішення про державну реєстрацію договору оренди земельної ділянки.

Представник позивача ОСОБА_2 надала суду клопотання про забезпечення розгляду справи в режимі відеоконференції через систему EASYCON.

Розглянувши заявлені клопотання, вважаю, що вони підлягають задоволенню за наступних підстав.

Відповідно до вимог ч. 1 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Відповідно ч.5 ст. 212 ЦПК України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Питання про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції вирішується судом за наявності відповідного клопотання або за власною ініціативою не пізніш як за п`ять днів до дня проведення такого судового засідання.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 212, 260, 261 ЦПК України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Задовольнити клопотання представника позивача Товариства з обмеженою відповідальністю «Межівське» адвоката Кандела Яни Володимирівни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції по цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Межівське» до ОСОБА_1 тадо Фермерськогогосподарства «ПтицяА.П.»,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог напредмет спору:Виконавчий комітетМежівської селищноїради, про визнання недійсним договору оренди землі та скасування рішення про державну реєстрацію договору оренди земельної ділянки.

Проводити судові засідання по цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Межівське» до ОСОБА_1 тадо Фермерськогогосподарства «ПтицяА.П.»,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог напредмет спору:Виконавчий комітетМежівської селищноїради, про визнання недійсним договору оренди землі та скасування рішення про державну реєстрацію договору оренди земельної ділянки, в режимі відеоконференції через систему EASYCON.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О. Є. Філь

Дата ухвалення рішення27.06.2023
Оприлюднено28.06.2023
Номер документу111796203
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —181/553/23

Ухвала від 27.06.2023

Цивільне

Межівський районний суд Дніпропетровської області

Філь О. Є.

Ухвала від 30.05.2023

Цивільне

Межівський районний суд Дніпропетровської області

Філь О. Є.

Ухвала від 29.05.2023

Цивільне

Межівський районний суд Дніпропетровської області

Філь О. Є.

Ухвала від 24.05.2023

Цивільне

Межівський районний суд Дніпропетровської області

Літвінова Л. Ф.

Ухвала від 10.05.2023

Цивільне

Межівський районний суд Дніпропетровської області

Літвінова Л. Ф.

Ухвала від 01.05.2023

Цивільне

Межівський районний суд Дніпропетровської області

Літвінова Л. Ф.

Ухвала від 01.05.2023

Цивільне

Межівський районний суд Дніпропетровської області

Літвінова Л. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні