Ухвала
від 27.06.2023 по справі 127/13258/23
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/13258/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27 червня 2023 р.м. Вінниця

Вінницький міський суд Вінницької області в складі головуючого судді Медяної Ю.В.,

за участю секретаря судового засідання Кравчук Ю.Ю.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Укрсервіс» про захист прав споживачів,

в с т а н о в и в:

В провадженні суду знаходиться дана цивільна справа.

До судового засідання до початку розгляду справи по суті представник позивача ОСОБА_1 адвокат Левченко А.О. подав заяву про залишення позовної заяви ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Укрсервіс» про захист прав споживачів без розгляду.

Позивач ОСОБА_1 в судове засідання не з`явився, проте його представник адвокат Левченко А.О. надав заяву, в якій просить судове засідання провести за відсутності представника позивача. Заяву про залишення позову без розгляду підтримує, просить задовольнити.

Представник відповідача ТОВ «Компанія Укрсервіс» в судове засідання не з`явився, про причини неявки суду не повідомив, про час та місце розгляду повідомлявся завчасно та належним чином.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України, суд, дослідивши матеріали справи, дійшов висновку, що вказана заява підлягає задоволенню, оскільки подана представком позивача до початку розгляду справи по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 200, 257 ЦПК України, суд

у х в а л и в:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Укрсервіс» про захист прав споживачів - залишити без розгляду.

Ухвала суду може бути оскаржена до Вінницького апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Суддя:

Дата ухвалення рішення27.06.2023
Оприлюднено28.06.2023
Номер документу111798401
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, пов’язаних із застосуванням Закону України «Про захист прав споживачів»

Судовий реєстр по справі —127/13258/23

Ухвала від 27.06.2023

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Медяна Ю. В.

Ухвала від 10.05.2023

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Медяна Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні