Ухвала
від 27.06.2023 по справі 749/558/20
ЩОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа 749/558/20

Номер провадження 6/749/3/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27 червня 2023 року м. Сновськ

Щорський районний суд Чернігівської області в складі:

головуючого судді: Шаповал З.О.

за участю секретаря судовогозасідання: Мирошниченко А.М.

розглянувши увідкритому судовомузасіданні взалі судум.Сновськ поданняСновського відділудержавної виконавчої службиу Корюківськомурайоні Чернігівськоїобласті Східногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиціїУкраїни, про оголошення розшуку боржника ОСОБА_1 , заінтересована особа ОСОБА_2 ,-

В С Т А Н О В И В

Старший державнийвиконавець Сновського відділу державної виконавчої служби у Корюківському районі Чернігівської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України Малишенко В.І. звернувся до суду з поданням про оголошення розшуку боржника ОСОБА_1 , зазначивши, що на виконанні у вказаному відділі перебуває виконавче провадження №63045992. Боржник за адресою вказаною у виконавчому документі не проживає. В результаті проведених виконавчих дій державному виконавцю точної адреси місця проживання боржника встановити не вдалося.

Представник відділу державної виконавчої служби у судовому засіданні відсутній, до суду надав заяву про розгляд справи у відсутності їх представника.

Боржник та заінтересована особа у судове засідання не з`явились.

Відповідно до ст. 247 ч.2 ЦПК України, суд вважає, що подання можливо розглянути без фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку, що подання підлягає задоволенню з наступних підстав.

У судовомузасіданні встановлено,що навиконанні уСновського відділудержавної виконавчої службиу Корюківськомурайоні Чернігівськоїобласті Східногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиціїУкраїни знаходитьсявиконавче провадження№63045992щодо виконаннявиконавчого листаЩорського районногосуду усправі 749/558/20,що виданий07.09.2020року,про стягненняз ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 на користь ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 аліменти на утримання малолітньої дитини, доньки ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 в розмірі 1/4 частини заробітку (доходу) щомісячно,але неменше 50%прожиткового мінімумудля дитинивідповідного віку,починаючи стягненняз дняпред`явленняпозову досуду 15.07.2020року ідо досягнення дитиною повноліття.

Відповідно до ч. 1 ст. 36 Закону України «Про виконавче провадження» уразі відсутності відомостей про місце проживання, перебування боржника - фізичної особи, а також дитини за виконавчими документами про відібрання дитини виконавець звертається до суду з поданням про винесення ухвали про розшук боржника або дитини.

Згідно ч. 1 ст. 438 ЦПК України, розшук боржника або дитини, привід боржника оголошується за місцем виконання рішення або за останнім відомим місцем проживання (перебування) боржника або дитини чи місцезнаходженням їхнього майна, або за місцем проживання (перебування) стягувача.

В ході проведення виконавчих дій державним виконавцем було встановлено, що боржник за адресою вказаною у виконавчому документі не проживає. Місце проживання боржника невідоме, а тому точної адреси проживання боржника державному виконавцю встановити не вдалося.

Таким чином, на даний час місце проживання боржника не відоме і в результаті проведення виконавчих дій встановити його не вдалося.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 438 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Подання - задовольнити.

Оголосити розшук ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрованого АДРЕСА_1 , паспорт громадянина України НОМЕР_1 .

Копію ухвали направити до Корюківського РВП ГУНП в Чернігівській області, для виконання.

Ухвала може бутиоскаржена в апеляційному порядку протягом п`ятнадцятиднів здня її проголошення шляхом подачі апеляційної скарги до Чернігівського апеляційного суду через Щорський районний суд Чернігівської області.

На підставі ч.2 ст. 261 ЦПК України ухвала набирає законної сили з моменту підписання її суддею.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених участині другійстатті 358 цього Кодексу.

Суддя З.О.Шаповал

Дата ухвалення рішення27.06.2023
Оприлюднено29.06.2023
Номер документу111802261
СудочинствоЦивільне
Сутьоголошення розшуку боржника ОСОБА_1 , заінтересована особа ОСОБА_2

Судовий реєстр по справі —749/558/20

Ухвала від 27.06.2023

Цивільне

Щорський районний суд Чернігівської області

Шаповал З. О.

Рішення від 31.08.2020

Цивільне

Щорський районний суд Чернігівської області

Шаповал З. О.

Ухвала від 18.08.2020

Цивільне

Щорський районний суд Чернігівської області

Шаповал З. О.

Ухвала від 16.07.2020

Цивільне

Щорський районний суд Чернігівської області

Шаповал З. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні