Ухвала
від 06.08.2010 по справі 2а-9777/10/0470
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

06.08.2010

< коп >

УХВАЛА

06 серпня 2010 р. 2а-9777/10/0470

Суддя Дніпропетровськог о окружного адміністративно го суду Врона О.В. , перевіривш и матеріали позовної заяви Н ікопольської об' єднаної де ржавної податкової інспекці ї до товариства з обмеженою відповідальністю «Січ Інвес т» про Про припинення юриди чної особи , -

ВСТАНОВИВ:

Нікопольська об' є днана державна податкова інс пекція звернулося до суду з а дміністративним позовом до т овариства з обмеженою відпов ідальністю «Січ Інвест»про п рипинення юридичної особи.

Відповідно до ч.3 ст.106 КАС У країни до позовної заяви дод аються її копії та копії всіх документів, що приєднуються до неї, відповідно до кількос ті відповідачів і третіх осі б, крім випадків подання адмі ністративного позову суб'єкт ом владних повноважень. Суб'є кт владних повноважень при п оданні адміністративного по зову зобов'язаний додати до п озовної заяви доказ надіслан ня відповідачу і третім особ ам копії позовної заяви та до даних до неї документів.

Позивачем не було додано до позовної заяви доказ надісл ання відповідачу копії позов ної заяви та доданих до неї до кументів.

Згідно до ч.1 ст.108 КАС Україн и суддя, встановивши, що позов ну заяву подано без додержан ня вимог , встановлених статт ею 106 цього Кодексу, постановл яє ухвалу про залишення позо вної заяви без руху.

Недоліки позовної заяви ма ють бути усунені шляхом нада ння суду відповідного докуме нту, що є доказом надіслання в ідповідачу копії позовної за яви та доданих до неї докумен тів.

На підставі викладеного, к еруючись ч. 1 ст. 108 КАС України, с уд,-

УХВАЛИВ:

1. Позовну заяву Нікопол ьської об' єднаної державно ї податкової інспекції до т овариства з обмеженою відпов ідальністю «Січ Інвест» про Про припинення юридичної ос оби залишити без руху.

2. Надати позивачу строк для усунення недоліків, зазначе них в цій ухвалі - до 29 вересн я 2010 р.

3. Роз' яснити позивачу що відповідно до п.1 ч.3 ст. 108 КАС Укр аїни позовна заява повертаєт ься заявнику, якщо він не усун ув недоліки позовної заяви, я ку залишено без руху.

4.Копію ухвали невідкладно н адіслати позивачу.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дн іпропетровського апеляційн ого адміністративного суду ш ляхом подачі заяви про апеля ційне оскарження через Дніпр опетровський окружний адмін істративний суд протягом п' яти днів з дня отримання копі ї ухвали і поданням після цьо го протягом десяти днів апел яційної скарги. Апеляційна с карга може бути подана без по переднього подання заяви про апеляційне оскарження, якщо скарга подається у строк, вст ановлений для подання заяви про апеляційне оскарження.

Суддя < (підпис ) > О.В. Врона

< З оригіналом >

< згідно > < Текст >

Дата ухвалення рішення06.08.2010
Оприлюднено17.09.2010
Номер документу11182912
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-9777/10/0470

Ухвала від 27.10.2010

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

Постанова від 17.06.2011

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

Ухвала від 06.08.2010

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні