Ухвала
від 29.06.2023 по справі 759/11880/23
СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. КИЄВА

пр. № 1-кс/759/3806/23

ун. № 759/11880/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

29 червня 2023 року м. Київ

Слідчий суддя Святошинського районного суду м.Києва ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , прокурора у кримінальному провадженні ОСОБА_3 , розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання прокурора першого відділу управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть болротьбу з організованою злочинністю, офісу Генерального прокурора ОСОБА_3 про арешт майнана майно, у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12021000000001013 від 04.08.2021 за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

До слідчого судді Святошинського районного суду міста Києва 28.06.2023р. надійшло вказане клопотання, в якому прокурор просить накласти арешту на врожай ТОВ «ЧЕРКАСИ-ДНІПРО АГРО» (ЄДРПОУ: 38833440) та ТОВ «БЕРЕГАГРО» (ЄДРПОУ: 38833456)шляхом встановлення заборони будь-якій фізичній чи юридичній особі будь-якої форми власності (підприємство, організація, установа), органам місцевого самоврядування здійснювати/вчиняти будь-які дії, окрім ТОВ «ЧЕРКАСИ-ДНІПРО АГРО» (ЄДРПОУ: 38833440) та ТОВ «БЕРЕГАГРО» (ЄДРПОУ: 38833456) по збиранню, зберіганню та відчуженню врожаю 2023 року, вирощений ТОВ «БЕРЕГАГРО» (ЄДРПОУ: 38833456) та ТОВ «ЧЕРКАСИ-ДНІПРО АГРО» (ЄДРПОУ: 38833440) на земельних ділянках в адміністративних межах: с. Калинівка, с. Орловець, м. Городища, с. Ксаверове, с. Дирдино, Черкаського району Черкаської області Черкаського району Черкаської області, а саме врожай 2023 року, кукурудзи, озимої пшениці, озимого ріпаку, ярого ріпаку, сої, соняшника, вирощений на земельних ділянках.

Обґрунтовуючи дане клопотання, прокурором зазначено, що досудове розслідування розпочато за зверненням ОСОБА_4 , директор ТОВ «ЧЕРКАСИ-ДНІПРО АГРО», ТОВ «БЕРЕГАГРО» та ОСОБА_5 засновника ТОВ «ЧЕРКАСИ-ДНІПРО АГРО» (ідентифікаційний код: 38833440) та ТОВ «БЕРЕГАГРО» (Ідентифікаційний код: 38833456) в яких ОСОБА_5 є учасником (частка 75% в обох Товариствах).

В ході досудового розслідування допитано як потерпілого ОСОБА_4 та ОСОБА_5 , які надали показання, що ТОВ «ЧЕРКАСИ-ДНІПРО АГРО» та ТОВ «БРЕГАГРО» основним видом діяльності товариств є вирощуванні сільськогосподарської продукції на земельних ділянках на території с. Орловець, с. Калинівка, с. Ксаверове, Городищенського району Черкаської області, які орендуються в основному у громадян-власників земельних ділянок їх кількість на даний час становить 3300 договорів.

Так, 30.07.2021 приблизно о 12 год. не встановлена особа повідомила ОСОБА_5 , що він має намір придбати корпоративні права, на ТОВ «ЧЕРКАСИ-ДНІПРО АГРО» та ТОВ «БЕРЕГАГРО», оскільки з його слів вони знаходяться в занепаді і не зможуть в подальшому здійснювати свою господарську діяльність але отримавши відмову стосовно продажу, відчуження корпоративних права товариств, повідомила потерпілому, що вона вже спілкувався з жителями с. Орловець де знаходяться земельні ділянки орендовані ТОВ «ЧЕРКАСИ-ДНІПРО АГРО» та ТОВ «БЕРЕГАГРО» та на його переконання, він стане новим власником вказаних Товариств за будь-яких обставин і має намір переоформити на себе корпоративні права за «своєю схемою» без будь-якої згоди та крім того зазначив, що переоформить на себе за такою ж схемою земельні ділянки, які перебувають в орендному користуванні ТОВ «ЧЕРКАСИ-ДНІПРО АГРО» та ТОВ «БЕРЕГАГРО».

Крім того, невстановлена особа повідомила, що знає яким чином це зробити, що є спеціальні нотаріуси та реєстратори, які це можуть зробити і він таке вже неодноразово робив.

Поряд з цим, відповідно до клопотання потерплого, останній повідомивщо, що 13.08.2021 року стало відомо, що в спробі рейдерського захоплення Товариств задіяна учасник Товариства - ОСОБА_6 та його син (колишній учасник) - ОСОБА_7 . ОСОБА_7 , зокрема підроблено векселя щодо стягнення з ТОВ «ЧЕРКАСИ-ДНІПРО АГРО» та ТОВ «БЕРЕГАГРО» та мене особисто грошових коштів, на підставі чого, як я зазначав в раніше поданих клопотаннях, накладено арешти на майно та грошові кошти Товариств та на мої особисте майно.

17.08.2021 року на меседжер «Telegram», як не представилася, номер телефону не визначено. Вказана особа сказала, що їй відомо, що ОСОБА_7 намагається шляхом підроблення документів, обману заволодіти моїм майном та майном Товариств в яких я є засновник. Також ця особа повідомила, що вона негативно відноситься до «рейдерських» дій ОСОБА_7 та зазначила, що хоче мене попередити, що ОСОБА_7 із своїми спільниками має намір із застосування підроблених документів зібрати врожай, який посіяний ТОВ «ЧЕРКАСИ-ДНІПРО АГРО» та ТОВ «БЕРЕГАГРО».

Під час досудового розслідування, потерпілий звернувся з клопотанням про накладення арешту на врожай 2023 року вирощений на земельних ділянках в адміністративних межах с. Калинівка, с. Орловець, м. Городища, с. Ксаверове, с. Дирдино, Черкаського району Черкаської області, саме врожай 2023 року: кукурудзи, озимої пшениці, озимого ріпаку, ярого ріпаку, сої, соняшника на земельних ділянках, вирощених ТОВ «ЧЕРКАСИ-ДНІПРО АГРО» та ТОВ «БЕРЕГАГРО».

На підставі наведеного прокурор просив клопотання задовольнити.

В судовому засіданні прокурор клопотання, підтримав, просив його задовольнити з підстав викладених в ньому, окрім цього надав до суду письмову заяву власника майна ОСОБА_5 , в якій останній просив накласти арешт на врожай 2023 року, просив клопотання розглянути у його відсутність.

Слідчий суддя розглянувши дане клопотання, долучені до нього матеріали, дійшов висновку про наявність правових підстав для часткового задоволення клопотання, виходячи з наступного.

Пунктом 15 ч.1 ст. 7 КПК України встановлено, що зміст та форма кримінального провадження повинні відповідати загальним засадам кримінального провадження, до яких, зокрема, відносяться змагальність сторін та свобода в поданні ними суду своїх доказів і у доведенні перед судом їх переконливості.

Згідно з п. 18) ч. 1 ст. 3 КПК України, до повноважень слідчого судді належить здійснення у порядку, передбаченому цим Кодексом, судового контролю за дотриманням прав, свобод та інтересів осіб у кримінальному провадженні під час проведення досудового розслідування в кримінальному провадженні.

Відповідно до вимог ч. 1 ст. 171 КПК України, з клопотанням про арешт майна до слідчого судді, суду має право звернутися прокурор, слідчий за погодженням з прокурором, а з метою забезпечення цивільного позову - також цивільний позивач.

Відповідно до ч. 5 ст. 171 КПК України клопотання слідчого, прокурора про арешт тимчасово вилученого майна повинно бути подано не пізніше наступного робочого дня після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, у якої його було вилучено. У разі тимчасового вилучення майна під час обшуку, огляду, здійснюваних на підставі ухвали слідчого судді, передбаченої статтею 235 цього Кодексу, клопотання про арешт такого майна повинно бути подано слідчим, прокурором протягом 48 годин після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, в якої його було вилучено

Відповідно до ч. 1 ст. 131 КПК України, заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження.

Відповідно до п. 7 ч. 2 ст. 131 КПК України передбачені такі види заходів забезпечення кримінального провадження, як арешт майна.

Відповідно ч.1, ч. 2 ст.172 КПК України, клопотання про арешт майна розглядається слідчим суддею, судом не пізніше двох днів з дня його надходження до суду, за участю слідчого та/або прокурора, цивільного позивача, якщо клопотання подано ним, підозрюваного, обвинуваченого, іншого власника майна, і за наявності - також захисника, законного представника, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження. Неприбуття цих осіб у судове засідання не перешкоджає розгляду клопотання. Клопотання слідчого, прокурора, цивільного позивача про арешт майна, яке не було тимчасово вилучене, може розглядатися без повідомлення підозрюваного, обвинуваченого, іншого власника майна, їх захисника, представника чи законного представника, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо це є необхідним з метою забезпечення арешту майна.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Відповідно до ч.2 ст.170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Згідно ч. 3 ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому п.1 ч.2 ст.170 КПК України, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи, за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 КПК України.

Згідно ч.10 ст.170 КПК України, арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Згідно ч.2 ст.173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої статті 170 цього Кодексу); 3) наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (якщо арешт майна накладається у випадках, передбачених пунктами 3, 4 частини другої статті 170 цього Кодексу); 3-1) можливість спеціальної конфіскації майна (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 2 частини другої статті 170 цього Кодексу); 4) розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 4 частини другої статті 170 цього Кодексу); 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; 6) наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Оскільки стороною кримінального провадження доведено необхідність накладення арешту на майно з метою збереження речових доказів та враховуючи, що майно не яке прокурор просить накласти арешт, відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу, є об`єктом кримінального правопорушення та з метою попередження пошкодження майна або настання інших наслідків, вважаю за необхідне накласти арешт на майно шляхом шляхом встановлення заборони будь-якій фізичній чи юридичній особі будь-якої форми власності (підприємство, організація, установа), органам місцевого самоврядування здійснювати/вчиняти будь-які дії, окрім ТОВ «ЧЕРКАСИ-ДНІПРО АГРО» (ЄДРПОУ: 38833440) та ТОВ «БЕРЕГАГРО» (ЄДРПОУ: 38833456) по збиранню, зберіганню та відчуженню врожаю 2023 року, вирощений ТОВ «БЕРЕГАГРО» (ЄДРПОУ: 38833456) та ТОВ «ЧЕРКАСИ-ДНІПРО АГРО» (ЄДРПОУ: 38833440) на земельних ділянках в адміністративних межах: с. Калинівка, с. Орловець, м. Городища, с. Ксаверове, с. Дирдино, Черкаського району Черкаської області Черкаського району Черкаської області, а саме врожай 2023 року, кукурудзи, озимої пшениці, озимого ріпаку, ярого ріпаку, сої, соняшника, вирощений на земельних ділянках вказаних в клопотанні.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 98, 170-173, 175, 309, 372, 392, 532 КПК України, слідчий суддя,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання прокурора першого відділу управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть болротьбу з організованою злочинністю, офісу Генерального прокурора ОСОБА_3 про арешт майнана майно, у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12021000000001013 від 04.08.2021 за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України,- задовольнити.

Накласти арешт на майно, а саме: на врожай ТОВ «ЧЕРКАСИ-ДНІПРО АГРО» (ЄДРПОУ: 38833440) та ТОВ «БЕРЕГАГРО» (ЄДРПОУ: 38833456)шляхом встановлення заборони будь-якій фізичній чи юридичній особі будь-якої форми власності (підприємство, організація, установа), органам місцевого самоврядування здійснювати/вчиняти будь-які дії, окрім ТОВ «ЧЕРКАСИ-ДНІПРО АГРО» (ЄДРПОУ: 38833440) та ТОВ «БЕРЕГАГРО» (ЄДРПОУ: 38833456) по збиранню, зберіганню та відчуженню врожаю 2023 року, вирощений ТОВ «БЕРЕГАГРО» (ЄДРПОУ: 38833456) та ОВ «ЧЕРКАСИ-ДНІПРО АГРО» (ЄДРПОУ: 38833440) на земельних ділянках в адміністративних межах: с. Калинівка, с. Орловець, м. Городища, с. Ксаверове, с. Дирдино, Черкаського району Черкаської області Черкаського району Черкаської області, а саме врожай 2023 року, кукурудзи, озимої пшениці, озимого ріпаку, ярого ріпаку, сої, соняшника, вирощений на земельних ділянках за наступними земельними ділянками:

7120384000:02:001:0059; 7120384000:02:001:0061; 7120384000:02:001:0062; 7120384000:02:001:0063; 7120384000:02:001:0065; 7120384000:02:001:0066; 7120384000:02:001:0067; 7120384000:02:001:0069; 7120384000:02:001:0070; 7120384000:02:001:0071; 7120384000:02:001:0073; 7120384000:02:001:0074; 7120384000:02:001:0078; 7120384000:02:001:0082; 7120384000:02:001:0083; 7120384000:02:001:0084; 7120384000:02:001:0085; 7120384000:02:001:0088; 7120384000:02:001:0089; 7120384000:02:001:0090; 7120384000:02:001:0091; 7120384000:02:001:0093; 7120384000:02:001:0094; 7120384000:02:001:0095; 7120384000:02:001:0096; 7120384000:02:001:0097; 7120384000:02:001:0098; 7120384000:02:001:0099; 7120384000:02:001:0100; 7120384000:02:001:0101; 7120384000:02:001:0102; 7120384000:02:001:0103; 7120384000:02:001:0104; 7120384000:02:001:0105; 7120384000:02:001:0106; 7120384000:02:001:0107; 7120384000:02:001:0109; 7120384000:02:001:0110; 7120384000:02:001:0111; 7120384000:02:001:0112; 7120384000:02:001:0113; 7120384000:02:001:0115; 7120384000:02:001:0116; 7120384000:02:001:0121; 7120384000:02:001:0122; 7120384000:02:001:0124; 7120384000:02:001:0125; 7120384000:02:001:0126; 7120384000:02:001:0127; 7120384000:02:001:0128; 7120384000:02:001:0129; 7120384000:02:001:0130; 7120384000:02:001:0488; 7120384000:02:001:0498; 7120384000:02:001:0504; 7120384000:02:001:0615, 7120385500:01:001:0835; 7120385500:02:001:0800; 7120385500:02:001:0812; 7120385500:02:001:0814; 7120385500:02:001:0824; 7120385500:02:001:0900; 7120385500:02:001:0780; 7120385500:02:001:0847; 7120385500:02:001:0866; 7120385500:02:001:0867; 7120385500:02:001:0901; 7120385500:01:001:0986; 7120385500:01:001:1048; 7120385500:01:001:3112; 7120385500:01:001:3113; 7120385500:01:001:3116; 7120385500:02:001:0205; 7120385500:02:001:0206; 7120385500:02:001:0230; 7120385500:02:001:0231; 7120385500:02:001:0232; 7120385500:02:001:0233; 7120385500:02:001:0235; 7120385500:02:001:0238; 7120385500:02:001:0239; 7120385500:02:001:0242; 7120385500:02:001:0245; 7120385500:02:001:0246; 7120385500:02:001:0250; 7120385500:02:001:0251; 7120385500:02:001:0252; 7120385500:02:001:0255; 7120385500:02:001:0256; 7120385500:02:001:0259; 7120385500:02:001:0261; 7120385500:02:001:0262; 7120385500:02:001:0265; 7120385500:02:001:0269; 7120385500:02:001:0271; 7120385500:02:001:0272; 7120385500:02:001:0307; 7120385500:02:001:0308; 7120385500:02:001:0309; 7120385500:02:001:0313; 7120385500:02:001:0315; 7120385500:02:001:0318; 7120385500:02:001:0321; 7120385500:02:001:0322; 7120385500:02:001:0323; 7120385500:02:001:0325; 7120385500:02:001:0327; 7120385500:02:001:0328; 7120385500:02:001:0333; 7120385500:02:001:0334; 7120385500:02:001:0337; 7120385500:02:001:0338; 7120385500:02:001:0341; 7120385500:02:001:0342; 7120385500:02:001:0344; 7120385500:02:001:0346; 7120385500:02:001:0347; 7120385500:02:001:0352; 7120385500:02:001:0353; 7120385500:02:001:0355; 7120385500:02:001:0358; 7120385500:02:001:0359; 7120385500:02:001:0360; 7120385500:02:001:0361; 7120385500:02:001:0364; 7120385500:02:001:0365; 7120385500:02:001:0366; 7120385500:02:001:0367; 7120385500:02:001:0368; 7120385500:02:001:0373; 7120385500:02:001:0374; 7120385500:02:001:0375; 7120385500:02:001:0376; 7120385500:02:001:0377; 7120385500:02:001:0378; 7120385500:02:001:0381; 7120385500:02:001:0382; 7120385500:02:001:0383; 7120385500:02:001:0384; 7120385500:02:001:0385; 7120385500:02:001:0386; 7120385500:02:001:0387; 7120385500:02:001:0393; 7120385500:02:001:0395; 7120385500:02:001:0399; 7120385500:02:001:0400; 7120385500:02:001:0401; 7120385500:02:001:0464; 7120385500:02:001:0465; 7120385500:02:001:0466; 7120385500:02:001:0468; 7120385500:02:001:0471; 7120385500:02:001:0472; 7120385500:02:001:0473; 7120385500:02:001:0474; 7120385500:02:001:0475; 7120385500:02:001:0476; 7120385500:02:001:0477; 7120385500:02:001:0478; 7120385500:02:001:0479; 7120385500:02:001:0480; 7120385500:02:001:0481; 7120385500:02:001:0482; 7120385500:02:001:0483; 7120385500:02:001:0484; 7120385500:02:001:0485; 7120385500:02:001:0487; 7120385500:02:001:0488; 7120385500:02:001:0490; 7120385500:02:001:0491; 7120385500:02:001:0492; 7120385500:02:001:0493; 7120385500:02:001:0494; 7120385500:02:001:0495; 7120385500:02:001:0496; 7120385500:02:001:0497; 7120385500:02:001:0498; 7120385500:02:001:0499; 7120385500:02:001:0500; 7120385500:02:001:0501; 7120385500:02:001:0502; 7120385500:02:001:0505; 7120385500:02:001:0506; 7120385500:02:001:0510; 7120385500:02:001:0511; 7120385500:02:001:0513; 7120385500:02:001:0516; 7120385500:02:001:0517; 7120385500:02:001:0518; 7120385500:02:001:0519; 7120385500:02:001:0520; 7120385500:02:001:0521; 7120385500:02:001:0522; 7120385500:02:001:0523; 7120385500:02:001:0524; 7120385500:02:001:0525; 7120385500:02:001:0528; 7120385500:02:001:0530; 7120385500:02:001:0531; 7120385500:02:001:0536; 7120385500:02:001:0539; 7120385500:02:001:0540; 7120385500:02:001:0541; 7120385500:02:001:0545; 7120385500:02:001:0547; 7120385500:02:001:0550; 7120385500:02:001:0551; 7120385500:02:001:0552; 7120385500:02:001:0553; 7120385500:02:001:0554; 7120385500:02:001:0555; 7120385500:02:001:0556; 7120385500:02:001:0560; 7120385500:02:001:0561; 7120385500:02:001:0565; 7120385500:02:001:0566; 7120385500:02:001:0567; 7120385500:02:001:0569; 7120385500:02:001:0570; 7120385500:02:001:0572; 7120385500:02:001:0576; 7120385500:02:001:0581; 7120385500:02:001:0582; 7120385500:02:001:0586; 7120385500:02:001:0587; 7120385500:02:001:0588; 7120385500:02:001:0589; 7120385500:02:001:0590; 7120385500:02:001:0591; 7120385500:02:001:0592; 7120385500:02:001:0593; 7120385500:02:001:0594; 7120385500:02:001:0595; 7120385500:02:001:0596; 7120385500:02:001:0600; 7120385500:02:001:0601; 7120385500:02:001:0602; 7120385500:02:001:0612; 7120385500:02:001:0618; 7120385500:02:001:0619; 7120385500:02:001:0620; 7120385500:02:001:0621; 7120385500:02:001:0622; 7120385500:02:001:0623; 7120385500:02:001:0624; 7120385500:02:001:0630; 7120385500:02:001:0632; 7120385500:02:001:0635; 7120385500:02:001:0640; 7120385500:02:001:0642; 7120385500:02:001:0646; 7120385500:02:001:0647; 7120385500:02:001:0650; 7120385500:02:001:0653; 7120385500:02:001:0660; 7120385500:02:001:0662; 7120385500:02:001:0664; 7120385500:02:001:0665; 7120385500:02:001:0666; 7120385500:02:001:0667; 7120385500:02:001:0678; 7120385500:02:001:0679; 7120385500:02:001:0683; 7120385500:02:001:0686; 7120385500:02:001:0687; 7120385500:02:001:0690; 7120385500:02:001:0692; 7120385500:02:001:0695; 7120385500:02:001:0696; 7120385500:02:001:0700; 7120385500:02:001:0703; 7120385500:02:001:0705; 7120385500:02:001:0706; 7120385500:02:001:0709; 7120385500:02:001:0712; 7120385500:02:001:0714; 7120385500:02:001:0716; 7120385500:02:001:0717; 7120385500:02:001:0721; 7120385500:02:001:0722; 7120385500:02:001:0725; 7120385500:02:001:0729; 7120385500:02:001:0733; 7120385500:02:001:0734; 7120385500:02:001:0736; 7120385500:02:001:0740; 7120385500:02:001:0741; 7120385500:02:001:0744; 7120385500:02:001:0746; 7120385500:02:001:0747; 7120385500:02:001:0751; 7120385500:02:001:0755; 7120385500:02:001:0760; 7120385500:02:001:0773; 7120385500:02:001:0778; 7120385500:02:001:0798; 7120385500:02:001:0806; 7120385500:02:001:0807; 7120385500:02:001:0819; 7120385500:02:001:0820; 7120385500:02:001:0821; 7120385500:02:001:0832; 7120385500:02:001:0833; 7120385500:02:001:0845; 7120385500:02:001:0850; 7120385500:02:001:0865; 7120385500:02:001:0878; 7120385500:02:001:0884; 7120385500:02:001:0885; 7120385500:02:001:0891; 7120385500:02:001:0894; 7120385500:02:001:0895; 7120385500:02:001:0899; 7120385500:02:001:0903; 7120385500:02:001:0913; 7120385500:02:001:0918; 7120385500:02:001:0936; 7120385500:02:001:0941; 7120385500:02:001:0942; 7120385500:02:001:0944; 7120385500:02:001:0945; 7120385500:02:001:0955; 7120385500:02:001:0956; 7120385500:02:001:0959; 7120385500:02:001:0960; 7120385500:02:001:0973; 7120385500:02:001:0983; 7120385500:02:001:0984; 7120385500:02:001:0985; 7120385500:02:001:0987; 7120385500:02:001:1001; 7120385500:02:001:1004; 7120385500:02:001:1005; 7120385500:02:001:1024; 7120385500:02:001:1025; 7120385500:02:001:1026; 7120385500:02:001:1027; 7120385500:02:001:1028; 7120385500:02:001:1038; 7120385500:02:001:1040; 7120385500:02:001:1041; 7120385500:02:001:1047; 7120385500:02:001:1048; 7120385500:02:001:1050; 7120385500:02:001:1052; 7120385500:02:001:1060; 7120385500:02:001:1063; 7120385500:02:001:1064; 7120385500:02:001:1072; 7120385500:02:001:1073; 7120385500:02:001:1077; 7120385500:02:001:1086; 7120385500:02:001:1087; 7120385500:02:001:1092; 7120385500:02:001:1102; 7120385500:02:001:1110; 7120385500:02:001:1112; 7120385500:02:001:1114; 7120385500:02:001:1115; 7120385500:02:001:1124; 7120385500:02:001:1128; 7120385500:02:001:1134; 7120385500:02:001:1135; 7120385500:02:001:1136; 7120385500:02:001:1137; 7120385500:02:001:1149; 7120385500:02:001:1150; 7120385500:02:001:1151; 7120385500:02:001:1165; 7120385500:02:001:1181; 7120385500:02:001:1189; 7120385500:02:001:1213; 7120385500:02:001:1214; 7120385500:02:001:1222; 7120385500:02:001:1238; 7120385500:02:001:1241; 7120385500:02:001:1244; 7120385500:02:001:1260; 7120385500:02:001:1274; 7120385500:02:001:1294; 7120385500:02:001:1299; 7120385500:02:001:1313; 7120385500:02:001:1365; 7120385500:02:001:1366; 7120385500:02:001:1368; 7120385500:02:001:1381; 7120385500:02:001:1382; 7120385500:02:001:1391; 7120385500:02:001:1393; 7120385500:02:001:1396; 7120385500:02:001:1398; 7120385500:02:001:1411; 7120385500:02:001:1414; 7120385500:02:001:1415; 7120385500:02:001:1416; 7120385500:02:001:1425; 7120385500:02:001:1429; 7120385500:02:001:1430; 7120385500:02:001:1437; 7120385500:02:001:1441; 7120385500:02:001:1443; 7120385500:02:001:1444; 7120385500:02:001:1451; 7120385500:02:001:1455; 7120385500:02:001:1456; 7120385500:02:001:1460; 7120385500:02:001:1484; 7120385500:02:001:1486; 7120385500:02:001:1487; 7120385500:02:001:1496; 7120385500:02:001:1502; 7120385500:02:001:1504; 7120385500:02:001:1516; 7120385500:02:001:1520; 7120385500:02:001:1521; 7120385500:02:001:1522; 7120385500:02:001:1531; 7120385500:02:001:1536; 7120385500:02:001:1537; 7120385500:02:001:1539; 7120385500:02:001:1540; 7120385500:02:001:1564; 7120385500:02:001:1565; 7120385500:02:001:1596; 7120385500:02:001:1669; 7120385500:02:001:1697; 7120385500:02:001:1698; 7120385500:02:001:1725; 7120385500:02:001:1729; 7120385500:02:001:1765; 7120385500:02:001:1766; 7120385500:02:001:1767; 7120385500:02:001:1768; 7120385500:02:001:1798; 7120385500:02:001:1834; 7120385500:02:001:1837; 7120385500:02:001:1852; 7120385500:02:001:1878; 7120385500:02:001:1881; 7120385500:02:001:1894; 7120385500:02:001:1898; 7120385500:02:001:1914; 7120385500:02:001:1920; 7120385500:02:001:1934; 7120385500:02:001:1935; 7120385500:02:001:1961; 7120385500:02:001:1962; 7120385500:02:001:2019; 7120385500:02:001:2027; 7120385500:02:001:2038; 7120385500:02:001:2195; 7120385500:02:001:2200; 7120385500:02:001:2203; 7120385500:02:001:2204; 7120385500:02:001:2208; 7120385500:02:001:2209; 7120385500:02:001:2211; 7120385500:02:001:2214; 7120385500:02:001:2217; 7120385500:02:001:2218; 7120385500:02:001:2219; 7120385500:02:001:2220; 7120385500:02:001:2228; 7120385500:02:001:2229; 7120385500:02:001:2233; 7120385500:02:001:2234; 7120385500:02:001:2235; 7120385500:02:001:2236; 7120385500:02:001:2237; 7120385500:02:001:2239; 7120385500:02:001:2241; 7120385500:02:001:2242; 7120385500:02:001:2243; 7120385500:02:001:2245; 7120385500:02:001:2246; 7120385500:02:001:2248; 7120385500:02:001:2251; 7120385500:02:001:2252; 7120385500:02:001:2253; 7120385500:02:001:2256; 7120385500:02:001:2257; 7120385500:02:001:2262; 7120385500:02:001:2263; 7120385500:02:001:2333; 7120385500:02:001:2334; 7120385500:02:001:2335; 7120385500:02:001:2336; 7120385500:02:001:2337; 7120385500:02:001:2338; 7120385500:02:001:2339; 7120385500:02:001:2340; 7120385500:02:001:2342; 7120385500:02:001:2343; 7120385500:02:001:2469; 7120385500:02:001:2525; 7120385500:02:001:2528; 7120385500:02:001:2529; 7120385500:02:001:2530; 7120385500:02:001:2531; 7120385500:02:001:2534; 7120385500:02:001:2535; 7120385500:02:001:2536; 7120385500:02:001:2537; 7120385500:02:001:2538; 7120385500:02:001:2539; 7120385500:02:001:2540; 7120385500:02:001:2541; 7120385500:02:001:2549; 7120385500:02:001:2550; 7120385500:02:001:2553; 7120385500:02:001:2554; 7120385500:02:001:2555; 7120385500:02:001:2559; 7120385500:02:001:2560; 7120385500:02:001:2562; 7120385500:02:001:2563; 7120385500:02:001:2567; 7120385500:02:001:2574; 7120385500:02:001:2575; 7120385500:02:001:2587; 7120385500:02:001:2589; 7120385500:02:001:2590; 7120385500:02:001:2610; 7120385500:02:001:2611; 7120385500:02:001:2612; 7120385500:02:001:2616; 7120385500:02:001:2617; 7120385500:02:001:2618; 7120385500:02:001:2621; 7120385500:02:001:2622; 7120385500:02:001:2624; 7120385500:02:001:2627; 7120385500:02:001:2634; 7120385500:02:001:2635; 7120385500:02:001:2637; 7120385500:02:001:2638; 7120385500:02:001:2639; 7120385500:02:001:2640; 7120385500:02:001:2642; 7120385500:02:001:2646; 7120385500:02:001:2647; 7120385500:02:001:2648; 7120385500:02:001:2649; 7120385500:02:001:2650; 7120385500:02:001:2651; 7120385500:02:001:2652; 7120385500:02:001:2653; 7120385500:02:001:2654; 7120385500:02:001:2667; 7120385500:02:001:2668; 7120385500:02:001:2670; 7120385500:02:001:2671; 7120385500:02:001:2673; 7120385500:02:001:2677; 7120385500:02:001:2953; 7120385500:02:001:2954; 7120385500:02:001:2959; 7120385500:02:001:2961; 7120385500:02:001:2966; 7120385500:02:001:2967; 7120385500:02:001:2968; 7120385500:02:001:2969; 7120385500:02:001:2979; 7120385500:02:001:2981; 7120385500:02:001:2982; 7120385500:02:001:2983; 7120385500:02:001:2984; 7120385500:02:001:2985; 7120385500:02:001:2992; 7120385500:02:001:2995; 7120385500:02:001:2997; 7120385500:02:001:2998; 7120385500:02:001:3000; 7120385500:02:001:3005; 7120385500:02:001:3006; 7120385500:02:001:3007; 7120385500:02:001:3012; 7120385500:02:001:3021; 7120385500:02:001:3024; 7120385500:02:001:3025; 7120385500:02:001:3031; 7120385500:02:001:3033; 7120385500:02:001:3037; 7120385500:02:001:3047; 7120385500:02:001:3048; 7120385500:02:001:3049; 7120385500:02:001:3053; 7120385500:02:001:3054; 7120385500:02:001:3072; 7120385500:02:001:3074; 7120385500:02:001:3075; 7120385500:02:001:3077; 7120385500:02:001:3081; 7120385500:02:001:3085; 7120385500:02:001:3086; 7120385500:02:001:3087; 7120385500:02:001:3091; 7120385500:02:001:3093; 7120385500:02:001:3095; 7120385500:02:001:3096; 7120385500:02:001:3331; 7120385500:02:001:3332; 7120385500:02:001:3337; 7120385500:02:001:3338; 7120385500:02:001:3341; 7120385500:02:001:3345; 7120385500:02:001:3346; 7120385500:02:001:3347; 7120385500:02:001:3357; 7120385500:02:001:3358; 7120385500:02:001:3359; 7120385500:02:001:3360; 7120385500:02:001:3369; 7120385500:02:001:3370; 7120385500:02:001:3374; 7120385500:02:001:3375; 7120385500:02:001:3376; 7120385500:02:001:3378; 7120385500:02:001:3380; 7120385500:02:001:3392; 7120385500:02:001:3413; 7120385500:02:001:3417; 7120385500:02:001:3434; 7120385500:02:001:3454; 7120385500:02:001:3456; 7120385500:02:001:3458; 7120385500:02:001:3474; 7120385500:02:001:3476; 7120385500:02:001:3480; 7120385500:02:001:3527; 7120385500:02:002:0001; 7120385500:02:002:0003; 7120385500:02:002:0006; 7120385500:02:002:0007; 7120385500:02:002:0037 7120384000:02:001:0002; 7120384000:02:001:0003; 7120384000:02:001:0004; 7120384000:02:001:0005; 7120384000:02:001:0006; 7120384000:02:001:0007; 7120384000:02:001:0010; 7120384000:02:001:0011; 7120384000:02:001:0018; 7120384000:02:001:0019; 7120384000:02:001:0020; 7120384000:02:001:0022; 7120384000:02:001:0023; 7120384000:02:001:0024; 7120384000:02:001:0025; 7120384000:02:001:0026; 7120384000:02:001:0027; 7120384000:02:001:0028; 7120384000:02:001:0029; 7120384000:02:001:0030; 7120384000:02:001:0033; 7120384000:02:001:0034; 7120384000:02:001:0035; 7120384000:02:001:0036; 7120384000:02:001:0037; 7120384000:02:001:0038; 7120384000:02:001:0039; 7120384000:02:001:0040; 7120384000:02:001:0041; 7120384000:02:001:0042; 7120384000:02:001:0043; 7120384000:02:001:0044; 7120384000:02:001:0045; 7120384000:02:001:0046; 7120384000:02:001:0047; 7120384000:02:001:0048; 7120384000:02:001:0049; 7120384000:02:001:0050; 7120384000:02:001:0051; 7120384000:02:001:0052; 7120384000:02:001:0053; 7120384000:02:001:0054; 7120384000:02:001:0055; 7120384000:02:001:0056; 7120384000:02:001:0268; 7120384000:02:001:0269; 7120384000:02:001:0270; 7120384000:02:001:0271; 7120384000:02:001:0272; 7120384000:02:001:0273; 7120384000:02:001:0277; 7120384000:02:001:0280; 7120384000:02:001:0281; 7120384000:02:001:0282; 7120384000:02:001:0283; 7120384000:02:001:0284; 7120384000:02:001:0285; 7120384000:02:001:0286; 7120384000:02:001:0289; 7120384000:02:001:0290; 7120384000:02:001:0291; 7120384000:02:001:0292; 7120384000:02:001:0293; 7120384000:02:001:0294; 7120384000:02:001:0295; 7120384000:02:001:0296; 7120384000:02:001:0297; 7120384000:02:001:0298; 7120384000:02:001:0299; 7120384000:02:001:0300; 7120384000:02:001:0301; 7120384000:02:001:0302; 7120384000:02:001:0311; 7120384000:02:001:0312; 7120384000:02:001:0313; 7120384000:02:001:0314; 7120384000:02:001:0458; 7120384000:02:001:0478; 7120384000:02:001:0479; 7120384000:02:001:0480; 7120384000:02:001:0481; 7120384000:02:001:0484; 7120384000:02:001:0485; 7120384000:02:001:0486; 7120384000:02:001:0487; 7120384000:02:001:0489; 7120384000:02:001:0496; 7120384000:02:001:0503; 7120384000:02:001:0541, 7120385500:02:001:0932; 7120385500:02:001:0949; 7120385500:02:001:0979; 7120385500:02:001:1012; 7120385500:02:001:1013; 7120385500:02:001:1014; 7120385500:02:001:1019; 7120385500:02:001:1020; 7120385500:02:001:1058; 7120385500:02:001:1069; 7120385500:02:001:1083; 7120385500:02:001:1088; 7120385500:02:001:1091; 7120385500:02:001:1099; 7120385500:02:001:1109; 7120385500:02:001:1130; 7120385500:02:001:1146; 7120385500:02:001:1148; 7120385500:02:001:1168; 7120385500:02:001:1186; 7120385500:02:001:1187; 7120385500:02:001:1199; 7120385500:02:001:1219; 7120385500:02:001:1249; 7120385500:02:001:1262; 7120385500:02:001:1263; 7120385500:02:001:1282; 7120385500:02:001:1287; 7120385500:02:001:1288; 7120385500:02:001:1302; 7120385500:02:001:1303; 7120385500:02:001:1304; 7120385500:02:001:1305; 7120385500:02:001:1318; 7120385500:02:001:1324; 7120385500:02:001:1343; 7120385500:02:001:1344; 7120385500:02:001:1346; 7120385500:02:001:1355; 7120385500:02:001:1399; 7120385500:02:001:1403; 7120385500:02:001:1417; 7120385500:02:001:1431; 7120385500:02:001:1488; 7120385500:02:001:1505; 7120385500:02:001:1507; 7120385500:02:001:1508; 7120385500:02:001:1509; 7120385500:02:001:1510; 7120385500:02:001:1511; 7120385500:02:001:1525; 7120385500:02:001:1566; 7120385500:02:001:1567; 7120385500:02:001:1584; 7120385500:02:001:1585; 7120385500:02:001:1586; 7120385500:02:001:1587; 7120385500:02:001:1599; 7120385500:02:001:1601; 7120385500:02:001:1612; 7120385500:02:001:1614; 7120385500:02:001:1615; 7120385500:02:001:1634; 7120385500:02:001:1636; 7120385500:02:001:1650; 7120385500:02:001:1651; 7120385500:02:001:1653; 7120385500:02:001:1679; 7120385500:02:001:1703; 7120385500:02:001:1704; 7120385500:02:001:1705; 7120385500:02:001:1706; 7120385500:02:001:1707; 7120385500:02:001:1730; 7120385500:02:001:1731; 7120385500:02:001:1736; 7120385500:02:001:1737; 7120385500:02:001:1738; 7120385500:02:001:1739; 7120385500:02:001:1741; 7120385500:02:001:1742; 7120385500:02:001:1743; 7120385500:02:001:1744; 7120385500:02:001:1761; 7120385500:02:001:1769; 7120385500:02:001:1770; 7120385500:02:001:1775; 7120385500:02:001:1777; 7120385500:02:001:1806; 7120385500:02:001:1809; 7120385500:02:001:1810; 7120385500:02:001:1815; 7120385500:02:001:1818; 7120385500:02:001:1839; 7120385500:02:001:1840; 7120385500:02:001:1854; 7120385500:02:001:1855; 7120385500:02:001:1857; 7120385500:02:001:1858; 7120385500:02:001:1859; 7120385500:02:001:1860; 7120385500:02:001:1863; 7120385500:02:001:1864; 7120385500:02:001:1883; 7120385500:02:001:1887; 7120385500:02:001:1901; 7120385500:02:001:1902; 7120385500:02:001:1903; 7120385500:02:001:1925; 7120385500:02:001:1927; 7120385500:02:001:1938; 7120385500:02:001:1940; 7120385500:02:001:1941; 7120385500:02:001:1952; 7120385500:02:001:1953; 7120385500:02:001:1964; 7120385500:02:001:1965; 7120385500:02:001:1975; 7120385500:02:001:1976; 7120385500:02:001:1985; 7120385500:02:001:1988; 7120385500:02:001:1999; 7120385500:02:001:3536; 7120384000:02:001:0135; 7120384000:02:001:0136; 7120384000:02:001:0138; 7120384000:02:001:0140; 7120384000:02:001:0141; 7120384000:02:001:0142; 7120384000:02:001:0143; 7120384000:02:001:0146; 7120384000:02:001:0149; 7120384000:02:001:0150; 7120384000:02:001:0151; 7120384000:02:001:0152; 7120384000:02:001:0153; 7120384000:02:001:0154; 7120384000:02:001:0156; 7120384000:02:001:0157; 7120384000:02:001:0158; 7120384000:02:001:0159; 7120384000:02:001:0160; 7120384000:02:001:0161; 7120384000:02:001:0162; 7120384000:02:001:0163; 7120384000:02:001:0164; 7120384000:02:001:0165; 7120384000:02:001:0166; 7120384000:02:001:0167; 7120384000:02:001:0168; 7120384000:02:001:0169; 7120384000:02:001:0176; 7120384000:02:001:0179; 7120384000:02:001:0180; 7120384000:02:001:0184; 7120384000:02:001:0185; 7120384000:02:001:0188; 7120384000:02:001:0189; 7120384000:02:001:0190; 7120384000:02:001:0194; 7120384000:02:001:0195; 7120384000:02:001:0196; 7120384000:02:001:0197; 7120384000:02:001:0198; 7120384000:02:001:0199; 7120384000:02:001:0200; 7120384000:02:001:0206; 7120384000:02:001:0207; 7120384000:02:001:0208; 7120384000:02:001:0209; 7120384000:02:001:0210; 7120384000:02:001:0211; 7120384000:02:001:0214; 7120384000:02:001:0215; 7120384000:02:001:0216; 7120384000:02:001:0217; 7120384000:02:001:0459; 7120384000:02:001:0460; 7120384000:02:001:0461; 7120384000:02:001:0462; 7120384000:02:001:0463; 7120384000:02:001:0464; 7120384000:02:001:0465; 7120384000:02:001:0531; 7120384000:02:001:0532; 7120384000:02:001:0533; 7120384000:02:001:0544; 7120384000:02:001:0567; 7120384000:02:001:0568; 7120384000:02:001:0569; 7120384000:02:001:0622; 7120385500:02:001:1042; 7120385500:02:001:1043; 7120385500:02:001:1045; 7120385500:02:001:1074; 7120385500:02:001:1098; 7120385500:02:001:1103; 7120385500:02:001:1104; 7120385500:02:001:1105; 7120385500:02:001:1107; 7120385500:02:001:1116; 7120385500:02:001:1117; 7120385500:02:001:1138; 7120385500:02:001:1139; 7120385500:02:001:1153; 7120385500:02:001:1154; 7120385500:02:001:1173; 7120385500:02:001:1190; 7120385500:02:001:1205; 7120385500:02:001:1207; 7120385500:02:001:1208; 7120385500:02:001:1209; 7120385500:02:001:1228; 7120385500:02:001:1251; 7120385500:02:001:1252; 7120385500:02:001:1255; 7120385500:02:001:1266; 7120385500:02:001:1268; 7120385500:02:001:1270; 7120385500:02:001:1271; 7120385500:02:001:1290; 7120385500:02:001:1291; 7120385500:02:001:1292; 7120385500:02:001:1306; 7120385500:02:001:1308; 7120385500:02:001:1309; 7120385500:02:001:1310; 7120385500:02:001:1326; 7120385500:02:001:1330; 7120385500:02:001:1348; 7120385500:02:001:1349; 7120385500:02:001:1358; 7120385500:02:001:1372; 7120385500:02:001:1375; 7120385500:02:001:1376; 7120385500:02:001:1410; 7120385500:02:001:1420; 7120385500:02:001:1423; 7120385500:02:001:1471; 7120385500:02:001:1528; 7120385500:02:001:1604; 7120385500:02:001:1608; 7120385500:02:001:1626; 7120385500:02:001:1628; 7120385500:02:001:1645; 7120385500:02:001:1647; 7120385500:02:001:1666; 7120385500:02:001:1694; 7120385500:02:001:1695; 7120385500:02:001:1716; 7120385500:02:001:1717; 7120385500:02:001:1721; 7120385500:02:001:1791; 7120385500:02:001:1792; 7120385500:02:001:1830; 7120385500:02:001:1848; 7120385500:02:001:1893; 7120385500:02:001:1911; 7120385500:02:001:1946; 7120385500:02:001:1947; 7120385500:02:001:1960; 7120385500:02:001:1982; 7120385500:02:001:2026; 7120385500:02:001:2045; 7120385500:02:001:3114; 7120385500:02:001:3115; 7120385500:02:001:3118; 7120385500:02:001:3123; 7120385500:02:001:3164; 7120385500:02:001:3382; 7120385500:02:001:3439; 7120384000:02:001:0323; 7120384000:02:001:0324; 7120384000:02:001:0325; 7120384000:02:001:0333; 7120384000:02:001:0335; 7120384000:02:001:0336; 7120384000:02:001:0337; 7120384000:02:001:0338; 7120384000:02:001:0339; 7120384000:02:001:0340; 7120384000:02:001:0341; 7120384000:02:001:0343; 7120384000:02:001:0344; 7120384000:02:001:0345; 7120384000:02:001:0346; 7120384000:02:001:0347; 7120384000:02:001:0348; 7120384000:02:001:0349; 7120384000:02:001:0350; 7120384000:02:001:0351; 7120384000:02:001:0352; 7120384000:02:001:0353; 7120384000:02:001:0354; 7120384000:02:001:0490; 7120384000:02:001:0491; 7120384000:02:001:0492; 7120384000:02:001:0493; 7120384000:02:001:0494; 7120384000:02:001:0534; 7120384000:02:001:0218; 7120384000:02:001:0224; 7120384000:02:001:0226; 7120384000:02:001:0227; 7120384000:02:001:0228; 7120384000:02:001:0229; 7120384000:02:001:0231; 7120384000:02:001:0233; 7120384000:02:001:0242; 7120384000:02:001:0243; 7120384000:02:001:0244; 7120384000:02:001:0245; 7120384000:02:001:0246; 7120384000:02:001:0250; 7120384000:02:001:0251; 7120384000:02:001:0252; 7120384000:02:001:0253; 7120384000:02:001:0254; 7120384000:02:001:0255; 7120384000:02:001:0257; 7120384000:02:001:0258; 7120384000:02:001:0261; 7120384000:02:001:0262; 7120384000:02:001:0263; 7120384000:02:001:0264; 7120384000:02:001:0266; 7120384000:02:001:0408; 7120384000:02:001:0409; 7120384000:02:001:0410; 7120384000:02:001:0411; 7120384000:02:001:0412; 7120384000:02:001:0416; 7120384000:02:001:0417; 7120384000:02:001:0418; 7120384000:02:001:0419; 7120384000:02:001:0420; 7120384000:02:001:0421; 7120384000:02:001:0422; 7120384000:02:001:0423; 7120384000:02:001:0425; 7120384000:02:001:0428; 7120384000:02:001:0429; 7120384000:02:001:0430; 7120384000:02:001:0431; 7120384000:02:001:0432; 7120384000:02:001:0433; 7120384000:02:001:0436; 7120384000:02:001:0437; 7120384000:02:001:0442; 7120384000:02:001:0444; 7120384000:02:001:0445; 7120384000:02:001:0446; 7120384000:02:001:0447; 7120384000:02:001:0448; 7120384000:02:001:0449; 7120384000:02:001:0451; 7120384000:02:001:0452; 7120384000:02:001:0453; 7120384000:02:001:0454; 7120384000:02:001:0455; 7120384000:02:001:0456; 7120384000:02:001:0457; 7120384000:02:001:0468; 7120384000:02:001:0470; 7120384000:02:001:0483; 7120384000:02:001:0499; 7120384000:02:001:0501; 7120384000:02:001:0502; 7120384000:02:001:0537; 7120384000:02:001:0538; 7120384000:02:001:0546; 7120384000:02:001:0547; 7120384000:02:001:0549; 7120384000:02:001:0552; 7120384000:02:001:0553; 7120385500:02:001:0001; 7120385500:02:001:0002; 7120385500:02:001:0004; 7120385500:02:001:0005; 7120385500:02:001:0006; 7120385500:02:001:0007; 7120385500:02:001:0009; 7120385500:02:001:0016; 7120385500:02:001:0018; 7120385500:02:001:0019; 7120385500:02:001:0022; 7120385500:02:001:0023; 7120385500:02:001:0024; 7120385500:02:001:0026; 7120385500:02:001:0027; 7120385500:02:001:0028; 7120385500:02:001:0031; 7120385500:02:001:0032; 7120385500:02:001:0033; 7120385500:02:001:0040; 7120385500:02:001:0042; 7120385500:02:001:0045; 7120385500:02:001:0046; 7120385500:02:001:0047; 7120385500:02:001:0048; 7120385500:02:001:0050; 7120385500:02:001:0051; 7120385500:02:001:0052; 7120385500:02:001:0053; 7120385500:02:001:0055; 7120385500:02:001:0056; 7120385500:02:001:0057; 7120385500:02:001:0058; 7120385500:02:001:0059; 7120385500:02:001:0060; 7120385500:02:001:0061; 7120385500:02:001:0062; 7120385500:02:001:0063; 7120385500:02:001:0064; 7120385500:02:001:0065; 7120385500:02:001:0066; 7120385500:02:001:0070; 7120385500:02:001:0071; 7120385500:02:001:0073; 7120385500:02:001:0075; 7120385500:02:001:0076; 7120385500:02:001:0077; 7120385500:02:001:0078; 7120385500:02:001:0080; 7120385500:02:001:0081; 7120385500:02:001:0082; 7120385500:02:001:0083; 7120385500:02:001:0084; 7120385500:02:001:0086; 7120385500:02:001:0087; 7120385500:02:001:0090; 7120385500:02:001:0091; 7120385500:02:001:0093; 7120385500:02:001:0099; 7120385500:02:001:0100; 7120385500:02:001:0101; 7120385500:02:001:0102; 7120385500:02:001:0111; 7120385500:02:001:0113; 7120385500:02:001:0114; 7120385500:02:001:0115; 7120385500:02:001:0117; 7120385500:02:001:0118; 7120385500:02:001:0121; 7120385500:02:001:0122; 7120385500:02:001:0123; 7120385500:02:001:0128; 7120385500:02:001:0134; 7120385500:02:001:0135; 7120385500:02:001:0136; 7120385500:02:001:0139; 7120385500:02:001:0140; 7120385500:02:001:0144; 7120385500:02:001:0145; 7120385500:02:001:0146; 7120385500:02:001:0147; 7120385500:02:001:0148; 7120385500:02:001:0277; 7120385500:02:001:0278; 7120385500:02:001:0279; 7120385500:02:001:0280; 7120385500:02:001:0283; 7120385500:02:001:0284; 7120385500:02:001:0285; 7120385500:02:001:0286; 7120385500:02:001:0287; 7120385500:02:001:0292; 7120385500:02:001:0293; 7120385500:02:001:0296; 7120385500:02:001:0298; 7120385500:02:001:0301; 7120385500:02:001:0303; 7120385500:02:001:0304; 7120385500:02:001:0305; 7120385500:02:001:0306; 7120385500:02:001:0402; 7120385500:02:001:0403; 7120385500:02:001:0404; 7120385500:02:001:0405; 7120385500:02:001:0406; 7120385500:02:001:0407; 7120385500:02:001:0408; 7120385500:02:001:0409; 7120385500:02:001:0410; 7120385500:02:001:0411; 7120385500:02:001:0413; 7120385500:02:001:0414; 7120385500:02:001:0415; 7120385500:02:001:0416; 7120385500:02:001:0417; 7120385500:02:001:0418; 7120385500:02:001:0419; 7120385500:02:001:0420; 7120385500:02:001:0421; 7120385500:02:001:0422; 7120385500:02:001:0423; 7120385500:02:001:0424; 7120385500:02:001:0426; 7120385500:02:001:0427; 7120385500:02:001:0428; 7120385500:02:001:0434; 7120385500:02:001:0435; 7120385500:02:001:0436; 7120385500:02:001:0437; 7120385500:02:001:0438; 7120385500:02:001:0440; 7120385500:02:001:0441; 7120385500:02:001:0442; 7120385500:02:001:0443; 7120385500:02:001:0444; 7120385500:02:001:0445; 7120385500:02:001:0447; 7120385500:02:001:0453; 7120385500:02:001:0458; 7120385500:02:001:0459; 7120385500:02:001:0460; 7120385500:02:001:0461; 7120385500:02:001:0462; 7120385500:02:001:0463; 7120385500:02:001:0803; 7120385500:02:001:1833; 7120385500:02:001:1885; 7120385500:02:001:1949; 7120385500:02:001:1950; 7120385500:02:001:1951; 7120385500:02:001:1989; 7120385500:02:001:2021; 7120385500:02:001:2029; 7120385500:02:001:2040; 7120385500:02:001:2041; 7120385500:02:001:2042; 7120385500:02:001:2046; 7120385500:02:001:2047; 7120385500:02:001:2054; 7120385500:02:001:2057; 7120385500:02:001:2064; 7120385500:02:001:2066; 7120385500:02:001:2067; 7120385500:02:001:2076; 7120385500:02:001:2084; 7120385500:02:001:2085; 7120385500:02:001:2086; 7120385500:02:001:2096; 7120385500:02:001:2136; 7120385500:02:001:2137; 7120385500:02:001:2138; 7120385500:02:001:2140; 7120385500:02:001:2746; 7120385500:02:001:2747; 7120385500:02:001:2750; 7120385500:02:001:2752; 7120385500:02:001:2754; 7120385500:02:001:2756; 7120385500:02:001:2766; 7120385500:02:001:2771; 7120385500:02:001:2777; 7120385500:02:001:2778; 7120385500:02:001:2779; 7120385500:02:001:2780; 7120385500:02:001:2826; 7120385500:02:001:2828; 7120385500:02:001:2829; 7120385500:02:001:2834; 7120385500:02:001:2857; 7120385500:02:001:2858; 7120385500:02:001:2859; 7120385500:02:001:2860; 7120385500:02:001:2892; 7120385500:02:001:2893; 7120385500:02:001:2894; 7120385500:02:001:2897; 7120385500:02:001:2898; 7120385500:02:001:2923; 7120385500:02:001:2924; 7120385500:02:001:2925; 7120385500:02:001:2926; 7120385500:02:001:2927; 7120385500:02:001:2928; 7120385500:02:001:2929; 7120385500:02:001:2930; 7120385500:02:001:2931; 7120385500:02:001:2937; 7120385500:02:001:2938; 7120385500:02:001:2939; 7120385500:02:001:2940; 7120385500:02:001:2941; 7120385500:02:001:2942; 7120385500:02:001:2943; 7120385500:02:001:2945; 7120385500:02:001:3433; 7120385500:02:001:3445; 7120385500:02:001:3473; 7120385500:02:001:3475; 7120385500:02:001:3481; 7120385500:02:001:3560; 7120385500:02:001:3561; 7120385500:02:001:3562; 7120385500:02:001:3563; 7120385500:02:001:3564; 7120385500:02:001:3565; 7120385500:02:001:3566; 7120385500:02:001:3567; 7120385500:02:001:3568; 7120385500:02:001:3569; 7120385500:02:001:3570; 7120385500:02:001:3571; 7120385500:02:001:3572; 7120385500:02:001:3573; 7120385500:02:001:3574; 7120385500:02:001:3575; 7120385500:02:001:3577; 7120385500:02:001:3578; 7120385500:02:001:3579; 7120385500:02:001:3580; 7120384000:02:001:0132; 7120384000:02:001:0172; 7120384000:02:001:0175; 7120384000:02:001:0182; 7120384000:02:001:0183; 7120384000:02:001:0192; 7120384000:02:001:0193; 7120384000:02:001:0356; 7120384000:02:001:0357; 7120384000:02:001:0358; 7120384000:02:001:0359; 7120384000:02:001:0360; 7120384000:02:001:0361; 7120384000:02:001:0362; 7120384000:02:001:0363; 7120384000:02:001:0364; 7120384000:02:001:0365; 7120384000:02:001:0366; 7120384000:02:001:0367; 7120384000:02:001:0368; 7120384000:02:001:0369; 7120384000:02:001:0370; 7120384000:02:001:0371; 7120384000:02:001:0372; 7120384000:02:001:0373; 7120384000:02:001:0374; 7120384000:02:001:0376; 7120384000:02:001:0377; 7120384000:02:001:0379; 7120384000:02:001:0380; 7120384000:02:001:0381; 7120384000:02:001:0382; 7120384000:02:001:0383; 7120384000:02:001:0384; 7120384000:02:001:0385; 7120384000:02:001:0386; 7120384000:02:001:0387; 7120384000:02:001:0388; 7120384000:02:001:0389; 7120384000:02:001:0390; 7120384000:02:001:0391; 7120384000:02:001:0392; 7120384000:02:001:0393; 7120384000:02:001:0394; 7120384000:02:001:0398; 7120384000:02:001:0399; 7120384000:02:001:0400; 7120384000:02:001:0401; 7120384000:02:001:0402; 7120384000:02:001:0403; 7120384000:02:001:0404; 7120384000:02:001:0405; 7120384000:02:001:0406; 7120384000:02:001:0407; 7120384000:02:001:0497; 7120384000:02:001:0545; 7120385500:02:001:0149; 7120385500:02:001:0150; 7120385500:02:001:0151; 7120385500:02:001:0153; 7120385500:02:001:0158; 7120385500:02:001:0159; 7120385500:02:001:0160; 7120385500:02:001:0162; 7120385500:02:001:0163; 7120385500:02:001:0164; 7120385500:02:001:0165; 7120385500:02:001:0166; 7120385500:02:001:0167; 7120385500:02:001:0168; 7120385500:02:001:0169; 7120385500:02:001:0170; 7120385500:02:001:0171; 7120385500:02:001:0172; 7120385500:02:001:0174; 7120385500:02:001:0175; 7120385500:02:001:0176; 7120385500:02:001:0179; 7120385500:02:001:0180; 7120385500:02:001:0181; 7120385500:02:001:0182; 7120385500:02:001:0183; 7120385500:02:001:0184; 7120385500:02:001:0185; 7120385500:02:001:0186; 7120385500:02:001:0187; 7120385500:02:001:0188; 7120385500:02:001:0189; 7120385500:02:001:0190; 7120385500:02:001:0191; 7120385500:02:001:0192; 7120385500:02:001:0195; 7120385500:02:001:0196; 7120385500:02:001:0197; 7120385500:02:001:0198; 7120385500:02:001:0199; 7120385500:02:001:0207; 7120385500:02:001:0208; 7120385500:02:001:0209; 7120385500:02:001:0212; 7120385500:02:001:0213; 7120385500:02:001:0214; 7120385500:02:001:0215; 7120385500:02:001:0216; 7120385500:02:001:0217; 7120385500:02:001:0218; 7120385500:02:001:0219; 7120385500:02:001:0220; 7120385500:02:001:0221; 7120385500:02:001:0222; 7120385500:02:001:0223; 7120385500:02:001:0224; 7120385500:02:001:0229; 7120385500:02:001:0634; 7120385500:02:001:1406; 7120385500:02:001:1468; 7120385500:02:001:1544; 7120385500:02:001:1545; 7120385500:02:001:1546; 7120385500:02:001:1547; 7120385500:02:001:1548; 7120385500:02:001:1549; 7120385500:02:001:1551; 7120385500:02:001:1568; 7120385500:02:001:1569; 7120385500:02:001:1571; 7120385500:02:001:1572; 7120385500:02:001:1588; 7120385500:02:001:1589; 7120385500:02:001:1590; 7120385500:02:001:1603; 7120385500:02:001:1617; 7120385500:02:001:1618; 7120385500:02:001:1620; 7120385500:02:001:1638; 7120385500:02:001:1639; 7120385500:02:001:1657; 7120385500:02:001:1658; 7120385500:02:001:1659; 7120385500:02:001:1660; 7120385500:02:001:1684; 7120385500:02:001:1685; 7120385500:02:001:1711; 7120385500:02:001:1712; 7120385500:02:001:1745; 7120385500:02:001:1747; 7120385500:02:001:1748; 7120385500:02:001:1749; 7120385500:02:001:1750; 7120385500:02:001:1780; 7120385500:02:001:1783; 7120385500:02:001:1784; 7120385500:02:001:1819; 7120385500:02:001:1820; 7120385500:02:001:1822; 7120385500:02:001:1824; 7120385500:02:001:1842; 7120385500:02:001:1844; 7120385500:02:001:1845; 7120385500:02:001:1867; 7120385500:02:001:1868; 7120385500:02:001:1910; 7120385500:02:001:1930; 7120385500:02:001:1979; 7120385500:02:001:1980; 7120385500:02:001:1990; 7120385500:02:001:1991; 7120385500:02:001:1992; 7120385500:02:001:2002; 7120385500:02:001:2003; 7120385500:02:001:2012; 7120385500:02:001:2017; 7120385500:02:001:2024; 7120385500:02:001:2032; 7120385500:02:001:2033; 7120385500:02:001:2035; 7120385500:02:001:2043; 7120385500:02:001:2044; 7120385500:02:001:2060; 7120385500:02:001:2068; 7120385500:02:001:2078; 7120385500:02:001:2079; 7120385500:02:001:2088; 7120385500:02:001:2091; 7120385500:02:001:2155; 7120385500:02:001:2158; 7120385500:02:001:2159; 7120385500:02:001:2160; 7120385500:02:001:2161; 7120385500:02:001:2162; 7120385500:02:001:2167; 7120385500:02:001:2169; 7120385500:02:001:2170; 7120385500:02:001:2171; 7120385500:02:001:2172; 7120385500:02:001:2173; 7120385500:02:001:3535; 7120310100:02:001:0097; 7120310100:02:001:0113; 7120310100:02:001:0116; 7120310100:02:001:0217; 7120310100:02:001:0233; 7120310100:02:001:0275; 7120310100:02:001:0647; 7120310100:02:001:0714; 7120384500:02:001:0021; 7120384500:02:001:0080; 7120384500:02:001:0204; 7120384500:02:001:0214; 7120384500:02:001:0215; 7120384500:02:001:0257; 7120384500:02:001:0279; 7120384500:02:001:0280; 7120385500:02:001:1106; 7120385500:02:001:1374; 7120385500:02:001:1421; 7120385500:02:001:1422; 7120385500:02:001:1577; 7120384500:02:001:0109; 7120384500:02:001:0110; 7120384500:02:001:0116; 7120384500:02:001:0121; 7120384500:02:001:0167; 7120384500:02:001:0172; 7120384500:02:001:0174; 7120384500:02:001:0186; 7120384500:02:001:0188; 7120384500:02:001:0096; 7120384500:02:001:0097; 7120384500:02:001:0098; 7120384500:02:001:0099; 7120384500:02:001:0100; 7120384500:02:001:0103; 7120384500:02:001:0131; 7120384500:02:001:0135; 7120384500:02:001:0136; 7120384500:02:001:0139; 7120384500:02:001:0140; 7120384500:02:001:0141; 7120384500:02:001:0146; 7120384500:02:001:0148; 7120384500:02:001:0156; 7120384500:02:001:0159;

7120382800:02:001:0002; 7120382800:02:001:0003; 7120382800:02:001:0005; 7120382800:02:001:0006; 7120382800:02:001:0007; 7120382800:02:001:0008; 7120382800:02:001:0009; 7120382800:02:001:0010; 7120382800:02:001:0044; 7120382800:02:001:0045; 7120382800:02:001:0048; 7120382800:02:001:0049; 7120382800:02:001:0056; 7120382800:02:001:0057; 7120382800:02:001:0058; 7120382800:02:001:0059; 7120382800:02:001:0068; 7120382800:02:001:0069; 7120382800:02:001:0070; 7120382800:02:001:0071; 7120382800:02:001:0075; 7120382800:02:001:0076; 7120382800:02:001:0077; 7120382800:02:001:0078; 7120382800:02:001:0079; 7120382800:02:001:0270; 7120382800:02:001:0277; 7120382800:02:001:0279; 7120382800:02:001:0280; 7120382800:02:001:0282; 7120382800:02:001:0283; 7120382800:02:001:0284; 7120382800:02:001:0426; 7120382800:02:001:0506; 7120384500:02:001:0031; 7120384500:02:001:0032; 7120384500:02:001:0066; 7120384500:02:001:0067; 7120384500:02:001:0068; 7120385500:02:001:3533;

Підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження - судом. Арешт майна також може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано. Ухвала про арешт майна виконується негайно слідчим, прокурором. Ухвала слідчого судді може бути оскаржена до Київського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення, а для особи, без виклику якої було постановлено ухвалу, - строк апеляційного оскарження обчислюється з дня отримання нею копії даної ухвали.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення29.06.2023
Оприлюднено07.07.2023
Номер документу111877048
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —759/11880/23

Ухвала від 29.06.2023

Кримінальне

Святошинський районний суд міста Києва

Бабич Н. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні