Ухвала
від 29.06.2023 по справі 909/337/22
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 909/337/22

УХВАЛА

29.06.2023 м. Івано-Франківськ

Господарський суд Івано-Франківської області у складі судді Горпинюка І.Є., за участю секретаря судового засідання Феденько Н.М., учасників у справі про банкрутство: ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельна Компанія "Захід" - арбітражного керуючого Босака О.Є., представника кредитора Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Клебана М.А., розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельна Компанія "Захід" - арбітражного керуючого Босака О.Є. б/н від 21.05.2023 (вх. № 6162/23 від 23.05.2023) про дострокове припинення повноважень ліквідатора у справі № 909/337/22 за заявою Приватного акціонерного товариства "Сегежа Оріана Україна" про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельна Компанія "Захід",

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Господарського суду Івано-Франківської області перебуває справа № 909/337/22 за заявою Приватного акціонерного товариства "Сегежа Оріана Україна" про банкрутство ТОВ "Будівельна Компанія "Захід".

Постановою Господарського суду Івано-Франківської області від 15.11.2022 припинено процедуру розпорядження майном Товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельна Компанія "Захід" та повноваження розпорядника майна боржника - арбітражного керуючого Босака Олега Євгеновича; боржника - Товариство з обмеженою відповідальністю "Будівельна Компанія "Захід" визнано банкрутом; відкрито ліквідаційну процедуру щодо Товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельна Компанія "Захід"; призначено ліквідатором Товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельна Компанія "Захід" арбітражного керуючого Босака Олега Євгеновича. До сду 23.05.2023 надійшла заява ліквідатора - арбітражного керуючого Босака Олега Євгеновича про дострокове припинення повноважень.

Ухвалою суду від 24.05.2023 зазначену вище заяву призначено до розгляду в судовому засіданні на 13.06.2023.

Цією ж ухвалою суду вказано комітету кредиторів ТОВ "Будівельна Компанія "Захід" у строк до 12.06.2023 подати до господарського суду клопотання про призначення ліквідатора банкрута з зазначенням кандидатури арбітражного керуючого, та відповідне рішення комітету кредиторів; зобов`язати ліквідатора Босака О.Є. скликати засідання комітету кредиторів ТОВ "Будівельна Компанія "Захід" для вирішення питання щодо кандидатури арбітражного керуючого на призначення ліквідатором банкрута, рішення комітету кредиторів подати до суду.

З матеріалів справи слідує, що єдиним членом комітету кредиторів ТОВ "Будівельна компанія "Захід" є ініціюючий кредитор - Приватне акціонерне товариство "Сегежа Оріана Україна". Отже, всі повноваження комітету кредиторів одноособово здійснює ПрАТ "Сегежа Оріана Україна".

Разом з тим, з опублікованої в Єдиному державному реєстрі судових рішень Ухвали слідчого судді Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 11.08.2022 по справі № 344/9679/22 слідує, що зазначеним судовим рішенням Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, передано з метою здійснення заходів з управління майном, на яке накладено арешт у кримінальному провадженні, та для його реалізації у порядку та на умовах, визначених ст.ст. 19, 21 Закону України "Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів" арештоване майно, зокрема:

- корпоративні права ТОВ «БМ Проект» (ООО «БМ Проект») (згідно Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань СЕГЕЖА ПЕКДЖИНГ АБ) в розмірі 74.999927% статутного капіталу ПрАТ «Сегежа Оріана Україна», що становить 1039409 (один мільйон тридцять дев`ять тисяч чотириста дев`ять) простих іменних акцій вартістю 10394090 (десять мільйонів триста дев`яносто чотири тисячі дев`яносто) гривень;

- цілісний майновий комплекс ПрАТ «Сегежа Оріана Україна».

Згідно з частинами першою та другою статті 21 Закону України "Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів", управління рухомим та нерухомим майном, цінними паперами, майновими та іншими правами здійснюється Національним агентством шляхом реалізації відповідних активів або передачі їх в управління. Активи, зазначені у частині першій цієї статті, прийняті Національним агентством в управління, підлягають оцінці, яка здійснюється визначеними за результатами конкурсу суб`єктами оціночної діяльності, та передачі в управління визначеним за результатами конкурсу юридичним особам або фізичним особам - підприємцям у порядку, встановленому законодавством про державні (публічні) закупівлі. Управління активами здійснюється на підставі договору, укладеного відповідно до глави 70 Цивільного кодексу України з урахуванням особливостей, визначених цим Законом.

Враховуючи встановлені судом обставини, що 74.999927% корпоративних прав ПрАТ "Сегежа Оріана Україна", а також цілісний майновий комплекс даного товариства передано Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів з метою здійснення заходів з управління майном, на яке накладено арешт у кримінальному провадженні, суд з метою забезпечення прав сторони на участь у судовому провадженні в справі про банкрутство, забезпечення представництва інтересів кредитора, виконання покладених на кредитора який є єдиним членом комітету кредиторів, обов`язків та повноважень, вважає за необхідне повідомити зазначений державний орган про розгляд судом даної справи, дату, час і місце підготовчого засідання, а також про можливість вжити заходів для забезпечення представництва інтересів ПрАТ "Сегежа Оріана Україна" при розгляді справи про банкрутство та участі в комітеті кредиторів, як єдиного члена даного представницького органу кредиторів.

Одночасно, враховуючи, що управління рухомим та нерухомим майном, цінними паперами, майновими та іншими правами здійснюється Національним агентством шляхом реалізації відповідних активів або передачі їх в управління, кредиторські майнові вимоги ПрАТ "Сегежа Оріана Україна" є складовою його цілісного майнового комплексу, суд 26.05.2023 постановив відповідну ухвалу, якою, зокрема, зобов`язав агентство надати інформацію, якщо така не становить слідчої чи іншої державної таємниці, щодо того, чи передано в управління 74.999927% корпоративних прав ПрАТ "Сегежа Оріана Україна", цілісний майновий комплекс ПрАТ "Сегежа Оріана Україна", надати відомості про управителя цього майна та належним чином засвідчену копію договору про управління.

13.06.2023 до суду надійшов звіт ліквідатора ТОВ "Будівельна компанія "Захід" арбітражного керуючого Босака О.Є. від 12.06.2023 (вх. № 8768/13 від 13.06.2023), у якому ліквідатор прозвітував про виконану ним роботу. У звіті, зокрема, зазначено, що на виконання ухвали суду від 24.05.2023, ліквідатор скликав на 08.06.2023 засідання комітету кредиторів банкрута, на розгляд якого виносилось також вирішення питання щодо кандидатури арбітражного керуючого на призначення ліквідатором банкрута. Проте, засідання комітету кредиторів 08.06.2023 не відбулося з огляду на неявку члена комітету кредиторів. До звіту додано копію повідомлення арбітражного керуючого Босака О.Є. Приватному акціонерному товариству "Сегежа Оріана Україна" про скликання комітету кредиторів ТОВ "Будівельна компанія "Захід" 08.06.2023. Питанням 2 порядку денного зборів значиться вирішення питання щодо кандидатури арбітражного керуючого на призначення ліквідатором банкрута.

В судове засідання 13.06.2023 з`явились ліквідатор Товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельна Компанія "Захід" - арбітражний керуючий Босак О.Є. та представник кредитора Головного управління ДПС в Івано-Франківській області - Воришко М.В. В судовому засіданні ліквідатор банкрута Босак О.Є. підтримав свою заяву про припинення повноважень ліквідатора, повідомив суд про неможливість проведення 08.06.2023 скликаного комітету кредиторів через неявку єдиного члена комітету кредиторів - ПрАТ "Сегежа Оріана Україна", зазначив про можливість призначення ліквідатором банкрута арбітражного керуючого, визначеного автоматизованою системою. Представник кредитора Воришко М.В. не заперечила проти задоволення заяви ліквідатора про припинення його повноважень, вважає подання такої заяви правом ліквідатора, вважає можливим призначення нового ліквідатора ТОВ "Будівельна Компанія "Захід" із застосуванням автоматизованої системи, а до призначення нового ліквідатора залишити повноваження ліквідатора за Босаком О.Є.

Відповідно до ч. 1 ст. 60 Кодексу України з процедур банкрутства, у постанові про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури господарський суд призначає ліквідатора банкрута з урахуванням вимог, установлених цим Кодексом, з числа арбітражних керуючих, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих України.

За змістом ч. 1 статті 59 КУзПБ, з дня ухвалення господарським судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, припиняються повноваження органів управління банкрута щодо управління банкрутом та розпорядження його майном, якщо цього не було зроблено раніше, члени виконавчого органу (керівник) банкрута звільняються з роботи у зв`язку з банкрутством підприємства, а також припиняються повноваження власника (органу, уповноваженого управляти майном) майна банкрута.

Відповідно до ч. 2 статті 10 КУзПБ, арбітражний керуючий з моменту постановлення ухвали (постанови) про призначення його керуючим санацією або ліквідатором до моменту припинення здійснення ним повноважень прирівнюється до службової особи підприємства-боржника.

Зазначені норми закону свідчать, що після визнання боржника банкрутом, управління ним, в межах повноважень, визначених КУзПБ, здійснює ліквідатор.

Згідно положень абзацу 2 ч.1 ст. 28 Кодексу України з процедур банкрутства арбітражний керуючий для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією, у разі відсторонення розпорядника майна або керуючого реструктуризацією, визначеного Єдиною судовою інформаційно-телекомунікаційною системою, від виконання повноважень, керуючий санацією, керуючий реалізацією та ліквідатор призначаються господарським судом за клопотанням комітету кредиторів.

Відповідно до п. 4 ч. 8 ст. 48 Кодексу України з процедур банкрутства, до компетенції комітету кредиторів належить прийняття рішення про звернення до господарського суду з клопотанням про призначення арбітражного керуючого, припинення повноважень арбітражного керуючого та про призначення іншого арбітражного керуючого.

Як слідує з матеріалів справи, ліквідатор Босак О.Є. скликав 08.06.2023 збори комітету кредиторів ТОВ "Будівельна компанія "Захід", на вирішення яких виносилось питання кандидатури арбітражного керуючого на призначення ліквідатором банкрута. Однак, єдиний член комітету кредиторів - ПрАТ "Сегежа Оріана Україна" не з`явився на засідання комітету кредиторів, у зв`язку з чим проведення комітету кредиторів виявилось неможливим.

У зв`язку з цим, враховуючи подану заяву арбітражного керуючого Босака О.Є. про припинення його повноважень ліквідатора ТОВ "Будівельна компанія "Захід", бездіяльність єдиного члена комітету кредиторів - ПрАТ "Сегежа Оріана Україна", який не з`явився на скликане ліквідатором засідання комітету кредиторів, не приймає рішення щодо кандидатури ліквідатора банкрута, беручи до уваги позицію ліквідатора Босака О.Є., представника кредитора Воришко М.В. щодо призначення ліквідатора майна шляхом застосування автоматизованої системи з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого, суд 13.06.2023 оголосив перерву у судовому засіданні по розгляду заяви ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельна Компанія "Захід" - арбітражного керуючого Босака О.Є. б/н від 21.05.2023 (вх. № 6162/23 від 23.05.2023) про дострокове припинення повноважень ліквідатора до 12:00 год., 21.06.2023 та ухвалив здійснити запит для визначення автоматизованою системою кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором Товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельна Компанія "Захід", з числа осіб внесених до єдиного державного реєстру арбітражних керуючих України.

За результатами автоматизованого відбору, здійсненого автоматизованою системою з відбору кандидатів на призначення господарським судом арбітражного керуючого у справах про банкрутство, визначено кандидатуру арбітражного керуючого Гонти Ольги Анатоліївни (ліцензія арбітражного керуючого АВ547710 від 09.08.2010, свідоцтво арбітражного керуючого №12 від 01.02.2013 (довідка щодо кандидатури арбітражного керуючого від 13.06.2023). З урахуванням приписів ст. 28 Кодексу України з процедур банкрутства, суд запропонував арбітражному керуючому, якого визначено шляхом автоматизованого відбору подати заяву про участь у цій справі, про що 14.06.2023 постановив відповідну ухвалу.

15.06.2023 до суду надійшов лист Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) № 6998/7.2.10-22-23/7 від 08.06.2023 (вх. № 8959/23 від 15.06.2023), у якому АРМА повідомляє суд, що хоча йому й передано, з метою здійснення заходів з управління майном, корпоративні права ТОВ "БМ Проект" в розмірі 74,999927% статутного капіталу ПрАТ "Сегежа Оріана Україна" та його цілісний майновий комплекс, однак АРМА не відноситься до органів управління акціонерного товариства та не наділене повноваженнями щодо вирішення питань, пов`язаних з призначенням ліквідатора банкрута - ТОВ "Будівельна компанія "Захід". Управителя арештованими активами ПрАТ "Сегежа Оріана Україна" не обрано, договір управління майном не укладено.

20.06.2023 до суду від арбітражного керуючого Гонти О.А. надійшло повідомлення № 01-20/09 від 20.06.2013 про неможливість надати заяву про участь у справі № 909/337/22 про банкрутство ТОВ "Будівельна компанія "Захід".

В судове засідання 21.06.2023 з`явилась представник кредитора Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Воришко М.В. Ліквідатор банкрута Босак О.Є. не з`явився, на відеоконференцзв`язок не вийшов. В судовому засіданні представник кредитора Воришко М.В. висловила позицію, що необхідно продовжити перерву в судовому засіданні та здійснити повторний запит для визначення автоматизованою системою кандидатури арбітражного керуючого.

За наведеного, враховуючи подану заяву арбітражного керуючого Босака О.Є. про припинення його повноважень ліквідатора ТОВ "Будівельна компанія "Захід", бездіяльність єдиного члена комітету кредиторів - ПрАТ "Сегежа Оріана Україна", який не з`явився на скликане ліквідатором засідання комітету кредиторів, не приймає рішення щодо кандидатури ліквідатора банкрута, повідомлення арбітражного керуючого Гонти О.А. про неможливість подання нею заяви на участь у справі, беручи до уваги позицію представника кредитора Воришко М.В. щодо призначення ліквідатора майна шляхом застосування автоматизованої системи з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого, суд 21.06.2023 продовжив перерву у судовому засіданні по розгляду заяви ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельна Компанія "Захід" - арбітражного керуючого Босака О.Є. про дострокове припинення повноважень ліквідатора до 29.06.2023 та ухвалив повторно здійснити запит для визначення автоматизованою системою кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором Товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельна Компанія "Захід", з числа осіб внесених до єдиного державного реєстру арбітражних керуючих України.

За результатами автоматизованого відбору, здійсненого автоматизованою системою з відбору кандидатів на призначення господарським судом арбітражного керуючого у справах про банкрутство, визначено кандидатуру арбітражного керуючого Кошовського Сергія Васильовича (ліцензія арбітражного керуючого АВ600746 від 04.04.2012, свідоцтво арбітражного керуючого №923 від 14.05.2013 (довідка щодо кандидатури арбітражного керуючого від 21.06.2023). З урахуванням приписів ст. 28 Кодексу України з процедур банкрутства, суд запропонував арбітражному керуючому, якого визначено шляхом автоматизованого відбору подати заяву про участь у цій справі, про що 22.06.2023 постановив відповідну ухвалу.

В судове засідання 29.06.2023 з`явилися ліквідатор банкрута Босак О.Є. (приймає участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції) та представник кредитора Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Клебан М.А.

В судовому засіданні 29.06.2023 ліквідатор банкрута арбітражний керуючий Босак О.Є. просить суд задовольнити подану заяву та припинити повноваження ліквідатора ТОВ "Будівельна Компанія "Захід" Босака Олега Євгеновича. Представник кредитора Клебан М.А. проти припинення повноважень ліквідатора Босака О.Є. не заперечує.

Заслухавши пояснення учасників судового засідання, розглянувши заяву арбітражного керуючого Босака О.Є. про дострокове припинення повноважень ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельна Компанія "Захід", матеріали справи, суд встановив наступне.

Так, у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельна Компанія "Захід" триває ліквідаційна процедура.

При цьому, ліквідатор Босак О.Є. подав заяву про дострокове припинення його повноважень.

Відповідно до статті 12 Кодексу України з процедур банкрутства (далі КУзПБ), якою визначено права та обов`язки арбітражного керуючого, арбітражний керуючий, серед іншого, має право подавати до господарського суду заяву про дострокове припинення своїх повноважень (п. 7 ч. 1 ст. 12 КУзПБ). За змістом даної норми таке право арбітражного керуючого не пов`язується з якимись певними обставинами і не потребує доказування ним підстав, з яких він з такою заявою звертається.

Також відповідно до частини 4 статті 28 КУзПБ арбітражний керуючий може бути відсторонений господарським судом від виконання повноважень розпорядника майна, керуючого реструктуризацією, керуючого санацією, ліквідатора, керуючого реалізацією за його заявою.

Отже, заява ліквідатора ТОВ "Будівельна Компанія "Захід" Босака О.Є. про припинення його повноважень є такою, що підлягає до задоволення.

Згідно з абзацом 2 частини 1 статті 28 КУзПБ арбітражний керуючий для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією, у разі відсторонення розпорядника майна або керуючого реструктуризацією, визначеного Єдиною судовою інформаційно-телекомунікаційною системою, від виконання повноважень, керуючий санацією, керуючий реалізацією та ліквідатор призначаються господарським судом за клопотанням комітету кредиторів.

Відповідно до пункту 4 частини 8 статті 48 КУзПБ до компетенції комітету кредиторів належить прийняття рішення про звернення до господарського суду з клопотанням про призначення арбітражного керуючого, припинення повноважень арбітражного керуючого та про призначення іншого арбітражного керуючого.

У випадку припинення повноважень арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) у справі про банкрутство належить одночасно призначити нового арбітражного керуючого.

Як зазначалося вище суд неодноразово пропонував комітету кредиторів ТОВ "Будівельна Компанія "Захід" подати до Господарського суду Івано-Франківської області клопотання про призначення ліквідатора банкрута з зазначенням кандидатури арбітражного керуючого, та відповідне рішення комітету кредиторів (ухвали суду від 24.05.2023, від 13.06.2023, від 21.06.2023), однак засідання комітету кредиторів не відбулося і, як наслідок, такої пропозиції від комітету кредиторів не надійшло.

До розгляду заяви арбітражного керуючого Босака О.Є. б/н від 21.05.2023 (вх. № 6162/23 від 23.05.2023) про дострокове припинення повноважень ліквідатора в засіданні 29.06.2023 суд, відповідно до частини 1 статті 28 КУзПБ, вчинив запити до автоматизованої системи з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство, отримав довідки щодо кандидатур арбітражних керуючих на призначення ліквідатором ТОВ "Будівельна Компанія "Захід": Гонти Ольги Анатоліївни (довідка від 13.06.2023), Кошовського Сергія Васильовича (довідка від 21.06.2023).

Арбітражний керуючий Гонта О.А. надіслала до суду повідомлення № 01-20/09 від 20.06.2013 про неможливість надати заяву про участь у справі № 909/337/22 про банкрутство ТОВ "Будівельна компанія "Захід".

Натомість, арбітражний керуючий Кошовський С.В. подав до суду заяву (згоду) арбітражного керуючого на участь у справі про банкрутство (вх. № 7661/23 від 28.06.2023), в якій повідомив про відсутність передбачених частиною 3 статті 28 Кодексу України з процедур банкрутства обставин, які б унеможливлювали його призначення.

Дана кандидатура не викликала заперечень в учасників судового засідання 29.06.2023, з урахуванням чого суд не вбачає підстав для відхилення кандидатури арбітражного керуючого Кошовського С.В. на призначення його ліквідатором ТОВ "Будівельна компанія "Захід" у зв`язку з достроковим припиненням повноважень ліквідатора Босака О.Є.

Керуючись ст. 2, 12, 28, 60 Кодексу України з процедур банкрутства; ст. 232, 234 Господарського процесуального кодексу України, суд,

УХВАЛИВ:

заяву арбітражного керуючого Босака О.Є. б/н від 21.05.2023 (вх. № 6162/23 від 23.05.2023) про дострокове припинення повноважень ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельна Компанія "Захід" задовольнити.

Припинити повноваження ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельна Компанія "Захід" Босака Олега Євгеновича за його заявою.

Призначити ліквідатором Товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельна Компанія "Захід" (вул. Ковжуна, 4, м. Калуш, Івано-Франківська область, 77301, ідентифікаційний код юридичної особи: 33128826) арбітражного керуючого Кошовського Сергія Васильовича (адреса місця роботи: 61058, м. Харків, просп. Незалежності, буд. 5; поштова адреса: 61022, м. Харків, а/с 4596; реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , ліцензія арбітражного керуючого АВ600746 від 04.04.2012, свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 923 дата видачі 14.05.2013 р.).

Ліквідатору Товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельна Компанія "Захід" арбітражному керуючому Кошовському Сергію Васильовичу завершити ліквідаційну процедуру, подати суду звіт та ліквідаційний баланс, з додатками, визначеними ст. 65 Кодексу України з процедур банкрутства у строки, визначені постановою Господарського суду Івано-Франківської області від 15.11.2022 (до 15.11.2023).

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття та може бути оскаржена до Західного апеляційного господарського суду у визначені ст. 256, 257 ГПК України, ст. 9 Кодексу України з процедур банкрутства строк та порядку.

Дата складення повного судового рішення: 03.07.2023.

Суддя І.Є. Горпинюк

Дата ухвалення рішення29.06.2023
Оприлюднено05.07.2023
Номер документу111937344
СудочинствоГосподарське
КатегоріяСправи позовного провадження Справи про банкрутство, з них: банкрутство юридичної особи

Судовий реєстр по справі —909/337/22

Ухвала від 14.05.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Горпинюк І. Є.

Ухвала від 24.04.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Горпинюк І. Є.

Ухвала від 06.02.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Горпинюк І. Є.

Ухвала від 28.12.2023

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Горпинюк І. Є.

Ухвала від 28.12.2023

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Горпинюк І. Є.

Ухвала від 07.12.2023

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Горпинюк І. Є.

Ухвала від 06.11.2023

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Горпинюк І. Є.

Ухвала від 06.11.2023

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Горпинюк І. Є.

Ухвала від 06.11.2023

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Горпинюк І. Є.

Ухвала від 18.10.2023

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Горпинюк І. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні