Ухвала
від 03.07.2023 по справі 155/610/23
ГОРОХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №155/610/23

Провадження №2/155/236/23

ГОРОХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

03.07.2023 м. Горохів

Горохівський районнийсуд Волинськоїобласті вскладі:головуючого-суддіСанакоєва Д.Т.,при секретарісудового засіданняФедонюк О.М.,розглянувши увідкритому підготовчомусудовому засіданнів залізасідань Горохівськогорайонного судув м.ГорохівВолинської областіцивільну справуза позовом заступника керівника Луцької окружної прокуратури, в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, до ОСОБА_1 про конфіскацію земельної ділянки,

В С Т А Н О В И В:

Заступник керівника Луцької окружної прокуратури, в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, до ОСОБА_1 про конфіскацію земельної ділянки.

Відповідач ОСОБА_1 та інші учасники судового провадження в підготовче судове засідання не з`явилася, хоча повідомлялася про час та місце розгляду справи належним чином, про причини неявки суд не повідомили.

Відповідно доп.1ч.3ст.223ЦПК Україниякщо учасниксправи абойого представникбули належнимчином повідомленіпро судовезасідання,суд розглядаєсправу завідсутності такогоучасника справиу разі: неявки в судове засідання учасника справи (його представника) без поважних причин або без повідомлення причин неявки.

Оскільки розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, тому відповідно до ч.2 ст.247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

В підготовчому судовому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, клопотань про залучення до участі у справі відповідачів, третіх не надійшло. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

У ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання проведено всі необхідні підготовчі дії.

Суд вважає такі дії достатніми для закриття підготовчого провадження в справі та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч.2ст.200ЦПК України за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

За таких обставин, суд вважає необхідним закрити підготовче провадження, призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.197, 198, 200, 210, 353 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовною заявою заступника керівника Луцької окружної прокуратури, в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, до ОСОБА_1 про конфіскацію земельної ділянки та призначити справу до судового розгляду по суті у приміщенні Горохівського районного суду Волинської області (м.Горохів, вул.Шевченка, 29) на 11 годину 30 хвилин 01 серпня 2023 року.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи за вебадресою сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет - http://gr.vl.court.gov.ua/sud0302/.

Ухвала оскарженню не підлягає, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Cуддя Горохівського районного суду

Волинської області Д.Т.Санакоєв

СудГорохівський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення03.07.2023
Оприлюднено06.07.2023
Номер документу111964924
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них:

Судовий реєстр по справі —155/610/23

Рішення від 11.09.2023

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Санакоєв Д. Т.

Ухвала від 03.07.2023

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Санакоєв Д. Т.

Ухвала від 16.05.2023

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Санакоєв Д. Т.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні