Ухвала
від 05.07.2023 по справі 642/674/21
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ПОЛТАВИ

КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м.ПОЛТАВИ

Справа №642/674/21

Провадження № 2/552/2098/23

У Х В А Л А

05.07.2023 року м.Полтава

Київський районний суд м. Полтави в складі судді Миронець О.К. за участі секретаря судового засідання Савченко О.О., розглянувши цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства «Харківобленерго» про визнання протиправними рішень посадових осіб АТ «Харківобленерго» про припинення електропостачання багатоквартирних житлових будинків, треті особи: Приватне акціонерне товариство «Харківенергозбут», Товариство з обмеженою відповідальністю «Укртранссигнал»

В С Т А Н О В И В:

В провадженніКиївського районногосуду м.Полтавиперебуває цивільнасправа за позовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства «Харківобленерго» про визнання протиправними рішень посадових осіб АТ «Харківобленерго» про припинення електропостачання багатоквартирних житлових будинків, треті особи: Приватне акціонерне товариство «Харківенергозбут», Товариство з обмеженою відповідальністю «Укртранссигнал».

29.06.2023 року від представника відповідача адвоката Синельнікової Марії Анатоліївни надійшло клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у зв`язку з територіальною віддаленістю та неможливістю прибути в судове засідання. Тому просила забезпечити проведення даного засідання в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів.

Відповідно до ч. 1, 2 ст. 212 ЦПК України,учасники справимають правобрати участьу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїпоза межамиприміщення судуза умовинаявності усуді відповідноїтехнічної можливості,про якусуд зазначаєв ухваліпро відкриттяпровадження усправі,крім випадків,колиявка цьогоучасника справив судовезасідання визнанасудом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Оскільки клопотання представника відповідача про проведення судового засідання у режимі відеоконференції обґрунтоване неможливістю прибути в судове засідання до Київського районного суду м.Полтави, враховуючи наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, вважаю за можливе провести зазначене судове засідання у режимі відеоконференції з представником відповідача ОСОБА_2 поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника відповідача задовольнити.

Судові засідання у справі за позовом ОСОБА_1 доАкціонерного товариства«Харківобленерго» провизнання протиправнимирішень посадовихосіб АТ«Харківобленерго» проприпинення електропостачаннябагатоквартирних житловихбудинків,треті особи:Приватне акціонернетовариство «Харківенергозбут»,Товариство зобмеженою відповідальністю«Укртранссигнал» з представником відповідача проводити в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Миронець О.К.

СудКиївський районний суд м. Полтави
Дата ухвалення рішення05.07.2023
Оприлюднено07.07.2023
Номер документу111994712
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, пов’язаних із застосуванням Закону України «Про захист прав споживачів»

Судовий реєстр по справі —642/674/21

Ухвала від 25.12.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Харкова

Грінчук О. П.

Ухвала від 28.11.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Харкова

Грінчук О. П.

Ухвала від 03.10.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Харкова

Грінчук О. П.

Ухвала від 06.07.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Миронець О. К.

Ухвала від 05.07.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Миронець О. К.

Ухвала від 01.06.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Миронець О. К.

Ухвала від 03.04.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Миронець О. К.

Ухвала від 18.05.2021

Цивільне

Ленінський районний суд м.Харкова

Проценко Л. Г.

Ухвала від 18.05.2021

Цивільне

Ленінський районний суд м.Харкова

Проценко Л. Г.

Ухвала від 12.02.2021

Цивільне

Ленінський районний суд м.Харкова

Проценко Л. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні