Ухвала
від 30.06.2023 по справі 127/17153/23
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №127/17153/23

Провадження № 2-о/127/307/23

УХВАЛА

30 червня 2023 року м. Вінниця

Вінницький міський суд Вінницької області в складі судді Шаміної Ю.А., розглянувши матеріали заяви ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) про встановлення факту родинних відносин,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 через свого представника адвоката Каленяка Е.А. звернувся до суду з заявою про встановлення факту родинних відносин.

Ухвалою Вінницького міського суду Вінницької області від 19.06.2023 вищезазначену заяву залишено без руху та надано заявнику строк для усунення недоліків.

На виконання вимог вказаної ухвали суду, 20.06.2023, в межах строку встановленого судом, представником заявника адвокатом Каленяком Е.А. подано до суду заяву, якою недоліки усунуто.

Подана заява відповідає вимогам ст.ст. 175, 318 ЦПК України.

Згідно із ст. 316 ЦПК України дана заява підсудна Вінницькому міському суду Вінницької області.

Відповідно до ч. 1 ст. 187 ЦПК України за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченому статтею 185 цього Кодексу.

Відповідно до ч. 2 ст. 294 ЦПК України під час розгляду справ в порядку окремого провадження з метою з`ясування обставин справи суд може за власною ініціативою витребувати необхідні докази.

Суд, з огляду на заявлений для встановлення факт, з метою з`ясування кола заінтересованих осіб та встановлення обставин по справі, вважає за необхідне витребувати з нотаріального контори копію спадкової справи щодо майна померлої ОСОБА_2 .

Керуючись ст.ст. 175, 187, 315 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти заяву до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 про встановлення факту родинних відносин.

Справу призначити до розгляду в судовому засіданні на 23 серпня 2023 року о 11 год. 30 хв. в залі судових засідань №11 Вінницького міського суду Вінницької області за адресою: вул. Грушевського, буд. 17, м. Вінниця, Вінницька область.

Викликати в судове засідання учасників справи.

Витребувати у приватного нотаріуса Вінницького міського нотаріального округу Проценко Анни Олексіївни (вул. Політехнічна, 12/76, м. Вінниця, Вінницька область) належним чином завірену копію спадкової справи щодо майна ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_2 (адреса проживання: АДРЕСА_1 ).

Надіслати учасникам справи копію ухвали про відкриття провадження у справі, заінтересованій особі - копію заяви та доданих до неї документів рекомендованими листами з повідомленнями про вручення поштового відправлення.

Надіслати копію даної ухвали іншим особам, яких вона стосується для виконання та роз`яснити, що відповідно до ч. 6-8 ст. 84 ЦПК України будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду; особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, у мережі Інтернет на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Шаміна Юлія Анатоліївна

СудВінницький міський суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення30.06.2023
Оприлюднено07.07.2023
Номер документу111999597
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —127/17153/23

Рішення від 23.08.2023

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Шаміна Ю. А.

Ухвала від 30.06.2023

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Шаміна Ю. А.

Ухвала від 20.06.2023

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Шаміна Ю. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні