Ухвала
від 05.07.2023 по справі 1510/8676/12
ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 1510/8676/12

Провадження № 2/946/638/23

УХВАЛА

05 липня 2023 року Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

в складі: головуючого судді Бурнусуса О.О.,

за участю: секретаря судового засідання Коробко О.Д.,

позивача ОСОБА_1 та представників позивача ОСОБА_2 , ОСОБА_3

відповідача ОСОБА_4 , представника відповідача ОСОБА_5

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду міста Ізмаїла в загальному порядку цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 , третя особа комунальне підприємство «Ізмаїльське міжміське бюро технічної інвентаризації» про усунення перешкод, за позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_1 , третя особа комунальне підприємство «Ізмаїльське міжміське бюро технічної інвентаризації» про виділ в натурі частки, що є у спільній частковій власності та про усунення перешкод та за зустрічним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 про визнання протиправним та скасування рішення і визнання недійсними договорів дарування та за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 , виконавчого комітету Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області про визнання недійсними рішення виконавчого комітету Ізмаїльської міської ради, державного акту на право приватної власності на землю та усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 , третя особа комунальне підприємство «Ізмаїльське міжміське бюро технічної інвентаризації» про усунення перешкод, за позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_1 , третя особа комунальне підприємство «Ізмаїльське міжміське бюро технічної інвентаризації» про виділ в натурі частки, що є у спільній частковій власності та про усунення перешкод та за зустрічним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 про визнання протиправним та скасування рішення і визнання недійсними договорів дарування та за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 , виконавчого комітету Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області про визнання недійсними рішення виконавчого комітету Ізмаїльської міської ради, державного акту на право приватної власності на землю та усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою.

В судовомузасіданні позивач(запервісним позовом) ОСОБА_1 та його представники просили закрити підготовче провадження у справі та справу призначити до судового розгляду в загальному позовному провадженні.

Відповідач ОСОБА_4 та її представник в судовому засіданні не заперечували щодо закриття підготовчого провадження по справі та призначення справи до розгляду в загальному позовному провадженні.

Представника відповідача виконавчого комітету Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області в судове засіданні не з`явився, надав суду заяву про розгляд справи за його відсутності.

В судове засідання представник третьої особи - комунального підприємства «Ізмаїльське міжміське бюро технічної інвентаризації» не з`явився, про час та місце розгляду справи повідомлявся належним чином.

При цьому, підстав для відкладення підготовчого засідання або оголошення перерви у відповідності до вимог ст. 198 ЦПК України судом встановлено не було та учасники процесу таких клопотань не заявляли.

За умовами ч. 2 ст.200 ЦПК України суд вважає за можливе закрити підготовче провадження у цій справі та призначити справу до судового розгляду по суті.

Частиною 5 ст. 200 ЦПК України передбачено, що суд з`ясовуєдумку сторінщодо датипризначення судовогозасідання длярозгляду справипо суті.

Приймаючи до уваги, що судом було здійснено всі необхідні дії для забезпечення правильного та своєчасного розгляду справи по суті шляхом розгляду та вирішення заявлених учасниками клопотань, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 , третя особа комунальне підприємство «Ізмаїльське міжміське бюро технічної інвентаризації» про усунення перешкод, за позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_1 , третя особа комунальне підприємство «Ізмаїльське міжміське бюро технічної інвентаризації» про виділ в натурі частки, що є у спільній частковій власності та про усунення перешкод та за зустрічним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 про визнання протиправним та скасування рішення і визнання недійсними договорів дарування та за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 , виконавчого комітету Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області про визнання недійсними рішення виконавчого комітету Ізмаїльської міської ради, державного акту на право приватної власності на землю та усунення перешкод у користуванні земельною ділянко.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 189, 196-200, 260, 261, 353 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 , третя особа комунальне підприємство «Ізмаїльське міжміське бюро технічної інвентаризації» про усунення перешкод, за позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_1 , третя особа комунальне підприємство «Ізмаїльське міжміське бюро технічної інвентаризації» про виділ в натурі частки, що є у спільній частковій власності та про усунення перешкод та за зустрічним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 про визнання протиправним та скасування рішення і визнання недійсними договорів дарування та за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 , виконавчого комітету Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області про визнання недійсними рішення виконавчого комітету Ізмаїльської міської ради, державного акту на право приватної власності на землю та усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою та призначити справу до судового розгляду по суті в загальному позовному провадженні на 23серпня 2023 року о 15 годині 00 хвилин.

Ухвала оскарженнюне підлягає.

Суддя: О.О.Бурнусус

СудІзмаїльський міськрайонний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення05.07.2023
Оприлюднено07.07.2023
Номер документу112023787
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —1510/8676/12

Ухвала від 16.05.2024

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Бурнусус О. О.

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Бурнусус О. О.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Бурнусус О. О.

Ухвала від 26.01.2024

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Бурнусус О. О.

Ухвала від 13.12.2023

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Бурнусус О. О.

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Бурнусус О. О.

Ухвала від 19.10.2023

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Бурнусус О. О.

Ухвала від 31.08.2023

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Бурнусус О. О.

Ухвала від 05.07.2023

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Бурнусус О. О.

Ухвала від 13.06.2023

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Бурнусус О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні