Ухвала
від 05.07.2023 по справі 914/2019/23
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без руху

05.07.2023 р., м.Львів, вул.Личаківська,128 Справа № 914/2019/23

Господарський суд Львівської області в складі судді Бортник О.Ю., розглянувши матеріали за позовом: Приватного підприємства «Інтер Електро Лайф», м.Київ

До відповідача : Товариства з обмеженою відповідальністю «МІСТОБУДІНВЕСТ», м.Львів

Про стягнення 294769,48грн.

Встановив: Приватне підприємство «Інтер Електро Лайф», м.Київ, звернулось до Господарського суду Львівської області з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «МІСТОБУДІНВЕСТ», м.Львів, про стягнення 294769,48грн. боргу

Згідно з відомостями, зазначеними у Витязі з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань юридична особа з ідентифікаційним кодом 39514973 має назву Товариство з обмеженою відповідальністю «Містобуд Інвест», тоді як у позовній заяві найменування відповідача вказано, як Товариство з обмеженою відповідальністю «МІСТОБУДІНВЕСТ».

В силу п.2 ч.3 ст.162 ГПК України позовна заява повинна містити повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб); поштовий індекс; ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), а також реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості відомі позивачу), вказівку на статус фізичної особи - підприємця (для фізичних осіб - підприємців); відомі номери засобів зв`язку, офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти.

Відтак позивачу в строк до 5 днів з моменту отримання ухвали суду про залишення позовної заяви без руху письмово повідомити суд, яку з цих двох назв слід вважати вірною.

Беручи до уваги вищевикладене, керуючись ст.ст. 162, 174, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1.Позовну заяву Приватного підприємства «Інтер Електро Лайф», м.Київ, - залишити без руху.

2.Надати Приватному підприємству «Інтер Електро Лайф», м.Київ, строк для усунення недоліків, зазначених у мотивувальній частині цієї ухвали, а саме: 5днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху. У цей строк позивачу: 1) письмово повідомити суду, яку з цих двох назв, а саме: Товариство з обмеженою відповідальністю «Містобуд Інвест» чи Товариство з обмеженою відповідальністю «МІСТОБУДІНВЕСТ» слід вважати вірною.

3.Роз`яснити Приватному підприємству «Інтер Електро Лайф», м.Київ, що у випадку не усунення недоліків позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважатиметься неподаною і повертається особі, що звернулася із позовною заявою.

4. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню.

Суддя Бортник О.Ю.

Дата ухвалення рішення05.07.2023
Оприлюднено10.07.2023
Номер документу112057543
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення 294769,48грн

Судовий реєстр по справі —914/2019/23

Ухвала від 04.09.2023

Господарське

Господарський суд Львівської області

Бортник О.Ю.

Ухвала від 05.07.2023

Господарське

Господарський суд Львівської області

Бортник О.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні