Ухвала
від 30.06.2023 по справі 757/26124/23-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/26124/23-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30 червня 2023 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши в судовому засіданні в приміщенні суду в м. Києві клопотання прокурора другого відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у сфері протидії організованій злочинності Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, Офісу Генерального прокурора ОСОБА_3 про накладення арешту, -

ВСТАНОВИВ:

до провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 надійшло клопотання прокурора другого відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у сфері протидії організованій злочинності Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, Офісу Генерального прокурора ОСОБА_3 про накладення арешту на майно, яке було вилучено 21.03.2023 в ході проведення обшуку за місцем розташування ТОВ «Каліпсо В» (код ЄДРПОУ 33373249), за адресою: Одеська обл., Болградський район, с. Криничне, вул. Інзовська, 129, яке належить ТОВ «Каліпсо В» (код ЄДРПОУ 33373249), в рамках кримінального провадження № 42022000000000912 від 08.07.2022.

Вказане клопотання обґрунтовує тим, що Головним слідчим управлінням Національної поліції України за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора розслідується кримінальне провадження, відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42022000000000912 від 08.07.2022 за підозрою ОСОБА_4 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України, та за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 368 КК України.

У ході досудового розслідування, серед іншого, встановлено, що ОСОБА_4 у період із осені 2022 року по 21.03.2023, точну дату та час наразі досудовим розслідуванням не встановлено, перебуваючи в межах адміністративно-територіальної одиниці м. Ізмаїл Одеської області, одержав від ОСОБА_5 неправомірну вигоду для себе в розмірі 12 200 доларів США, що відповідно до офіційного курсу Національного банку України станом на дату отримання неправомірної вигоди становить 446 136,92 грн, за вплив на прийняття службовими особами ДУ «Одеська обласна фітосанітарна лабораторія» та ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області, рішень щодо видачі фітосанітарних сертифікатів на експортовану ПП «Центрагроекспорт» кукурудзу, поєднану з вимаганням такої вигоди.

Таким чином, ОСОБА_4 підозрюється в одержанні неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди, тобто у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України.

21.03.2023 об 11 год 12 хв, в порядку ст. 208 КПК України ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 затримано за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України.

22.03.2023 ОСОБА_4 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України.

За результатами проведених в ході досудового розслідування слідчих (розшукових) дій, аналізуючи зібрані докази, є підстави вважати, що до вчинення кримінальних правопорушень, що розслідуються у даному кримінальному провадженні причетні службові особи Управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області, ДУ «Одеська обласна фітосанітарна лабораторія», які відповідно до розробленої «злочинної схеми з вимагання неправомірної вигоди», за посередництва ОСОБА_4 , з використанням підконтрольного йому ТОВ «Каліпсо В», систематично отримують від експортерів зернових та олійних культур неправомірну вигоду у розмірі 0,40 доларів США за кожну тону вантажу за видачу фітосанітарних сертифікатів.

Так, здобуто докази, які вказують, що підконтрольне підозрюваному ОСОБА_4 ТОВ «Каліпсо В», в якому його дружина ОСОБА_6 , являється співзасновником, залучено ним до протиправної корупційної схеми з вимагання від експортерів зернових культур неправомірної вигоди, в тому числі в «завуальованій формі», під виглядом проведення фіктивної фумігації за результатами якої здійснюється видача фумігаційних сертифікатів, необхідних для подальшого отримання фітосанітарних сертифікатів. Послуги зі знезараження надаються у тих випадках, коли працівниками фітосанітарної лабораторії, в результаті проведення фітосанітарної експертизи, складаються висновки про виявлення у наданих на дослідження зразках шкідливих організмів.

Разом з цим, органом досудового розслідування встановлені факти, які можуть свідчити про видачу службовими особами ТОВ «Каліпсо В» завідомо неправдивих офіційних документів та внесення до них недостовірних відомостей. Зокрема встановлено, що вказаним товариством видавались фумігаційні сертифікати без фактичного проведення робіт із знезараження. Сертифікати складались та видавались на бланку підприємства, підписувались керівником та містили відтиски печатки підприємства, до сертифікатів вносилась недостовірна інформація про проведення фумігації, яка в дійсності не проводилась.

У ході досудового розслідування, 21.03.2022 на підставі ухвали Печерського районного суду м. Києва від 22.02.2023 проведено обшук за адресою: АДРЕСА_1 , в ході проведення якого за місцем розташування ТОВ «Каліпсо В» (код ЄДРПОУ 33373249), виявлені, попередньо оглянуті та вилучені документи, чорнові записи, робочі комп`ютери директора ОСОБА_7 та бухгалтера ОСОБА_8 , а також належні їм мобільні телефони, які входили до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл на відшукання в ухвалі про дозвіл на проведення обшуку.

Зокрема, в ході обшуку були виявлені та вилучені документи (інвойси, контракти), однією з сторін в яких є компанія нерезидент «Niso-1 International Corp.», на рахунок якої ОСОБА_4 вимагав від ОСОБА_5 перераховувати неправомірну вигоду, з розрахунку 0,40 доларів США за тону вантажу, що являлось умовою безперешкодного отримання фітосанітарних сертифікатів. Іншими сторонами в зазначених документах є як ПП «Центраагроекспорт» так і інші суб`єкти господарювання. Зазначені обставини можуть свідчити на системний характер вчинюваних ОСОБА_4 злочинів, а також на те, що до їх вчинення, підозрюваним залучались службові особи ТОВ «Каліпсо В», у зв`язку з чим, вилучені в ході обшуку документи щодо взаємовідносин ТОВ «Каліпсо В» з іншими суб`єктами господарювання, фумігаційні сертифікати, видані ТОВ «Каліпсо В» та документи, які передували їх видачі (заявки, договорив, актів виконаних робіт, платіжні документи) мають важливе значення для визначення усіх епізодів злочинної діяльності та встановлення повного кола причетних до неї осіб.

Разом з цим, з матеріалів кримінального провадження вбачається, що листування службових осіб ПП «Центрагроекспорт» зі службовими особами ТОВ «Каліпсо В» щодо здійснення оплати за фіктивну фумігацію, надання неправомірної вигоди у вигляді здійснення розрахунків по інвойсах з компанією «Niso-1 International Corp.», заборгованості, здійснювалось з використанням електронної пошти а також мобільних телефонів, у зв`язку з чим у вилучених в ході обшуку мобільних телефонах, системних блоках комп`ютерів міститься інформація яка має важливе суттєве значення для кримінального провадження.

Враховуючи вищевикладене, зважаючи на обставини та спосіб вчинення кримінальних правопорушень, вилучені під час проведення обшуку документи, чорнові записи, робочі комп`ютери директора ОСОБА_7 та бухгалтера ОСОБА_8 , а також належні їм мобільні телефони, мають значення речових доказів у кримінальному провадженні, оскільки відповідають критеріям ст. 98 КПК України, а тому підлягають збереженню органом досудового розслідування на час розслідування кримінального провадження та судового розгляду.

23.03.2023 постановою слідчого вилучене в ході обшуку майно визнано речовими доказами у кримінальному провадженні №42022000000000912 від 08.07.2022.

В судове засідання слідчий, прокурор не з`явився, про причини своєї неявки не повідомили. Прокурор подав заяву про розгляд клопотання у його відсутність та зазначив, що клопотання підтримує в повному обсязі.

В судове засідання власник майна не з`явився, про дату, час та місце розгляду клопотання повідомлявся шляхом вручення повістки слідчому, про причини своєї неявки не повідомив, власну правову позицію не виклав.

Фіксація під час розгляду клопотання слідчим суддею за допомогою технічних засобів на підставі ч. 1 ст. 107 КПК України не здійснювалась.

Відповідно до п. 7 ч. 2 ст. 131 КПК України одним із заходів забезпечення кримінального провадження є арешт майна.

При застосуванні заходів забезпечення кримінального провадження слідчий суддя повинен діяти у відповідності до вимог КПК України та судовою процедурою гарантувати дотримання прав, свобод та законних інтересів осіб, а також умов, за яких жодна особа не була б піддана необґрунтованому процесуальному обмеженню.

Зокрема, при вирішенні питання про арешт майна для прийняття законного та справедливого рішення слідчий суддя, згідно ст. ст. 94, 132, 173 КПК України, повинен врахувати правову підставу для арешту майна, можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні або застосування щодо нього конфіскації, в тому числі і спеціальної, наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення, розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження, а також наслідки арешту майна для підозрюваного, третіх осіб.

Згідно ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

Згідно ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Відповідно до ч. 3 ст. 170 КПК України, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Статтею 98 КПК України, визначено, що речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Частиною 2 ст. 168 КПК України передбачено, що тимчасове вилучення майна може здійснюватися також під час обшуку, огляду.

Частиною 10 ст. 170 КПК України, передбачено, що арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Згідно положень ч. 11 ст. 170 КПК України заборона або обмеження користування, розпорядження майном можуть бути застосовані лише у разі, коли існують обставини, які підтверджують, що їх незастосування призведе до приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі майна.

Відповідно абзацу 2 ч. 5 ст. 171 КПК України, у разі тимчасового вилучення майна під час обшуку, огляду, здійснюваних на підставі ухвали слідчого судді, передбаченої статтею 235 цього Кодексу, клопотання про арешт такого майна повинно бути подано слідчим, прокурором протягом 48 годин після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, в якої його було вилучено.

Надані суду матеріали свідчать, що на цьому етапі кримінального провадження потреби досудового розслідування виправдовують таке втручання у права та інтереси власника майна з метою забезпечення кримінального провадження, а слідчий суддя на даній стадії не вправі вирішувати ті питання, які повинен вирішувати суд при розгляді кримінального провадження по суті, тобто не вправі оцінювати докази з точки зору їх достатності і допустимості для встановлення вини чи її відсутності у фізичної або юридичної особи за вчинення кримінального правопорушення, а лише зобов`язаний на підставі розумної оцінки сукупності отриманих даних визначити, що їх сукупність, відповідно до вимог ст. 170 КПК України, є достатньою для застосування заходів забезпечення кримінального провадження, одним із яких і є накладення арешту на майно.

Дослідивши надані матеріали, враховуючи відповідно до вимог ст. 173 КПК України наявність даних про достатність доказів, що вказують на наявність ознак кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 368, ч. 3 ст. 369-2 КК України, наявність даних про належність майна, на яке прокурор просить накласти арешт, з метою забезпечення збереження речових доказів, слідчий суддя вважає необхідним задовольнити клопотання, накласти арешт на майно, оскільки вважає наявні передбачені ст. 170 КПК України підстави для його накладення, та заборонити розпоряджатися та використовувати зазначене майно.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 170-173, 175, 309, 372, 392, 532 КПК України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання прокурора другого відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у сфері протидії організованій злочинності Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, Офісу Генерального прокурора ОСОБА_3 про накладення арешту задовольнити.

Накласти арешт на майно, яке було вилучено 21.03.2023 в ході проведення обшуку за місцем розташування ТОВ «Каліпсо В» (код ЄДРПОУ 33373249), за адресою: Одеська обл., Болградський район, с. Криничне, вул. Інзовська, 129, яке належить ТОВ «Каліпсо В» (код ЄДРПОУ 33373249), в рамках кримінального провадження № 42022000000000912 від 08.07.2022, а саме: системний блок model: «2 Е RD860-3U», системний блок без ідентифікуючих ознак; мобільний телефон Iphone 6S Plus, imei: НОМЕР_1 з сім- карткою № НОМЕР_2 , мобільний телефон Samsung Galaxy A10S, imei1: НОМЕР_3 , imei2: НОМЕР_4 з сім-картками № НОМЕР_5 , № НОМЕР_6 ; додаткову угоду № 20/11 від 20.11.22 року ТОВ «Каліпсо-В» та ТОВ «Зеско Янг»; договір № 15/12 від 15.12.2022 ТОВ «Каліпсо-В» та LTD АTLANTA TRANS; договір № 10/02 від 10.02.2022 ТОВ «Каліпсо-В» та ТОВ «Меркурі інвестмент»; договір 16.02 від 16.02.2022 ТОВ «Каліпсо-В» та ТОВ «Будтехінженерінг»; договір № 17/02 від 17.02.2022 ТОВ «Каліпсо-В» та CROPFIELD TRADING COMPANI; договір № 25/11 від 25.11.2022 ТОВ «Каліпсо-В» та ТОВ «Хотенстор»; договір № 05/11 від 05.11.2022 ТОВ «Каліпсо-В» та ТОВ «Павлоградзернопродукт»; договір № 22/12 від 22.12.2022 ТОВ «Каліпсо-В» та MORSKA ZVEZDA; договір № 20/12 від 20.12.2022 ТОВ «Каліпсо-В» та Primetransport Сompanу OU; договір № 06/01 від 06.01.2023 ТОВ «Каліпсо-В» та ТОВ «Юрі-Трейд 2000»; договір № 08/11 від 08.11.2022 ТОВ «Каліпсо-В» та ТОВ «Фолмер»; договір № 17/11 від 17.11.2022 ТОВ «Каліпсо-В» та АRAMAZD LTD; договір № 05/11 від 05.11.2022 ТОВ «Каліпсо-В» та ТОВ «Павлоградзернопродукт»; договір № 04/11 від 04.11.2022 ТОВ «Каліпсо-В» та ТОВ «Мерін Брідж»; договір № 01/10 від 01.10.2022 ТОВ «Каліпсо-В» та ТОВ «Рів.А.Холдінг»; договір № 17/10 від 17.10.2022 ТОВ «Каліпсо-В» та ТОВ «Зеско ЯНГ»; журнал реєстрації; сертифікати фумігації «CERTIFICATE OF FUMIGATION» з додатками: № 106 від 18.03.2023; № 107 від 20.03.2023; № 109 від 20.03.2023; № 100 від 16.03.2023; № 101 від 16.03.2023; № 104 від 18.03.2023; № 105 від 18.03.2023; № 103 від 17.03.2023; № 97 від 13.03.2023; № 89 від 10.03.2023; № 90 від 11.03.2023; № 94 від 12.03.2023; № 95 від 13.03.2023; № 97 від 13.03.2023; № 84 від 07.03.2023; № 86 від 07.03.2023; № 96 від 13.03.2023; № 93 від 12.03.2023; № 98 від 15.03.2023; № 110 від 20.03.2023; № 88 від 09.03.2023; № 87 від 09.03.2023; № 85 від 08.03.2023; № 91 від 11.03.2023; № 99 від 15.03.2023; повідомлення про проведення фумігації з додатками: «Е.К.О. ГРУП», Рrimetransроrt Cоmраnу, Stanislav Oryshchak, execution MC Merchants, AGROFOR WARD ТRADE LLC, Рrimetransроrt Cоmраnу; копії коносаментів № 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 7; копія сертифікату фумігації № 97 від 13.03.2023; заявки ТОВ «Сіеранс Глобал Мерчантс Україна»; лист дозвіл на митний пост «Ренійський» № 42 від 20.03.2023 копія; заявки на фумігацію копії з додатками TRADE FZ-LLC; ТОВ «Давос Агро»; ТОВ «Зеско ЯНГ»; ТОВ «Злата-Трейд»; ТОВ «Сіеранс Глобал Мерчантс Україна»; ТОВ «Павлоградзернопродукт»; LTD «Аtlanta trans»; ТОВ «РІВ.А. ХОЛДІНГ»; «URI-TRADE 2000 LTD»; акти виконаних робіт прийому, замовник ТОВ «Злата Трейд»; ТОВ «РІВ.А. Холдінг»; лист, журнал, ордер та інвойси за березень 2023 року, рахунки та акти прийому виконаних робіт; журнал, ордер за лютий 2023 року, акти прийому виконаних робіт, інвойс, рахунки; журнал, ордер за січень 2023 року, акти прийому виконаних робіт, інвойс, рахунки; коносамент № 1 копія; копія сертифіката фумігації; копії коносаментів 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8; маніфест на вантажі 08.11.22 року; інвойс NISO-1 INTERNATIONAL CORP № 22/03-2 customer «ZARIA ТRADE LTD» з додатками; інвойс NISO-1 INTERNATIONAL CORP з клієнтами LLC CENTRAGRO EХРОRТ від 01.11.2022,16.12.2022; з GRAVITA INVEST LТD від 22.12.2022, з LLC UNICORNS від 22.12.2022, з LYN WOOD TECNO ТRADE АС від 22.12.2022, з «URI-TRADE 2000 LTD» від 14.03.2023, з «URI-TRADE 2000 LTD» від 14.03.2023, з LLC UNICORNS від 14.03.2023, з CRIST -VALG S.R.L. від 10.10.2022, з LLC «Kalipso-V» від 01.12.2022 з додатками; два листа з чорновими записами та proform № 0000000627 від 12.01.2022 список виставлених рахунків, копію направлення на фітосанітарну лабораторію ТОВ «Проліус», коносамент № 1; проформи інвойси за 09.11.2022 два листа чорнових записів; чорновий лист, копії коносаментів та сертифікатів фумігації, заяв; заява про фумігацію з додатками ТОВ «Юнікорнс»; акти звірки взаєморозрахунків; сертифікат фумігації з додатками; інвойси копія за 12.2022-01.2023; чорновий лист, копія заяви на фумігацію ПП «Центрагроекспорт» та коносамент; інвойси за 01.23¬03.2023; інвойси NISO-1 INTERNATIONAL CORP, два чорнових листа, коносамент, заява на оформлення фумігаційного сертифікату; виставлені рахунки, чорнові записи на 3-х листах; лист з чорновим рукописним написом «додаткова угода»; акт надання послуг № 625 від 30.11.2022 року; документ «upplicant details» від 05.10.2015 року; два листа чорнових записів; лист надруковано «Центрагроекспорт»; зошит з написом №NISO-1 всередині рукописний текст; блокнот з рукописними записами; теку червоного кольору з написом «Фумигация 2018 год январь, февраль, март» в якій знаходяться сертифікати фумігації, інструкції за номерами: 388, 386, 385, 332, 381 - 375, 373 - 359, 357, 358, 357, 355, 353 - 348, 346, 344, 342 - 340, 338 - 335, 335, 334; теку червоного кольору з написом «Datum А4» в якій знаходяться сертифікати фумігації, інструкції за номерами: 333, 331, 330, 328, 326, 322 - 316, 313 - 309, 307 - 299, 297, 294 - 287, 285 - 264, 262, 263, 262, 261-235, 232, 231, 234; теку чорного кольору із заявами та написом «Заявления октябрь ноябрь», в яких знаходяться наступні документи: заява на фумігацію від Арамазз ООД з додатками; заявка на фумігацію від ТОВ «ФОЛМЕР» ЄДРПОУ 44639640 з додатками; заявка на фумігацію від ТОВ «Проліус» ЄДРПОУ 44872629 з додатками; заявка на фумігацію від ТОВ «РІВ.А.Холдінг» ЄДРПОУ 25829351 з додатками; лист із пошти з додатками; заявка на фумігацію від Gravita invest LТD з додатками; лист із пошти з додатками; заявка на фумігацію від Gravita invest LТD з додатками; заявка на фумігацію від ТОВ «Сіеранс Глобал Мерчантс» ЄДРПОУ 41649076 з додатками; лист з пошти від ТОВ «Давос-АГРО» з додатками; заявка на фумігацію від ТОВ «Сіеранс Глобал Мерчантс Україна» ЄДРПОУ 41649076 з додатками; заявка на фумігацію від ТОВ «Трейдрентранс»; заявка на фумігацію від ТОВ «Глобал Мерчантс Україна» ЄДРПОУ 41649076 з додатками; заявка на фумігацію від ТОВ «Павлоградзернопродукт» з додатками; заявка на фумігацію від ТОВ «Сіеранс Глобал Мерчантс» ЄДРПОУ 41649076 з додатками; лист з пошти з додатками; лист з додатками; лист з додатками; лист з додатками; заявка на фумігацію від Gravita invest LТD з додатками; заявка на фумігацію від ТОВ «Злата-Трейд»; лист на фумігацію з додатками; лист від ТОВ «Давос-Агро» з додатками; заявка на фумігацію від ТОВ «Мерін Брідж»; заявка від Gravita invest LТD з додатками; заявка від OOO VIМЕКSIМ з додатками; заявка від Gravita invest LТD з додатками; лист з додатками; лист з додатками; лист з додатками; заявка від ТОВ «Злата-Трейд» з додатками; заявка від ТОВ «Сіеранс Глобал Мерчантс Україна» з додатками; заявка від ТОВ «Злата-Трейд» з додатками; заявка від ТОВ «Зеско ЯНГ» з додатками; лист з додатками; лист з додатками; лист з додатками; заявка від ТОВ «Сіеранс Глобал Мерчантс Україна»; інвойс; заявка від ТОВ «Сіеранс Глобал»; заявка від ТОВ «Злата-Трейд» з додатками; лист з додатками; заявка від ТОВ «Злата-Трейд» з додатками; заявка від ПП «Центрагроекспорт» з додатками; лист з додатками; заявка від ТОВ «Сіеранс Глобал Мерчантс Україна»; заявка від ТОВ «Сіеранс Глобал Мерчантс Україна»; заявка від ТОВ «Злата-Трейд»; лист з додатками; заявка від ПП «Центрагроекспорт» з додатками; заявка від ТОВ «РІВ.А.Холдінг» з додатками; заявка від ТОВ «Зеско ЯНГ» ЄДРПОУ 44388687 з додатками; заявка від ТОВ «Сіеранс Глобал Мерчантс Україна»; заявка від ТОВ «Сіеранс Глобал Мерчантс Україна» з додатками; заявка від ТОВ «РІВ.А.Холдінг»; лист з додатками; заявка від ТОВ «Сіеранс Мерчантс Україна»; лист з додатками; лист з додатками; заявка від Gravita invest LТD з додатками; заявка від ТОВ «Злата Трейд» з додатками; лист з додатками, лист з додатками, заявка від ТОВ «РІВ.А.Холдінг» з додатками; заявка від ТОВ «РІВ.А.Холдінг» з додатками; заявка від ТОВ «РІВ.А.Холдінг» з додатками; заявка від ТОВ «РІВ.А.Холдінг» з додатками; заявка від ТОВ «РІВ.А.Холдінг» з додатками; лист з додатками; лист з додатками; лист з додатками; теку чорного кольору з написом «Заявки Декабрь» в яких знаходяться заявки адресовані директору ТОВ «Каліпсо В» від наступних підприємств з додатками: Моrskazvezda d.О.О; ТОВ «Павлоградзернопродукт» ЄДРПОУ 31980957; VAB «Granvera»; ПП «Атланта-Агро» ЄДРПОУ 32150080; ТОВ «Сіеранс Глобал Мерчантс Україна» ЄДРПОУ 41649076; Еко ГРУП; ТОВ «Давос-Агро» ЄДРПОУ 42175065; ТОВ «Злата Трейд» ЄДРПОУ 35623200; ТОВ «Рів.А.Холдінг» ЄДРПОУ 25829351; ТОВ «Зеско ЯНГ» ЄДРПОУ 44388687; ТОВ «ХОТЕНСТОР» ЄДРПОУ 44840026; ТОВ «МЕРІН БРІДЖ» ЄДРПОУ 31377917; листи з додатками на іноземній мові; теку зеленого кольору з написом «Фумигация 2023» в якій знаходяться сертифікати фумігації, інструкції за номерами: 83-74, 73 від 27.02.2023, 73 від 28.02.2023, 72-66, 64, 63, 61-49, 47, 46, 44-42, 40, 36, 39, 37, 35-33, 31-11, 10/2, 09-01; теку зеленого кольору з написом «заявки 2023» в якій знаходяться заявки на проведення фумігації, а саме: заявка від LТD «АТLANТА - 2АNS»; заявка від ТОВ «Сіеранс Глобал Мерчантс Україна»; заявка від «СROPFIELD TRADING Cомраnу OU»; заявка від ТОВ «ДАВОС-Агро»; заявка від ТОВ «Рів.А.Холдінг»; заявка від ТОВ «Зеско ЯНГ»; заявка від (Р.О. Вох 52053) Bul Kexim agro; заявка від «Е.К.О. Груп»; заявка від ТОВ «Павлоградзернопродукт»; заявка від ТОВ «Меркурі інвестмент»; заявка від ООО «Мерин Бридж»; заявка від URI -TRADE 2000 LТD; заявка від ТОВ «Будтехінженерінг»; заявка від ТОВ «Аполліон»; заявка від ТОВ «Мелайн Компані»; заявка від Аgroforward Trade LLC; заявка від AFRICANA-corn- Reni to Turke, з додатками; заявка від Gravita invest LТD; теку зеленого кольору з написом «ноябрь, декабрь 2022» в якій знаходяться наступні документи: журнали, ордер за грудень, листопад; податкові накладні ТОВ «Каліпсо В» з покупцями: ТОВ «Злата-Трейд», ТОВ «Хотенстор», ТОВ «Павлоградзернопродукт», ПП «Атлант-Агро», ТОВ «Велес»; акти прийому виконаних робіт про проведення знезараження, замовники: МК МЕRСНАNTS SA, Region Grain Cомраnу AG, ТОВ «Злата-Трейд», ТОВ «Хотехістор», ТОВ «Рів.А.Холдінг» та інші; звіти про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт; журнали, ордер про прихід послуг за грудень; виписка по рахунку ТОВ «Каліпсо В» банк Південний; журнали витрати послуг за листопад; рахунки на оплату; акти надання послуг; папку для паперу з написом «Исходящая документация» в якій знаходяться: лист ТОВ «Каліпсо В» про надання дозволу на проведення фумігаційних робіт до митний пост «Ізмаїльський» Одеської митниці, митний пост «Ренійський» Одеської митниці.; папку для паперу з написом «Додаток 1 Таможня 2023 год» в якій знаходяться: оригінали заявок ТОВ «Каліпсо-В» які мають відомості про товари та іншу інформацію, необхідну для здійснення митних формальностей; теку зеленого кольору із заявами та написом «сентябрь, октябрь 2022» в якій знаходяться наступні документи: журнали, ордер ООО «Каліпсо В» витрати послуг за жовтень 2022 року; акти прийому виконаних робіт про проведення знезараження, замовники: ТОВ «Трейдентранс», ООО VIМЕКSIM SRB, ТОВ «Рів.А.Холдінг», МК МЕRСНАNTS SA, AGROFOR WARD ТRADE, ТОВ «Злата-Трейд», ZARIA ТRADE LTD, GRAVITA INVEST LТD, ПП «Центрагроекспорт»; податкові накладні; журнали, ордер про прихід товарів за жовтень 2022 року; рахунки на оплату покупець ТОВ «Каліпсо В»; акти надання послуг; акти наданих послуг з розподілу природного газу.

Ухвала підлягає негайному виконанню.

Ухвала про накладення арешту може бути оскаржена безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом 5 днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення30.06.2023
Оприлюднено06.05.2024
Номер документу112073951
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —757/26124/23-к

Ухвала від 30.06.2023

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Новак Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні