Ухвала
від 11.07.2023 по справі 717/1193/23
КЕЛЬМЕНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 717/1193/23

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без руху

11 липня 2023 року , суддя Кельменецького районного суду Чернівецької області Туржанський В.В. в приміщенні суду в смт Кельменці, розглянув позовну заяву ОСОБА_1 до Кельменецької селищної ради Дністровського району Чернівецької області про визнання права власності.

ВСТАНОВИВ:

Представник позивача ОСОБА_2 подав до суду позовну заяву, яка не відповідає вимогам ст. 175 ЦПК України.

Зокрема, всупереч вимогам ст. 175 ЦПК України, у позовній заяві не зазначено доказів, які підтверджують, що позивач відкрито та безперервно володів будівлею свинарника маточника, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , та нежитловою будівлею штучного запліднення з підвалом, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , протягом понад десяти років.

Згідно доч.5ст.177ЦПК України,позивач зобов`язанийдодати допозовної заявивсі наявнів ньогодокази,що підтверджуютьобставини,на якихґрунтуються позовнівимоги (якщоподаються письмовічи електроннідокази позивачможе додатидо позовноїзаяви копіївідповідних доказів).

Згідно доч.1ст.177ЦПК України позивачповинен додатидо позовноїзаяви їїкопії такопії всіхдокументів,що додаютьсядо неї,відповідно докількості відповідачіві третіхосіб.

Враховуючи наведене, вважаю, що дану позовну заяву слід залишити без руху та надати позивачу строк для усунення вищевказаних недоліків.

Вказані недоліки позовної заяви усуваються шляхом подання до суду позовної заяви у новій редакції, відповідних доказів, а також копії позовної заяви з додатками для відповідача.

Керуючись ст. ст. 175, 185 ЦПК України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Кельменецької селищної ради Дністровського району Чернівецької області про визнання права власності - залишити без руху, про що повідомити позивача.

Надати ОСОБА_1 5 днів для виправлення вказаних недоліків. Строк для виправлення недоліків відраховувати з моменту отримання копії ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудКельменецький районний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення11.07.2023
Оприлюднено14.07.2023
Номер документу112150420
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: визнання права власності

Судовий реєстр по справі —717/1193/23

Рішення від 19.09.2023

Цивільне

Кельменецький районний суд Чернівецької області

Туржанський В. В.

Ухвала від 24.07.2023

Цивільне

Кельменецький районний суд Чернівецької області

Туржанський В. В.

Ухвала від 11.07.2023

Цивільне

Кельменецький районний суд Чернівецької області

Туржанський В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні