Ухвала
від 17.07.2023 по справі 646/3531/23
ЧЕРВОНОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

№ провадження 2-а/646/39/2023

Справа № 646/3531/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17 липня 2023 року м. Харків

Червонозаводський районний суд м.Харкова у складі судді Демченко І.М. у порядку вирішення питання про прийняття до розгляду та відкриття провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Харківської міської ради, ОСОБА_2 , Адміністрації Салтівського району Харківської міської ради, Департаменту інфраструктури, Міністерства соціальної політики України, треті особи на стороні відповідача: Державна казначейська служба України, пункт незламності ХЗОШ № 98 Харківської міської ради, третя особа на стороні позивача: ОСОБА_3 про здійснення права на захист,

В С Т А Н О В И В :

Позивач ОСОБА_1 на електронну адресу Червонозаводського районного суду м.Харкова направив позовну заяву про захист його прав шляхом визнання незаконним та скасування правового акту індивідуальної дії, стягнення матеріальної та моральної шкоди, проведення розрахунків належних йому виплат, покращення та модернізації пункту незламності, інфраструктури м.Харкова, встановлення безкоштовних туалетів з безоплатним цілодобовим безперешкодним доступом, установки автоматів з безкоштовною джерельною газованою водою та обладнання закладів міста безкоштовними зарядками, обладнання пункту незламності сонячними батареями, врегулювання цін на продукти харчування та контроль якості продуктів харчування та строків їх придатності у торгівельній мережі м.Харкова.

При зверненні до Червонозаводського районного суду м.Харкова ОСОБА_1 використав спосіб надсилання позовної заяви не за допомогою підсистеми «Електронний суд», а електронною поштою.

Відповідно до ч. 10 ст. 44 КАС України якщо документи подаються учасниками справи до суду велектронній формі, такі документи скріплюютьсяелектронним підписом учасника справи.

Скориставшись сервісом перевірки кваліфікованогоелектронного підпису судом встановлено, що подані до суду документи його не містять.

Відповідно до вимог п. 3 ч. 4 ст. 169 КАС України позовна заява повертається позивачеві, якщо позов не підписано.

Керуючись ст.ст.44, 169 КАС України, суд

П О С Т А Н О В И В :

Позов ОСОБА_1 до Харківської міської ради, ОСОБА_2 , Адміністрації Салтівського району Харківської міської ради, Департаменту інфраструктури, Міністерства соціальної політики України, треті особи на стороні відповідача: Державна казначейська служба України, пункт незламності ХЗОШ № 98 Харківської міської ради, третя особа на стороні позивача: ОСОБА_3 про здійснення права на захист повернути позивачеві.

Ухвала може бути оскаржена повністю або частково учасниками справи, а також особами, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їх права, свободи, інтереси та (або) обов`язки до Харківського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Другого апеляційного адміністративного суду протягом 15 днів з дня її складення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду. Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, визначених частиною другою статті 299 ЦПК України.

Суддя Червонозаводського районного

суду м.Харкова І.М.Демченко

Дата ухвалення рішення17.07.2023
Оприлюднено18.07.2023
Номер документу112211538
СудочинствоАдміністративне
Сутьздійснення права на захист

Судовий реєстр по справі —646/3531/23

Ухвала від 17.07.2023

Адміністративне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Демченко І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні