Ухвала
від 17.07.2023 по справі 338/933/23
БОГОРОДЧАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

Справа №338/933/23

17 липня 2023 року селище Богородчани

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області в складі головуючого судді Куценка О. О., секретаря судового засідання Двібородчин І. В. розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду селища Богородчани цивільну справу за позовною заявою органу опіки та піклування в особі виконавчого комітету Городницької селищної ради Звягельського району Житомирської області, в інтересах малолітньої ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог ОСОБА_3 , орган опіки та піклування в особі Служби у справах дітей Старобогородчанської сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області, Центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім» Житомирської обласної ради про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів,

в с т а н о в и в :

26 червня 2023 року до органу опіки та піклування в особі виконавчого комітету Городницької селищної ради Звягельського району Житомирської області в інтересах малолітньої ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про позбавлення батьківських прав відносно дочки ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 та стягнення аліментів у розмірі частки від всіх видів доходу щомісячно, але не менше 50 % прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку шляхом перерахунку на особистий рахунок дитини у відділенні Державного ощадного банку України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог ОСОБА_3 , орган опіки та піклування в особі Служби у справах дітей Старобогородчанської сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області, Центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім» Житомирської обласної ради.

30 червня 2023 року до суду надійшла інформація, щодо місця реєстрації відповідача, відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 187 ЦПК України, ухвалою суду 30 червня 2023 року відкрито провадження у справі, постановлено розглядати справу в порядку загального позовного провадження та призначено підготовче судове засідання.

В підготовче судове засідання представник позивача органу опіки та піклування в особі виконавчого комітету Городницької селищної ради Звягельського району Житомирської області не з`явився, надіславши заяву про проведення підготовчого судового засідання за відсутності органу опіки та піклування та клопотання про долучення до матеріалів справи письмових доказів. Просив закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Відповідач в підготовче судове засідання не з`явився про час та місце судового розгляду повідомлявся належним чином.

Третя особа ОСОБА_3 в підготовче судове засідання не з`явилася про час та місце судового розгляду повідомлялася належним чином.

Представник третьої особи - органу опіки та піклування в особі Служби у справах дітей Старобогородчанської сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області Михайлів Н. Р. та представник третьої особи - Центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім» Житомирської обласної ради Піонтківська І. в підготовче судове засідання не з`явились, надіславши до суду письмове клопотання про розгляд справи за їх відсутності. Просили закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Суд зважаючи на положення ст. 198, 223 ЦПК України,вважає можливим провести підготовче засідання у відсутність учасників.

Відповідно до ч. 2ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою технічних засобів не здійснювалось.

Згідно до ст. 197ЦПК України, судом вчинені всі дії, необхідні для підготовки справи до розгляду по суті.

Враховуючи те, що спір між сторонами не врегульований, виходячи з предмету спору, змісту позовної заяви, доданих до такої матеріалів, враховуючи об`єм доказів, які підлягають дослідженню, суд приходить до висновку про необхідність призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.197,200, 260 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в :

Клопотання представника позивача про долучення до матеріалів справи письмових доказів задовольнити.

Закрити підготовче провадження у справі за позовною заявою органу опіки та піклування в особі виконавчого комітету Городницької селищної ради Звягельського району Житомирської області, в інтересах малолітньої ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог ОСОБА_3 , орган опіки та піклування в особі Служби у справах дітей Старобогородчанської сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області, Центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім» Житомирської обласної ради про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритомусудовому засіданні зповідомленням (викликом) учасниківна 14 годину 00 хвилин 17 серпня 2023року у приміщенні Богородчанського районного суду Івано-Франківської області, селище Богородчани вулиця Тараса Шевченка, 68.

Встановити загальний порядок та обсяг дослідження доказів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://bg.if.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає, проте заперечення на неї може бути включене до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя:

Дата ухвалення рішення17.07.2023
Оприлюднено18.07.2023
Номер документу112221882
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —338/933/23

Рішення від 11.09.2023

Цивільне

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області

Куценко О. О.

Ухвала від 17.07.2023

Цивільне

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області

Куценко О. О.

Ухвала від 30.06.2023

Цивільне

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області

Куценко О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні