Ухвала
від 20.07.2023 по справі 301/2042/23
ІРШАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 301/2042/23

УХВАЛА

про призначення справи до розгляду

"20" липня 2023 р. Іршавський районний суд Закарпатської області в складі:

головуючого судді Гичка О.Б.,

за участю секретаря судового засідання Мелай В.Ю.,

провівши підготовче судове засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , третя особа : Зарічанська сільська рада Хустського району Закарпатської області про визнання осіб такими, що втратили право користування житлом,-

В С Т А Н О В И В :

ОСОБА_1 звернувся до Іршавського районного суду Закарпатської області з позовною заявою до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , третя особа : Зарічанська сільська рада Хустського району Закарпатської області про визнання осіб такими, що втратили право користування житлом.

Ухвалою Іршавського районного суду Закарпатської області від 12 червня 2023 року прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі.

Приписами ст. 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про : залишення позовної заяви без розгляду; закриття провадження у справі; закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Позивач ОСОБА_1 , представник позивача адвокат Сенчик О.Ш. в підготовче судове засідання не з`явилися, причини неявки суду не повідомили, хоча належним чином були повідомлені про час і місце розгляду справи.

Відповідачі ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , представник третьої особи Зарічанської сільської рада Хустського району Закарпатської області в підготовче судове засідання не з`явилися, причини неявки суду не повідомили, хоча належним чином були повідомлені про час і місце розгляду справи.

Представник відповідачів адвокат Костак І.І. в підготовче судове засідання не з`явився, подав до суду заяву про відкладення підготовчого судового засідання та відзив на позовну заяву.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду, чи закриття провадження у справі судом не встановлено, а тому суд вважає, що справу слід призначити до розгляду по суті, а підготовче провадження закрити.

В ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання, проведено наступні підготовчі дії: направлено позивачу, представнику позивача копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію позовної заяви та копії доданих до неї документів відповідачам та третій особі, визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовних вимог та склад учасників судового процесу, встановлено порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, порядок дослідження доказів, якими вони обгрунтовуються.

З урахуванням вказаного, суд, приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 197-200, 259, 260 ЦПК України, суд,

П О С Т А Н О В И В :

Закрити підготовче провадження у справі.

Призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , третя особа : Зарічанська сільська рада Хустського району Закарпатської області про визнання осіб такими, що втратили право користування житлом до судового розгляду по суті на 06 вересня 2023 року на 11год.00хв. в приміщенні Іршавського районного суду Закарпатської області за адресою: вул. Шевченка, 23, м. Іршава Закарпатської області.

Встановити позивачу, представнику позивача п`ятиденний строк з моменту отримання копії ухвали для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам ч.ч.3-5ст.178 ЦПК України, копія якої одночасно з надісланням (наданням) до суду повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи.

Встановити відповідачам, представнику відповідачів п`ятиденний строк з моменту отримання відповіді на відзив для подання заперечення, яке має відповідати вимогам ч.ч.3-5ст.178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Повідомити сторони про місце, дату і час слухання справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України : http://ir.zk.court.gov.ua/sud0705/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та оскарженню не підлягає.

Суддя Іршавського

районного суду: О. Б. Гичка

Дата ухвалення рішення20.07.2023
Оприлюднено24.07.2023
Номер документу112340198
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із житлових відносин, з них про визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням

Судовий реєстр по справі —301/2042/23

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Куштан Б. П.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Куштан Б. П.

Рішення від 16.11.2023

Цивільне

Іршавський районний суд Закарпатської області

Гичка О. Б.

Рішення від 16.11.2023

Цивільне

Іршавський районний суд Закарпатської області

Гичка О. Б.

Ухвала від 06.09.2023

Цивільне

Іршавський районний суд Закарпатської області

Гичка О. Б.

Ухвала від 20.07.2023

Цивільне

Іршавський районний суд Закарпатської області

Гичка О. Б.

Ухвала від 12.06.2023

Цивільне

Іршавський районний суд Закарпатської області

Гичка О. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні