Ухвала
від 24.07.2023 по справі 491/514/23
АНАНЬЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №491/514/23

УХВАЛА

24 липня 2023 року м. Ананьїв

Суддя Ананьївського районного суду Одеської області Надєр Л.М., розглянувши клопотання представника заявника - адвоката Ліпецької Вікторії Василівни в інтересах ОСОБА_1 про проведення судового засідання у режимі відеоконференції по цивільній справі за заявою ОСОБА_1 про встановлення факту батьківства, заінтересована особа: Любашівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Подільському районі Одеської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса),

ВСТАНОВИЛА:

В провадженні Ананьївського районного суду Одеської області знаходиться цивільна справа за заявою ОСОБА_1 про встановлення факту батьківства, заінтересована особа: Любашівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Подільському районі Одеської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса).

21 липня 2023 року через систему «Електронний суд» до Ананьївського районного суду Одеської області надійшло клопотання представника заявника - адвоката Ліпецької Вікторії Василівни в інтересах ОСОБА_1 про проведення судового засідання, яке призначене не 09 серпня 2023 року на 10 годину 00 хвилин, в режимі відеоконференції в приміщенні Балтського районного суду Одеської області.

Своє клопотання представник заявника мотивує продовженням в України строку дії військового стану, а також тим, що вона проживає в м. Балта Одеської області.

Згідно ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Враховуючи викладене, приходжу до висновку про задоволення вказаного клопотання.

Керуючись ст.ст. 212, 260 ЦПК України, суддя

ПОСТАНОВИЛА:

Задовольнити клопотання представника заявника - адвоката Ліпецької Вікторії Василівни в інтересах ОСОБА_1 про проведення судового засідання у режимі відеоконференції по цивільній справі за заявою ОСОБА_1 про встановлення факту батьківства, заінтересована особа: Любашівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Подільському районі Одеської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса).

Провести судове засідання, призначене на 09 серпня 2023 року на 10 годину 00 хвилин по цивільній справі за заявою ОСОБА_1 про встановлення факту батьківства, заінтересована особа: Любашівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Подільському районі Одеської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) дистанційно в режимі відеоконференції в приміщенні Балтського районного суду Одеської області.

Представнику заявника ОСОБА_2 з`явитися до Балтського районного суду Одеської області для участі в судовому засіданні у режимі відеоконференції о 10 годині 00 хвилин 09 серпня 2023 року.

Доручити Балтському районному суду Одеської області забезпечити участь представника заявника ОСОБА_2 у судовому засіданні в режимі відеоконференції 09 серпня 2023 року о 10 годині 00 хвилин, а також створити необхідні умови для проведення відеоконференції на вказану дату та час, забезпечити судового розпорядника або секретаря судового засідання цього суду, який зобов`язаний перевірити документи, що посвідчують особу, та перебувати поряд до закінчення судового засідання.

Копію ухвали надіслати до Балтського районного суду Одеської області та представнику заявника ОСОБА_2 для виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Надєр Л.М.

Дата ухвалення рішення24.07.2023
Оприлюднено26.07.2023
Номер документу112386489
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про встановлення батьківства або материнства

Судовий реєстр по справі —491/514/23

Рішення від 09.08.2023

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Надєр Л. М.

Рішення від 09.08.2023

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Надєр Л. М.

Ухвала від 24.07.2023

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Надєр Л. М.

Ухвала від 19.07.2023

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Надєр Л. М.

Ухвала від 29.06.2023

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Надєр Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні