Рішення
від 26.07.2023 по справі 214/2228/23
САКСАГАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 214/2228/23

2/214/2835/23

Р І Ш Е Н Н Я

Іменем України

(вступна та резолютивна частини)

26 липня 2023 року м. Кривий Ріг

Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Ткаченка А.В.,

за участю:

секретаря судового засідання Попкової Ю.В.,

представника позивача ОСОБА_1 ,

відповідача ОСОБА_2 ,

розглянувши увідкритому підготовчомусудовому засіданнів залісуду впорядку загальногопозовного провадженняцивільну справу№214/2228/23за позовноюзаявоюВиконавчого комітету Саксаганської районної у місті ради, представленого органом опіки та піклування, що діє в інтересах малолітнього ОСОБА_3 , до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Криворізький міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, про позбавлення батьківських прав, стягнення аліментів на утримання малолітньої дитини, -

УХВАЛИВ:

Позовні вимоги Виконавчого комітету Саксаганської районної у місті ради, представленого органом опіки та піклування, що діє в інтересах малолітнього ОСОБА_3 , до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Криворізький міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, про позбавлення батьківських прав, стягнення аліментів на утримання малолітньої дитини задовольнити.

Позбавити ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , батьківських прав у відношенні малолітньої дитини сина ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Стягувати зі ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , аліменти на утримання малолітнього сина ОСОБА_3 , в розмірі 1/4 частини від усіх видів її заробітку (доходу), але не менше 50% гарантованого прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, щомісячно, починаючи з 31 березня 2023 року і до досягнення дитиною повноліття на користь державного закладу, в якому буде перебувати дитина, або опікуна.

Стягнути зі ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , в дохід держави до спеціального фонду Державного бюджету України судовий збір в розмірі 2147 грн. 20 коп.

Допустити негайне виконання рішення суду в частині стягнення аліментів у межах суми платежу за один місяць.

Рішення може бути оскаржено безпосередньо до Дніпровського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом 30 днів з дати складання рішення. Рішення набирає законної сили після закінчення строку на подання апеляційної скарги усіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги, рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження, або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Відомості про учасників справи:

Виконавчий комітет Саксаганської районної у місті ради, представлений органом опіки та піклування, код ЄДРПОУ 05410872, юридична адреса: Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Володимира Великого, буд.32.

ОСОБА_2 , РНОКПП НОМЕР_1 , адреса реєстрації місця проживання: АДРЕСА_1 (утримується під вартою в Державній установі «Криворізька УВП №3» у Дніпропетровській області).

Криворізький міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, код ЄДРПОУ 24450647, юридична адреса: Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Павла Глазового, буд.4-а.

Повне рішення суду буде складене протягом 10 днів з дня проголошення вступної та резолютивної частин.

Суддя А.В. Ткаченко

Дата ухвалення рішення26.07.2023
Оприлюднено27.07.2023
Номер документу112424825
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —214/2228/23

Рішення від 26.07.2023

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Ткаченко А. В.

Рішення від 26.07.2023

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Ткаченко А. В.

Ухвала від 03.04.2023

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Ткаченко А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні