Ухвала
від 27.07.2023 по справі 925/1399/22
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

18005, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 307, тел. канцелярії (0472) 31-21-49, inbox@ck.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

27 липня 2023 року м. Черкаси справа № 925/1399/22

Господарський суд Черкаської області у складі головуючого судді Боровика С.С., розглянувши заяву ліквідатора банкрута Голінного А.М. про стягнення з керівника документів та майнових активів банкрута

у справі за заявою

ініціюючого кредитора, Головного управління ДПС у Черкаській області,

до боржника, Приватного підприємства Мавларо-Гарант,

про банкрутство юридичної особи,

ВСТАНОВИВ:

Постановою Господарського суду Черкаської області від 30.05.2023 боржника визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого Голінного А.М.

Від ліквідатора банкрута, арбітражного керуючого Голінного А.М., надійшла заява, в якій просить суд:

Стягнути із керівника приватного підприємства Мавларо-Гарант Студенцова Віктора Олександровича ( АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , дата народження: ІНФОРМАЦІЯ_1 ) та передати приватному підприємству Мавларо-Гарант (18006, м. Черкаси, вул. Добровольського, 1, код ЄДРПОУ 39321820), в особі ліквідатора банкрута, арбітражного керуючого Голінного Андрія Михайловича (свідоцтво № 1407 від 16.07.2013 року, адреса офісу: 18001, м. Черкаси, вул. Чигиринська, 13, адреса кореспонденції: 18030, м. Черкаси, А/С 2992, РНОКПП НОМЕР_2 ) бухгалтерські і інші документи та активи приватного підприємства Мавларо-Гарант, а саме: оригінали реєстраційних документів, печатки, штампи підприємства; документи на підтвердження наявних майнових активів та майнових прав на активи, їх місцезнаходження; оригінали фінансової, податкової звітності та звітності до органів статистики, пенсійного фонду та фондів соціального страхування за період діяльності підприємства; головні книги, бухгалтерську та кадрову документацію за період підприємницької діяльності підприємства; книги з нарахувань заробітної плати працівникам, накази по особовому складу за період підприємницької діяльності боржника; відомості про дебіторську заборгованість (перелік дебіторів, їх адреси, сума боргу, дата виникнення боргу, підстави виникнення боргу: договори, накладні, акти виконаних робіт та інше); відомості про кредиторську заборгованість (перелік кредиторів, їх адреси, сума боргу, дата виникнення боргу, підстави виникнення боргу: договори, накладні, акти на поставку товарів, виконаних робіт та інше); перелік договорів на передачу майна боржником іншим особам в оренду, позику, безоплатне користування тощо, чи перелік майна переданого без таких договорів; відомості про заборгованість по заробітній платі (відомість: ПІБ, ідентифікаційний номер, сума боргу станом на 30.05.2023 р.); оригінали договорів купівлі-продажу, акти прийому-передач ТМЦ, оригінали експертних оцінок майна (в разі їх проведення); оригінали документів, що підтверджують право користування земельними ділянками; матеріальні та інші цінності підприємства, майнові активи, права на активи, в т.ч.: запаси 601,6 тис. грн., дебіторська заборгованість за продукцію, товари, роботи, послуги 4,0 тис. грн., дебіторська заборгованість за розрахунками з бюджетом 16,4 тис. грн., інша поточна дебіторська заборгованість 2,5 тис. грн., гроші та їх еквіваленти 1012,5 тис. грн., інші оборотні активи 64,3 тис. грн.

Відповідно до ст.59 Кодексу з процедур банкрутства протягом 15 днів з дня призначення ліквідатора відповідні посадові особи банкрута зобов`язані передати бухгалтерську та іншу документацію, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності банкрута ліквідатору. У разі ухилення від виконання зазначених обов`язків відповідні посадові особи банкрута несуть зобов`язання щодо відшкодування збитків, завданих таким ухиленням.

Відповідно до ст.61 Кодексу з процедур банкрутства ліквідатор з дня свого призначення здійснює такі повноваження: виконує повноваження керівника (органів управління) банкрута; виконує функції з управління та розпорядження майном банкрута; проводить інвентаризацію та визначає початкову вартість майна банкрута; приймає у своє відання майно боржника, забезпечує його збереження; формує ліквідаційну масу.

Таким чином, з метою повного та ефективного здійснення ліквідаційної процедури та виконання повноважень ліквідатора, суд вважає за необхідне заяву задовольнити.

Керуючись Кодексом України з процедур банкрутства, статтею 234 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1.Заяву ліквідатора банкрута задовольнити.

2.Стягнути із керівника приватного підприємства Мавларо-Гарант Студенцова Віктора Олександровича ( АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , дата народження: ІНФОРМАЦІЯ_1 ) та передати приватному підприємству Мавларо-Гарант (18006, м. Черкаси, вул. Добровольського, 1, код ЄДРПОУ 39321820), в особі ліквідатора банкрута, арбітражного керуючого Голінного Андрія Михайловича (свідоцтво № 1407 від 16.07.2013 року, адреса офісу: 18001, м. Черкаси, вул. Чигиринська, 13, адреса кореспонденції: 18030, м. Черкаси, А/С 2992, РНОКПП НОМЕР_2 ) бухгалтерські і інші документи та активи приватного підприємства Мавларо-Гарант, а саме: оригінали реєстраційних документів, печатки, штампи підприємства; документи на підтвердження наявних майнових активів та майнових прав на активи, їх місцезнаходження; оригінали фінансової, податкової звітності та звітності до органів статистики, пенсійного фонду та фондів соціального страхування за період діяльності підприємства; головні книги, бухгалтерську та кадрову документацію за період підприємницької діяльності підприємства; книги з нарахувань заробітної плати працівникам, накази по особовому складу за період підприємницької діяльності боржника; відомості про дебіторську заборгованість (перелік дебіторів, їх адреси, сума боргу, дата виникнення боргу, підстави виникнення боргу: договори, накладні, акти виконаних робіт та інше); відомості про кредиторську заборгованість (перелік кредиторів, їх адреси, сума боргу, дата виникнення боргу, підстави виникнення боргу: договори, накладні, акти на поставку товарів, виконаних робіт та інше); перелік договорів на передачу майна боржником іншим особам в оренду, позику, безоплатне користування тощо, чи перелік майна переданого без таких договорів; відомості про заборгованість по заробітній платі (відомість: ПІБ, ідентифікаційний номер, сума боргу станом на 30.05.2023 р.); оригінали договорів купівлі-продажу, акти прийому-передач ТМЦ, оригінали експертних оцінок майна (в разі їх проведення); оригінали документів, що підтверджують право користування земельними ділянками; матеріальні та інші цінності підприємства, майнові активи, права на активи, в т.ч.: запаси 601,6 тис. грн., дебіторська заборгованість за продукцію, товари, роботи, послуги 4,0 тис. грн., дебіторська заборгованість за розрахунками з бюджетом 16,4 тис. грн., інша поточна дебіторська заборгованість 2,5 тис. грн., гроші та їх еквіваленти 1012,5 тис. грн., інші оборотні активи 64,3 тис. грн.

3. Видати наказ.

Ухвала суду набрала законної сили, однак може бути оскаржена до Північного апеляційного господарського суду.

Суддя С.С.Боровик

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення27.07.2023
Оприлюднено31.07.2023
Номер документу112458876
СудочинствоГосподарське
КатегоріяСправи позовного провадження Справи про банкрутство, з них: банкрутство юридичної особи

Судовий реєстр по справі —925/1399/22

Ухвала від 30.04.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Боровик С.С.

Ухвала від 16.04.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Боровик С.С.

Ухвала від 11.03.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Боровик С.С.

Ухвала від 07.03.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Боровик С.С.

Ухвала від 29.01.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Боровик С.С.

Ухвала від 27.07.2023

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Боровик С.С.

Ухвала від 30.05.2023

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Боровик С.С.

Постанова від 30.05.2023

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Боровик С.С.

Ухвала від 24.04.2023

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Боровик С.С.

Ухвала від 17.04.2023

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Боровик С.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні