Ухвала
від 07.07.2023 по справі 466/6182/22
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 466/6182/22

Провадження № 2/466/506/23

УХВАЛА

«07» липня 2023 року Шевченківський районний суд м. Львова

в складі : головуючого судді Кавацюка В.І

при секретарі Хомляк О.П.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Львові об`єднану цивільну справу за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «Управлінська компанія «Наш дім Рясне» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за послуги з утримання будинку і прибудинкової території та позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «Управлінська компанія «Наш дім Рясне» про визнання недійсним рішення загальних зборів співвласників багатоквартирного будинку та визнання недійсним договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком,

у с т а н о в и в :

У провадженні Шевченківського районного суду м.Львова знаходиться об`єднана цивільна справа за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «Управлінська компанія «Наш дім Рясне» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за послуги з утримання будинку і прибудинкової території та позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «Управлінська компанія «Наш дім Рясне» про визнання недійсним рішення загальних зборів співвласників багатоквартирного будинку та визнання недійсним договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком.

20 червня 2023 року ОСОБА_1 подав до суду клопотання, у якому просив залучити до участі в справі в якості співвідповідача ОСОБА_3 , оскільки від імені всіх мешканців будинку АДРЕСА_1 діяла ОСОБА_3 , підписувала Договір про надання послуг з управління багатоквартирним будинком від 01 серпня 2020 року.

Учасники процесу в судове засідання не з`явились.

У відповідності до положень ч.2 ст. 247 ЦПК України у зв`язку з неявкою в судове засідання всіх учасників справи, фіксування цього підготовчого судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Згідно із ст.51 ЦПК України, суд першої інстанції має право за клопотанням позивача до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання залучити до участі у ній співвідповідача. Про залучення співвідповідача чи заміну неналежного відповідача постановляється ухвала. За клопотанням нового відповідача або залученого співвідповідача розгляд справи починається спочатку.

За таких обставин суд приходить до висновку про необхідність залучення до участі в справі в якості співвідповідача ОСОБА_3 .

На підставі наведеного та керуючись ст.ст.19, 51, 196, 189, 247, 260 ЦПК України,

у х в а л и в :

Заяву ОСОБА_1 про залучення до участі в справі співвідповідача задовольнити.

Залучити до участі в справі в якості співвідповідача ОСОБА_3 , яка проживає за адресою: АДРЕСА_2 .

Направити відповідачу ОСОБА_3 , копію даної ухвали та копію позовної заяви з додатками.

Роз`яснити особам, які беруть участь у справі, що після залучення до участі у справі співвідповідача справа за клопотанням залученого співвідповідача розглядається спочатку.

Позивачу необхідно надати суду попередній (орієнтовний) розрахунок суми судових витрат, які позивач поніс і які очікує понести у зв`язку із розглядом справи, підтвердження про те, що ними не подано іншого позову (позовів) до цього ж відповідача (відповідачів) з тим самим предметом та з тих самих підстав.

Надати відповідачам строк для надання відзиву на позовну заяву протягом двадцяти днів з дня отримання даної ухвали суду.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Відомості щодо розгляду справи сторони можуть отримати за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://sh.lv.court.gov.ua/sud1328/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: В. І. Кавацюк

СудШевченківський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення07.07.2023
Оприлюднено03.08.2023
Номер документу112550316
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із житлових відносин, з них про стягнення плати за користування житлом

Судовий реєстр по справі —466/6182/22

Ухвала від 09.05.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Федорова О. Ф.

Ухвала від 01.02.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Федорова О. Ф.

Ухвала від 29.09.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Кавацюк В. І.

Ухвала від 07.07.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Кавацюк В. І.

Ухвала від 12.05.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Кавацюк В. І.

Ухвала від 18.08.2022

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Кавацюк В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні