Ухвала
від 14.09.2010 по справі 8899/10/1570
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а-8899/10/1570

УХВАЛА

14 вересня 2010 року м.Одеса

Суддя Одеського окружно го адміністративного суду - Іванов Е.А., розглянувши мате ріали адміністративної спра ви за позовом Приморської ми тниці до Підрозділу примусов ого виконання рішень відділу Державної виконавчої служби Головного управління юстиці ї в Одеській області в особі н ачальника підрозділу Поля кова В.В. та заступника нача льника підрозділу Пірожка О.А. про визнання дій неправ омірними та зупинення викона вчого провадження -

ВСТАНОВИВ:

До господарського суд у Одеської області звернулас я з позовом приморська митни ця до Підрозділу примусового виконання рішень відділу Де ржавної виконавчої служби Го ловного управління юстиції в Одеській області в особі нач альника підрозділу Поляко ва В.В. та заступника началь ника підрозділу Пірожка О.А . про визнання дій неправом ірними та зупинення виконавч ого провадження.

Ухвалою Господарського су ду Одеської області від 18.06.2007 ро ку було відмовлено у відкрит тя провадження по справі за з азначеним позовом, у зв' язк у з тим, що позов ні підлягає р озгляду в порядку адміністра тивного судочинства в Господ арському суді.

Ухвалою Одеського апеляці йного адміністративного суд у від 17.06.2010 року скасовано ухвал у Господарського суду Одеськ ої області щодо відмови у від критті провадження та, в зв' язку з тим, що 03.07.2007 року розпоча в свою діяльність Одеський о кружний адміністративний су д, справу направлено до Одесь кого окружного адміністрати вного суду для відкриття про вадження та подальшого розгл яду.

Розглянувши матеріали дан ої адміністративної справи, суддя прийшов до наступних в исновків.

Відповідно до інформації Д ержавного підприємства «Інф ормаційний ресурсний центр» , отриманої на сайті www.irc.gov.ua , Приморська митниця, розташо вана за адресою 68000, Одеська обл асть, м. Іллічівськ, вул. проми слова 2, код ЄДРПОУ 34830980 припинил а своє існування.

Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 109 КАС У країни, суддя відмовляє у від критті провадження в адмініс тративній справі, якщо наста ла смерть фізичної особи чи п рипинено юридичну особу, які звернулися із позовною заяв ою, або до яких пред' явлено а дміністративний позов, якщо спірні правовідносини не доп ускають правонаступництва.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає за необхідне відм овити у відкритті провадженн я в справі, оскільки юридичну особу, яка є позивачем у даній справі припинено.

Керуючись ст. 109, 158, 160, 165 КАС Ук раїни, суд, -

УХВАЛИВ:

У відкритті проваджен ня в адміністративній справі за позовом Приморської митн иці до Підрозділу примусовог о виконання рішень відділу Д ержавної виконавчої служби Г оловного управління юстиції в Одеській області в особі на чальника підрозділу Поляк ова В.В. та заступника начал ьника підрозділу Пірожка О .А. про визнання дій неправо мірними та зупинення виконав чого провадження - відмов ити.

Копію ухвали разом із заявою та всіма додатками до неї надіслати позивачу.

Ухвала може бути оск аржена до Одеського апеляцій ного адміністративного суду через суд першої інстанції ш ляхом подачі апеляційної ска рги в 5-денний строк з дня отри мання її копії.

Суддя Іванов Е.А .

Дата ухвалення рішення14.09.2010
Оприлюднено23.09.2010
Номер документу11256180
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання дій неправ омірними та зупинення викона вчого провадження

Судовий реєстр по справі —8899/10/1570

Ухвала від 14.09.2010

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Іванов Е. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні