Ухвала
від 25.07.2023 по справі 761/20629/23
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

1[1]

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ

Київського апеляційного суду в складі:

головуючого суддіОСОБА_1 ,суддів при секретарі судового засіданняОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду в м. Києві 25 липня 2023 року апеляційну скаргу прокурора Офісу Генерального прокурора ОСОБА_5 на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду м. Києва від 19 червня 2023 року,

за участі:

прокурора ОСОБА_5 ,

представника власника майна ОСОБА_6

ВСТАНОВИЛА:

Вказаною ухвалою відмовлено у задоволенні клопотання прокурора другого відділу управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення Департаменту нагляду за додержанням законів органами безпеки Офісу Генерального прокурора ОСОБА_5 про накладення арешту на майно, що було вилучене 06.06.2023 за місцезнаходженням ТОВ «Скай Флай Ейрлайнс», за адресою: м. Київ, вул. Симиренка, буд. 9.

Не погоджуючись з таким рішенням, прокурор подав апеляційну скаргу, в якій просив скасувати ухвалу слідчого судді, постановити нову ухвалу, якою накласти арешт на майно, згідно переліку зазначеного у клопотанні прокурора.

Апелянт вважає оскаржувану ухвалу незаконною та необгрунтованною, через невідповідність висновків слідчого судді фактичним обставинам провадження.

Слідчим суддею, не враховано, що у випадку перебування вказаних речових доказів у володінні працівників ТОВ «Флай Скай Ейрлайнс», як зацікавлених осіб, не можливо запобігти можливості їх приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі або відчуження.

Крім того, вилучені речі та документи містять інформацію про господарську діяльність ТОВ «Флай Скай Ейрлайнс» та обставини, що підлягають доказуванню у кримінальному провадженні, відповідно до ст. 91 КПК України.

Також, прокурором обґрунтовано наявність ризиків, передбачених абз. 2 ч. 1 ст. 170 КПК України, а метою арешту майна є забезпечення збереження речових доказів, відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України.

На думку прокурора, вказане обґрунтовує і вид обмеження права власності - заборону користування майном, як єдиний спосіб запобігти ризикам його приховування, зникнення, втрати, тощо.

Звертає увагу і на те, що в оскаржуваній ухвалі вбачаються суперечності, оскільки з одного боку зазначається про відсутність підстав для накладення арешту на вилучені речі та документи, а з іншого, вказується що майно, вилучене на підставі ухвали слідчого судді про надання дозволу на проведення обшуку, не потребує такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт.

Заслухавши доповідь судді, доводи прокурора, який підтримав апеляційну скаргу та просив її задовольнити, пояснення представника власника майна, який заперечував щодо задоволення апеляційної скарги, вивчивши матеріали провадження і перевіривши доводи апеляційної скарги, колегія суддів уважає, що скарга не підлягає до задоволення з наступних підстав.

Як убачається з матеріалів судового провадження, Офісом Генерального прокурора забезпечується нагляд за додержанням законів під час проведення досудового розслідування у формі процесуального керівництва у кримінальному провадженні, відомості про яке 30 березня 2023 року внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань під № 22023000000000301, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 111 - 2КК України.

Як убачається із клопотання прокурора службові особи вітчизняних авіакомпаній ТОВ «ФлайСкайЕйрлайнс» (код 43061957) причетні до вчинення умисних дій, спрямованих на допомогу державі-агресору, з метою завдання шкоди Україні шляхом: реалізації чи підтримки рішень та/або дій держави-агресора, збройних формувань та/або окупаційної адміністрації держави-агресора; добровільного збору, підготовки та/або передачі матеріальних ресурсів чи інших активів представникам держави-агресора, а саме продовжують експлуатувати повітряні судна типу Іл-76 шляхом обходу вітчизняної санкційної політики, здійснюють закупівлю комплектуючих запчастини та технічне обслуговування літаків у підсанкційних компаніях, що підконтрольні державі-агресору, тим самим сприяючи в кінцевому отриманні матеріальних ресурсів та інших активів представниками держави агресора.

06 червня 2023 року проведено обшук за місцезнаходженням ТОВ «Скай Флай Ейрлайнс», за адресою: м. Київ, вул. Симиренка, буд. 9, за результатом якого виявлено та вилучено речі, предмети та документи.

07 червня 2023 року, постановою слідчого 1 відділу 1 управління досудового розслідування ГСУ СБ України ОСОБА_7 виявлені та вилучені речі, предмети та документи під час обшуку, визнано речовими доказами у кримінальному провадженні № 22023000000000301.

07 червня 2023 року прокурор Офісу Генерального прокурора ОСОБА_5 поштовим зв`язком направив до Шевченківського районного суду м. Києва клопотання про арешт вилученого під час обшуку майно, з метою забезпечення збереження речових доказів.

Ухвалою слідчого судді Шевченківського районного суду м. Києва від 19 червня 2023 року відмовлено у задоволенні клопотання прокурора, з огляду на відсутність підстав для накладення арешту.

Колегія суддів не погоджуються з висновками слідчого судді, з огляду на наступне.

При вирішенні питання про арешт майна для прийняття законного та справедливого рішення слідчий суддя, згідно зі ст.ст. 94, 132, 173 КПК України, повинен врахувати правову підставу для арешту майна, можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні або застосування щодо нього спеціальної конфіскації, наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення, розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження, а також наслідки арешту майна для підозрюваного, третіх осіб.

Відповідно до вимог ч. 1 ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

Положенням ч. 2 ст. 170 КПК України визначено, що арешт майна допускається з метою забезпечення, зокрема, збереження речових доказів. У такому випадку арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Відповідно до вимог ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддями вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Як свідчать матеріали даного провадження, на цьому етапі кримінального провадження потреби досудового розслідування виправдовують таке втручання у права та інтереси власника майна з метою збереження речових доказів, а слідчий суддя на даній стадії не вправі вирішувати ті питання, які повинен вирішувати суд при розгляді кримінального провадження по суті, тобто не вправі оцінювати докази з точки зору їх достатності і допустимості для встановлення вини чи її відсутності у фізичної або юридичної особи за вчинення злочину, а лише зобов`язаний на підставі розумної оцінки сукупності отриманих доказів визначити, що причетність тієї чи іншої особи до вчинення кримінального правопорушення є вірогідною та достатньою для застосування щодо неї заходів забезпечення кримінального провадження, одним із яких і є накладення арешту на майно.

За таких обставин, колегія суддів приходить до переконання, що матеріали судового провадження переконливо свідчать про те, що під час обшуку за місцезнаходженням ТОВ «Скай Флай Ейрлайнс», за адресою: м. Київ, вул. Симиренка, буд. 9, за результатом якого виявлено та вилучено речі, предмети та документи,відповідають критеріям ч. 1 ст. 170, ст. 98 КПК України, оскільки містять відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження. Окрім того, вказані речі, предмети та документиобґрунтовано визнано речовим доказом у кримінальному провадженні постановою слідчого 1 відділу 1 управління досудового розслідування ГСУ СБ України ОСОБА_7 від 07 червня 2023 року,що в своїй сукупності слугує підставами для застосування обмежувальних заходів в даному кримінальному провадженні.

Крім того, як зазначив прокурор, вилучені речі та документи містять інформацію про господарську діяльність ТОВ «Флай Скай Ейрлайнс» та обставини, що підлягають доказуванню у кримінальному провадженні, відповідно до ст. 91 КПК України.

Таким чином, доводи прокурора є слушними щодо того, що оскаржувана ухвала є необґрунтованою та такою, яка підлягає скасуванню, а тому висновки слідчого судді щодо відсутності наявності правових підстав для арешту майна не відповідають, як матеріалам судового провадження так і вимогам КПК України.

Будь-яких суттєвих негативних наслідків від вжиття такого заходу забезпечення кримінального провадження колегією суддів не встановлено.

З урахуванням вказаних обставин та з метою уникнення негативних наслідків, які можуть перешкодити проведенню всебічного та повного досудового розслідування, з метою запобігання можливості приховування, знищення майна в даному кримінальному провадженні, колегія суддів вважає, що у відповідності до вимог ст. ст. 132, 170-173 КПК України, необхідно накласти арешт на майно, яке зазначено у клопотанні прокурора.

Керуючись статтями 117, 170, 171, 173, 309, 376, 404, 405, 407, 418, 422 КПК України, колегія суддів, -

ПОСТАНОВИЛА:

Апеляційну скаргу прокурора Офісу Генерального прокурора ОСОБА_5 , - задовольнити.

Ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду м. Києва від 19 червня 2023 року, якою відмовлено у задоволенні клопотання прокурора другого відділу управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення Департаменту нагляду за додержанням законів органами безпеки Офісу Генерального прокурора ОСОБА_5 про накладення арешту на майно, що було вилучене 06.06.2023 за місцезнаходженням ТОВ «Скай Флай Ейрлайнс», за адресою: м. Київ, вул.. Симиренка, буд. 9, - скасувати.

Постановити нову ухвалу, якою задовольнити клопотання прокурора другого відділу управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення Департаменту нагляду за додержанням законів органами безпеки Офісу Генерального прокурора ОСОБА_5 .

Накласти арешт на майно, вилучене 06.06.2023 за місцезнаходженням ТОВ «Скай Флай Ейрлайнс», за адресою: м. Київ, вул. Симиренка, буд. 9, а саме:

1) Системний блок чорного кольору, Інв. № 2, марки RadeonRX 570 ARMOR 4 G який вилучено у 104 каб., на робочому місці ОСОБА_8

2) Інструкція № 15 про порядок забезпечення авіаційної безпеки під час виконання авіаційних перевезень до Сомалі ТОВ «ФЛАЙ СКАЙ ЕЙРЛАЙНС», на 15 арк.;

3) Інструкція № 13 про порядок забезпечення авіаційної безпеки під час виконання авіаційних перевезень до Лівії ТОВ «ФЛАЙ СКАЙ ЕЙРЛАЙНС», на 15 арк.;

4) Наказ № 27-02\23-2-лс від 27.02.2023 про призначення відповідального за АБ при виконанні польотів за межами України, на 1 арк.;

5) Наказ № 27-07\22-лс від 27.07.2023 про призначення відповідального за АБ при виконанні польотів за межами України, на 1 арк.;

6) Посадова інструкція заступника Директора з авіаційної безпеки ТОВ «ФЛАЙ СКАЙ ЕЙРПЛАЙНС» від 05.05.2023, на 6 арк.;

7) Угода оперативної оренди повітряного судна 05112019-00934498974 від 05.11.2019, на 1 арк.;

8) Угода оперативної оренди повітряного судна 05112019-1023412399 від 05.11.2019, на 1 арк.;

9) Угода оперативної оренди повітряного судна 05112019-1023412399 від 05.11.2019, на 1 арк.;

10) Договір 273/1-20 від 01.01.2020 про надання послуг з аеронавігаційного обслуговування, на 1 арк.;

11) Договір № 48 від 06.12.2019 про надання метеорологічного обслуговування, на 1 арк.;

12) Договір № 213-19 від 17.12.2019 про надання послуг з метеорологічного обслуговування польотів повітряних суден, на 1 арк.;

13) Договір № 1 від 17.07.2019 про надання послуг з базування повітряних суден, на 1арк.;

14) Standard paper charting services supplement,на 6 арк.;

15) Master services agreement від 01.12.2019, на 5 арк.;

16) Exhibit A form of insurance certificate broker's letterhead,на 2 арк.;

17) Certificate of insurance reference №UR-COE/Hull/2 від 13.1.2019,на 1 арк.;

18) Договір на надання послуг з базування, резервування місць для розміщення повітряних суден від 20.12.2021 з додатками: Угода про дотримання вимог авіаційної безпеки від 20.12.2021; Угода про надання послуг з аварійно-рятувального та протипожежного забезпечення польотів повітряних суден в КП «ММА», на 10 арк.;

19) Додаткова угода № 1 про внесення змін до Договору № 1 на надання послуг з базування повітряних суден від 17.07.2019 від 21.12.2020,на 1 арк.;

20) Договір №1 від 17.07.2019 про надання послуг з базування повітряних суден,на 6 арк.;

21) Угода про дотримання вимог авіаційної безпеки в комунальному підприємстві «Міжнародний аеропорт Кривий Ріг» Криворізької міської ради від 17.07.2019 (додаток № 1 до договору №1 від 17.07.2019 про надання послуг з базування повітряних суден між КП «Міжнародний аеропорт Кривий Ріг» Криворізької міської ради та ТОВ «ФЛАЙ СКАЙ ЕЙРПЛАЙНС») , на 4 арк.;

22) Вартість послуги базування повітряного судна у Міжнародному аеропорту «Кривий Ріг» (додаток № 2 до договору №1 від 17.07.2019 про надання послуг з базування повітряних суден між КП «Міжнародний аеропорт Кривий Ріг» Криворізької міської ради та ТОВ «ФЛАЙ СКАЙ ЕЙРПЛАЙНС») , на 1 арк.;

23) Угода про надання послуг з аварійно-рятувального та протипожежного забезпечення польотів повітряних суден в КП «Міжнародний аеропорт Кривий Ріг» Криворізької міської ради від 17.07.2019 ((додаток № 3 до договору №1 від 17.07.2019 про надання послуг з базування повітряних суден між КП «Міжнародний аеропорт Кривий Ріг» Криворізької міської ради та ТОВ «ФЛАЙ СКАЙ ЕЙРПЛАЙНС»), на 3 арк.;

24) Сертифікат аеродрому № АП 03-02 від 01.07.2021, на 1 арк.;

25) Договір № 19/09 від 19.09.2019 про надання послуг, на 2 арк.;

26) Договір №2-194/19 від 27.08.2019 на навчально- тренувальну та сертифікаційну підготовку, на 1 арк.;

27) Додаткова угода від 19.03.2020, на 1 арк.;

28) Договір №1-6112019 від 06.11.2019, на 1 арк.;

29) Додаткова угода №2 до договору обов`язкового страхування членів екіпажу повітряного судня та іншого авіаційного персоналу №202700755.19 від 16.12.2019, на 1 арк.;

30) Договір № 6 від 02.01.2020 , на 1 арк.;

31) Договір №16/19 на виконання робіт з технічного обслуговування авіаційної техніки від 15.07.2019, на 1 арк.;

32) Бізнес-план товариства з обмеженою відповідальністю «ФЛАЙ СКАЙ ЕЙРЛАЙНС» на 2020 - 2022 роки від 01.01.2020, на 18 арк.;

33) Сертифікат льотної придатності № 0939 від 09.11.2020, на 1 арк.;

34) Сертифікат льотної придатності № 0939 від 10.11.2020, на 1 арк.;

35) Сертифікат льотної придатності № 0940 від 09.11.2020, на 1 арк.;

36) Сертифікат льотної придатності № 0940/2 від 04.06.2021, на 1 арк.;

37) Сертифікат льотної придатності № 0938 від 12.10.2020, на 1 арк.;

38) Сертифікат льотної придатності № 0938/1 від 04.06.2021, на 1 арк.;

39) Сертифікат льотної придатності № 0945 від 28.12.2020, на 1 арк.;

40) Сертифікат льотної придатності № 0945 від 28.12.2020, на 1 арк.;

41) Реєстраційне посвідчення повітряного судна № РП 4434/1 від 01.12.2020, на 1 арк.;

42) Реєстраційне посвідчення повітряного судна № РП 3349/7 від 01.09.2020, на 1 арк.;

43) Реєстраційне посвідчення повітряного судна № РП 4569/2 від 03.11.2020, на 1 арк.;

44) Реєстраційне посвідчення повітряного судна № РП 4283/2 від 03.11.2020, на 1 арк.;

45) Акт прийому передачі № 1-7504-2019 повітряного судна від 05.11.2019, на 2 арк.;

46) Акт прийому передачі № 2-8510-2019 повітряного судна від 05.11.2019, на 2 арк.;

47) Акт прийому передачі № 4-8502-2020 повітряного судна від 15.06.2020, на 2 арк.;

48) Акт прийому передачі № 3-7709-2019 повітряного судна від 05.11.2019, на 1 арк.;

49) Наказ № 1-к від 07.06.2019 про вступ на посаду директора, на 1 арк.;

50) Статут товариство з обмеженою відповідальністю «ФЛАЙ СКАЙ ЕЙРПЛАЙНС» від 2019 р., на 6 арк.;

51) Додаток до Угоди оперативної оренди 05112019-1003403075 від 05.11.2019, на 1 арк.;

52) Додаток до Угоди оперативної оренди 05112019-1023412399 від 05.11.2019, на 1 арк.;

53) Додаток до Угоди оперативної оренди 05112019-0093498974 від 05.11.2019, на 1 арк.;

54) Лист голові Державної авіаційної служби України №45 від 26.07.2022, на 1 арк.;

55) Лист голові Державної авіаційної служби України №12-09 від 12.09.2022, на 1 арк.;

56) Лист від 09.07.22, на 1 арк.;

57) Лист голові Державної авіаційної служби України №27-12 від 27.12.2022, на 1 арк.;

58) Задание на полет №Е-05-05 від 10.05.2021, на 2 арк.(копія);

59) Лист директору ТОВ «ФЛАЙ СКАЙ ЕЙРПЛАЙНС» від 10.02.2022 №20/20.1-58-22, на 1 арк.;

60) Наказ № 15-06/21 щодо введення в дію технологію підготовки та виконання рейсів, на 1 арк.;

61) Свідоцтво співробітника із забезпечення польотів ОО№011596, ЛС №000129, на 4 арк. (копія);

62) Лист голові Державної авіаційної служби України №03-01/2023 від 03.01.2023, на 1 арк.;

63) Лист голові Державної авіаційної служби України №21-12 від 21.12.2022, на 1 арк.;

64) Лист голові Державної авіаційної служби України №21-12 від 21.12.2022, на 1 арк.;

65) Інформація з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР), на 1 арк.;

66) Сертифікат експлуатанта СЕ №UK05 від 28.10.2020, на 1 арк.;

67) Лист директору civil aviation of Malyasia, на 1 арк.;

68) Лист голові Державної авіаційної служби України №21-12/01 від 27.12.2022, на 1 арк.;

69) Лист директору департаменту Консульської служби Міністерства закордонних справ України №04-01/01/2023 від 04.01.2023, на 1 арк.;

70) Лист директору департаменту Консульської служби Міністерства закордонних справ України №16/01/2023 від 16.01.2023 щодо зміни дати виконання рейсу, на 1 арк.;

71) Лист директору департаменту Консульської служби Міністерства закордонних справ України №24/03/2023 від 24.01.2023 щодо зміни дати виконання рейсу, на 1 арк.;

72) Лист директору департаменту Консульської служби Міністерства закордонних справ України №12-09/1 від 12.09.2022, на 1 арк.;

73) Лист директору департаменту Консульської служби Міністерства закордонних справ України №24/02/2023 від 24.01.2023 щодо зміни дати виконання рейсу, на 1 арк.;

74) Лист голові Державної авіаційної служби України №03-01/01/2023 від 03.01.2023, на 2 арк.;

75) Лист голові Державної авіаційної служби України №307 від 06.12.2021, з додатком ( ревізія - Керівництво з експлуатації ТОВ «ФЛАЙ СКАЙ ЕЙРПЛАЙНС» частина Д) на 14 арк.;

76) наказ ТОВ «ФЛАЙ СКАЙ ЕЙРЛАЙНС» № 13 від 13.10.2022, на 1 арк.

77) копія договору підряду № 21-22 від 13.10.2022, на 4 арк.;

78) копія генерального договору з продажу вантажних перевезень № 21112022 від 21.12.2022, на 1 арк.;

79) лист ТОВ «ФЛАЙ СКАЙ ЕЙРЛАЙНС» від 02.02.2023 англійською мовою, на 1 арк.;

80) пояснювальна записка борт радиста ОСОБА_9 від 11.04.2021, на 1 арк.;

81) аркуші паперу формату А4 з рукописними записами - пояснювальні записки, на 2 арк.

82) план польотів на 13 аркушах;

83) завдання на політ №А/02/03 на 18 арк.;

84) інструктаж екіпажу на 1 арк.;

85) лист щодо передпольотної перевірки на 1 арк.;

86) копія завдання на політ №Е-02-02 на 28 арк.;

87) копія завдання на політ №С/2/3 на 38 арк.;

88) завдання на політ №С/2/3 на 4 арк.;

89) завдання на політ №С/2/3 із додатками на 17 арк.;

90) завдання на політ №С/2/3 із додатками на 12 арк.;

91) завдання на політ №А/03/06 на 2 арк.;

92) завдання на політ №Е-02-02 на 88 арк.;

93) копія завдання на політ №С-03-07 на 2 арк.;

94) завдання на політ №D-01-01 на 19 арк.;

95) попередня підготовка за маршрутом на 2 арк.;

96) копія доповідної записки на 2 арк.;

97) завдання на політ №А/02/02 від 06.02.2021 на 45 арк.;

98) завдання на політ №А/02/03 від 07.02.2021 на 39 арк.;

99) звіт щодо польоту за 07.03.21 на 28 арк.;

100) звіт щодо польоту за 09.03.21 на 27 арк.;

101) звіт щодо польоту за 16-19.03.21 на 16 арк.;

102) завдання на політ №Е-02-02 на 8 арк.;

103) завдання на політ №Е-02-03 на 6 арк.

104) звіт щодо польоту за 01.08.2021 на 11 арк.;

105) звіт щодо польоту за 16.08.2021 на 18 арк.;

106) звіт щодо польоту за 27.08.2021 на 11 арк.;

107) звіт щодо польоту за 29.08.2021 на 18 арк.;

108) звіт щодо польоту за 02.09 на 17 арк.;

109) звіт щодо польоту за 01.09 на 17 арк.;

110) звіт щодо польоту за 31.07 на 12 арк.;

111) звіт щодо польоту за 31.08 на 16 арк.;

112) звіт щодо польоту за 28.09 на 17 арк.;

113) звіт щодо польоту за 18.09 на 8 арк.;

114) звіт щодо польоту за 30.08 на 17 арк.;

115) звіт щодо польоту за 17.09 на 20 арк.;

116) звіт щодо польоту за 16.09 на 31 арк.;

117) звіт щодо польоту за 04.09 на 56 арк.;

118) звіт щодо польоту за 02.09 на 54 арк.;

119) звіт щодо польоту за 02.08 на 23 арк.

120) звіт щодо польоту за 03.08.21 на 49 арк.;

121) звіт щодо польоту за 16.08.21 на 21 арк.;

122) звіт щодо польоту за 07.08 на 54 арк.;

123) звіт щодо польоту за 25.08.21 на 7 арк.;

124) звіт щодо польоту за 28.08.21 на 24 арк.;

125) звіт щодо польоту за 29.09.21 на 46 арк.;

126) звіт щодо польоту за 29.08.21 на 42 арк.;

127) звіт щодо польоту за 21.08.21 на 31 арк.;

128) звіт щодо польоту за 04.09.21 на 33 арк.;

129) звіт щодо польоту за 05.09.21 на 16 арк.;

130) звіт щодо польоту за 08.08.21 на 25 арк.;

131) звіт щодо польоту за 07.09.21 на 15 арк.;

132) звіт щодо польоту за 09.09.21 на 15 арк.;

133) звіт щодо польоту за 29.07.21 на 18 арк.;

134) звіт щодо польоту за 12.09.21 на 16 арк.;

135) звіт щодо польоту за 15.09.21 на 15 арк.;

136) звіт щодо польоту за 04.10.21 на 13 арк;

137) звіт щодо польоту за 06.10.21 на 7 арк.;

138) звіт щодо польоту за 17.09.21 на 16 арк.;

139) звіт щодо польоту за 11.10.21 на 14 арк.;

140) звіт щодо польоту за 12.10.21 на 15 арк.;

141) звіт щодо польоту за 18.09.21 на 15 арк.;

142) звіт щодо польоту за 13.10.21 на 15 арк.;

143) звіт щодо польоту за 20.09.21 на 15 арк.;

144) звіт щодо польоту за 19.09.21 на 15 арк.;

145) звіт щодо польоту за 24.10.21 на 23 арк.;

146) звіт щодо польоту за 29.11.21 на 9 арк.;

147) звіт щодо польоту за 18.12.21 на 76 арк.;

148) звіт щодо польоту за 25.10.21 на 15 арк.;

149) звіт щодо польоту за 26.10.21 на 24 арк.;

150) звіт щодо польоту за 25.11.21 на 8 арк.;

151) звіт щодо польоту за 18.11.21 на 15 арк.;

152) звіт щодо польоту за 16.11.21 на 14 арк.;

153) звіт щодо польоту за 28.11.21 на 16 арк.;

154) звіт щодо польоту за 26.11.21 на 20 арк.;

155) звіт щодо польоту за 05.11.21 на 13 арк.;

156) звіт щодо польоту за 21.11.21 на 14 арк.;

157) звіт щодо польоту за 27.07.21 на 56 арк.;

158) звіт щодо польоту за 18.11.21 на 15 арк.;

159) звіт щодо польоту за 15.11.21 на 13 арк.;

160) звіт щодо польоту за 14.11.21 на 13 арк.;

161) звіт щодо польоту за 14.11.21 на 91 арк.;

162) звіт щодо польоту за 08.11.21 на 23 арк.;

163) звіт щодо польоту за 11.10.21 на 24 арк.;

164) звіт щодо польоту за 24.10.21 на 21 арк.;

165) звіт щодо польоту за 06.10.21 на 17 арк.;

166) звіт щодо польоту за 01.11.2021 на 19 арк.;

167) звіт щодо польоту за 18.10.2021 на 27 арк.;

168) звіт щодо польоту за 08.10 на 7 арк.;

169) звіт щодо польоту за 29.09 на 9 арк.;

170) звіт щодо польоту за 28.10 на 17 арк;

171) звіт щодо польоту за 09.09 на 10 арк.;

172) звіт щодо польоту за 07.09 на 17 арк.;

173) звіт щодо польоту за 06.09 на 23 арк.;

174) звіт щодо польоту за 11.09 на 21 арк.;

175) звіт щодо польоту за 18.12.21 на 11 арк.;

176) звіт щодо польоту за 19.12.21 на 11 арк.;

177) звіт щодо польоту за 16.12.21 на 10 арк.;

178) звіт щодо польоту за 15.12.21 на 14 арк.;

179) звіт щодо польоту за 11.12.21 на 13 арк.;

180) звіт щодо польоту за 17.12.21 на 10 арк.;

181) звіт щодо польоту за 08.12.2021 на 11 арк.;

182) звіт щодо польоту за 07.01.2022 на 7 арк.;

183) звіт щодо польоту за 08.01.2022 на 7 арк.;

184) звіт щодо польоту за 11.01.2022 на 7 арк.;

185) звіт щодо польоту за 10.01.2022 на 9 арк.;

186) звіт щодо польоту за 05.01.2022 на 16 арк.;

187) звіт щодо польоту за 11.02.2022 на 35 арк.;

188) звіт щодо польоту за 20.12.2021 на 12 арк.;

189) звіт щодо польоту за 30.12.2021 на 17 арк.;

190) звіт щодо польоту за 21.12.2021 на 52 арк.;

191) звіт щодо польоту за 21.12.2021 на 63 арк.;

192) наказ МГА СРСР №155 від 26.09.1977 на 9 арк.;

193) Форма заявки на отримання/внесення змін Сертифіката АТО на 23 арк.;

194) грузовий маніфест з додатками на 66 аркушах.

Регістратор бежевого кольору з биркою «UR-FSC»:

195) «Задание на полет» № С-03-07 від 24.03.2021 з додатками, всього на 32 арк.;

196) «Задание на полет» № С-03-06 від 17.03.2021 з додатками, всього на 17 арк.;

197) «Задание на полет» № С-03-05 від 17.03.2021 з додатками, всього на 20 арк.;

198) «Задание на полет» № С-03-04 від 15.03.2021 з додатками, всього на 36 арк.;

199) «Задание на полет» № С-03-03 від 08.03.2021 з додатками, всього на 30 арк.;

200) «Задание на полет» № С-03-02 від 05.03.2021 з додатками, всього на 27 арк.;

201) «Задание на полет» № С-03-01 від 05.03.2021 з додатками, всього на 27 арк.;

202) «Задание на полет» № С/2/6 від 25.02.2021 з додатками, всього на 28 арк.;

203) «Задание на полет» № С/2/5 від 23.02.2021 з додатками, всього на 14 арк.;

204) «Задание на полет» № С/2/4 від 21.02.2021 з додатками, всього на 10 арк.;

205) «Задание на полет» № С/2/3 від 06.02.2021 з додатками, всього на 29 арк.;

206) «Задание на полет» № С/2/2 від 02.02.2021 з додатками, всього на 16 арк.;

207) «Задание на полет» № С/1/6 від 26.01.2021 з додатками, всього на 18 арк.;

208) «Задание на полет» № С/1/5 від 22.01.2021 з додатками, всього на 24 арк.;

209) «Задание на полет» № С/1/4 від 20.01.2021 з додатками, всього на 23 арк.;

210) «Задание на полет» № С/1/3 від 18.01.2021 з додатками, всього на 24 арк.;

211) «Задание на полет» № С/1/2 від 14.01.2021 з додатками, всього на 24 арк.;

212) «Задание на полет» № С/1/1 від 03.01.2021 з додатками, всього на 8 арк.;

213) «Задание на полет» № С/12/8 від 28.12.2020 з додатками, всього на 18 арк.;

214) «Задание на полет» № С/12/7 від 21.12.2020 з додатками, всього на 23 арк.;

215) «Задание на полет» № С/12/6 від 19.12.2020 з додатками, всього на 9 арк.;

216) «Задание на полет» № С/12/5 від 17.12.2020 з додатками, всього на 19 арк.;

217) «Задание на полет» № С/12/4 від 15.12.2020 з додатками, всього на 21 арк.;

218) «Задание на полет» № С/12/3 від 14.12.2020 з додатками, всього на 8 арк.;

219) «Задание на полет» № С/12/2 від 11.12.2020 з додатками, всього на 18 арк.;

220) «Задание на полет» № С/11/4 від 25.11.2020 з додатками, всього на 42 арк.;

221) «Задание на полет» № С/11/3 від 24.11.2020 з додатками, всього на 20 арк.;

222) «Задание на полет» № С/11/2 від 20.11.2020 з додатками, всього на 13 арк.;

223) «Задание на полет» № С/11/1 від 16.11.2020 з додатками, всього на 10 арк.;

224) «Задание на полет» № 1 від 30.09.2020, на 1 арк.;

225) «Задание на полет» № 1 від 02.09.2020, на 1 арк.;

226) «Задание на полет» № 1 від 18.07.2020 з додатками, всього на 61 арк.;

Регістратор сірого кольору з биркою «UR-FSA»:

227) Льотний звіт № А-08-29 на англійській мові з додатками , на 5 арк.;

228) Льотний звіт № А-08-28 на англійській мові з додатками, на 14 арк.;

229) Льотний звіт без номеру на англійській мові з додатками, на 6 арк.;

230) Льотний звіт № А-08-16 на англійській мові з додатками, на 8 арк.;

231) Льотний звіт № А-08-07 на англійській мові з додатками, на 23 арк.;

232) Льотний звіт № А-08-03 на англійській мові з додатками, на 12 арк.;

233) Льотний звіт № А-08-02 на англійській мові з додатками, на 15 арк.;

234) Звіт про стан забезпечення авіаційної безпеки та оцінку рівня загрози та ризиків у аеропортах тимчасово обмежених польотах за серпень 2021 року, на 1 арк.

Регістратор червоного кольору з биркою «UR-FSC»:

235) Льотний звіт № С-VIII-01 на англійській мові з додатками, на 12 арк.;

236) Льотний звіт № С-VII-31 на англійській мові з додатками, на 13 арк.;

237) Завдання на політ № С-06-03 від 10.06.2021 з додатками, на 25 арк.;

238) Завдання на політ № С-06-02 від 09.06.2021 з додатками, на 67 арк.;

239) Завдання на політ № С-06-01 від 08.06.2021 з додатками, на 27 арк.;

Регістратор синього кольору з биркою «UR-FSА fromapril 2021»:

240) Копії льотних звітів на англійській мові з додатками, всього на 66 арк.;

241) Завдання на політ № А-06-06 від 10.06.2021 з додатками, на 11 арк.;

242) Завдання на політ № А-06-05 від 09.06.2021 з додатками, на 18 арк.;

243) Завдання на політ № А-06-04 від 06.06.2021 з додатками, на 08 арк.;

244) Завдання на політ № А-06-03 від 04.06.2021 з додатками, на 19 арк.;

245) Завдання на політ № А-06-02 від 02.06.2021 з додатками, на 20 арк.;

246) Завдання на політ № А-06-01 від 01.06.2021 з додатками, на 17 арк.;

247) Завдання на політ № А/05/06 від 29.05.2021 з додатками, на 24 арк.;

248) Завдання на політ № А/05/05 від 22.05.2021 з додатками, на 25 арк.;

249) Завдання на політ № А/05/04 від 18.05.2021 з додатками, на 21 арк.;

250) Завдання на політ № А/05/03 від 12.05.2021 з додатками, на 36 арк.;

251) Завдання на політ № А/05/02 від 06.05.2021 з додатками, на 23 арк.;

252) Завдання на політ № А/05/01 від 03.05.2021 з додатками, на 30 арк.;

253) Завдання на політ № А/04/05 від 28.04.2021 з додатками, на 28 арк.;

254) Завдання на політ № А/04/04 від 18.04.2021 з додатками, на 41 арк.;

255) Завдання на політ № А/04/03 від 13.04.2021 з додатками, на 31 арк.;

256) Завдання на політ № А/04/02 від 04.04.2021 з додатками, на 18 арк.;

257) Завдання на політ № А/04/01 від 01.04.2021 з додатками, на 31 арк.

Регістратор синього кольору з биркою «UR-FSD»:

258) Льотний звіт № D/08/08 на англійській мові з додатками, на 19 арк.;

259) Завдання на політ № D/06/3 від 09.06.2021 з додатками, на 20 арк.;

260) Завдання на політ № D/06/4 від 09.06.2021 з додатками, на 26 арк.;

261) Завдання на політ № D/06/2 від 07.06.2021 з додатками, на 23 арк.;

262) Завдання на політ № D/06/1 від 06.06.2021 з додатками, на 54 арк.;

263) Завдання на політ № D-01-01 від 12.01.2021 з додатками, на 45 арк.;

264) Завдання на політ від 20.11.2020 з додатками, на 13 арк.;

265) Завдання на політ № D-12-01 від 29.12.2020 з додатками, на 7 арк.;

266) Завдання на політ № 1 від 23.09.2020 з додатками, на 35 арк..

Регістратор сірого кольору з биркою «UR-FSЕ»:

267) Завдання на політ № Е-06-04 від 09.06.2021 з додатками, на 8 арк.;

268) Завдання на політ № Е-06-03 від 05.06.2021 з додатками, на 12 арк.;

269) Завдання на політ № Е-06-02 від 03.06.2021 з додатками, на 12 арк.;

270) Завдання на політ № Е-06-01 від 01.06.2021 з додатками, на 18 арк.;

271) Завдання на політ № Е-05-10 від 30.05.2021 з додатками, на 16 арк.;

272) Завдання на політ № Е-05-09 від 22.05.2021 з додатками, на 18 арк.;

273) Завдання на політ № Е-05-08 від 12.05.2021 з додатками, на 40 арк.;

274) Завдання на політ № Е-05-07 від 11.05.2021 з додатками, на 26 арк.;

275) Завдання на політ № Е-05-06 від 10.05.2021 з додатками, на 52 арк.;

276) Завдання на політ № Е-05-05 від 10.05.2021 з додатками, на 26 арк.;

277) Завдання на політ № Е-05-04 від 08.05.2021 з додатками, на 27 арк.;

278) Завдання на політ № Е-05-02 від 06.05.2021 з додатками, на 24 арк.;

279) Завдання на політ № Е-05-01 від 06.05.2021 з додатками, на 27 арк.;

280) Завдання на політ № Е-04-04 від 27.04.2021 з додатками, на 61 арк.;

281) Завдання на політ № Е-04-02 від 19.04.2021 з додатками, на 43 арк.;

282) Завдання на політ № Е-04-01 від 19.04.2021 з додатками, на 27 арк.;

Регістратор сірого кольору з биркою «UR-FSЕ»:

283) Льотний звіт № Е/07/29 на англійській мові з додатками, на 10 арк.;

284) Льотний звіт № 27/07/21 на англійській мові з додатками, на 11 арк.;

285) Завдання на політ № Е-06-04 від 09.06.2021 з додатками, на 13 арк.;

286) Завдання на політ № Е-06-02 від 03.06.2021 з додатками, на 20 арк.;

287) Завдання на політ № Е-06-03 від 05.06.2021 з додатками, на 20 арк.;

288) Завдання на політ № Е-06-01 від 01.06.2021 з додатками, на 31 арк.;

289) Завдання на політ № Е-05-10 від 30.05.2021 з додатками, на 58 арк.

290) регістратор синього кольору, в якому містяться документи зі звітами щодо польотів, всього на 312 арк.;

291) звіт щодо польоту № С-І-1 від 12.01.2022 разом з супровідними до нього документами;

292) звіт щодо польоту № С-І-2 від 13.01.2022 разом з супровідними до нього документами;

293) звіт щодо польоту № С-І-3 від 14.01.2022 разом з супровідними до нього документами;

294) звіт щодо польоту № С-І-5 від 16.01.2022 разом з супровідними до нього документами;

295) звіт щодо польоту № С-І-6 від 20.01.2022 разом з супровідними до нього документами;

296) звіт щодо польоту № С-І-7 від 21.01.2022 разом з супровідними до нього документами;

297) звіт щодо польоту № С-І-8 від 22.01.2022 разом з супровідними до нього документами;

298) звіт щодо польоту № С-І-9 від 25.01.2022 разом з супровідними до нього документами;

299) звіт щодо польоту № С-І-10 від 31.01.2022 разом з супровідними до нього документами;

300) копія документа "Первинне повідомлення про авіаційну подію або інцидент" разом з пояснювальними записками;

301) копія звіт щодо польоту б/н від 03.02.2022-04.02.2022 разом з супровідними до нього документами;

302) копія звіт щодо польоту б/н від 12.02.2022 разом з супровідними до нього документами;

303) пакет звітів щодо польоту, складених іноземними компаніями за 2021 рік (поміщено в конверт);

304) копія листа обліку звірки від 18.06.21 на 1 арк.;

305) процедура подовження ресурсних показників на 1 арк.;

306) особова справа ОСОБА_10 на 7 арк.;

307) особова справа ОСОБА_11 на 7 арк.;

308) особова справа ОСОБА_12 на 5 арк.;

309) особова справа ОСОБА_13 на 10 арк.;

310) особова справа ОСОБА_14 на 8 арк.;

311) особова справа ОСОБА_15 на 5 арк.;

312) особова справа ОСОБА_16 на 12 арк.;

313) особова справа ОСОБА_17 на 11 арк.;

314) особова справа ОСОБА_18 на 10 арк.;

315) особова справа ОСОБА_19 на 17 арк.;

316) особова справа ОСОБА_20 на 35 арк.;

317) заява ОСОБА_20 з додатками на 16 арк.;

318) особова справа ОСОБА_21 на 29 арк.;

319) особова справа ОСОБА_22 на 16 арк.;

320) особова справа ОСОБА_23 на 18 арк.;

321) особова справа ОСОБА_24 на 28 арк.;

322) особова справа ОСОБА_25 на 8 арк.;

323) особова справа ОСОБА_26 на 37 арк.;

324) особова справа ОСОБА_27 на 36 арк.;

325) особова справа ОСОБА_8 на 20 арк.;

326) заява ОСОБА_28 з додатками на 26 арк.;

327) особова справа ОСОБА_29 на 28 арк.;

328) особова справа ОСОБА_30 на 30 арк.;

329) особова справа ОСОБА_31 на 13 арк.;

330) особова справа ОСОБА_32 на 40 арк.;

331) особова справа ОСОБА_33 на 19 арк.;

332) особова справа ОСОБА_34 на 27 арк.;

333) особова справа ОСОБА_35 на 41 арк.;

334) особова справа ОСОБА_36 на 44 арк.;

335) особова справа ОСОБА_37 на 22 арк.;

336) особова справа ОСОБА_38 на 34 арк.;

337) особова справа ОСОБА_39 на 33 арк.;

338) трудовий договір ОСОБА_35 на 11 арк.;

339) Наказ № 01 від 14.10.2013 на 26 арк.;

340) трудовий договір ОСОБА_40 на 11 арк.;

341) Додаток до наказу Державіаслужби на 45 арк.;

342) особова картка ОСОБА_41 на 10 арк.;

343) Копія договору № 2111 від 21.11.2021, на 14 арк.;

344) Аркуш паперу з переліком судових документів, що знаходяться на борту, на 1 арк.;

345) Копія посвідчення про надання адреси повітряного судна № РА 1155 від 24.02.2020, на 1 арк.;

346) Копія реєстраційного посвідчення повітряного судна № РП 4283/2 від 03.11.2020, на 1 арк.;

347) Копія реєстраційного посвідчення повітряного судна № РП 4434/1 від 01.12.2020, на 1 арк.;

348) Копія посвідчення про надання адреси повітряного судна № РА 1207 від 02.12.2020, на 1 арк.;

349) Копія посвідчення про надання адреси повітряного судна № РА 1154 від 24.02.2020, на 1 арк.;

350) Копія реєстраційного посвідчення повітряного судна № РП 4569/2 від 03.11.2020, на 1 арк.;

351) Програма експлуатаційного нагляду, на 2 арк.;

352) Копія договору № 1-6112019 від 06.11.2019 з додатками, на 14 арк.;

353) Копія угоди оперативної оренди повітряного судна 05112019-1023412399 від 05.11.2019 з додатками, на 47 арк.;

354) Копія угоди оперативної оренди повітряного судна 05112019-1003403075 від 05.11.2019 з додатками, на 44 арк.;

355) Копія угоди оперативної оренди повітряного судна 05112019-0093498974 від 05.11.2019 з додатками, на 46 арк.;

356) Системний блок чорного кольору, Інв. №10, марки ZM500-LXII;

357) сертифікат перегляду льотної придатності № 0939/3 від 09.05.2023;

358) лист узгодження №20 від 15.05.2023 разом з документами на 5 аркушах;

359) лист узгодження №19 від 28.02.2023 разом з документами на 3 аркушах;

360) лист узгодження №18 від 09.11.2022 разом з документами на 3 аркушах;

361) лист узгодження №17 від 28.02.2022 разом з документами на 3 аркушах;

362) лист узгодження №16 від 07.06.2022 разом з документами на 3 аркушах;

363) лист узгодження №15 від 02.05.2022 разом з документами на 1 аркуші;

364) лист узгодження №14 від 20.04.2022 разом з документами на 1 аркуші;

365) лист узгодження №13 від 14.12.2021 разом з документами на 1 аркуші;

366) лист узгодження №12 від 12.10.2021 разом з документами на 1 аркуші;

367) лист узгодження №11 від 20.07.2021 разом з документами на 1 аркуші;

368) лист узгодження №10 від 20.04.2022 разом з документами на 1 аркуші;

369) лист узгодження №9 від 20.04.2022 разом з документами на 1 аркуші;

370) лист узгодження №8 від 05.03.2021 разом з документами на 1 аркуші;

371) лист узгодження №7 від 09.02.2021 разом з документами на 1 аркуші;

372) лист узгодження №6 від 09.12.2020 разом з документами на 1 аркуші;

373) лист узгодження №5 від 11.11.2020 разом з документами на 1 аркуші;

374) лист узгодження №4 від 25.09.2020 разом з документами на 1 аркуші;

375) лист узгодження №3 від 03.09.2020 разом з документами на 1 аркуші;

376) лист узгодження №2 від 27.03.2020 разом з документами на 1 аркуші;

377) лист узгодження №1 від 19.03.2020 разом з документами на 1 аркуші;

378) лист Державіаслужби від 11.02.2023 № 12/12.2-459-23 щодо розгляду заявки на отримання дозволу на виконання польотів;

379) копія договору №951/1048/092 від 29.03.2019 між ПАО "Авиационный комплекс им. С.В. Ильюшина" та ООО "Скай Техник" щодо проведення авторського супроводження експлуатації літаків ІЛ-76ТД, на 9 аркушах;

380) копія договору №ST-2019-11-01 від 01.11.2019 між ООО "Скай Техник" та "AganyaHoldings LTD" щодо організації льотної, технічної та комерційної експлуатації авіаційної техніки російського виробництва, на 8 аркушах;

381) копія договору №1-6112019 від 06 листопада 2019 між компанією "AganyaHoldings LTD" та ТОВ "Флай Скай Ейрланс" щодо забезпечення льотної годності власником експлуатанту;

382) посадова інструкція керівника відділу з управління пітриманням льотної придатності повітряних суден ТОВ "Флай Скай Ейрланс" на 6 аркушах;

383) посадова інструкція заступника директора ТОВ "Флай Скай Ейрланс" на 6 аркушах;

384) посадова інструкція директора ТОВ "Флай Скай Ейрланс" на 6 аркушах

385) супровідний лист до Державіаслужби щодо усунення невідповідностей, на 4 аркушах;

386) договір купівлі-продажу літака від 10.03.2020 (серійний номер 1033416515), на 13 аркушах;

387) акт прийому-передачі № 0806-2022 запчастин від ОСОБА_42 на 1 аркуші;

388) акт прийому-передачі № 1106-2022 запчастин від ОСОБА_42 на 1 аркуші;

389) копії документів щодо запчастин на 5 аркушах;

390) папка зеленого кольору з надписом "Договора" в якій містяться файли з документами на 18 поліетиленових файлів;

391) папка синього кольору з надписом "Вихідні листи" 2023" з документами, на 192 арк;

Папка білого кольору в якій містяться поліетиленові файли з документами особових справ працівників, а саме:

392) ОСОБА_43 на 37 арк.;

393) ОСОБА_44 на 39 арк.;

394) ОСОБА_45 на 46 арк.;

395) ОСОБА_46 на 60 арк.;

396) ОСОБА_47 на 39 арк.;

397) ОСОБА_48 на 23 арк.;

398) ОСОБА_49 на 13 арк.;

399) ОСОБА_50 на 27 арк.;

400) ОСОБА_51 на 26 арк.;

401) Заявка на видачу Сертифікату перегляду льотної придатності №25-04/1Т від 25.04.2023, на 61 арк.;

402) Директивное письмо об осмотре контейнера аварийно-спасательного плота на самолетах Ил-76,78 и ихмодификаций, на 6 акр.;

403) Лист узгодження від 03.09.2019, на 1 арк.;

404) Лист узгодження №2 від 03.09.2019, на 1 арк.;

405) Лист узгодження №3 від 02.11.2020, на 1 арк.;

406) Лист узгодження №11 від 01.09.2022, на 3 арк.;

407) Лист узгодження №10 від 28.04.2022, на 1 арк.;

408) Лист узгодження №9 від 03.12.2021, на 1 арк.;

409) Лист узгодження №8 від 20.07.2021, на 1 арк.;

410) Лист узгодження №7 від 16.07.2021, на 1 арк.;

411) Лист узгодження №6 від 19.01.2021, на 1 арк.;

412) Лист узгодження №5 від 25.11.2020, на 1 арк.;

413) Лист узгодження №4 від 16.11.2020, на 1 арк.;

Папка білого кольору:

414) Личное дело ОСОБА_52 , на 21 арк.;

415) Личное дело ОСОБА_53 , на 5 арк.;

416) Личное дело ОСОБА_54 , на 17 арк.;

417) Личное дело ОСОБА_55 , на 34 арк.;

418) Личное дело ОСОБА_56 , на 31 арк.;

419) Особиста справа Урс ОСОБА_57 , на 8 арк.;

420) Личное дело ОСОБА_58 , на 15 арк.;

421) Личное дело ОСОБА_59 , на 26 арк.;

422) Личное дело ОСОБА_60 , на 17 арк.;

423) Личное дело ОСОБА_61 , на 8 арк.;

424) Личное дело ОСОБА_62 , на 18 арк.;

425) Личное дело Скакун ОСОБА_63 , на 18 арк.;

426) Личное дело ОСОБА_64 , на 60 арк.;

427) Личное дело ОСОБА_65 , на 26 арк.;

428) Личное дело ОСОБА_66 , на 27 арк.;

429) Личное дело ОСОБА_67 , на 33 арк.;

430) Личное дело ОСОБА_68 , на 35 арк.;

431) Личное дело ОСОБА_69 , на 16 арк.;

432) Личное дело Урс Владимир Иванович , на 17 арк.;

433) регістратор синього кольору з биркою, на якій міститься напис " Flysky ІЛ 76 ТД UR-FSD зав .№ 1023411368(серія 8502) частина 2";

434) регістратор сірого кольору з биркою, на якій міститься напис " Flysky ІЛ 76 ТД UR-FSD зав .№ 1023411368(серія 8502) частина 1";

435) регістраторсиньго кольору з биркою, на якій міститься напис " Flysky ІЛ 76 ТД UR-FSE зав .№ 1003403075(серія 7709) частина 2";

436) регістратор розового кольору з биркою, на якій міститься напис " Flysky ІЛ 76 ТД UR-FSE зав .№ 1003403075(серія 7709) частина 1";

437) регістратор білого кольору з биркою, на якій міститься напис " Flysky ІЛ 76 ТД UR-FSА зав .№ 0093498974(серія 7504) частина 2";

438) регістратор сірого кольору з биркою, на якій міститься напис " Flysky ІЛ 76 ТД UR-FSА зав .№ 0093498974(серія 7504) частина 1";

439) регістратор чорного кольору з биркою, на якій міститься напис " Flysky ІЛ 76 ТД UR-FSС зав .№ 1023412399(серія 8510) частина 2";

440) регістратор синього кольору з биркою, на якій міститься напис" Flysky ІЛ 76 ТД UR-FSС зав .№ 1023412399 (серія 8510) частина 1";

441) Генеральний договір з продажу вантажних перевезень №21112022 від 21.11.2022 з додатком (додаток № 1 до генерального договору з продажу вантажних перевезень №21112022 від 21.11.2022), на 22 арк.;

442) Договір №1-AGA/FSA від 01.09.2019 (з додатком), на 13 арк.;

443) Особова справа ОСОБА_70 , на 10 арк.;

444) Особова справа Бала ОСОБА_71 , на 11 арк.;

445) Особова справа ОСОБА_72 , на 12 арк.;

446) Особова справа ОСОБА_73 , на 12 арк.;

447) Особова справа ОСОБА_74 , на 11 арк.;

448) Особова справа ОСОБА_75 , на 11 арк.;

449) Особова справа ОСОБА_76 , на 11 арк.;

450) Особова справа ОСОБА_77 , 10 арк.;

451) Особова справа ОСОБА_70 , на 5 арк.

вилучене в ході обшуку на підставі ухвали слідчого судді за місцем фактичного місцезнаходження ТОВ «Флай Скай Ейрлайнс» за адресою: м. Київ, вул. Симиренка, буд. 9, заборонивши до завершення досудового розслідування та судового розгляду у кримінальному провадженні користування ним.

Ухвала апеляційного суду відповідно до правил, визначених ч. 4 ст. 424 КПК України, є остаточною й оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Судді:

ОСОБА_1 ОСОБА_2 ОСОБА_3

Єдиний унікальний №761/20629/23 Слідчий суддя в 1-ій інстанції: ОСОБА_81

Провадження № 11сс/824/4263/2023 Доповідач ОСОБА_1

Категорія ст.170 КПК України

Дата ухвалення рішення25.07.2023
Оприлюднено04.08.2023
Номер документу112587976
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —761/20629/23

Ухвала від 25.07.2023

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Юрдига Ольга Степанівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні