Ухвала
від 03.08.2023 по справі 233/3351/21
КОСТЯНТИНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

233 Справа № 233/3351/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 серпня 2023 року Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області в складі:

головуючого судді Малінов О. С.

секретаря Штреккер В.О.

розглянувши у судовому засіданні в режимі дистанційного провадження цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , органу опіки та піклування в особі Іллінівської сільської ради Краматорського району Донецької області, про усунення перешкод у спілкуванні з дитиною та визначення способів участі у вихованні дитини, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , третя особа служба у справах дітей Іллінівської сільської ради Краматорського району Донецької області, про усунення перешкод у спілкуванні з дитиною ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та визначення способів участі у вихованні дитини.

Позивачі ОСОБА_1 , ОСОБА_2 у судове засідання не з`явилися, надали заяву про залишення без розгляду позову.

Відповідачка ОСОБА_3 у судове засідання не з`явилася, про розгляд справи була повідомлена належним чином.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступних висновків.

Ст.13 ЦПК України передбачає право позивача на власний розсуд розпоряджатись своїми правами щодо предмета спору, у зв`язку з чим, виключно позивачу належить право вибору характеру своїх процесуальних дій: залишити позов без розгляду, чи закінчити судовий розгляд справи.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст.257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Враховуючи принцип диспозитивності цивільного процесу, суд вважає за необхідне заяву задовольнити та залишити заяву без розгляду.

Роз`яснити, що особа, заяву якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

Керуючись п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Залишити без розгляду позовну заяву ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , органу опіки та піклування в особі Іллінівської сільської ради Краматорського району Донецької області, про усунення перешкод у спілкуванні з дитиною та визначення способів участі у вихованні дитини.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

На ухвалу суду може бути подана апеляційна скарга до Дніпровського апеляційного суду протягом 15 днів з дня її проголошення.

Суддя

Дата ухвалення рішення03.08.2023
Оприлюднено04.08.2023
Номер документу112590322
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у спілкуванні з дитиною та визначення способів участі у вихованні дитини

Судовий реєстр по справі —233/3351/21

Ухвала від 03.08.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Малінов О. С.

Ухвала від 29.11.2021

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Малінов О. С.

Ухвала від 09.08.2021

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Малінов О. С.

Ухвала від 28.07.2021

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Малінов О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні